Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Atlantis #40588 üzenetére
TFH, egy bokorban sunnyogó 0,7-es camofactor-ral rendelkező TD-t akarsz spot-olni, nem mindegy, hogy ezt a 350m-es látótávú IS-3 vagy a fent említett M48 teszi. Utóbbi 21m-rel előbb észreveszi...egy mozgó Maus-t persze könnyen kiszúr szinte bármi.
(Meg jo, hogy a B1-en kavezo Medium III-nek villogtam par masodperccel korabban, hogy a zaszlo B8-on van, aztan en voltam a noob.)
-
diegho
nagyúr
Ingyenes videószerkesztőt tud valaki? Konvertálni kellene vele 720p-be és tömöríteni a fraps-es felvételeket.
-
vhw
addikt
válasz
Dobi 562 #40593 üzenetére
Az derék, ~1000 csatával 28% az IS6-al... Ez már nem az afk bot szint, ez konkrétan tettlegesen akadályozza a csapattársait. (vagy írtó vacak klánszázad, de abba meg mi a fun 1000 csatán keresztül, hogy 10ből ~6szor feltörlik velük a padlót, és kevesebb credit/xp jár, mint ha sima randomba menne...)
-
Zeratul
addikt
válasz
FoBCRaistlin #40592 üzenetére
Brother in Arms. "Elit alakulat"
-
diegho
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #40592 üzenetére
Brothers In Arms
-
Pete55555
addikt
Igen, van más érdekes is, de azt már nem is mondtam...
Más: Lassan ki tudom fejleszteni a 13-90-et, és nincs messze az E-50 sem, viszont kredit egyelőre csak az egyikre lesz. Szerintetek melyiket fejlesszem előbb? Játékélmény a lényeg, az, hogy mennyire lehet vele keresni, v egyebek lényegtelen.
13-75 meg a 13-90 elég hasonlóak, úgyhogy ott tudom mire számítsak, de az E-50 miben másabb, jobb/roszabb a Panth2-nél? -
FoBCRaistlin
őstag
Tudom-tudom, én vagyok a láma de a BIA az minek a rövidítése?
-
Szilu
tag
válasz
Pete55555 #40589 üzenetére
Sok érdekes dolog van azon a map-en. Tény, hogy a medek hátul súnyítanak, egy heavy a dombon, te meg kigyulladtál
Pech. Ilyen esetben jobb lett volna neked talán a G6. Mindenki noob-oz mindenkit, menni kell a következőt és kész
Tegnap mi is kifogtunk egy nobel-díjas bandát, meg kell próbálni túllépni ezen.
-
Pete55555
addikt
EZ MI??? Mines-on lentről kezdünk, mindenki elindul balra, én Panth2-vel megyek jobbra, pittyegek, hogy segítsenek stb, type 59 negatívozik...nem jön senki
Velem szembe Kv-5 Löwe T26E4, kiszedtek a 'csába, erre a type, haha "Panther raped"
Lenoobozom, erre a csapatom másik tagja is írja, hogy az én anyám a noob....
Ez mi a retek ???? Nem az a bajom, hogy játszik, vagy hogy milyen tankban ül, ilyen ember miért létezik?Csak, hogy tudjátok kivel kell "vigyázni"
Természetesen gyorsan elveszítették a csatát...
-
Atlantis
veterán
Így van. A látótáv akkor sincs korlátozva, a fórumtárs írása pedig arra vonatkozott. (A 420m alap látótávval bíró M48 Patton-nál minden cullanngal együtt kijön egy ~600m körüli szám, jelenleg ez a "korlát".)
TFH, egy bokorban sunnyogó 0,7-es camofactor-ral rendelkező TD-t akarsz spot-olni, nem mindegy, hogy ezt a 350m-es látótávú IS-3 vagy a fent említett M48 teszi. Utóbbi 21m-rel előbb észreveszi...egy mozgó Maus-t persze könnyen kiszúr szinte bármi.
Mindez persze elmélet, mert a spot rendszer erősségeit ismerjük/tapasztaljuk mindannyian.
-
AVarice
tag
Észrevettétek már, hogy a teszt szerveren a Churchill VII-ről lehet tovább menni a TD ágra, a tech tree-ben pedig a Churchill I-ről?
-
vhw
addikt
válasz
Atlantis #40582 üzenetére
A "látótávnak" mint olyannak önmagában nincs semmi jelentősége.
A "spot range"-nek (amit a látótávból számítanak; levonva az ellenséges tank camoját - álló avagy mozgó - , álca skill, festés, háló, bokrok) viszont ennek van maximuma.Tehát a látótávnak, közvetve van maximuma (játék határai miatt), attól függetlenül, hogy az értéke elméletileg akármennyi lehet.
-
GaburroSan
aktív tag
Szóval megosztanám veletek a JT 8.8 tapasztalataimat!
A jármű überbrutál! 100% legénység+ töltésgyorsító+ventilátor = 4,5 sec töltésidőEzzel párosul a tigris 203pen/240dmg nagyon precíz ágyúja! Köpködi rendesen a meggymagokat
A fordulás kritikán aluli, ezért közelharca nem túl alkalmas, ha nincs más megoldás akkor azonnal le kell láncolni az ellent és úgy tartani!( meg kell próbálni ráfordulni az első görgőkre és azt lőni, így a lánca is leesik és sérül is! Kivéve a KV-5 mert azt nem tudtam így megsebezni ezért ott marad az R2D2)Harmadiknak szerszámos ládát tettem fel neki ( 1 töltésgyorsító; 2 ventilátor), minél gyorsabban visszakerüljön a lánc és így nő a túlélés esélye annak hogy oldalba esetleg hátba kerüljön az ellen! Aki szereti a TD vonalat az nem fog benne csalódni! (jól jött a hétvégi event a 2x xp a legénységnek, mert így már elérték a 100% + 59% az első perk)! A sebessége 1 picit a SP alatt van, néha nem is találkozok senkivel és úgy jutok el az ellenség bázisához! A kredithozam mint a 8as prémiumoknak! Prémmel 1 jó kör 100k-150k kredit között van, de a wotreplay-on fent van 1 184k-s kör is! Nagyon durva! Ha még eszembe jut valami akkor még írok!
-
AVarice
tag
válasz
diegho #40554 üzenetére
Egyetértek! Sok ilyen jellegű videót néztem már, de igazából egyiktől sem ájultam el. Volt egy-egy apróság amit nem tudtam, de azon kívül semmi. Volt amelyikben sorozatosan arról volt szó, hogy majd mi lesz a következő részben, vagy pedig általánosan elmondták, hogy a tanknak van két lánctalpa, egy tornya és egy lövege...
Sok sikert a munkához. Kíváncsian várjuk!
-
Jolet
őstag
M4 után melyik a javasolt irány?
-
vhw
addikt
válasz
Atlantis #40579 üzenetére
Akkor jó lenne látni ezen foglamak között különbségeket:
Draw Distance - a technical limitation to being able to see tanks and other objects in the 3D world. Maximum is 707m.
Spotting Range - the game mechanics limitation to spotting, i.e. "lighting up" a target yourself. Maximum is 445m.
View Range - a tank specific value only used for calculating spotting range, without any relevance of its own. No theoretical maximum. -
Atlantis
veterán
válasz
nyunyu #40573 üzenetére
Az 500m-es limit hibás, nincs ilyen korlát. Más kérdés, hogy a spot rendszer bugjai miatt ezt elég nehéz lenne bizonyítani, úgyis azt veszel észre, amit éppen a szerver akar.
A fórumtárs kérdésére válaszolva: nem adódik össze a csigaszem és az optika, ha a csigaszem bekapcsol, a másiknak nincs hatása.
diegho: ha már HT, akkor az IS-3-at választanám. És tényleg előre is kösz, hogy foglalkozol vele.
-
nyunyu
félisten
válasz
Patrick76496 #40568 üzenetére
A periszkóp (csigaszem) és a coated optics hatása összeadódik?
Sok ertelme nincs, mivel 500m a limit a lathatosagra.
Annal messzebb levo tankot nem tudsz spotolni.Pl. van egy 390m latotavu tankod, ahhoz hozzatesz a BIA 5%-ot: 19.5m, recon 2%-ot: 7.8m, situational awareness 3%-ot: 11.7m, periszkop 25%-ot: 97.5m.
Ez osszesen 390+19.5+7.8+11.7+97.5=526.5m lenne, de ebbol 500m hasznosul. -
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Tegnap éjfél körül egy barátommal szakaszoztunk 4 -es tier-el.Elfoglaltam az általam jónak gondolt pozíciót a TD-vel , majd egyszer csak megérkezett belém oldalról vmi angol szutyok és rá néhány másodpercre még 1 az ő seggébe és elkezdtek tolni a közeli víz felé.amikor már közel volt a fürdési lehetőség kitolattam, majd mérgembe beleküldtem 1-et az elsőbe.Erre mindkettő elkezdett sorozni, közben megjött a barátom és beállt közénk, de így is folytatták és kilőttek.A haverom írogatott nekik mire ők elkezdék őt is sorozni de ő kiszedte a majmokat és bekékült.A következő csatában nem volt kék, de azt monda hogy a garázsban kékkel van írva a neve.
Lehet ennek a dolognak vmi negatív következménye ránk nézve? -
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #40568 üzenetére
Ezt hogyan tudom felrakni, melyik könyvtárba kell kicsomagolni?
-
Patrick76496
őstag
Ki talál valami ismerőset a 2. és a 4. oldal között? Igazi WoT fan-oknak, akik GTA-zni is szeretnek.
------------------------------------------------
Tudom, hogy nagy hülyeség, de érdekes dolgot vettem észre a játékban. Már régen cseréltem skin-t a Type 59-en és nagyon rosszul ment vele egy ideje, viszont amikor az előbbi skin új volt, akkor még jól adta. Tegnap felraktam ezt és ez lett az eredmény. Új szakasztársam volt, ráadásul nagyrészt mikrofon nélkül is játszottunk. Érdekes, hogy hoztuk ezt össze. A 28 körből maximum 5x voltunk T10-ben T34-es platoon társammal. Ilyen, amikor a szopóág jobbik oldalán van az ember.
A periszkóp (csigaszem) és a coated optics hatása összeadódik?
(#40554) diegho: Előre is megköszönném a videókat. Már csak azért is, mert megpróbálod javítani a játékosállományt ezzel az oktatással. Én TD helyekre lennék kíváncsi, egyelőre ennyi lenne. -
KaLeun
senior tag
Erre a kertészkedésre tipikus példa Prokhorovka... Imádom amikor akár 4-5 idióta t10 a nyakamon áll (AB1-2 aztán lövés után nem is tudok arrébb menni...
#40562 Enzolord: Ennél (Shermik) már csak az a "jobb" amikor a Porsche-tornyos KT hullját lövik, pedig azt a tornyot még egy loltraki is átlövi.
-
-
BaLee
addikt
válasz
diegho #40554 üzenetére
Engem érdekelne valami videó vagy ismertető az amcsi "dobtáras" tankokról, sajnos egyik ágon sem kezdtem el ahol oda lyukadnék ki, de annyiszor törtek már borsot az orrom alá hogy kíváncsi lennék mit tudnak valójában. érdemes e elkezdeni egy ágat és ha igen melyiket (amcsi, francia?).
Esetleg ha létezik már ilyen leírás, videó, akkor adhatnátok linket.
-
sith7
félisten
válasz
Napfénysüti #40555 üzenetére
+1
-
Mcray
senior tag
Egy hete abbahagytam a játékot, mert a csaták menetébe sem egyedül sem két szakasztárs segítségével nem tudtam beleszólni. Magyarán mi hárman utolsóként haltunk legtöbb sebzéssel és XP-vel, de hiába...
Jót tett a pihi. Tegnap jobb kedvem volt és jobban is éltem a lehetőségekkel. Íme:
Más: Ha valakit érdekel, hogy kell megvívni egy csatát, ahol szó szerint 3 fő van 27 fő ellen, akkor szóljon. Stuggal mentem egy marha jó "Crucial contribution" kört
-
diegho
nagyúr
SG-re ezt írtam fel, nem módosítok rajta:
Látom elárasztja a netet a sok haszontalan, megtévesztő játékelemzős, tippadós videó, amit honfitársain szórnak fel ezerrel. Nem tudom miért jó ez nekik, mindenesetre a hétvégén, ha lesz időm és kedvem csinálok egy olyan videót, amiben tényleg egy olyan játékos mondja el a miért/hogyan-t, akinek van köze a játékhoz, nem pedig csak hobbikertészkedik az artyk mögött maus-al. Annyi segítséget kérnék tőletek, hogy milyen tanktípus legyen az első? Heavy? Light? Med? Artyról és TD-ről nem igazán látom értelmét beszélni.
Jöhetnek a kívánságlisták.
-
Atlantis
veterán
Hétvégi stat:
Hát, nem rakom ki az ablakba. Ezúton is elnézést kell kérnem, Napfénysüti és Antonius1978 fórumtársaktól, akik voltak olyan elvetemültek, hogy szakaszoztak velem.
De legalább kifejlesztettem a Batchat-ot és az M12-es arty-t.
Már csak pár millió kredit kéne és meg is tudnám venni őket.
-
törölt tag
a hétvégém egész jóra sikerült
-
"For auto-loader tanks: Intuition skill will now reload the entire cassete "
Szóval, megéri majd ha spammelem a lőszerváltást egy táras tankkal, mert lehet, hogy beadja a skill, és hamarabb betölti, mint a sima töltés? O.O Mondjuk ebben benne van, hogy esetleg rossz lőszerre adja be -
Fel
addikt
válasz
homeless09 #40538 üzenetére
Milyen vga-d van? nV? Az orosz fórumon sokan panaszkodtak a legújabb, 310-es driverre. Storm pedig azt tanácsolta nekik, hogy tegyék vissza a régebbit (306).
Ha AMD-vel ilyen, akkor részemről passz.. Hasonlót még sohasem láttam. Lehet valami vírus.. -
BaLee
addikt
válasz
Simulacrum #40548 üzenetére
Köszönöm, átadom neki és kipróbálom én is.
-
Simulacrum
senior tag
Ha megnézi a statisztikáját és rámegy az adott nemzet kitüntetésére, akkor a szöveg után alul kiírja a hiányzó tankok nevét.
Esetleg megnézheti itt is. -
BaLee
addikt
Ki lehet azt deríteni valahogy, hogy egy adott nemzet tankjainak kilövéséből még mi hiányzik? Egyik ismerősöm úgy gondolta a kintüntetés megszerzéséig német ágon már csak egy Maus meg egy E100 hiányzik neki, tegnap meglett és mégsem lett meg a kitüntetés neki így most szeretné megtudni milyen német tankot nem lőtt még ki...
-
Dobi 562
addikt
Tegnap szakasztárs segítségével mentem egy jobb kört IS-3-mal. Soha nem szoktam arra helyre menni, de most muszáj volt, mert láttam a statját a KT-nek meg az IS-3-nak akik arra indultak. Alig vrtam hogy kilőjék végre őket, a KT mást nem csinált csak beállt elém és lőtte a házat ami mögött ott volt a felspottolt enemy... Az arty-nk ugyanezt csinálta. előrerohant és beállt a Jagdpanther II elé...
-
forras2
őstag
Most a napokban meg lett a KT. Full alap, még csak a nagy motor és a nagy rádió van rajt, de így is tetszik.
Viszont van 1 kis érdekesség... Hogy van az, hogy szembe jön velem 1 BatChat 25 és rommá lő, majd oda ér mellém, és oldalról meg hátulról végig pattanik rólam?
És már chatbe Ő is röhögött, hogy mi a rák ez...Másik, hogyan lehet 2k csata alatt elérni a Maust?
Én még csak a KT-nél járok, és már 3k csatám van. Bár ez nem jó mérvadó, mert én elkalandoztam sok fele... -
-
KaLeun
senior tag
válasz
homeless09 #40538 üzenetére
Olyan mint egy tank árnyéka. Van nálad piros/zöld körvonala a tankoknak?
Amúgy javasolnám a 3k-s repair kit/1st aid/poroltó trió használatát. Azon kívül, hogy sokszor életmentő, nagyon hasznos ha ellövik a löveged/motorod vagy a legénységből valakit (pl. sofőr vagy lövészt).
-
vJokka
aktív tag
Victory! Map: Mines 2013. február 17. 23:52:53
Vehicle: T21
Exp: 3 846 (x2) + Credits: 34 687
Achievements: : Scout, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"Hát ez k.... jó volt
köszönhetően a "zöldségeknek"
-
diegho
nagyúr
Na mi volt itt? Pedig már vártam a replayt a házon átlövésről.
-
vendingo
veterán
Köszi a tippeket, már folyamatban van egy amcsi ág, majd kezdek még 1-et.
Hirtelen felindulásból megvettem az akciós crusader-t, de szenvedés lesz kifejleszteni belőle a cromwell-t. -
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #40528 üzenetére
Viszont az armor pen jelzés az tényleg nem vicc, egészen hasznos tud lenni, pontos! célzás esetén.
Hajadra kenheted a pontos celzast, ha felrehord az agyu.
Pl. T25 ATval le akartam 400m-rol kempelni egy szembejovo T29-et.
Gondosan beceloztam a hasat, erre egymas utan ketszer is a lovegpajzsot talalta el, az ellen meg keves a ~200 pen.(Kaaaar, hogy Ferdibe vagy JTbe nem rakhato at a legenysege. JP+JP2-ot meg sajnalom eladni.)
-
nyunyu
félisten
válasz
vendingo #40522 üzenetére
Ajánljatok pár közepes tankot t5-6-7-be.
Shermanok?
Alap Sherman egesz furge, E8 meg gyorsabb, E2 eleje viszont pancelozottabb, de lomhabb.Jo, utanuk T7-ben a T20 uberszopas, mert nagyon lassan lo, plusz pancelja sincs, meg a fordulokore is akkora, mint egy anyahajonak, nem lehet szuk sikatorokban bujocskazni vele, mint az E8-cal.
Nemet medekkel (PzIII/IV, VK3001H, VK3601H) az a bajom, hogy keves a -6 fok loveg lefele kiterithetoseg dimbes-dombos vagy "ujradizajnolt" terepen, meg nem tudnak helyben forgolodni, mint a Shermanok.
Kozben rajottem, mi zavar az alap Shermanban: nem lehet ra vert stabot tenni, igy sokkal tovabb tart celozni a trollgunnal, mint vert stabos E2 vagy E8-on.
Nem tudom, van-e ertelme EGLDt tenni ra.Mondjuk a nemetekhez sincs vert stab, hianyolom is a Tigrisrol ezerrel.
Panthert, VK3002DBt mar kifejlesztettem, jovo heti akciora var a megveteluk.
VK3601+ammo rack?
Ugyan mar, M103-at a meccsek feleben elso lovessel szembol rackelik vagy a gunnert lovik el. -
gy-daniel
tag
válasz
vendingo #40524 üzenetére
Azokról nem mérvadó a véleményem, mert azt az ágat hanyagoltam. De összességében ritka a rossz tank, inkább sokat rossz stílusban használ az akinek baja van vmelyikkel. (pl nekem most a tiger. második sorból kellene lődözni vele, de ha látom a lehetőséget, nem bírom ki, h ne rohanjak előre
)
-
KaLeun
senior tag
válasz
virkir #40518 üzenetére
Á csak a szokásos... A luke. megint előadta a rémtörténeteit... Kiderült, hogy neki megint másképp működik pár dolog a WoT-ban mint mindenki másnak. Vagy legalábbis ő másként értelmezi.
Aztán lehet, hogy valami dimenziós zavar miatt az ő gépe egy másik dimenzióbeli WoT szervert ér el, és a kliense is onnan származik.
Aztán itt célozgatott itt arra, hogy minden ember annyit ér amilyen beosztása és fizetése van/volt.
-
gy-daniel
tag
válasz
vendingo #40522 üzenetére
Igen, a jobb torony sokkal erősebb lesz a kv-1-en. Ammo rack-re pedig nem emlékszem, így valszeg az új torony megoldja ezt is. Ha nem szereted a lassúságot, ajánlom, az amcsi t49-est (tier5). De a troll gunnak csak egy lövés, és ámen
. viszont kisebb dombon is tartja a 40-50 km/h-át
. (Utána a hellcat jön, ami szintén gyors, de nem olyan fürge.)
Beszereztem egy tiger-t... eddig nem az igazi. Az IS stílusában akarok harcolni, de arra kevésbé alkalmas...
-
vendingo
veterán
Ajánljatok pár közepes tankot t5-6-7-be.
Kifejlesztettem a kv1-et, a rádión kívül maxra fejlesztettem, de égnek áll tőle a hajam. Mire eljutok vele valahova, vége a csatának. Szerintem a nehéz tankok nem nekem valók. Alig van vele killem, nem bír haladni, nem bír fordulni... Az se vigasztal, hogy bírja a lövéseket mert ezt leszámítva számomra semmit nem ér.
Pz4-el bezzeg szétkapok mindenkit, átlagba 3-4 tankot mindig leszedek, kv1-el a rekord eddig 3 tank volt valami isteni csoda folytán
A VK3601-et tegnap fejlesztettem ki. Már annyira nem alap, de még van mit csiszolni rajta, de még félkészen is jobban haladok mint kv-al. Ezzel a tankkal kapcsolatba más is tapasztalta, hogy az ammo rack nagyon hajlamos a sérülésre? Jobb toronnyal védettebb lesz? -
A foglalás pedig 3 emberrel is maxon megy, tehát ha 4-5-6 áll be a körbe, akkor is ugyanolyan sebességgel fog haladni, nem? o.O
-
Chris0321
veterán
Virkir: Nem maradtál le semmi érdekesről.
-
virkir
veterán
Na a zember elmén egy kicsinység filmet nézni oszt meginn kimarad a jóábúl.
-
Bingisz
addikt
A goldammo nerfből nem lett semmi?
Mert néztem a pz4 gold ammo adatait a teszten, de nem változott semmit.
Vagy ezt későbbre ígérték?Vhw: két hét, addig talán kibírod
-
vhw
addikt
Na látom nagy takarítás történt...
De visszatérve a Lucky medálos "bughoz", és szigorúan ennél a kérdésnél maradva:
Mégis mi történne ha láthatnánk egy in battle screenshotot az eseményről, ne adj isten egy replayt. Legalább mi történhetett, mi lehet a bug kiváltója.
Ne csak a te (luke.) igazad bizonyítása legyen már az egyetlen cél. Legyen már feltárva ez az ügy, ne kísértsen újra és újra megmagyarázatlanul....de gondolom most meg pihi vár az illetőre, szóval megint itt maradok kétségek között...
-
vbbb
őstag
A Type T-34-re micsoda kegyetlen ágyúkat lehet ám pakolni...
76 mm F-34 vs. 57 mm 55-57FG
Váóóóó...nem lesz könnyű menet beszedni azt a 2x30k xp-t a következő generációkra...KV1, vk3601 vagy akármelyik Heavy tank ellen se ér semmit. Hamarabb unom meg a tuti.
-
Fel
addikt
válasz
Bobyjack #40393 üzenetére
Egyelőre nincs értelme. "Hivatalosan" a Churchill I-ből lehet majd fejleszteni, de a mostani tesztverzióban a Churchill VII-ből lehet rámenni. Apró hiba. Majd, ha kijavítják rakok fel (vagy más vki) képet a techtree-ről is.
Bár lehet nem ide, mert ez a topik egyre inkább kezdi értelmét veszíteni. Lehet jót tenne neki egy hetes zárolás.. Csak álmodozok..
vbbb: Az az 57 mm-es bőven jó neki. Pontos, jó páncélátütés (prém. ammóval 183 mm-es átlag..), villámgyors (1,94s reload). A DpM bőven 2200 feletti (100% legénység + rammer + venti). Ha a T-34-en megfelel ugyanez, sőt kissé OP szagú vele, akkor szerinted a kínain nem?
-
PR0JECTNR56
addikt
Némi mérlegelés után végül én is beszálltam a játékba, tetszik is a dolog. Pillanatnyilag német páncélvadász vonalon a Hetzer-t hajtom és az amerikaiaknál a T82-t. A Hetzer nagyon tetszik, a troll gun fejlesztést mellőztem és inkább Pak 7.5cm került fel, mivel a troll gun az adatok alapján tökéletesen alkalmatlannak tűnt az ellen ideálisan messzi távolságból történő kiiktatására.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest