-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz jano_77 #43272 üzenetére
Nem kompatibilis:
- tortenelmi hangok
- DamagePanel Standart 8.3
- Loveg vizszintes szoget+kiterithetoseget mutato modKompatibilis:
- XVM 3.4.0
- j1mb0
- Stat Pack Locastan 8.3c
- InGame Clock 8.2
- max zoom out
- damageindicator.swf (bekapott talalat iranyat mutatja)
- scopeshadow.swf (sniper nezet fekete keret eltunteto)
- componentslib.swf (talan OverTargetMarker?)
- traininginfoform.swf (???)Ikon pakkokat, meg a texturakat max azert kell frissiteni, hogy az uj tankok is meglegyenek.
Regi bohoc skin amugy muxik.Ami nem tetszik: 8.0-hoz hasonloan nem muxik a tracer, nem latszanak a kilott lovedekek.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
grex4
aktív tag
helló.
Frissítettem a játékot és pár modot is újra feltettem és az ellenfél bázisa is zöld lett. Tudja vki mi a probléma?
Hd minimap
XVM
Statpack
Dmg panel
Crosshair
Zoomout mod kb ennyi van rajta.üdv
-
Atlantis
veterán
válasz jano_77 #43295 üzenetére
Letöltesz egy 8.4-es replay-t és azt játszatod le vele....ha az megy rendesen, akkor az éles játék is menni fog, mivel a pályákat, járműveket, hangokat, célkeresztet, stb. mind lokálisan tölti be, nincs belementve a replay-be. A modok jó részének működését lehet így ellenőrizni (stat mod pl.:kivétel). Én szoktam arty és tankos replay-t külön nézni, előbbit a célkereszt DAR-funkciójának ellenőrzésére.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
scyllarus
veterán
válasz atti_2010 #43296 üzenetére
Nem tudom, én még a max zoomot sem használtam soha. Csak célkeresztet, meg hangokat módosítottam. Csak olvastam, hogy ezentúl figyelni fogják, mert állítólag vannak durvák (3d hitbox, lézeres célmegjelölő, stb)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
Mottie
őstag
válasz Atlantis #43291 üzenetére
Eddig gond nélkül ment a játék, nem tudom mi baja lett. Modok is gond nélkül operáltak. Nincs fent semmi ami ilyen gondot okozhatna (Jumbo és Server side maradt csak és így sem ment)
Gyakorlóhoz kéne 'valaki' Modok nélkül működik.. Azért nem leszek boldog ha nem lesz Jumbo-m, már nagyon rég nem játszottam nélküle
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Bingisz
addikt
válasz Mottie #43289 üzenetére
Miért nem keresel valakit, és próbálgattok a gyakorlóban?
Elindítjátok a csatát, ha nem tölt be akkor ALT+F4, kiszedegeted a modokat amire gyanakodsz, majd vissza a játékba. Ezt ismételgesd amíg be nem jutsz a csatába."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Vigneau
félisten
Érdekes ez a 2 számjegyű új eff. Még nem igazodok ki rajta...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Mottie
őstag
válasz scyllarus #43285 üzenetére
Ezért akartam csak azt leszedni.. de végülis letöröltem minden modot felraktam párat ami 8.4-es verzió.. nem működik..
Edit: eddig 7-ből 6 győzelem.. úgy hogy nem tudok belépni... fain kipróbálom modok nélkül még ha úgy sem megy, reinstall.
A loading screenen látom ahogy halnak meg a tankok.. Remélem nem leszek bannolva...
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
atti_2010
nagyúr
-
scyllarus
veterán
válasz Mottie #43276 üzenetére
Az átlátszó levél mod nem tiltott újabban?
FoBCRaistlin: A Luchson 38,5k kreditet, a Leo-n szerintem nem lehetett keresni.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
FoBCRaistlin
őstag
A Luchs, Leopard pároson mennyi lehetett keresni?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mottie
őstag
Nekem egyáltalán nem tud belépni a csatába.. nem tudom mi van...
Be Victorious!
-
Tubi1976
tag
sziasztok!
Megy már a játék?, Sajnos újra kellett rakni a gépet és a weboldaluk nem elérhető, így le se tudom tölteni a játékot. -
bullseye
addikt
válasz GaburroSan #43271 üzenetére
Ált. újságírók kaptak ilyet tesztre, sok arannyal, ezüsttel, mirhával...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Mottie
őstag
Valaki esetleg tudja, hogy az átlátszó levél mod-nak mik a részei? Csak arra tudok gondolni, hogy emiatt nem indul el a csatám...
@Moleman: A nem indul el nálad mit jelent? Nekem megállt a teljes betöltésnél a csík..
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
-
-
virkir
veterán
válasz GaburroSan #43271 üzenetére
A demo fiókok statisztikája zárolva van már régóta.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jano_77
nagyúr
válasz nyunyu #43264 üzenetére
Pont akartam kérni, hogy akik esetleg már bejutottak, elmondhatnák tapasztalataikat, hogy mik, melyek azok a mod-ok, amik működnek a 8.3-ból itt is és melyek, amik biztosan nem?
Én nagyjából a következőket használom:
- célzó mod (Jimbo)
- max zoom
- köd megszüntető (talán a MaxFarplain vagy ilyesmi)
- max látótávolság (lehet ez ugyan az mint az előző )
- tank ikonok (hangárban és csapat táblán)
- ikon személyzet (női és természetes valójukban :-P)
- garázs óra
- damage panel
- damage jelző
- fehér kilőtt tankok
- átdolgozott objektumok
- minimap mod (feliratozza a tankokat a minimapon)
- színes infó mod
- stat pack
- magyar hangSzal ezek mennyire használhatóak a 8.4-ben?
Köszi előre is
ui.: ITT 90%-ban frissítve vannak a modok amúgy!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
myckey
veterán
worldof-tanks.com
innen lehet már szedni jó pár 8.4 cuccotbár vannak ruszki oldalak is
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
adrian360
őstag
válasz SoulReaver #43265 üzenetére
xvm-en belül van, hitlog a neve
-
Vigneau
félisten
válasz SoulReaver #43265 üzenetére
Csak tippelni tudok: talán Info mod?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Flatron710
tag
Ti nem tapasztaltátok, hogy szar az árnyékmegjelenítés... villognak a textúrák a tankokon...
K.rva jól dolgoztak Ivánék már megint! ( mod-ot nem használok, tegnap még magas graf. beállításokkal hiba nélkül ment minden...)Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
SoulReaver
veterán
Na, nekem már csak az a kis mod hiányzik, ami felül írja a találatokat és a sebzést... De nem tudom mi volt a neve
Történelmi fegyver hangokra még várni kell :S
-
nyunyu
félisten
Na, akkor lehet vadaszni, melyik mod nem kompatibilis a 8.4-gyel.
scripts/item_defs mappa tartalmatol mar a login kepernyoig sem jut el az ember.
Ha jol neztem, ezt a tortenelmi hangos mod hasznalja, ugyhogy lehet egy darabig hallgatni a jatekcsuzlikat.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Én se nagyon hiszem, hogy ezt fű alatt fogják emelni, esetleg majd 8.5-ben felviszik 260-ra, de addigra a népek többsége eladja a készletet, elvégre pont azért csináltuk, mert kredithiány van. Igen kevesen fogják még hónapokig benne hagyni a tőkét.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Bingisz
addikt
válasz virkir #43259 üzenetére
Én ha megvárnám, akkor a következő patchre tippelnék.
De eladom a fenébe, annyira nem érdekel a dolog, maximum néhány KV5 kört spóroltam volna meg, mondjuk 8 millió creditem van, nincs nagyon szükségem többre."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Bingisz #43254 üzenetére
Én mindenesetre most nem fogom eladni a lőszereket, megvárom ezt a "fű alatti" emelést.
(#43259) virkir: ebben mennyire vagy biztos? mondjuk logikusnak hangzik, de ezeknél a nyomiknál semmit nem lehet tudni, mikor mit lépnek......mikor nem tudták eldönteni, hogy Tigris P vagy H legyen az akcióban és percenként változott az oldalon....tiszta vicc volt.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
nyunyu
félisten
MK3 loszernek fixen beallitottak, hogy selling price 85, igy viszont 170-ert lehet venni ujat, nem 260-ert
Mas: lecsereltek tech treeben a nemzetek zaszloit?
Meg mintha a garazsban sorakozo tankok hattere is mas lenne.[ Szerkesztve ]
-
Strauss
senior tag
Most mentem egy 7v7 et nem volt bent eleg ember
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
AVarice
tag
Már csinálom a tutorialt!
-
-
myckey
veterán
válasz virkir #43246 üzenetére
na akkor így értem már
tehát akkor amik nekem bejönnek,és találtam neten,azokat nem tudom sehogy se betenni és módosítani
a picsábaszóval akkor magamnak kell csinálni sajátot.
nos ehhez nem tudom mennyire lesz kedvem,mert bár időm lenne,de hát nem vagyok én egy infómatikus akármimindenesetre akkor megpróbálom kihozni a "legtöbbet" azokból,amik alapból be vannak importálva.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nevyk01
csendes tag
Engem a Jacktor mód érdekelne! Abba benne volt minden ami szükséges volt! Valaki tud valamit róla?
-
Jolet
őstag
a diegho féle célzóból van 8.4-es vagy jó a régi 8.3-as?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
virkir
veterán
válasz myckey #43232 üzenetére
Na az úgy nem nagyon fog menni.
Amikor megnyitod az ikonokat akkor azt csak a játékból importálja be az alap gyári ikonokat és azokból csinálja meg a módosítottakat.
Vagy csak azokat másod a meglévők mellé amik hiányoznak, de úgy nem lesz egységes. Vagy nekiállsz gyártani magadnak egyedi ikonokat és elmented a későbbiekre."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nevyk01
csendes tag
Nekem jön vagy 5mb/s-el
-
whYz
őstag
Aki mar belepett: mi a helyzet a loszerrel?
vJokka: koszi
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
85ért lehet eladni a 83mm-est a depóból, azért a Luchs-on lehetett keresni.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Strauss
senior tag
Van szerver.... Már 284 en vannak bent
[ Szerkesztve ]
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
p06
senior tag
Elindult a frissítés.
Nem egy szélvész de jön.
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Alapból általában AP-t tölt be a rendszer, meg pár 10-15 HE lőszert. High Explosive - ként látod, vagy magyaruo RRO repeszromboló. HE nagyobbat sebez, de kicsi az átütése, AP kicsit kisebbet sebez, de jóval nagyobb az átütése, a legtöbb ágyúba ez kell. HE csak artyba, meg tarackos TD-kbe, illetve trollgunokba kell. Alapból AP lőszerrel használt tankokhoz szokás vinni pár HE lövedéket, artyt, vagy 10 hp-s tankot kilőni jó.
...Szeretem leracsniztatni...
-
Remus389
veterán
na látom nem lehet játszani, addig is feltöltök egy kellemes replay-t T-25-tel a kis Terminátorommal
-
Bingisz
addikt
Az oroszoktól feketén a legolcsóbb....
Amúgy alapból azt tölti be, ha az automatikus feltöltésben nem piszkálod a lőszerek arányát. Goldot csak néhányat rakj be, és figyelj arra hogy creditért vedd. Ha túl sokat használsz egy körben, akkor csúnyán mínuszos lesz a köröd."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
vJokka
aktív tag
válasz SoulReaver #43230 üzenetére
Érdemes megnézni a teljes robotchickenes SW részeket. Első kettő nagyon tetszett, a 3. nem annyira.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
myckey
veterán
válasz virkir #43228 üzenetére
nekem az a pár ruszki név rendben van,környezet hűbb
amire kíváncsi leszek,hogy valóban tudok-e majd a játékból importálni ikont,ha a 8.4-re rádobom amit leszedtem a netről.
mert amit lekaptam,ez a witblitz....na ezt akarom majd még faragni,csak ugye most nincs ahonnan be tudnám tölteni,de majd a frissítésre feltelepítem,és akkor remélem,hogy úgy már be tudom ezt is állítani és szerkesztgetni."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Pete55555
addikt
Tanknál a szervíz ablakban kidobja a 3 fajta lőszert, ott tudod megvenni.
Remélem jól értelmezem amit kérdeztél am.Más: Lőszer témáról elmondanám én is a véleményemet. Úgy döntöttem, én is veszek egy keveset, most hétvégén vettem meg a VK36, és M6-ot, úgyhogy le vagyok égve, 200k creditem maradt, annyit rászántam, úgy votlam vele, ha bukok is, ez az összeg ugyan mindegy, ha meg nem, akkor keresek egy kicsit, viszont nem tartom ezt bugkihasználásnak/csalásnak.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
SoulReaver
veterán
Bocs az OFF-ért, de míg itt várakozunk, szeretnék egy kis nevető görcsöt okozni nektek ezzel a Star Wars-os rövid film-el ezzel!
-
nepszter1
addikt
csak nekem nem megy a szerver?
-
virkir
veterán
válasz Mottie #43216 üzenetére
Érdekes mert amit én használok a HARDicons az vegyesen rakja.
Az orosz tankokra cirill betűvel a többi nemzetét meg rendesen. de már megszoktam.
Használd a Nameshort Ru-t az csak az orosz tankokra teszi cirill betűvel.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
xtmod
senior tag
sziasztok.
t1-hez és t14-hez milyen töltény a legjobb?
üdv.
-
zsloti
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #43207 üzenetére
Tier 6 os?
T48 nem elég? nem megy tovább az ág xd
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
MODERÁTOR
16 év minimum? Francba!
Amúgy srácok megjelent a Star Conflict, ami gyakorlatilag WoT a zűrben. Érdemes rápillantani, ugyanúgy free to play.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
myckey
veterán
ne copass
a HPRD-nek már bölcsödéje is van?"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
jahrn
senior tag
válasz remington2 #43204 üzenetére
Megoldas, h ha egy tankod elit lessz akkor (bekapcsolva a gyorsitott kepzest h a crew-nek is legyen egy jo napja) tovabb huzod addig amig ossze nem gyujtesz valamennyi free xp-t a kovetkezo tankra. Igy nem egybol stock tankkal kezdesz, es a szemelyzet is hasznalhatobb.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok
MPA azaz Magyar Páncélos Alakulat a HPRD kisnevelde klánja. Tagfelvételt hírdet.
Elváráusnk:
-Min Tier6-os Tank.
-Minimum 16+ életév betoltése.
-TS3 használata Kotelező.
Amit ajánlunk.
-Minden nap kb 10-20 játékos online,Kezd kialakúlni az a csapat akikkel tudunk majd menni CW-re és Századokra is.
-Szakaszok szinte mindig vannak.
-Ha megszerzed a Tier9-es tankot akkor mehetsz fel a nagy klánba.
-TS3 szerver.Aki szeretne csatlakozni a klánunkhoz az keressen meg engem játékban vagy a tobbi parancsnokot. Mindnekit szívesen várunk a klánba.
Üdvzlettel: MPAingame:
x_KisA_xLordNihilus
Elnézést kérek mindnekitől de rovid ő betűt nem tudok irni. Orvosolás alatt
[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
remington2
senior tag
válasz Zizifull #43190 üzenetére
Én megnyomnám, hiszen így minden tank elérhetővé válna, azzal játszanék, amelyikkel akarok, anélkül, hogy végeláthatatlan grindeléssel kellene kiküszködni rá az xp-t. A játékélmény meg nem veszne el, hiszen most sokan pusztán azért szenvednek egy-egy szerencsétlen, nem szeretett tankban, hogy a következő, szerencsétlen és nem szeretett tankot kigrindeljék, mert a listájuk végén valahol ott van az áhított tank, amire vágynak. Így azonnal megkapnák, ami kell, és onnantól lenne igazi fun play, örömjáték azzal, amivel akar, és nem azzal, amire éppen rá van kényszerítve.
Az oka ennek nálam az, hogy mostanában kevesebbet játszok, azt is a kedvenc gépeimmel, így ágat húzni gyakorlatilag nem tudok, megakadtam ott, ahol vagyok. Ma már egy tier 4-ről 5-re történő váltást is eléggé megerőltetőnek tartok . .. . Volt idő, amikor Shermannel akcióban egy hétvége alatt annyi pénzt szedtem össze, mint most 2-3 hónap alatt . . . Amikor a mostani legnagyobb tankomat, a Királytigrist farmoltam, egyetlen Shermanes hétvégi akció alatt összeszedtem a full árát, pluszt betáraztam cikkekből, plusz még maradt másfél millám . . .Igen, megoldás lenne a goldos xp-váltás, de annyi pénzt nem akarok belefektetni a játékba, számolgattam, de annyi pénzem ilyesmire nincs. Venni akarok egy hónap prémiumot, bár amennyit most játszok (max. kb 10
csata esténként), azzal se lenne világmegváltás.szerk: amúgy én viszonylag "könnyen" beszélek, mert amikor elkezdtem, és láttam, hogy bejön, a célom az volt, hogy a "történelmi" világháborús gépekből álljon egy-egy a garázsban. T-34, SU-85, valami orosz nehézjárgány (KV-1 + KV1-S lett), a németeknél a Stug3, hozzá csatlakozott a nagyon megszeretett Hetzer, a "kötelező" Tigris + Királytigris duó, az angoloknál a Churchill, az amcsiknál a Sherman . . . ezek mind megvannak már. A többire, főleg a felsőbb, 7-esnél magasabbakra meg beláttam, hogy esélyem sincs. Ezekkel annyit kellene nyomatni, mint amennyit eddig játszottam összesen . . .
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
jahrn
senior tag
válasz Moleman #43171 üzenetére
Nem akarom vedeni az S-35 CA-t, de az a jarmu (a lovegpajzs kivetelevel) papir raadasul nyitott felul az artyk nagy oromere. Plussz az elotte meg utana levo TD-k a tree-n igencsak szopatosak tudnak lenni (mind2 alvaz a sz@r szemet kategoriaban van), szal ennyit megerdemel aki arra megy.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
"Event" alatt a különböző akciókat érti, mint pl.: a hétvégi akciók. Ezeken nem lehet külön részt venni, mindenkinek automatikusan elérhető és mindenkinél érvényes. Ezek az akciók különböző elemekből állnak az egyes szervereken.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Automatikusan részt veszel rajtuk. Én most a hétvégi akciókra gondolok, amikor három napig (Sz-V-H) akciósan vehető meg pár tank, kreditszorzós velük a csata, plusz még néha más dolgok is olcsóbbak (fogyóeszköz, modul, garázshely stb.). Péntekenként láthatod a naptárban a részleteket, addig csak tájékoztatásul pár sort. Most hétvégén Heavy Steel hétvége lesz, nehéztankok lesznek érintettek, erős gyanúm szerint a T7-es nehezek minden nemzetnél.
Amikor várjuk a hetit, gyakran látom, hogy az orosz szerón mennyivel több tank érintett és/vagy több kedvezményt adnak ilyenkor."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Egér probléma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest