Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz bullseye #42898 üzenetére
hát ha van pénze rá miért ne? én is vennék type59G-t ha lenne rá kess, és leszarnám a sok fanyalgót magas ívből tőlem aztán vehet bárki t8-as premet is, legyen vele boldog ha már annyit kidobott rá...az meg h az én csapatomban van. ua. esély van rá hogy a másik csapatba kerül, vagy h ott is van olyan player. ennyi...milyen szar lenne már ha mindkét csapatban csak 2000+ effes playerek lennének. sztem jó ez így ahogy van. így izgisebb/poénosabb játszani
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bullseye
addikt
de nem mindenki premium tankban
@többiek
szerintem itt nem a kezdők hátrányos és aljas megkülönböztetése zajlott, inkább az nem tetszik néhányaknak, hogy valaki még alig ismeri a játékot, de már prémium tankkal ugrik szintet esetleg. Mondom én a tucatnyi prémium tankommal...'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Atlantis
veterán
Ne törődj a piszkálódásokkal, elfelejtik, hogy ők is voltak kezdők...még szerencse, hogy van gravitáció, így legalább néhány embert itt tart a bolygón, különben már elszálltak volna maguktól.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
virkir
veterán
válasz nyunyu #42887 üzenetére
Ahhoz, hogy tobb XPt kapj, el is kene talalni az ellenfeleket.
Isten mentsen.
174 kör és már befigyel a T5-ös prémium tank. Mire meg lesz a jubileumi 500 már tuti ott fog állni a löwe is a garázsba.
Finom ingyenfrag meg zsíros hp ímádom az M4-el az ilyen T14 usereket.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Szóval már többen kifejtették, hogy a legénység kapja az XP-t a tankod helyett, mert be van kapcsolva a gyorsított képzés. És ez így is jó, mert minek gyűjtenél XP-t a semmire? Ebből a tankból semmit nem fejleszthetsz ki, mert prémium tank. Pontosabban felhasználhatnád a kapott XP-t, de ahhoz arannyal kéne átváltanod szabad XP-re azt, amit a tankra kaptál.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nyunyu
félisten
Prem, igy alapbol elit tankod van, es be van kapcsolva (helyesen!) a gyorsitott kepzes.
Igy azt a 43XPt amit a vergyenge csataert kaptal, valamelyik legenysegi tagod kapja pluszban, nem a tankon gyulik.
Screenshoton latszik, hogy a legalso, tolto fickonal van a haziko ikon, o kapja a kovetkezo meccs utan a tank XPjet.Ahhoz, hogy tobb XPt kapj, el is kene talalni az ellenfeleket.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
vhw
addikt
Bizonyára be van pipálva a gyorsított legénységképzés.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
xtmod
senior tag
válasz GrooveHero #42883 üzenetére
ezt kaptam a csata után, és előtte ugyanennyim volt. lejátszok egyet, és készítek arról is.
-
GrooveHero
addikt
Nyomj egy screenshot-ot, hogy most mennyi xp-d van a tankoddal. És csata végén is csinálj egyet. De kizártnak tartom, hogy nem kapnál értesítőt a a csata végén, szóval ott látni kellene, hogy mennyi xp-t és creditet kaptál a csatában elért teljesítményedért. Mondom, olyan nincs, hogy vki ne kapjon sima csatáért xp-t és creditet, ha csak nem lősz ki körönként két három embert a saját csapatodból
De akkor már nem játszanál, az biztosHna akkor most nem az van, hogy a premium tankkal azért nem kapsz xp-t, mert be van kapcsolva a legénység képzése? Tehát az xp-t a legénység kapja, nem a tank.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
xtmod
senior tag
-
xtmod
senior tag
válasz psycroptic #42878 üzenetére
nem. normál csatában.
-
xtmod
senior tag
válasz GrooveHero #42876 üzenetére
így van.
-
GrooveHero
addikt
Akkor csinálj egyet csata előtt. De kizártnak tartom, hogy nem kapsz xp-t, max nem olyan sokat. Szóval azt akarod mondani, hogy csata előtt van pl. 1000xp-d a tankkal és casta után sem változik, tehát akkor is cask 1000xp-d marad?
szerk:
Ahogy Jolet kolléga is írja, csata után fel kell ugrania egy ablaknak. Ha ott nem, akkor legrosszabb esetben is jobb alul az értesítési jel villogni fog, arra kattintva ki kell, hogy írja, hogy hogyan teljesítettél.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
xtmod
senior tag
válasz GrooveHero #42873 üzenetére
ezt csak úgy lehetne megcsinálni, hogy csata előtt készítek egyet, majd utána. most vettem egy 5-ös tankot, és csaták óta semmi. előtte egy m2-es médiummal ugyanígy volt, pedig kezdetben kaptam vele szépen.
-
GrooveHero
addikt
Ezt nem teljesen értem. Tudsz mutatni róla egy screenshot-ot? Ha még nincs, akkor tudsz csinálni játákban, ha megnyomod a bill.-zeten a Prt Scr gombot felül. Automatikusan menti a játék mappájába őket, szóval nem kell bohóckodnod a paint-tel, vagy más egyébbel. Mutass egyet, mert kicsit furcsa a dolog.
-
xtmod
senior tag
sziasztok.
nemrég belekezdtem ebbe a játékba. van egy gondom vele. nem minden tankkal kapok tp-t és kreditet. ez miért van? a gugliban se jött válasz.
üdv.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz malnabokor #42766 üzenetére
Ebben az esetben akkor számodra teljesen korrekt FPS-el fogsz tudni játszani. De ahogy írták mások is én keresnék (ilyen áron már kellene, hogy találj) olyan notit amiben van vmi normális dedikált vga. Gondolom ha 10nél több fpsed lesz nem fogsz dühöngeni
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
-
Looserke
őstag
Miért cromwellhez van írva a lőszerár válzotás?
Cromwell
Cost of Nuffield Liberty Mk. V engine changed from 11,500 to 12,500
Cost of 183mm HESH shell for British TD FV215b(183) raised to 20 gold.
Cost of 20pdr HE Mk3 shell raised to 260 credits.neki nem is mk3 hanem mk2 HE lőszere van...
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Ez az nvidiás kupon-kód nemcsak új accounthoz van?Felhasználható a meglévőhöz is?WoT:jimmbo
-
GrooveHero
addikt
válasz Dr_Syrex #42864 üzenetére
Amíg le nem áll a szerver a peccs miatt. Nem tudok pontos időt mondani. Csak asra vmit. Kb reggel 6-7 óra?
Tényleg nem tudom. De ma még nekem is kéne farmolni egy kis pénzt, hogy még többet invesztálhassak a lőszerbeWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz GrooveHero #42861 üzenetére
Én eladtam egy rakás dolgot a depóból, meg egy kisebb tankot is, de így is csak 2.1M kreditet tudtam eddig befektetni.
Ma még farmolot, amennyire az időm engedi.Milyen határidőig kapható még az "akciós" lőszer? (holnap reggel?)
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
munnergep
senior tag
Mivel most pont a pantherral nyomulok, ezért érdekel, hogy ez a gyakorlatban mit jelent:
Changed slope of the lower nose plate of the PzV Panther, PzV/IV, Panther M10, and JagdPanther to 55 degrees
Changed thickness of lower frontal hull armor of PzV Panther, PzV/IV, Panther M10, and JagdPanther to 50 mm55 fokon kevésbé pattan el a lövedék és azon az 50 mm-es alján át is fog jönni bármi?
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
GrooveHero
addikt
És ott a 260 cr-es lőszerár, tehát ha ez már hivatalos, akkor mégsem bacott ki velünk a WG. Nekem eddig 6 millám lesz a peccs után
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz bartucc #42834 üzenetére
Még ezt is előre hozom: 8.4 patch elérhetősége
------------------------------------------------------------
Ha kijön az update, utána kíváncsi leszek mennyi ennyi pénzt nyertem, annyi pénzt nyertem hsz-szel lesz tele a topik..
-
Enzolord
addikt
válasz Djuree #42852 üzenetére
Az biztos...
Kiürült a WG raktár...
Az mekkora lenne, hogy azért csinálták ezt, hogy ne legyen készleten, és ki is vonnák a forgalomból..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
krysztyan
tag
válasz krysztyan #42838 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat, akkor amíg nem lesznek kifejlesztve a dolgok úgy látom marad a szívás vele, remélem utána már javulni fog. Esetleg valami jó taktika vele addig? Bár nem vagyok az a háttérben elbújós várós típusú játékos, de ezzel érdemes lenne...
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #42852 üzenetére
Én épp tegnap takarítottam a depót és valahonnan volt 5 darab, adtam is el őket és azon a krediten is angol HE-lőszert vettem.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Djuree
félisten
kösz srácok, tényleg, nem számolgattam utána
nincs nekem a depóba, csak kíváncsi voltam.Enzo: sztem vagy 100 millió 83-as HElőszer elfogyott az utóbbi pár napban
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #42832 üzenetére
Úgy látom, itt az oldalon is lassan le lehet forgatni a fegyver neppert..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Moleman
addikt
válasz Djuree #42844 üzenetére
Szerintem a T-34 után a legjobb ötös medium a Pz 3/4, nekem 1326-os efficiency-m volt vele, master lettem (igaz, az AMX 40-nel se volt különösebben bajom, 1519 eff). (Szerk.: az M4-ről még nem tudok érdemben nyilatkozni, most lett meg a torony, azóta nem mentem még a nagy löveggel, eddig nem vált be.)
A VK30H viszont szenvedés utána, amíg nincs rá löveg, a legtöbb meccsen többet érnék a 3/4-gyel, az legalább megy valahova és páncélja is van szemből.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #42846 üzenetére
10k-ért, ugye 50x400=20k lenne a kredites ára, ennek feléért lehet eladni.
szerk: Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
large repair kit 50 goldba kerül. de mennyiért lehet eladni tudja vki?
-
Djuree
félisten
válasz GaburroSan #42843 üzenetére
nagyszerű
más: ez a pz 3/4 mekkora egy szar haszontalan tank! az amx 40 után a legszarabb tank. már az uccsó 4k xp-t nem voltam képes kiszedni vele, inkább átléptem. semmi átütés, semmi sebzés, semmi páncél. semmire nem jó, másik t5-ös tankok 1v1-ben úgy szedtek ki ahogy nem szégyen, főleg a kv.
-
GaburroSan
aktív tag
Sziasztok! Szerdán jön a pöcs az EU-ra! Az Amcsira meg csütörtökön!
-
Djuree
félisten
na tegnap túlléptem az 5000 csatát újabb mérföldkő...
-
sutyi^
senior tag
válasz zsloti #42837 üzenetére
Processzor hőmérsékletet néznék. Gyanúsnak tűnik, hogy elégtelen a hűtés rajta, felmelegszik a hővédelem pedig leveszi az órajelet szép lassan a béka segge alá. Ha az nem megy 60-65°C fölé terhelve, akkor Windows energia beállításokban kéretik teljesítményre kapcsolni, bár ez elméletben már orvosolt probléma valamikor tavalyról.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
krysztyan
tag
Sziasztok!
Másnak is vannak, voltak problémái a VK3601 H-val, vagy csak nekem megy ilyen keservesen a dolog? Szerintetek melyik rá a legjobb löveg? A 7,5 cm KwK 42 L/70 és 8,8 cm KwK 36 L/56 még nincs meg, addig mivel? Valami jó taktika esetleg, vagy hogy lehetne vele jobb eredményeket elérni?
Előre is köszi, sziasztok!
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
zsloti
senior tag
"Üdv
Adott egy gép D925 processzor ,2gb ram,N210 1gb videokártya
A csata kezdetén 40-50 fps majd hamar leesik 10 alá és ott is marad
A grafika minimumom van 25% os textura skinnel
Valami ötlet hogy lehessen játszani is?
Köszi"A változás azóta ,hogy egy másik videokártya beszerzése történt a ti javaslatotok alapján ami egy Nvidia GeForce GT 430 (most erre tellett)
A whv által adott táblázatban jóval felettébb van teljesítménybe a minimumnál de a jelenség ugyanaz ,a csata elején 40-50 az fps majd egy fél perc után visszaesik 10alá akár 2-3 ra is
Valami ötlet?
Köszi
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Macka
veterán
Tudja valaki, hogy mikor fog a szerve 8.4-re átállni?
-
bartucc
addikt
Mire lehet még számítani a 8.4-ben? Mielőtt még nekifognék merészen fejlesztgetni, nem árt tudni
Nem is tudtam, hogy a Hellcat ilyen gyors, már most is... Szeretem a gyors mozgású tankokat, lehet rágyúrok, kipróbálásképp.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Fel
addikt
Ilyen medálom sem volt még:
Legalább négy, éppen a bázisunka foglaló tank kilövése után jár a De Langlade medál.
Nemrég olvastam, hogy a 8.4-ben feloldják a 72 km/h-s sebességkorlátozást. Így ha jól tudom a Hellcatnek lesz a legnagyobb maximális végsebessége, természetesen csak meredek lejtőn lefelé, de akár 102-103 km/h-t is el tud majd érni. Legalábbis a 8.0 teszt alatt így volt.
Durvaság, hogy erre a csatára, a sok védő pont miatt (mind az 5 tankot a körből lőttem ki) a WoTLogger 17040-es effit számolt...
[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
Purchased:
Shells HE Mk. 3 (100000 item(s)) successfully purchased. - Credits: 8 500 000.Hátha
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Fel
addikt
Néhány replay a közelmúltból (mindegyik standard accounttal):
59-16 Tank Ace:
M24 Chaffee Top gun + Orlik's
Végre megvan az első R-W's medálom:
Ráadásként egy kis bónusz Sherman Jumbo-s pusztítás:
Valamiért én nagyon szeretem ezt a Wide Park pályát
-
nyunyu
félisten
válasz Tenken #42828 üzenetére
En sem tudtam, csak a megvasarlasa utan tunt fel, hogy alig olcsobb javitani.
Holott a prem tankokrol altalaban azt szoktak irni, hogy olcso a javitasuk.Persze az egysegnyi sebzesre kb. dupla credit hozam tovabbra is all, ugyhogy van mibol levonni.
De osszessegeben pl. M6-tal sokkal eredmenyesen tudnek farmolni, mert lenyegesen nagyobb az alpha dmgje, meg a penje is nagyobb.
Max ellenfel meg ugyanaz (T8), de ugye az M6 kerulhet battle tier 6 meccsbe is.[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz nyunyu #42825 üzenetére
Jó, ezt nem tudtam. Bár nem gyakori, de ennek ellenére, ha valaki durva hibát követ el menet közben, annak felhívom rá a figyelmét és közlöm, hogy ezt most megjegyeztetem vele.
Nekem megér ennyit a lelki békém, hogy bízhatok benne, ha legközelebb is egy csapatba kerülünk nagyobb eséllyel indulunk a győzelemért.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
vbbb
addikt
válasz JockeyEwing #42822 üzenetére
Semmi gond, elutazol ezen országok bármelyikébe és ott veszed meg a kártyát.
UNITED KINGDOM
SWEDEN
FINLAND
DENMARK
NORWAY
NETHERLANDSDe viccet félretéve, kérdezed meg a boltot, hogy benne-e van a dobozban a beváltandó kupon mielőtt megveszed...
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz JockeyEwing #42822 üzenetére
Mo-n mondjuk itt: [link]
Nem a kiskereskedőtől függ, hogy jár-e hozzá kód, úgyhogy elképzelhető, hogy egyéb helyekre is ilyen 650 vagy nagyobb vga-k érkeznek. Ha valahol venni készülnél, akkor érdeklődd meg előtte.
-
nyunyu
félisten
válasz Tenken #42820 üzenetére
Prémet egészen nyugodtan rommá is lőhetnéd ilyenkor, mert az alacsonyabb javítási költség miatt kevesebb lesz a büntetésed is.
Panther M10-nek alig par szazassal olcsobb a javitasi koltsege (~7100-7200), mint a rendes, nem prem Panthernek. (~7800)
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz JockeyEwing #42817 üzenetére
Apró hirdetések között itt PH-n
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Tenken
őstag
válasz SoulReaver #42813 üzenetére
Prémet egészen nyugodtan rommá is lőhetnéd ilyenkor, mert az alacsonyabb javítási költség miatt kevesebb lesz a büntetésed is.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
CHaooSS
őstag
Inkább nézz fel ebay-re és ott találsz kódot. én is most veszem a 150$ os kódot 42$ ért. a WoT-os kódot felhasználom a másik kettőt meg eladom
ha jól megy - 4-5kA zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
vbbb
addikt
válasz JockeyEwing #42817 üzenetére
when you buy a GeForce GTX 660 or above
7500 Gold & 1 Month Premium
when you buy a GeForce GTX 650 or 650 Ti
2050 Gold & 1 Month Premium
Az összes ilyen kártyához automatikusan jár szerintem...
-
bartucc
addikt
Egyébként egy kis gyorstalpalóként, mire érdemes csatánál figyelni? Alapvető dolgokra gondolok, mint pl. legyek mozgásban, és hasonlók... Meg gondolom tényleg nem érdemes javító és elsősegély csomag nélkül nekiindulni. Más egyéb?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
PR0JECTNR56
addikt
A napokban vettem meg újra a Luchs-ot, elsőre valahogy nem akart összeállni vele a játék, de most már nagyon megkedveltem. Fürge, a löveg nem egy nagy szám, de a sebességget és a fordulékonyságot kihasználva könnyen tud gonosz dolgokat művelni. És ahogy elnéztem az upgrade toronynak már egész jó a páncélvédelme a jármű szerepéhez képest.
Aztán a megvettem a Leopard-ot is. Itt már nem volt olyan fényes a helyzet, egyelőre egyértelmű csalódás. A legjobb motorral is alig gyorsul, könnyen veszít a sebességből, a kanyarodás hihetetlen lassú (főleg a Luchs után). A löveg haszontalan, a páncélvédelem pedig elégtelen még nagy sebességnél is, mivel magas tier-be tartozó ellenfeleket kapok mindig és lista legaljáról is már majdnem lecsúszik szegény Leopard.
Ha nem tudok vele mit csinálni a patch után kirepítem a fenébe. -
SoulReaver
veterán
válasz Atlantis #42809 üzenetére
Én mostanában, elég sokat játszom szakaszban. 3-man általában sokat hozzáteszünk a csatákhoz, de még így is van, h mikor leszedjük a nagyját, de valami mákos palkó véletlenül kilő minket, képesek elQrni pl:5-1 ról a meccset...
Én már csak nevetek a sok gyökéren... ma is volt egy olyan...... normális T8 csatának indúlt, prokhorovka-n, kúszunk E2-nél beállok egy bokorba, várom, h spotoljanak nekem, erre jó öreg baromállat jön a T34-el, kitol a bokorból, persze az összes TD (ferdi,t28prot) szétspotol... lőnek... lövöm a T34-et... lőnek, lő T34 is... BLOW UP!!.... és akkor még neki adtak igazat.... meg adta az ártatlant, h csak egy kicsit tolt ki... aha... IS-3 al vissza se tudtam nyomni...Szóval ezeket kellene szűrni... megveszi a nagy prém szarját, tele kamózza és azt hiszi, h annyi a játék, meg más játékát elrontani, mert én megszenvedtem azért a tetves tankért... nem pedig vettem, hát genyózzuk ki....
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Egész kezd a szivemhez nőni az M4... M3 Lee után kicsit csalódás volt, de a jobb toronnyal, 105mm-sel egész jól el lehet tángálni a mezőnyt.
-
Atlantis
veterán
Jól kezdődik, 5 csata, 5 vereség, de olyan igazi istenes 3-15 körüli mind....tegnap meg fordítva volt,az első 6-7 csatát nyertük hasonló aránnyal. Ezt utálom legjobban ebben a játékban, nem vágyom én se a könnyű győzelemre, amikor alig lehet alkotni valamit, se a maihoz hasonló vereségekre. Nem baj, ha vesztünk, de jó szoros csata legyen, mert ez így egy rakat híg f...
-
GaburroSan
aktív tag
Sziasztok! 1 kérdés! A Batmobil mindig ilyen gyúlékony volt mert ma már 85ször gyújtottak fel! Szólni kéne a Wayne vállalatnak hogy tegyenek az ügy érdekében! Mert egy 6 milliós cuccnak nem kellene Reisztágot játszania!
[ Szerkesztve ]
-
gy-daniel
tag
-
munnergep
senior tag
Én egy pár nappal ezelőttig teljesen statisztika (WR) függő voltam.
Mostanság elkezdtem saját magamhoz képest több damage-t, kill-t, stb. csinálni, elkezdett emelkedni a xp átlagom + az eff. Pl. vettem egy amx 12t-t (diegho amx 1390 videója miatt ), a csatában ÉN mint light tank kidurrantom a 2 fő nehéz tankjukat: 1 Löwe-öt, 1 IS-t, +2 light tankot, folyamatos spot és VESZTÜNK. T49esemmel radley waters és VESZTÜNK. Némelyik tankkal 1700as effel játszok, de tökmindegy. Megállás nélkül vesztünk, állandóan 46%os tankokkal kell csapatban ügyködnöm.
Ezen is látható, hogy a wr-em megy a béka feneke felé...Na innentől kezdve nem érdekel a stat.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
nyunyu
félisten
válasz adrian360 #42801 üzenetére
úgylátszik hogy a su-85 annyira szar gép hogy már ennyi is elég az Ace-hez
vbaddict.net-re logolo juzerek kozott alig harmadannyira nepszeru, mint a Stug.
Igy nyilvan sokkal alacsonyabb a lec.
Eleg durva ez a KV-1 foleny T5-ben, Stug alig harmadik a PzIV mogott, Sherman meg be se fer a top5 legjatszottabb tank koze.
[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz [HUN]Dani #42797 üzenetére
Ez a winrate nekem egyre kevésbé tűnik relevánsnak. M7-et tiszta szívből gyűlölöm, pedig ászom is van vele és 57% körüli a wr. Ehhez képest az M6-on 45% alig van meg, pedig szerintem egész jó vagyok vele.
Kezdek hajlani afelé, hogy az MM figyeli az adott járművön is a teljesítményed a besorolásnál. Ha ügyesebb vagy vele, akkor nagyobb balfaszokat pakol melléd."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest