-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz fradi81 #24894 üzenetére
A zárt béta óta téma, hogy a játékba bekerül majd a multi core rendering (ennek már két éve). Ezt már igen régóta ígérik a fejlesztők de a kiadott update-ek changelogjából mindig kimarad valahogy. Én nem lennék biztos abban, hogy fél éven vagy egy éven belül megjelenik... de az is lehet, hogy soha a büdös életben nem fog egy magnál többet használni.
Ha CPU limites a játék akkor csak úgy segíthetsz rajta, hogy húzod az órajelet.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz myckey #24895 üzenetére
Gondoltam előveszem kicsit a PzIV-et. Minden tele van piros effes játékosokkal, volt olyan catám ahol az elsők között lőttek ki, egy másik PzIV-et lőttem csak ki és a csapatomból a második legtöbb xp-t kaptam. PErsze vesztettünk mint a pinyt. Lemmingeznek, nem mennek oda ahova kellene az agyamat eldobom.
-
Bingisz
addikt
Azt hittem, hogy az ilyenekről leszokott már a MatchMaking....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok! Az M7-ből mennyi xp-t gyűjtsek hogy legyen új amerikai T6 med tankom?
-
myckey
veterán
mondom bemegyek már Lee-vel tr4 be kicsit gyűjteni a casht....
2 csata után nagyon gyorsan meggondoltam magam...
mindkettőbe utsonak lőttek ki.....nem nagy dicsőség,ugyanis a csapat hol volt hol nem volt...
sajnos túl sokan vannak játékba.sok az alig pár 100 csatás ember.semmit nem tudok velük csinálni.
magam meg annyit tudok tenni,hogy én halok meg utoljára,mert mindkétszer majdnem legalsónak dobott be a gép.tr5-be sörminátorral csak azért volt jobb a helyzet (nyertem) mert nem volt nagyobb tr...és a troll ágyúval lehet aprítani.csapatról ott sem lehetett beszélni.
azt hiszem megpróbálom éjszaka,ha kevesebben lesznek játékban
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
fradi81
veterán
Hali
Nemrég kezdtem el játszani és nagyon király game csak lehetne kicsit gyorsabb, ez a játék csak egy processzormagot használ? Ha igen, később meg lesz oldva ez a kis probléma?moto g72, Ninebot d28e
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Szafter #24870 üzenetére
Tier 6-ban régen nagyon szerettem az M4A3E8-at, de amióta megvan az M18 Hellcat, azóta azt tartom a legmókásabbnak, persze ez nagyon függ attól, hogy milyen játékstílusokat kedvelsz. Én szeretem a két végletet: Távol kempelni és hatalmas távolságokról jó nagyokat szúrni, erre az M18 az egyik legjobb, nagyon nagyot üt az ágyúja és emellett piszokgyorsan el tudsz iszkolni ha baj van, vagy a map másik felén kell a segítség. Erre a harcmodorra tier 6-ban az M18 jön be legjobban nekem.
A másik véglet amit szeretek az a heavy tankozás. Tier 6-ban a KV-2-re mondják sokan, hogy fun a trollcannon miatt, de nekem nem jön be annyira, mint a néhai "csak simán KV". Viszont Tier 7-ben a KV-3 számomra olyan amivel elég jól tudok aprítani. Döngetek előre, osztom a nagy pofonokat és a tank is bírja ha bekap párat. 62%-os győzelmi arányom van vele, szóval igazán komoly tényező a csatatéren.
De egyébként a fun mindig attól függ, hogy te milyen harcmodort szeretsz. Én sokszor látom a T-50-2 tankokat amint úgy cikáznak az ellenséges tankok között, hogy szinte látom ahogy a vezetője röhög a gép előtt ülve. Szinte már művészet kanyarogni az ellenség között és macska-egér játékot játszani. Viszont nekem sajnos ez a harcmodor nem annyira fekszik, de akinek meg igen az azt mondja, hogy a T-50-2 a legjobb fun tank (és hát valljuk be, mivel nem lehet róla tovább fejlődni, ezért csak funra, illetve farmolásra tartja az ember). De a VK2801 is hasonló, bár belőle jóval kevesebbet látok, lehet mert annyival bénább is nem tudom... én a Leónál meguntam a scout tankozást.
-
-
csaabz
őstag
Megnéztem én is a videot a kínai tankokról, kissé vegyes érzésekkel várom őket. Hasonlítanak az orosz tankokhoz, csak kicsit rosszabbak...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Djuree
félisten
kv-2 trollágyúval a legfunabb az tuti 1 lövés egy 6-os tank
jó még az m6 is.
7-esek közül, tiger p, t29, de a legjobb az ac mle 46, az üt azon a szinten, sajn a 48-as már nem ilyen jóLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Plasticbomb #24884 üzenetére
alap hogy olyankor nem lövünk ha a célpont mellett közvetlen csapattárs áll
de van eset amikor lehet:
ha a csapattársnak kevés hp-ja van és úgyis kilőnék, te viszont az ellenben sokkal nagyobb kárt tehetsz.Paul119: akkor az tényleg amatőr volt.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Plasticbomb
addikt
NO, megvolt az első komolyabb artys találatom.. csak kár, hogy azt pont egy csapattársba sikerült beleküldeni... A célpont mellé állt közvetlen...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
myckey
veterán
T150
E2-E8
M6
M18
T29
T20
Panther
IS
KV3illetve én a T25AT tankot is szerettem.
na há ez nem lett kevés....de sztm igen jó gép mind
és igen.....KV1S nálam nincs a csúcson[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Paul119
addikt
válasz Djuree #24880 üzenetére
de az e75 hős volt ő mutogatta nekem szépen a pocakját
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. november 18. 14:17:06
Vehicle: IS-7
Experience received: 866
Credits received: 33 275,nem tűnik soknak de 18k+ba jöttem ki ,szeretem mikor a gypsek az ellennél vannak
kamikáze arty és társai[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-
S.Copperpot
tag
válasz Stauffenberg #24861 üzenetére
Szerintem!
Felszerelés: Medium Caliber Gun Rammer, Binocular Telescope, Camo Net (tier 6-ban még számít valamicskét) / Coated Optics.
Consumables: Small Repair Kit, Small First Aid Kit, 100-octane Gasoline.
Commander: 1. Brother in Arms, 2. 6th sense, 3. Mentor (mindig ezt tanuld, és ha elérted a következő skill 50%-át, akkor 20 rongyért képezd át az aktuális perkre + pár % Mentor), 4. Repair / Recon / Camo.
Gunner: 1. Brother in Arms, 2. Designated Target, 3. Dead Eye / Repair, 4. Repair / Snap Shot (itt a Repair - Snap Shot skillekről nyomhatod a perkeket)
Driver: 1. Brother in Arms, 2. Preventive Maintenance / Repair, 3. Repair, 4. Off-Road Driving / Clutch Breaking / Smooth Ride. (Repair + valami skillről tudsz majd perket váltani)
Radio Operator: 1. Brother in Arms, 2. Repair, 3. Situational Awareness, 4. Signal Boosting / Relaying
Loader: 1. Brother in Arms, 2. Intuition / Safe Stowage, 3. Safe Stowage / Intuition, 4. Repair (a perkváltáshoz skill párnal a Camot ajánlom)We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
Tomi0703
addikt
Köszi mindenkinek. Tényleg külön számolja, mert összeadva a vesztes és győztest kevesebb jön ki mint az összes.
-
Szafter
tag
Sziasztok!
Szerintetek 6-os 7-es szinten melyik a legjobb (fun) tank?
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
CptMisi
őstag
válasz Akos96 #24864 üzenetére
Se nem vesztes, se nem nyertes. Ha összeadod a nyertest és a vesztest, nem kapod meg az összes csataszámot.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
kanyipicske
tag
Tedd újra fel szerintem.
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
-
kisküzdő
tag
válasz Stauffenberg #24861 üzenetére
Szerintem nagyon jó a gép ha rá érzel.Javító kitt kell mindig de az alap.Hatodik érzék az jó. A lövészemnek halálos szem volt a többinek álca.
Így 54% win-em volt vele.[ Szerkesztve ]
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
Stauffenberg
nagyúr
M18 Hellcat-re milyen felszereléseket ajánlotok? Mióta ki van fejlesztve teljesen egészen ráéreztem az ízére és megtartom fun tanknak (meg amit hallottam az utána jövő tankokról szerintem nem is megyek tovább ezen az ágon, amúgy is csak a Hellcat megszerzése volt a célom).
Most egyedül csak álcaháló van fent. Gondolom a 6th sense a parancsnoknak majd alapvető lesz ha már lehet képességeket szétosztani. A javításra mennyire gyúrjak rá? Eddig azt vettem észre, hogy vagy sikeresen bujkálok és az ellenség vagy nem velem van elfoglalva vagy azt sem tudja honnan jön az áldás, vagy ha nem rejtőzök el rendesen, akkor már úgyis mindegy, hamar szétkapnak.
-
válasz marked one94 #24856 üzenetére
Így van. Egy lövéssel lehet annyit sebezni, mint a saját hp.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Ha már M3
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. november 18. 11:41:49
Jármű: M3 Lee
Szerzett tapasztalat: 2 706 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 681
Pedig nagyon nem kedvelem.De igaz TD-nek kell használni,bár annak kicsit magas.Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
forras2
őstag
A szakiktól kérdeznék most
WoTnak az Updates könyvtárra szüksége van?
3,3 GB-t foglal, 4 torrent file van benne, meg pár patch.
Kellenek azok folyamatosan a játék futtatásához, vagy le lehet őket törölni? -
jahrn
senior tag
Egyszeruen nem tudom eldonteni h a Crusader egy zsenialis tank vagy egy szemetre valo hulladek. Papirbol van, a mozgekonysaga sem kiemelkedo, a dmg/shot pedig rohejes - ebbol a szempontbol a PzIII/IV jobb valasztas hasonlo celra. Ugyanakkor alacsony, light tank bonusz mozgas kozben is, es a high RoF miatt gyakrabban gyujt fel ellenseges tankokat. Ma eggyik csataban 1vs1-ben leszoloztam vele egy T-43at mondjuk a tank tulaja nem lehetett valami eszleny...
-
Paul119
addikt
Defeat
Battle: El Halluf 2012. november 18. 10:22:34
Vehicle: T34
Experience received: 1 497
Credits received: 72 034
óje.. még ilyen debil csapatot sokat.. végére 6v1ben maradtam 3at sikerült le bontani..Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
emre
veterán
válasz Plasticbomb #24847 üzenetére
ő hát dehogynem
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Az előbbi tier 9-es meccsben E-75-tel sebeztem 4500-öt, utánam ketten 2000-2600-ot, a többiek meg mind 200-600 között. Nem írtam el, 200-600 között sebzett 12 játékos.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
emre
veterán
ha már pénz
összeszámoltam hogy mennyi zsé kellene ha mindent meg akarnék venni amit kifejlesztettemO261: 3,43m
O268: 6,1m
IS-7: 6,1m
SU101: 1,365m
KV4: 2,43m
M103: 3,64m
Panther: 1,38m
JP2: 2,57m
JgPzE100: 6,1mHa jól számolom összesen 3.115.000
Talán ha kicsit többet játszanék nem lenne elérhetetlen, mert a hétvégén napi egy misit tuti össze lehet szedni farmgép nélkül is.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
myckey
veterán
-
-
gzbotii
nagyúr
KV-1, gondolom eleg jo tank, fentartasa draga?
Hetzert en a 100,5mm agyval hasznalom, aval jo vagy a 75mm?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Zeratul
addikt
válasz Plasticbomb #24829 üzenetére
Tegnap láttam én is, baromira semmit mondó reklám, kidobott pénz a reklámidő érte.
-
válasz Lizandra1 #24832 üzenetére
Jó tank. A páncélzata kiemelkedő a tierjében, és az ágyújával sincs baj. Ajánlom bárkinek.
(#24829) Plasticbomb: Jézusom!
Amúgy ajánlom figyelmetekbe a tegnapi E-75-ös produkciómat: [link].
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Nekem olyan érzésem volt, miközben néztem, hogy a narrátor mintha enyhén kicsit orosz akcentussal nyomná...XD
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Lizandra1
csendes tag
Sziasztok,
A T-150- ről mi a véleményetek?
-
sutyi^
senior tag
Jáccingye!
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Plasticbomb
addikt
válasz KaLeun #24828 üzenetére
Storno, a hibákkal szemtől szemben a jó lenni...
Más:Tegnap este belefutottam discoveryn a magyar reklámba. Épp rögzítettem az iptv-n, szal itt is van. wot reklám
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Ezt éppen most fejeztem be, sajnos a tiszta rendszeren sincs körvonala a tankoknak. Aztán még buzeráltam az élsimítás beállításait is, mindenféle létező kombinációt kipróbáltam és még az nvidiainspectorral is babráltam, de semmi.
Illetve van valami... Néha megjelenik a tank felfüggesztésének körvonala (mint a Chassis.primitives a 3D Object Converterben) sárgán, a talaj alatt...
Cila
-
Hihetetlen, a hetedik meccset vesztem egymás után E-75-tel. Nem hiszem el hogy vesztünk mindig.
-
emre
veterán
Voltak ennél xp-ben és anyagilag is jobb köreim, de ez egész érdekesen alakult.
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. november 17. 21:45:32
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 969
Szerzett kredit: 52 812 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 652)
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun(még hogy nem jó a T32 hö-hö-hö )
Jelenleg így állok vele, mindjárt meg lesz az M103, és én tényleg átlagos játékos vagyok.Overall results
Battles 144 [67.36%]
Average XP per battle 962 XP
Destroyed 177 [1.23]
Spotted 229 [1.59]
Average inflicted damage 1730
Accuracy 80.98%
Capture points 463
Defense points 406
Efficiency rating 2127[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
D.Orion
veterán
No mára leraktam a BDR-t és a játékot. 74%-os győzelmi aránnyal. Imádom mikor két ember is elég egy egész csapat ellen.
Ui.: Nap végére 120K játékos volt online. Mennyi szokott az átlag lenni 30K?
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz Patrick76496 #24812 üzenetére
t34esem van egyedül amcsi(ennek a gun depressiojához hasonlítottam ), illetve t20 de azt régen el raktam valahogy nem az én világom
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Tenken
őstag
Megvan Sport KV1-re az ágyú végre! Húú, ez így egy teljesen más gép lett.
Az öreg Tyson jut róla az eszembe:
"Az üt először, aki igazán nagyot üt! És először!""Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
psycroptic
őstag
Victory!
Battle: Port 2012. november 17. 20:43:35
Vehicle: M3 Lee
Experience received: 1 312
Credits received: 41 413
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"PSNID: Tomy83PS
-
forras2
őstag
Ez szép kör lehetett, grat.
Más...
Többen mondtátok, hogy legyen több tankom, így több pénz folyhat be a kasszába....
Én hülye meg mindig hallgatok rátok Most hogy fél áras a stugIII, így vissza vettem.
Alapból akartam, mert folytatni akartam a TD ágat, csak eddig sajnáltam a pénzt reá.D.Orion
Látom Te is Degecen születtél, Degeci vagy[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz SoulReaver #24780 üzenetére
AZ M3 Lee most is megvan nekem. Valahogy nem tudtam megszeretni, pedig nem megy vele rosszul, 50% fölött nyerek. A T1HT már megvan vele, most gyúrok az M4-re én is. A TD-szerű használat nálam is bevált.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Patrick76496
őstag
válasz Paul119 #24809 üzenetére
Type-nak gyenge a gun depression-je? Ember, próbáld már ki a T-54-et, meg a T-62-t, na azoknak tényleg szar. A Type-nak még jó is, több az átlagnál (-6), a Type-nak -7. Persze nem tudom, hogy mennyit játszol amerikaiakkal, azokhoz képest már nem sok. De egy IS-3-hoz meg egy IS-8-hoz képest nem annyira rossz.
Ebből én azt szűrtem le, hogy ha a T-44 szar, akkor egyből a 400 avg dmg-s Type is. Ennyi erővel az összes többi ennyit sebző med is az, pedig nem. Szvsz ez is képes lesz olyan gyorsan tölteni, mint a többi, annyira nem baszhatnak ki vele. A legjobb az lenne, ha ezek is úgy pattognának, mint az 59-es jobb esetekben.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Paul119
addikt
hát a typenak most sem lehet nagyon téríteni a lövegét, sokszor meg is szívom vele mert jobban ki kell dugni a tetejét és akkor meg a kupolába kapom az áldást.. szerintem olyan lesz mint egy t44 122es löveggel.. szar
-
KaLeun
senior tag
Nem tudjátok, hogy melyik mod veszhet össze a tankok kontúrjával? Nyílt terepen nem gond, hogy hova célozzak, de bokros és városi terepen teljesen vak vagyok. Általános eltűnés az AA miatt ellenőrizve: App. controlled és drivert is cseréltem.
Modjaim: xvm, tömörített textúrák, köd és bloom eltávolító, WoT Tweaker és a Millbarge's Slow PC Pack
Cila
-
Fel
addikt
válasz L-e-f-i-e #24802 üzenetére
Itt a link is hozzá: [link]
Nagyon próbálják belénkdumálni, hogy már pedig ez a kínai techtree aztán nagyon unique lesz.. A Type 59 (WZ 120) és a 121 párosra kíváncsi leszek, hogy az M62-T2 szerű löveggel mire lesznek jók.. Jó nagy alfa, picit visszavett páncélátütés (ha jól értettem..), mellé lassú célzás, minimális negatív kitéríthetőség..
-
D.Orion
veterán
BDR G1B platoon 11kill!
REPLAY
My tank: Elite 92% crew
Werewolf24: 75mm Long 44, stock tower and engine, 79% crew(#24805) Fel:
Churchill I-el egyszer-egyszer tévedtünk be T8-ba, T7 az talán minden 4.-5. csata csak. T6-ban gyakran jár, de akkor is inkább csak 3-4 T6 mögött van, fullos T6 csatában alig voltunk. T5-s csatában jártunk több, mint 50%-ban.[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz D.Orion #24796 üzenetére
Purchased:
'Churchill VII' successfully purchased. You have spent credits: 900 000.Én is délelőtt fejlesztettem ki, aztán végülis rászántam magam, hogy megvegyem... Majd megbánom
Az első csata még nem is volt rossz:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. november 17. 17:21:42
Vehicle: Churchill VII
Experience received: 2 529 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 23 473
Battle Achievements: Master GunnerMásodik csata:
Csak mentem, mentem, mentem, mentem.... Izgi volt . Legalább lemértem, hogy Abbey-n 1,45 km a távolság a két bázis között..
Nem lenne ezeknek a Churchill verzióknak, ha módosítanák az MM besorolásukat. -1 BT jót tenne nekik.
Annyiban könnyű lesz a dolgom velük, hogy löveget legközelebb csak a Conqueror-ön kell majd fejleszteni. Mindegyiken csak a lánctalp-torony páros és a következő tank lesz a meló. -
myckey
veterán
válasz SoulReaver #24800 üzenetére
hoppá
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
-
L-e-f-i-e
senior tag
Felkerült egy hosszabb hangvételű video az új kínai tech tree tankjairól, t8-tól felfele eléggé jófélének tűnnek...
=^-^=
-
Paul119
addikt
válasz D.Orion #24799 üzenetére
Victory!
Battle: Abbey 2012. november 17. 17:32:52
Vehicle: Churchill VII
Experience received: 683
Credits received: 18 994
nem prémiumos..ennyi 0dmget még a büdös életben nem kaptam egyik tankomban sem .. persze azért a kv2 troll ágyúval oldalba vágott rendesenMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest