Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Djuree #40996 üzenetére
wot forumon.
Amúgy simán elhiszem, mert annyit tud, hogy a credit és xp hozama kétszerese a normál Type 59-nek, ami szintén magasabb, mint egy nem prémium tanké. -
törölt tag
válasz
jano_77 #40997 üzenetére
általában utolsók között halok de ez egy papír sz@r még talán egy lepattanóm sem volt róla 6-os tier feletti tankoktól
stock ágyúval meg lőhetem a 8-as 9-es tankokat max a festéket szedi le ja és nem állok be a leming vonatba hanem inkább próbálom a másik oldalt megfogni
a tigris p-vel mentem 5000 feletti sebzéses kört de ott már a torony nélkül is fel lehet tenni a hosszú 88-ast -
jano_77
nagyúr
válasz
#35692544 #40948 üzenetére
Vmit nagyon szarul csinálhatsz, mert a Tigris igen is nagyon jó kis tank, csak megfelelően kell használni.
Gyanítom előre rohanós vagy és ezért ölnek meg mindig idő előtt és nem megy vele.....pedig a Tigrissel hátulról kell támogatni, sniperkedni. Próbáld ki így, meglátod, hogy mennyivel jobb lesz. Még a végén meg is fogod szeretni.
Itt - (#40846) jano_77 - be is tettem Neked egy példát! (56,47%-os a WR-m - és ez jobb is volt, az utóbbi időben sajnos romlott kicsit)
-
AlexWolf
senior tag
Basszus most olvasgattam a neten hogy a "Type 59 G" 600 dolcsiba került, amikor lehetett kapni.
Ez már tényleg beteg. -
törölt tag
a korábban föltöltet képeket, hogy lehet megnézni?
-
Simulacrum
senior tag
Van valahol erről táblázat, hogy egyes tankoknál mennyi idő ez?
Megdöbbentő volt, hogy T-54-en kb. fele annyi idő alatt felrakja a négy munkásember a láncot, mint M48 Pattonon. Pedig 100% mindkettőn a javítás minden embernek és mindkét tankban 4 ember ül. Kár, hogy ez nem egységes legalább így. -
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #40918 üzenetére
szakaszban voltunk és a társam 6-os volt.
most olvastam tovább és látom, hogy Enzolord már megválaszolta.
-
Cooper911
senior tag
Hogyan mákoljunk össze egy tank ászt video: T43
Feldühödtem a bázison álló 3 heavy-n és megindultam előre
A video-ban fent van egy hit/damage számláló. Van ehhez valami mod, vagy csak az xvm tudja?
-
Cooper911
senior tag
válasz
KAMELOT #40985 üzenetére
Ha nem vagy idegeskedős típus akkor jó játék lesz. Ellenkező esetben vegyél gumis billentyüzetet meg pár db nagyonlocsó egeret. Egy plexilap a monitor elé is jól jöhet
Más:
Nem tudom volt e már, de találtam egy jó kis összefoglalót a T-50-2 -t érintő változtatásról. Van egy 3D render is az új tankról. Szerintem aranyos lesz. Itt sincs szó a T-50-2 prémiumként való visszatéréséről: [link]Most sikerült megnéznem diegho videóját, szerintem nagyon korrekt lett!
-
Balesz1899
aktív tag
Vendingo, most nézem, hogy este játszottunk egy oldalon az egyik csatában
Murovanka, Te VK3601, én Hellcat, a végén ketten maradtunk 4 ellen, két T1HT foglalta a bázist, de meglett a kör (mellesleg az eddigi legjobb Hellcat-köröm lett 2800sebzéssel) -
KAMELOT
titán
Most húzom ezt a gamet. Megnézzük mi ez a játék! Hátha jó szórakozás lesz!
-
V.Dave
senior tag
mit érdemes felrakni egy tankra ha aztakarom hogy pontosabban tüzeljen?
-
Fel
addikt
Az adott képzettségi szintnek megfelelő időt felezi.
Pl.: lánctalp felrakás*:
50%-os crew: 10s
100%-os crew: 5s
50%-os crew + 100% repair@all: 5s
100%-os crew + 100% repair@all: 2,5s*Hasraütött adatok, csak szemléltetésre. Egyáltalán nem biztos, hogy az alap képzettség 50%-os és 100%-os szintje között feleződik a javítási idő... Kár, hogy "titkosak" ezek a statok..
-
Chuck Norris bármelyik körben tud szerezni kamikaze medált...
10-es tankkal is.
(ma találtam ki, tudom, hogy szar, de sebaj)
-
Fel
addikt
Addot tankon, minden legénységi tagnak 100%-on működő repair skill felezi a modulok javítási idejét. (Oroszul tudom idézni, le lehet guglizni, de inkább szavanként, mert elég zagyvát hoz össze alapból.. "На 100% прокачанный ремонт у каждого (у всех чл.эк.) члена экипажа уменьшает время ремонта в 2 раза")
A javítási idő meg ugye egyedi minden tank, minden modulja esetén, és még beleszól a legénység alapképzettsége is.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Igen, ha kiáll az ember olyan helyre ahonnan egyszerre 15-en tudják lőni, a lámpa nem fogja megvédeni....
Az lenne a célja, hogy jelezze ha már látnak, de lőni , még nem vagy nehezen tudnának...akkor aza 3 mp nem sok, és lesz időd reagálni...mezőn persze jelezhetné azonnal is..akkor se fog megmenteni...
-
vhw
addikt
válasz
Antonius1978 #40972 üzenetére
Amiket felsoroltál skilleket:
A parancsnok látótávnövelője 2%-ot ad a látótávhoz (100%ra fejlesztett állapotban, wot wiki szerint)
A rádiós hasonló képessége 3%-ot,
Ez összesen 5% - egy optika 10%-ot, távcső 25% ad - miközben egy napi tartalmasabb farmolás alatt lazán összejön egynek az ára... nem több száz csata xp gyűjtögetése után...A lövész +2 seces bónusza talán lehet hasznos...
De ha a te szemszögedből nézzük: ha láttál egy tankot viszonylag nyílt terepen még simán utána tudsz küldeni tankod ágyújától függően 1-2 lövést, miután eltűnt, mert úgyse tud hirtelen hova teleportálni (hacsak nincs fedezék a közelben, de akkor meg úgyis csak azt látnád, hogy épp bebújik mögé...).
Csapattársak szemszögéből nézve: akik szintén ezt a célpontot lőtték ugyanúgy utána lőhetnek eltűnés után is, azok száma, akik épp a perk 2 seces ideje alatt fedezik fel és kezdenék lőni ezt a célpontot... hát meglehetősen kicsi...
A rádiós hasonló képessége is kb ennyire hatékony... csak itt már végképp kiesik a te részesedésed.Az off road driving 2,5-10%-al csökkenti a tank mozgékonyságára, gyorsulására ható büntetést talajtípustól függően.
Bizonyos körülmények között persze ezek is hasznosak... dehát épp erre valók a 2. 3... stb. helyek.
A javítás főleg láncolásnál jön jól, gyakran sérül, és csak egy javító csomag van, amit olykor már el is lőttünk egy ammorack, ágyú, motor javításra... A javító skill lényegesen, több másodperccel lerövidíti a modulok javítását (akár 3-4-el, de jó lenne ezt konkrétan letesztelni, 50%, 100% és 100%+100%repair skilles legénység esetében is, csakhogy konkrét számokat lehessen mondani). Láncon kívül az se mindegy meddig ücsörgünk pirosra lőtt motorral, toronnyal, ágyúval az ellenség előtt.
-
válasz
diegho #40973 üzenetére
A repairhez még annyit, hogy nekem rettentő jól jött, mikor hellcattel gurultam le El Hallufon a hegyoldalról, induláskor ellőtték a motort, de mire leértem újra ment.
Vagy például amikor az ELC zúzott hatvannal, én pedig ellőttem a motorját, ő pedig Dragon Ridge-en kiesett a mapról, mert nem tudta időben a motorját megjavítani. -
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #40972 üzenetére
Nos mondok pár példát mi miért nem jobb, mint a repair:
- látótávnövelések, 100%-on összesen 5%-ot adnak, ez 350m-es látótávnál 17m, nem sok két 100%-os skillért
- designated target, 2 másodperc plusz spotolás, de a heavy tank nem spotter, ráadásul arra kell nézni, amit látsz
- off road driving, heavy tankkal nem nagyon megyünk mocsárbaMiért jó a repair:
- felteszi a láncot gyorsan: harcolsz egy tegyük fel heavy tank ellen a városban, leláncol egy saroknál, ha nincs repair-ed, akár egy heavy is láncolva tarthat amíg meg nem halsz, medekről nem is beszélve
- megjavítja a modulokat: repair nélkül pl a torony javítása irgalmatlan időt vesz igénybe, nem mindegy, hogy fél percig nincs tornyod, vagy 20 másodpercig -
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #40970 üzenetére
Nos igen, en a HE loszerrel tevesztettem a HEAT-et, az APCR-t pedig simma Armor Piercing-el.
Oke, kivancsi leszek, hogy mit sug neked olyankor a dzsinnVHW : nos, ez gondolom tanulmanyozasra szorulna, de mondok 1 gyors peldat : mondjuk van egy Tigrisunk egy 8as csataban.Hatulrol lovoldozzuk az ellent, amelyik mondjuk harcol egy 8as neheztankunkkal.
A mi Tigrisunkon van periszkop, a parancsnoknak olyan kepesseg amellyel ellat picitt messzebb, a radiosunknak szinten. Aztan van egy olyan kepesseg, amely 2 masodpercnel hosszabb ideig mutatja a felfedezett ellenfelet - itt arra gondolok, hogy kinyirtak a mi neheztankunkat, es aki kinyirta jon felenk, de o meg nem lat minket, mert kevesebb a latotavja.Az egyik legenyunknek meg olyan kepesseg, hogyha kinyiffan a tankunk, akkor szinten 2 masodpercnel tovabb mutatja azt, aki minket kinyirt.
Hogyha van egy jo tuzerunk,akar 2-3 is az adott csataban, szamomra/de lenyegeben az egesz csapatra nezve - nem volt hasznosabb ez a ket kepzettseg, ami 2mp-re meg mutatja az ellent ? Mivel igy a tuzerunk esetleg meg tudja loni, mig a pl a javitassal ez esetben nem ertem el semmit, mivel nem kellett hasznaljam.
Persze lehet hogy nem jo a peldam, mert nem igy mukodik, vagy egyszeruen tul keves a 2 masodperc, hogy egy tuzer sikeresen meg tudjon loni valakit ilyen rovid ido alatt, de en igy kepzeltem el, hogy ezeknek is van hasznuk...Vagy teszem azt fel, van Ground Pressure/Talajnyomas vagy mi a menko, esetleg rossz talajon/terepen, amikor szamit hogy ha kibujsz fedezekbol loni, akkor milyen gyorsan tudsz visszahuzodni, es ez a kepesseg segit ezugyben, akkor ez is szinten hasznosabb az adott esetben mint a javitas. -
vhw
addikt
válasz
Antonius1978 #40969 üzenetére
De mik lennének azok a hasznosabb/jobb skillek?
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #40969 üzenetére
A HEAT ammo is prém lőszer, meg az APCR is.
Lesz majd olyan replay is, ahol a csodalámpára hagyatkozok nyugi.
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #40968 üzenetére
Erdekes, pedig nekem ugy dereng, hogy a prem loszer eget lyukat es a kor szelen valami eg es sistereg...
Magyaran, akkor az osszes tankunkat a 6ik erzekkel lassuk el, mint a legfontosabb/legjobb kepesseget.
A vajon igaz, hogy csak 3 masodperc utan kapcsol be ?
Nos akkor mutass olyan oktato videot, ahol tudod hogy meglattak es az adott palya/terepen megmutatod, hogy mit is kell olyankor csinalniErdekes - de te biztos jobban tudod - en nem lattam eddig akkora ertelmet a javitasnak.Persze jo dolog, de ugy gondoltam, hogy vannak kepessegek amelyek hasznosabbak/jobbak mint a javitas.
Mondjuk keves elettel rendelkezo tankoknal - amelyek 1 loves egy neheztanknak - van ertelme ? -
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #40964 üzenetére
Csak a HEAT ammo lángol becsapódáskor és csak az ad fura hangot, az APCR nem.
A hatodik érzék számomra több, mint bármilyen camo vagy látótáv. Ha tudom, hogy látnak tudom, hogy mit kell csinálnom. Az IS-3 látótávját pedig úgy növelem, hogy odamegyek az ellenfél elé, amíg nem látom.
A repair után jön csak a többi skill, az nagyon fontos a medeken és a heavyken is.
-
Fel
addikt
válasz
SoulReaver #40961 üzenetére
Mondjuk erre: Szauron szeme
Ha kipróbáltad, akkor számolj be milyen, én nem használom. -
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #40955 üzenetére
Prem loszer : hat igen, csodalatos az animacio amit hozza terveztek...Olyan mint egy raketa, elvezet nezni ahogy latod a langot ami vagja at a pancelt, suvit, sistereg, es akkor pofara esel amint kihuny a langja, es 0 sebzes
Vegulis orvendek, hogy annak idejen a Panther 2-t javasoltad, amikor kerdeztem hogy melyik kozepes tankot vegyem meg, mert most pl a T-44-el szenvedos a 100mm-es loveg, amit meg a T-34/85-rol orokoltem.
Es a tank is lassu, mert most fejlesztem a kozepes motrot, meg 7 ezer TP van hatra...Igen ertem az IS3-ra.Viszont hogy oldod meg, hogy lass is vele valamit, mert elegge rovidlato ?
Vagy kiegyenliti a 6ik erzek, mert fedezekbe mesz, amint meglatnak ?Kozepes tankok : ertve. Azaz, amint tudunk cserelni, akkor a javitast csereljuk le az altalad javasolt ugymond " hasznosabb" kepessegekre ? (safe stowage, cluch braking, snap shot stb) Vagy ezek a repair utan kovetkezzenek csak 2-ik kepessegkent a repair utan ?
Konnyu tankok : en is az alcara gondoltam, de viszont ott lenyeges a latotav, meg a radio erossege is, nemde ? Viszont valoszinu hogy az alca a leghasznosabb az elejen, amig fejlodik a legenyseg 2-ik, 3-ik kepzettsegre.
-
válasz
SoulReaver #40961 üzenetére
Cseréld le a jelzést valami ordenáré feltűnőre
-
SoulReaver
veterán
válasz
diegho #40955 üzenetére
Most már még halálosabb ellenfél lettem IS-3 -al mióta megnéztem a videód
Csak ez a fránya 6. érzék, pisloghatna több ideig, mert néha nem veszem észre a nagy sunyulásba :S
A biztonságos elhelyezés azt akadályozza meg, h a lőszer rekesz felrobbanjon vagy azt is, hogy ha megsérül?
Csak, mert nekem általában eltalálják, de nem robbanok.
Eddig 2 eset volt mikor full hp-ról pukkantam vele. -
msts fan
tag
Hali!
Valaki megtudná mondani miért van az, hogy az ellenséges tankok (akár a mező közepén, akár 10m-re az orrom előtt, vagy akárhol) egyszerűen eltűnnek, és még arra is volt példa, hogy közel voltunk én nem láttam, ő meg tovább lő rám! -
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #40947 üzenetére
A prém lőszer is ugyanúgy pattan, 0-t sebez, mellémegy, viszont jó drága. Vannak tankok amiken csak azt lövök, de vannak amiken egyáltalán nem. T-54en azért lövök csak goldot, mert a D10T2C célzási ideje nagyon jó, viszont sima lőszerrel nem lehet mindent átütni szemből, mint a D54S-el. Amikor bejött a D10T2C még nem volt prémium lőszer kreditért, de én már akkor is ezt használtam és már akkor jobb volt, mint a D54S, mert tudom hová kell lőni vele.
Képességeket az IS-3ra mondtam el, az arra vonatkozik, nem másra.
Medium tankokra, természetesen repair elsőnek, commander-re ledobni és sixth sense rá, amikor már 100% marad, többin maradjon a repair. Loader-re mehet safe stowage, ha sok a blow up, többire smooth ride és snap shot, de mehet a driver-re clutch breaking is.
Light: mindre camo, commander-en ledobni sixth sense-re és attól függően osztani a többit, hogy milyen lightról van szó.
-
wolfman
veterán
Nézem itt a képeket amiket linkeltek. Ezeket a modifikációkat honnan lehet letölteni? Mondjuk hogy máshogy nézzen ki a depó...
Grafikai tuning nincs hozzá? Esetleg amiben működik az élelmosás.
-
Atlantis
veterán
Bejutottam végre a tesztre, brutálisak ezek az angol TD-k a vége felé, a T10 egy random csatában totálisan értelmetlen kredittemető lesz, de kétségkívül vicces Maus-ba 1800-at beleküldeni az aranylőszerrel...
a ~26s reload time horribilis, az alatt 3-szor kinyírnak...és ugye teszten nincs annyi arty sem, szóval élesben még inkább értelmetlen lesz ez a gép.
A Tortoise viszont jó, úgy néz ki, ezt is T9-ig lesz érdemes elvinni, mint a német TD-vonalat.
Kár, hogy bugos a szerver, bár azt vettem észre, ha van kill-ed, akkor jól számol mindent, anélkül viszont 0-t kapsz.
-
törölt tag
ez a tigris egy ipari hulladék csak az nem lövi át aki nem akarja,
ezzel kiszenvedni azt a 36k xp a top lövegig(ide egy hányós smájli kellene)
minden tankkal hozom legalább az 50% ezzel a szarral meg 35% -
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #40927 üzenetére
DIEGHO
Nos igen, szerintem inkabb ezt varjuk el toled, hogy megmagyarazd a donteseid miertjet.
Ugyanis a tankokat nagyjabol (tobb-kevesebb sikerrel) mi is ugy hasznaljuk mint te, annyi kivetellel, hogy amint emlitetted, ez olyan mint egy szakma, meg kell tanuld hogy hol lohetoek a tankok es tarsai.
Mondjuk van neked meg egy elonyod - amit bizony ki is hasznalsz altalaban gondolom - es az a prem loszer.(habar nekem csak rossz tapasztalataim voltak vele, pl elakadt olyan reszen, ahol a simma atvitte volna)
Ugyebar itt mindenki nem engedheti meg maganak, de ha megengedi is, akkor sem biztos hogy hatekonyabb lesz tole, ha nem ismeri a jatek minden aga-bogat ugy mint te.
Te viszont ismered a tankok gyengeit es a terepet is, valamint erzeked van ahhoz, hogy dontoen befolyasold a csata menetet.Nalunk egyszeru jatekosoknal viszont ez csak akkor fordul elo, ha nagyritkan mi is raerzunk hogy mi is lenne a helyes, vagy pedig ugy alakulnak a dolgok, hogy olyan csapattarsakat/szakasztarsakat kapunk akikkel valamilyen szinten jo iranyba tudjuk terelni a dolgokat, persze, lehet hogy csak az ellenfel benasaga miatt.A kepessegekkel kapcsolatban : szoval azt javasolod, hogy amig mondjuk alap a tankunk, vagy nem annyira kepzett a legenyseg addig mindenkinek javitas, ha viszont elerjuk a 150%ot veluk, akkor csereljuk le a -50%-ert cserebe a Hatodik erzekre (parancsnoknal).
A tobbi legenysegi tagnak mire kell valtoztatni, es ez milyen besorolasu tankokra ervenyes ? A nehez tankokra, vagy pedig a konnyu tanktol a kozepes tankig igy kellene beallitani a legenyseget ?
Vagy pl a kozepes tankoknal mondjuk fontosabb hogy menet kozben is pontosan tudjunk loni, mig a konnyu tankoknal pl az alca es a tavolsagi eszleles a legfontosabb ?! -
zsloti
senior tag
Üdv
Biztos volt már lólla szó de nem találom
Megvan a T50 es 100%-os legénysége
Kinek milyen képességeket adjak?
A parancsnoknak 6.érzék
Vezetőnek kuplungégető
A többieknek?
Köszi
zs -
garcia66
tag
Szia diegho!
Megnéztem a 8 killes T-54-es replay-t, nagyon tetszett.
Kérdésem is lenne: úgy néztem, hogy a tankon a 100 mm D-10T2C löveg van. Ez bár kicsivel gyorsabb, mint a 100 mm D-54, de kisebb a páncélátütése (201-219mm). Tehát inkább a gyorsaság, mint az a 18mm plusz átütés? Hamarosan lecserélem az LB1-t, és lassan döntenem kellene.
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
Z.m.Z
aktív tag
Újabb érdekes kérdés! Egy kockán belül sík terepen állunk ketten ő lő rám én még csak nem is látom!! És csak akkor jelenik meg amikor az utolsó lövéssel engem kilőtt, ekkor derült ki, hogy majdnem összeért a csövünk, olyan közel voltunk egymáshoz!! Ennek ellenére egy pillanatra sem villant fel! Eddig úgy tudtam, hogy nem lehet csalni, de ezek szerint igen.
-
virkir
veterán
-
grex4
aktív tag
Izgalmas replay volt, köszi szépen.
Nem hinném hogy a kiválóság a lényeg. Győzni kell és ezután sokat sebezni. Lehet jó egy replay attól hogy valamelyik hiányzik. Wotreplay-en a videók 95%-ára bárki képes lenne, ezért látni hogy alig nézik meg öket. Nem is max xp, sok kill alapján töltök onnan replay-t, inkább szemezgetek.
El tudnék képzelni wotreplay-en valami tier különbség jelzőt.
-
Bingisz
addikt
Holnap zár a teszt első fázisa. Egyenlőre nem írnak semmit, hogy mit változtatnak, de van javítani való dolog rendesen...
-
Flatron710
tag
válasz
diegho #40927 üzenetére
Igen.. Egy pár feltöltött videó után automatikusan megszűnik a korlát. Célszerű rögzíteni vagy 10-15 db - akár csak 20-30 mp-s - "mindenféle" videót, feltölteni, beállítani nem publikus videónak - akkor mások nem látják - és ha minden igaz a problémád már meg is szűnt.
-
Skyhunter
őstag
válasz
diegho #40871 üzenetére
Nagyon jó a videód, hangban-képben remek. Várjuk a többit is.
(IS-3.hoz amúgy kb mi sebzés kell a TankÁszhoz?)
Mondjuk amilyen "kemény" szoktál lenni itt a fórumon, teljesen meglepett a konszolidált hangszíned....
T-54, Serene Coast, édekesen hangzik, sokan csak egy kempelő pályának tartják, kíváncsi vok rá a te szemszögedből.
-
Patrick76496
őstag
válasz
diegho #40927 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, talán 10 feltöltött HD videó után, ha jól emlékszem. Ne vedd készpénznek, ha tévedek javítsatok ki.
Szerk.: Amúgy miért nem rakod fel mondjuk 2-3 darabban a videókat?
Szerk2.: http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=hu&answer=71673
Bocs a béna linkelésért, mobilról írtam. -
diegho
nagyúr
No annyit módosítok majd, hogy még többet fogok beszélni az adott helyzetről, hogy miért azt csinálom, amit és olyan köröket rakok fel csak, ahol én döntöttem el a csatákat.
IS-3 replay-hez annyit, hogy nem a BIA a legfontosabb, azért van első helyen, mert amikor újraosztottam a skilleket az került előre. A legfontosabb ahogy mondom a videóban is a repair első körben, aztán ha 2. skill eléri azt a szintet, hogy kreditért ledobva 100% tud lenni az első, akkor 6. érzék és biztonságos elhelyezés vagy mi a fene a magyar neve, ami kell rá. Aki kérte, hogy magyarul legyen a játék, azt el kell keserítenem, nem lesz magyarul. 1-2 magyar kifejezést megtanulok majd használni idővel, de igazából szerintem ezeket a dolgokat mindenki tudja angolul is, vagy legalábbis tudnia kellene tier8-on már.
Valaki tudja mi a feltétele annak, hogy 15 percnél hosszabb videót tegyek fel youtube-ra? T-54-ről kb három és fél hónapon át tudnék beszélni...
-
vhw
addikt
Lista aljáról kicsit nehezebb kiválót alkotni, oda tudod tenni magad, de mondjuk egy olyan csatára, mikor lista alján vagy ~1500 sebezésest osztottál, nem vagy olyan "büszke" mint mikor top tankként leradíroztad ugyanazzal a tankkal az ellenség felét és ~3000+ sebeztél.
Nem olyan mutatós se az xp, se a kredit, amitől mindenki hanyat esik.De azért találtam egy ilyet hirtelen:
Valentine - szószerint a lista aljáról -
1,232 xp, 23,056 kredit, 4 kill, minden lőszer ellőve - többnyire hasznosanJó, ehhez is kellett az ellenség hathatós együttműködése, na de azért jutott a mi csapatunkba is speciális emberekből, nem fogadtam volna ennek a meccsnek a kimenetelére.
(8.2-es replay, de előbb visszanéztem, nekem hibátlanul lejátszotta)
-
AlexWolf
senior tag
válasz
régen berakta. nagyon régen
-
g85j
tag
Hali.
Alig várom, hogy otthon csekkoljam a videót. (bár nincs is3-am, még nem járok ott)
Főként én is a németekre lennék kiváncsi, mert az a fő ágam, de gondolom az még később lesz... -
fradi81
veterán
VK3001P-vel voltam legalul, és első lettem a végén, mégis vesztettünk, replay viszont nincs. De a lényege az, hogy ha gyenge vagy a többihez képest akkor ne menj legelőre, főleg nem egyedül, és próbáld a tankok oldalát hátulját lőni, kicsit forgasd el a tankod hogy jobban pattogjanak rólad, meg ilyen figurák
-
Enzolord
addikt
válasz
Kivéve, ha a szakasztársad bekerülhet 8asok közzé, egyedül max tier 7..
-
Patrick76496
őstag
válasz
diegho #40884 üzenetére
Folytatom, amit a youtube-on elkezdtem:
Még az IS-4; IS-7 párosra lennék kíváncsi. Már csak azért is, mert nagyon nehéz a játék T10-ben a sok agyhalott miatt, plusz nagyon komoly odafigyelést igényel a dolog, mivel ott már repkednek az 1000 hp-k. Az IS-8-at kicsit jobban bírtam a 7-esnél, azt hittem jobb gép lesz. -
grex4
aktív tag
válasz
jano_77 #40917 üzenetére
Ha esetleg sikerül megtalálni, én szívesen megnézem.
Elmúlt 2 napban nagyon béna csapatokkal dob össze a gép, egyszerűen nem tudok már nyerni. Akármit csinálok nem tudom befolyásolni a csatákat. 51%ra esett vissza a nyerésem, ez rengeteg. Legalább 30 vesztes csata egymás után, majd uninstallal fenyegetve a játékot rátoltam az arany ammo-s hovitzert a M4 shermanra, városi pályán meg is lett a tank ász, de ehhez nem kell skill...
-
forras2
őstag
válasz
diegho #40886 üzenetére
Jó lett a videó, tetszett. Számomra sok érdekesség volt benne, amit eddig nem tudtam.
Medium tank? Én a párducra szavaznékArról néznék tőled 1 replayt.
Illetve a 2 tigrisről is megnéznék 1 ilyen, vagy hasonló videót.
Illetve ha van, 1 Maus videót
Ha megengedsz 1 kis kritikát, \előre is bocs, de őszinte ember vagyok\ én örülnék neki ha a videóban nyújtott formád hoznád itt a fórumon is, a nagyképű én vagyok a király stílus helyett. -
jano_77
nagyúr
Ez szerintem sok mindentől is függ.
Lehet, hogy olyan béna csapat volt, hogy a nagyok semmit nem csináltak.
Nekem volt egy olyan Tier8as csatám, ahol Stuggal az utolsó voltam induláskor, de a végén én voltam az első, én sebeztem a legtöbbet. Nem hinném, hogy azért, mert én voltam a király, überfasza csávó, sokkal inkább a 8as tankok és 7esek nem csináltak lófaszt sem. Ettől függetlenül, ha érdekel, megkeresem és elküldöm Neked!? -
PR0JECTNR56
addikt
A T1 Heavy-vel mennyire számít bevett harcmodornak ha pl. egy M8A1-et keresztül tolsz két falon, egy cseresznyefán hozzápréseled egy kőházhoz majd szétlövöd?
-
V.Dave
senior tag
üdv, ha sniperkedni akarok egy light- tankkal miket érdemes feltenni equipmentet?
-
grex4
aktív tag
Szívesebben néznék olyan replay-t amiből tanulni is lehet. A játék túlnyomó többségében 2tierrel magasabbakkal rak össze, azokkal például mit lehet kezdeni? Van-e bármiféle előnyöm az ilyenekkel szemben? (Sherman Jumbo) Wotreplay-en és youtube-on is csupa olyan darálás van amiből nem lehet mit tanulni. Betolja a gold ammo-t és kivégez 9 tankot, hatalmas tehetség. Bárkitől fogadnék olyan replayt amikor 1 de inkább 2 tierrel magasabb csatába kerül és ott ér el top5 helyezést. Nagyon sok replay-t végignéztem, innen is szemezgettem a feltöltéseitekből (Itt persze magasabb kvalitású replayek vannak legalább) de nem értem miért nincsenek olyan replay-ek amikor a lista alján szerepeltek.
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #40884 üzenetére
Biztos.
Halas koszonet a videoert
A kep nagyon tokeletes, es a hanggal sincs semmi gond, csak neha van zorej lelegzetvetelkor.DIEGHO : Annyiban igazad van, hogy ez nem volt egy nagyon keshegyre meno csata, az ellen tankjai nem tomorultek a varosban jol, es egyenkent leszedtetek oket.
Szoval te is a BIA-t (Elit egyseg) kepzettseget tartod a legfontosabbnak legelsore ?
Engem leginkabb nem is a tank hasznalata, hanem a hadaszati donteseid erdekelnek, szoval hogy adott helyzetben miert mesz oda, es nem ide stb.
Mondjuk itt kifejtetted, ha az ellennel tobb/sok kozepes tank lett volna, akkor a hid fele mentel volna.
Vajon akkor hogyan alakul a csata ? Lehet hogy lenyomtak volna nelkuled a varosiakat ha jobban tomorulnek az ellenseges tankok.Es ha a sok kozepes tank mondjuk kinyirta volna a hidnal az ott levok felet, de vegeztetek volna az osszes kozepes tankkal, akkor mi lett volna a dontesed ? Megbujsz a folyo melletti hazaknal es bevarod oket, vagy ellenkezoleg elejuk mentel volna ? (mi lenne a magyarazat erre a 2 dontesre, es miert ?)Amugy azt kellene kiprobalni, hogy csinalunk 1-1 szazadot egymas ellen, es felvaltva iranyitanad a tarsaidat, hogy hova menjenek, mit csinaljanak stb
-
Timyyy
őstag
Diegho köszi a videót, én is megnéztem bár az is3-on már túl vagyok.
T54-em meg nincsen, de nembaj, azt is nézni fogom, és a 1390-es airfield-es replayre is kíváncsi lennék.
Annyit javasolnék még a kommentárhoz hogy mindig indokold meg mit miért csinálsz úgy ahogy. Miért mész oda, miért tolatsz, miért mész előre stb stb stb...
tudod, az olyanoknak mint én, akik szeretnek megfeledkezni arról hogy tolják vissza az ellenfelet...
-
Csabi04
tag
Mi a véleményetek a KV4-rol, jó tank?
-
Zizifull
csendes tag
válasz
diegho #40884 üzenetére
Csatlakozva a tobbiekhez: Koszonjuk!
2 aprobb megjegyzes. Az elejen amikor a skilleket elemzed nem esik szo a BIA-rol (vagy en siklottam el felette?), pedig termeszetesen minden crew-nal ott figyel. A masik, szerintem nem kell szabodnod a mikrofon miatt. Szerintem tokeletesen ertheto amit mondasz.
Koszonjuk!
Zizifull -
NomaxXx
csendes tag
Sziasztok még új vagyok itt
Nem régen indítottam egy visszajátszásos sorozatot, ahol a játékosok szebb köreit kommentálom, itt a legújabb darab.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest