Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
GrooveHero #42599 üzenetére
Ez mely tankok lőszere? Most nem tudom megnézni. Köszi
-
GrooveHero
addikt
Az vótmá, hogy a 8.4-ben a 83 mm-es MK3-as He lőszer drágáb lesz, mint most( most 85cr), ezért ha most vesztek belőle sokat, akkor majdnem másfélszeres pénzt lehet nyerni? Elvileg. Az oroszoknál is így adták ki a peccset, ezért lehet nálunk is így lesz. Vki már vett egy pár százezer db lőszert
-
sequator
senior tag
Üdv!
Megvan a második Radley-Walter's medálom: http://mwreplays.com/replay/I1VAOTZMHQDH/
a végén kis szerencse is kellett, mert foglalni akartak és nem levadászni, így nagyon szép célpontok lettek.sautia
-
emre
veterán
Most nem kellett sokkal több hozzá.
Victory! Map: ! Map: Westfield 2013. március 3. 17:36:36
Vehicle:: T-54
Exp: 4 074 (x2) + Credits: 76 458
Achievements: : Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Papir szerint nem mi voltunk az esélyesek, és sem az a klasszikus csapatmunka volt, de szerencsére a T-44-es is okosan játszott.
replay ha valakit érdekelne
-
nyunyu
félisten
1. Tul sokan vannak, aztan nagy a lag. Ilyenkor szoktak a tankok a semmibol teleportalni
2. Nem szazas a legenyseged, igy a latotavod is kicsi.Diegho hozzaszolasahoz: elvileg 50 meteren belul minden tankot mutatnia kene, valamint loveskor 15 meterig lesznek az elotted levo bokrok/fak atlatszoak/szunik meg ideiglenesen a camo bonuszuk.
Igy ha nem egy maganyos bokorban kempelsz, hanem egy egesz erdo kozepen, akkor loves utan sem fognak eszrevenni.Camo faktor meg foleg light tankoknal meg TDknel jatszik, de pl. Stuggal mar 70 meterrol eszrevettem egy szembejovo Wolverinet az erdoben, nem jutott a magikus 50 meteren belulre.
Tablazat: arra mar magamtol is rajottem, hogy a JP2 eleg nehezen dughato el, inkabb biztonsagos tavolsagbol kell vele gepeszkedni (~400-500m
)+baromi sokat mozgatni.
De hogy meg a Ferdit is alulmulja rejtozesben, azt azert nem gondoltam volna. -
myckey
veterán
válasz
AVarice #42594 üzenetére
sajnos.......
én is megcsináltam teszten a gyakorlót.
őszintén szólva szerintem egy kalap sz....nem ér.
A jutalomról ne is beszéljünk.
A WarThunder "bevezetője" ehhez képest a Hilton,csupa nagybetűvel.Na de nem puffogunk,kapunk a semmire 6K casht meg 300 szabad TP-t.Ajándék lónak ne nézd a fogát(a lófaszt ne)
-
Fel
addikt
válasz
#95904256 #42587 üzenetére
Ez az igazi hárdkór mód!
----------------------------------------------------------
Az xvm-stat nálam megzakkant. Csata indulásakor arra lettem figyelmes, hogy a framerate leesik 30 alá, a vga kihasználtság 30-50% közötti, de az órajele rendben van. Háttemmegmi?! Kinézek az xvm ablakára, ott vmi Run @ async xyz sorokat írogat sorban, mintha vmi végtelen ciklusba került volna.. Már nem először csinálja, úgyhogy inkább nem használom.
-
babferi
tag
válasz
diegho #42572 üzenetére
Ram II : nem rossz gep el lehet vele bohockodni , en kb 80 csata erejeig probaltam ki . az elobb mar vhw elmonodtt par dolgot en csak anyit tennek hozza , hogy nem bantam volna , ha kicsit pontosabb a lovege , ill. az eleje tele van gyenge reszekkel , es eleg sok kritikus talalatot lehet beszedni vele.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
#95904256 #42587 üzenetére
Konkrétan nem pont ilyenre, hanem minden frankó táj miegymás, csak jön felém a tank, látótávolságon belül és egyszercsak eltűnik majd újból felbukkan csak már az orrod előtt és akkor derül ki az is hogy hárman vannak......
Meg a második az ötből úgy kezdődött, sehol senki a közelemben és porrá lőttek és csak akkor derült ki, hogy a ház másik oldalán áll az ellen amikor felrobbantam...
-
Z.m.Z
aktív tag
Nálatok is szarakodik most vagy csak én fogtam ki megint? Fél órája hogy ideültem, 5 mecss 5 vereség és tök furi mert nem látjuk az ellent!! Mind az 5 mecss ugyan azon a forgatókönyvön... Menet közben tűnnek el a tankok, mindenki írogatja, hogy WTF? aztán vége.... És mindannyiszor teljesen szét voltunk szóródva, nem volt lemingtrain. Sőt a legutóbb az XVM 72%-ra tette a nyerési esélyt és mégis 0-13 lett vége!!!
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #42579 üzenetére
En tavaly aprilisban toltam, akkor asszem a 7.2 volt az aktualis verzio.
Szeptemberben eleg nehezen tolhattatok vegig, mivel addigra pont kikapcsoltak
-
nyunyu
félisten
Mivel sokan kerdeztetek az XVM minimapot priviben, lusta vagyok egyesevel valaszolni.
Kell hozza a Dokan 0.6.0, aztan kicsomagolod az XVM 3.4.2+XVM Stat 1.2.4 tartalmat a WOT konyvtaraba.
Mivel ez mar a WOT 8.4-re lett irva, egyelore kezzel kell atmasolni a WOT\res_mods\0.8.4 tartalmat a WOT\res_mods\0.8.3-ba.
Kb. jovo heten jon a 8.4, utana mar nem kell.Aztan a WOT\xvm-doc\samples\Full config EN\XVM.xvmconf konfig fajlt bemasolod a WOT\res_mods\0.8.3\gui\flash-be, aztan lehet szenne pimpelni, vagy akar neten talalt kesz konfigokkal is lehet probalkozni.
Minimap alapbol nincs bekapcsolva, kezzel kell a minimap bekezdesben atirni "enabled": true-ra.
Kevesbe programozo venajuak hasznalhatjak az XVM editort is.
Jatekot utana az xvm-stat.exe-vel kell inditani.
-
zozimoto
aktív tag
Van egy pzKpfw-m de nagyon gáz. Nade majd idővel...
-
nyunyu
félisten
válasz
Cucuska2 #42573 üzenetére
Tutorial: 6000 kredit és 300 free XP.
Nem birtak visszarakni a regi tutorialt?
Az adott +1 garazshelyet, meg egy 100% legenysegu M3 Stuart LLt.Akkoriban atlag 3-4 orosz Stuart jott szembe T3 meccseken.
-
GrooveHero
addikt
Elérkezett a pillanat, kifejlesztettem a Ferdit. El is adtam a Tiger P-t, de sztem vissza fogom venni. Nagyon jó tank.
Ilyen eredménnyel szabadultam meg tőle. Sajnos az első 100 meccs elég szar lett, mikor legelőször megvettem, de kb 1 hete mikor újra neki álltam vele farmolni, azóta sokat fejlődtem vele: -
diegho
nagyúr
A pofám leszakad. Megyek prém churchill-el, 1v1 agyonverek egy ARL-t, erre elkezd nyihogni, hogy premium kid vagyok, meg noob. Mondom az bizony. Csata után nézem 11 prém tankja van, az összes 8-as ott a garázsában, 600eff, 8k csata és beszól, hogy én vagyok premium kid, pedig ő már vagy 1000 eurót beletolt a játékba. Szánalmas!
Pár kérdés:
- jelenleg mi jár, ha valaki megcsinálja a tutorial-t az elején?
- ram2 mennyire használható jármű? -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
#35692544 #42548 üzenetére
Én az 50 120-at ajánlom, de csak azért mert utána jön az 50B, ami brutálisan jó, eddig ez az egyetlen 10-es tankom az 5 közül amivel gyak mindig élvezetes minden csata, a vesztesek is, 27,9 mp alatt táraz be, piszok pontos és gyorsan céloz, ha valakit leláncolsz annak kb annyi is volt. Top lövegeket is képes pattintani, persze játszani kell tudni vele, nem az első sorban acélfalra vadászni
-
Spori85
csendes tag
Üdv kollégák! Valakinek van tapasztalata a Black Prince-el? Ha igen, megosztaná velem a benyomásait, esetleg pár jótanácsot? Nekem egy az egyben egy Churchill VII-nek tűnik, csak t7-ben, ahol pedig az az ágyú, meg maga a tank is már nagyon szerény.
Jó, jó, tudom, minden stock tank gyenge....
-
đe$|re
senior tag
Ma már a harmadik csata, amikor a nyomorék csapattársak nem képesek visszamenni a bázisra és resetelni a foglalást.
-
Jolet
őstag
hihetetlen...
azt gondoltam, hogy tegnap nekem is ultra béna eredményem lesz erre ma ezt látom:
http://www.planetwot.com/playerDailyStats/?name=lunczgabo&d=eu
kellemes meglepetés -
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #42553 üzenetére
Szintén zenész
most a végére bezúztam egy tr4-be
hát minden maradt a régiben
azé ami durva az durva.....oda lehet baszni rendesen a win rate-nak
hogy kb.minden csatában közelünkben sem voltak sebzésben...és nem csak tr6 volt.....kegyetlen -
Napfénysüti
nagyúr
Na asszem ma kis pihi. T6-ban egy rémálom életem eddigi egyik legrosszabb napja: 14% WR. Volt olyan csata ahol többet sebeztem mint 13 társam együtt... Azért ez beszédes.
-
-
törölt tag
válasz
diegho #42532 üzenetére
köszi
hát nehéz eset a választás az biztos
az előttük levő 8-as tankokat szeretem bár a Tigris2-vel meg az 50-100-al rég játszottamszerintem az 50-120-nál nem hosszú az útvonal talán a láncot kell elöször kifejleszteni aztán mehet rá a topp löveg bár lehet felmegy anélkül is, de elég határeset a súly
elég papírnak tűnik viszont fürgeaz M103 az biztos kimarad utálok szívni
kár, ennek tűnik a lövege a legjobbnakE75 régen szerettem de emlékeim szerint elég lomha jószág, ez a legjobban páncélozott, de a legkisebb átütés (246) nem túl pontos és lassú töltés
IS8 nem sokkal erősebb mint az amx viszont lassabb, az amx-en talán jobb az ágyú
-
Bingisz
addikt
válasz
FoBCRaistlin #42544 üzenetére
Nem. Az alap toronyra is felmegy, és a nagyobb lánc se kell hozzá.
-
SoulReaver
veterán
Cserivel alkottunk
replay
-
FoBCRaistlin
őstag
KV2-re kell a másik torony a 152-es ágyúhoz?
-
nyunyu
félisten
válasz
Chris0321 #42541 üzenetére
battle stat form: tab-ra bejovo csapatlista
Nalad ez most a tank tipust, ezer csatat, WN6 ratat, meg a nyert meccsek aranyat irja.playerspanel: meccs kozben a 2 panel a bal ill jobb oldalon
Itt csak a jatekos nevet irja, WN6 kepesseggel szinezve, nem tul informativ
Nalam a large panel szekcio beallitasa:
"nickFormatLeft": "{{nick}}",
"nickFormatRight": "{{nick}}",
"vehicleFormatLeft": "<font color='{{c:kb}}'>{{kb:3}}</font> <font color='{{c:rating}}'>{{rating}}</font> <font color='{{c:wn}}'>{{wn}}</font>",
"vehicleFormatRight": "<font color='{{c:kb}}'>{{kb:3}}</font> <font color='{{c:rating}}'>{{rating}}</font> <font color='{{c:wn}}'>{{wn}}</font>"Battleloading bekezdest kifelejtettem, az a csata elotti osszesito:
// Display format for the left Players Panel (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatLeft": "{{vehicle}} <font color='{{c:kb}}'>{{kb:3}}</font> <font color='{{c:wn}}'>{{wn}}</font> <font color='{{c:rating}}'>{{rating}}</font>",
// Display format for the right Players Panel (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatRight": "<font color='{{c:rating}}'>{{rating}}</font> <font color='{{c:wn}}'>{{wn}}</font> <font color='{{c:kb}}'>{{kb:3}}</font> {{vehicle}}" -
Taktoj
aktív tag
hali.
ha valaki keres egy jo kis farmolos tankot s td beallitottsagu akkor most felaron megveheti a 3 as francia td t. max 5os tankokhoz rak be, ritkan . kozepes jatekosnak tartom magam az aljabol mondjuk de ez a tankocska effy huzasra is nagyon jo.kerdes minimap sonart keresnek ahol a mar nem lathato tank volt pozicioja a terkepen marad. ha valaki nek van biztos letoltesi forrasa azt megkoszonnem.
visszaterve a td re fo erenye a latotavja, koronkent prem nelkul tisztan 6 es 30 ezer kozt lehet keresni . Nagy atlagban 16-17 ezer amit hoz s nem mellesleg pontos az agyuja. Hetzer szembol csak iranyzottan lovi at arqnyos loszer nelkul, max 20 al megy fordulekonysaga mondjuk kozepes , csatankent 2-6 killre lehet szamitani/ tehat minden egyes csataban/
-
Chris0321
veterán
válasz
nyunyu #42540 üzenetére
Erre a részre gondoltál? Ha igen, hogy lehet megoldani?
Parameters of the Battle Statistics Form
"formatLeft": "{{vehicle}} <font color='{{c:kb}}'>{{kb:3}}</font> <font color='{{c:xwn}}'>{{xwn}}</font> <font color='{{c:rating}}'>{{rating}}</font>",
// Display format for the right column (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatRight": "<font color='{{c:rating}}'>{{rating}}</font> <font color='{{c:xwn}}'>{{xwn}}</font> <font color='{{c:kb}}'>{{kb:3}}</font> {{vehicle}}"Parameters of the Players Panels
// Display format for the left panel (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatLeft": "<font color='{{c:xwn}}'>{{nick}}</font>",
// Display format for the right panel (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatRight": "<font color='{{c:xwn}}'>{{nick}}</font>" -
nyunyu
félisten
-
FoBCRaistlin
őstag
szeró down?
-
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #42529 üzenetére
Vedesbe beleszamit az encounter modnal esz nelkul foglalok kilovese is.
Erre ugye nagyobb esely van, mert encounternel az ido 3x lassabban telik, nem 1:20 a foglalas egy tankkal, mint assaultban/siman, hanem 3 perc valamennyi.
Igy ha a fel csapatuk a zaszlot huzza, legtobbszor akkor is van eleg ido odaerni, es resetelni. -
Chris0321
veterán
Az új XVM-el kapcsolatban lenne szükségem segítségre, pár dolgot át szeretnék állítani. Nem írja ki a játékosok eff értékét(sem betöltéskor sem csata közben ha tab-ot nyomok a csapatlistán) és csata közben ha tab-ot nyomok és feljön a csapatlista(nem tudom mi a pontos neve) ott nem írja ki a nyerési esélyt.
-
diegho
nagyúr
válasz
#35692544 #42521 üzenetére
Elmondom én hogyan látom:
IS-8: nagyon jó mobilitás, jó top löveg, ami a torony nélkül is rámegy a top löveg, szintén lapos, mint az IS-3, az eleje néha pattog, de nincs meghatározó páncélzata, ezért a 8-as tankok elég jól átlövik, sőt sok 7-es is50 120: maxra fejlesztve nagyon jó, 33 sec töltés, a löveg szuper, páncélzat nincs, viszont jó nagy, ezért könnyű eltalálni, nagyon hosszú a fejlesztési útvonal, mire tényleg jó lesz
E-75: erről nincs saját tapasztalatom
M103: elején szívás a 105mm löveggel, de a középsővel már elég jó, elég agilis, távolról szeret pattogni, a top löveg iszonyat jó
Összefoglalva:
- ha olyan tank kell, ami maxra fejlesztve nagyon jó és nem bánod a szívást, akkor ez a sorrend: 50 120, M103
- ha olyan kell, ami már alap állapotban is használható és maxra fejlesztve is, akkor IS-8 -
AT1S
tag
Sziasztok,
Még kezdő vagyok, tanácsot kérnék. Az egyik tankommal pl. 4. szinten járok (PzKpfwIII) és az a gondom, hogy szinte 80%-ban olyanokkal rak össze a játék, akik 1-2 szinttel felettem vannak (tehát Én képviselem a lista alját) és őszintén szólva ez így nem olyan nagy játékélmény. Én lövöm őket és egyszerűen nem tudok sebzést bevinni a vastag páncélzatuk miatt, Ők meg 1 lövéssel kiszednek...
Most a match making ilyen elcseszett, vagy Én vagyok a béna? -
[HUN]Dani
őstag
Tegnap nagyon adta a játék.
Főleg a VK3601H-val mentem és jól szét is barmoltam az eddig sem tündöklő statisztikámat.
-
SoulReaver
veterán
Mostanában sokat javítottam a statomon, egyet mégsem tudok növelni, az pedig a védési pontok.
Álljak mindig a bázisunk környékén?A foglalás is nálam annyit tesz ki, hogy ha van még ellenség a bázisuk körül, akkor áthaladok rajta, h oda csaljam, de néha be is állok, mert az is pont ugye.
És persze, amikor foglalják a bázisunkat, bánom, h nem med-tankal vagyok, mert sok esetben én vagyok az a hiró aki menne védeni, de mire odaérek, lehúzzák a zászlót :Sktg3
Mondom, én még csak 2x kerültem vele közelharcba, de figyelek majd, h szemből hova küldjem a töltetet, köszi!
Egyébként nem tudom, h lesz-e t10 tankom, egyenlőre t8-ban fejlesztem a képességeimet, majd ha meglesz a KT, utána E-75 -re megyek aztán ott gondolom, többet találkozok t10 tankokkal és kiderül, ki lesz a kövi kedvenc. -
ktg3
őstag
válasz
SoulReaver #42527 üzenetére
És akkor milyen volt régen, amikor IS-4 még nem volt nerfelve és tier 9-ben volt.
IS-4 tier 9ben sztem jobb volt mint E-75. Imádom az E75-őt is és 1v1-ben pariban voltak, de is4 az oldalpáncélzata miatt sokkal jobban játszható volt. Hiába kerülnek az oldaladba a tier 8as medek, kb onnan sem tudnak átlőni.
Amióta IS-4-et feltették tier 10-be, egy csatát nem mentem vele. Igaz, hogy a top speedet buffolták, de sztem tier 10-be az a páncél már nem túl jó.
IS-4et szemből simán meg lehet lőni bl9-cel. Alsó hullon bemegy a lövés. Ha kicsit szögbe van fordítva akkor már nehezebb valamivel.
-
SoulReaver
veterán
válasz
#35692544 #42526 üzenetére
IS-4 elleni vívott kis közelharcaimban IS-3 -al nem sokat tudok felmutatni
Bár vagy 2x találkoztam vele, mind2szer egy ház vagy szikla mögül tolatott vagy jött ki teljesen 90° -os rálátásom volt a hátsó részére, meglőttem és pattant... pedig 160mm a páncélja és elég jól becéloztam és vagy 40m volt köztünk, de lepattant..és BL9-nek már azért 226 az átütése... -
törölt tag
válasz
SoulReaver #42524 üzenetére
ismerem az e75-t anno jobban szerettem mint az is4-et, de ez még a 0.6.7. környékén volt inkább az érdekelne mennyit nerfeltek rajta
a többivel nem játszottam jobban mondva az csak elődeivel M103-T34, IS8-IS4 -
SoulReaver
veterán
válasz
SoulReaver #42522 üzenetére
Bocs, lejárt a szerk.időm.
IS-3 -al tegnap többször is pattintottam egy JagdPz E-100 lövéseit, Érdemes volt tanulmányozni és megfogadni diegho tanácsait!
okos67
Ha annyira szereted a lomha dögöket akkor jó lesz neked
De lehet csak az én szívem húz E-75 fele.. nagyon pontos az ágyúja és jókat sebez, sokat is pattog..
Próbáld ki mind1iket teszt szerveren, ha még van...
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #42522 üzenetére
inkább heavy
még esetleg az ST1 bár a KV-4-en kihúzni a nagy ágyút nem egy leány álom -
SoulReaver
veterán
válasz
#35692544 #42521 üzenetére
Szerintem, ha nehéz tankban gondolkozol, akkor E-75...DE az M103 is vadállat.
Ha med, akkor E-50
Nézegesd át a tulajdonságaikat... páncélzat, lövegek pontossága, célzásidő..stb..Neked kell eldöntened, mire van szükséged.
Engem mióta bedob (sűrűbben) t9-t10 csatákban, sokkal több E-75 -el találkozok vagy M103 -al mint IS-8 -al..
-
törölt tag
szeretnék egy 9 es tankot (csak egyet)
a jelöltek amik elérhető közelségben van
IS8, amx 50-120, E75, E50, M103
ezek közül melyiket érdemes megvenni -
Fel
addikt
Letölthető a 8.4-es EU patch és kliens telepítője.
Telepíteni még természetesen nem kell, majd ha eljött a szerver átállás napja (ha már ilyen hamar összekalapálták, akkor elképzelhető, hogy kedden lesz..)
---------------------------------------------------------------------------------------
Valaki kért nemrég a 8.4-es brit tech.tree-ről képet. Íme:
Itt még látszik, hogy egyik járműről a másikra lépéshez mennyi xp kell.
Ebben az új verzióban jön majd egy kis tutorial. Saját csatamezővel, T-34-85-tel stb.. Csak egy kis baj lesz vele, hogy ez is online. A szerveren fut, egyedi kapacitással, ezért a kezdetekben gyk. elérhetetlen lesz.. A teszten csak akkor tudtam megcsinálni (kb. fél perc várakozás után), amikor alig 2000-en voltak fent. Egyéb esetben...
Gondolhatnátok, hogy esetleg azért ilyen nehéz elérni, mert teszten amúgy is korlátozott a létszám, de sajnos a rendes orosz szerveren is hasonló.
Úgyhogy a kezdők választhatnak: vagy ülnek egy fél napot, hogy bejussanak az oktató módba, vagy mennek helyette a loltrakival és nézelődnek a csatákban.Egyébként 6000 kredit és 300 free xp jár a teljesítéséért.
-
Jolet
őstag
válasz
forras2 #42517 üzenetére
már én is kipróbáltam mindent, de szerintem nem nálam van a hiba
feljebb húztam a vga kártyát - nem volt hatással
lecseréltem a wifis egér-bill kombót - nem volt hatással
figyelem a net és a cpu kihasználtságot - nincs összefüggésmár tényleg csak a szerverre tudok gondolni :-(
-
forras2
őstag
válasz
sebijani1982 #42515 üzenetére
Nekem nem rémlik, hogy olyan hű de égős lett volna a KV1... Volt rá példa, hogy kigyulladt, de nem volt jellemző rá. Nem úgy mint a qrva tigris
Jolet
Tegnap este szakaszoltunk mi is, és többször volt hogy beakadt a játék.
Legjobb az volt, amikor vagy 5 mp-ig be volt állva.
Akivel nyomtam szakaszba szokott fagyni a gépe néha. Ő megszokottan egyből nyomta a reset gombot a gépen -
Jolet
őstag
hú a tegnapi nap tényleg gázos volt, de már nem veszem a lelkemre
azért kíváncsi leszek a statisztikára, mert szerintem nagyon sokszor vesztettünk
kerestem 1 milkát és vettem két 6-os tankot, de a churchill-t szerintem eladom kedden, továbbra se jön beamit viszont észre vettem, hogy a szerverek nem nagyon bírják már a hétvégi tömeget
hihetetlen bugos volt
volt hogy emiatt löttek ki számtalanszor
pénteken még gond nélkül ment minden, szombaton meg ugrált a kép
kíváncsi leszek ma mi leszti nem vettétek észre?
-
sebijani1982
senior tag
A KV-1 az gyulladásra hajlamos vagy én csinálok valamit rosszul?
-
vhw
addikt
Te az átképző ablakot nyitottad meg, itt átképezni tudod őket. Erre egyáltalán nincs ez esetben szükséged.
Egyszerűen elküldöd a BT7 legénységét a barakkba (jobb klikk rájuk, és van egy opció, hogy az egész bandát tegye a barakkba).
Aztán kiválasztod a Valentine-t, baloldalt katt az "üres" legénységi helyre, megjelenik egy kis ablak a barakkban lévő, kiválasztott posztra ültethető embereidről. Katt az ember képére, ezzel betetted a tankba. -
vhw
addikt
Ha van egy premium nehéz tankod és egy ugyanolyan nemzetiségű normál nehéz tankod, akkor a normál nehéz tankra képezett legénységet átrakhatod a premiumba. Nem kell átképezni, ugyanolyan szintű marad a képzettségük, amilyen az előző tankban volt, ugyanúgy kapnak xp-t - fejlődnek. (kreditet farmolhatsz a prem géppel, közben a legénységed is fejlődik - és bármikor visszarakhatod az eredeti tankjába)
Ugyanígy igaz minden más tanktípusra, könnyűre, közepesre, td-re, artyra - ugyanolyan nemzetiségű és típusú premium gépbe átülhet a legénység.
(Simából premiumba működik. Premium tankra képzett legénység viszont nem ülhet át büntetés nélkül sima tankba, ott már át kell képezni)
-
K6000
aktív tag
A prémium járműveknél mit jelent a: személyzet áthelyezése azonos típusú járműből büntetés vagy újraképzés nélkül.
Van prémium járművem de minden esetben le akar vonni a kiképzés szintjéből, ugyanúgy mintha nem is prémium tank lenne. Mit rontok el? -
vJokka
aktív tag
5. csatám a kis sz*rossal
[link]
-
myckey
veterán
Ez jó volt Feri
Mindet nyertük,ez a 2 TR10 meg olyan lett,amilyen.....
Holnap remélem hasonló lesz.
Mostanában rendre nyerünk szakaszban,remélem így is marad -
Z.m.Z
aktív tag
Estére egy kis levezetésnek, ha már mindenkit szét... őő megöl az ideg!
-
scyllarus
veterán
válasz
myckey #42460 üzenetére
A BDR-re nagyon kell a 90mm-es ágyú, attól istenkirály lesz a korábban kicsit szenvedős tank. És az ARL44-en is jobb azzal indulni.
Más: én ma nem panaszkodom, nem látok még összesent, de 50% felett volt a WR-em. Talán attól lehet, hogy nem a tipikus, szobanövények által kedvelt tankok az akciósak (pl.: KV-1S). Azért az ARL vagy a T-150 messze nem olyan népszerű, A VK3xxx-ek azok, de azokat gyorsan eladja, aki nem tudja használni
-
Atlantis
veterán
Gondolom nem mondok újat, de borzalmas a színvonal. 2 óra alatt 5 tankot tudtam beduplázni...hagyom is mára a fenébe.
-
válasz
GrooveHero #42499 üzenetére
valahol irigyellek benneteket, hogy van ilyenre pénzetek
Aktív témák
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest