Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
diegho #32198 üzenetére
A VK DB az én kezemben jó. A Te kezedben szerintem egyenesen szuper lesz.
Szar a Sherman E8, T20, Stock Pershing témához: Gold ammoval 200 feletti átütése van és baromira nem kell mindenkibe azt lövöldözni, mert a Type 59 meg majdnem minden tier 8-9-nek a törzs és torony oldalát vígan átviszi 160 pen is. Főleg amikor Mines-on rongyolnak fel a bányába
Na ma leveszem a játék zenéjét és ezt fogom végtelenítve hallgatni. Iszonyat dallamos: [link]
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Gyuri27 #32197 üzenetére
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013. január 4. 15:09:27
Vehicle: VK 2801
Experience received: 2 901
Credits received: 51 070
Battle Achievements: SharpshooterEz kb elmondja mennyire imádom ezt a kis fost. Ez egy szuper tank, nagyon jó scout, ha kell tud sebezni, mindenben szuper.
Van még Hummel-em, de az tegnap lett meg, a Grille szerintem egy rakás fos, erről még nem tudok nyilatkozni, de lehet elindulok és kihúzom a VK DB-t, kell tier7-be is valami jó tank.
-
diegho
nagyúr
De szép bukta volt ez:
Defeat
Battle: South Coast 2013. január 4. 14:57:24
Experience received: 1 602
Credits received: 38 793
Battle Achievements: Sniper, Sharpshooter -
Patrick76496
őstag
válasz
nyunyu #32125 üzenetére
Kb ez van. Mindenki lát engem, de én semmit. Ha előre megy az ember, akkor az a baj, ha meg hátul marad, akkor pedig az. Szinte lehetetlen átmenni a sziklák között úgy, hogy senki se lőjjön rám. Pedig IS-8-al voltam, ami azért nem olyan lassú tank.
(#32122) xedos: Igen, csak sajnos a csapat része vagyok én is, tehát tőlem is függ sok minden. Nem lett meg a saját hp-m lesebezve, viszont ha nem pattanok le a Pershing-ről, akkor igen. Kicsit főtt a fejem, egyik legpapírabb tank, ez pedig egy T10-es löveg. Ami a legjobban bosszant, hogy ez 2x egymás után megtörtént.
-
nyunyu
félisten
válasz
Geza26 #32165 üzenetére
Csinálgatom még az amerikai TD ágat is, most a T40-nél járok. Lehet jobb választás lenne ezt előtérbe helyezni és ha igen ott melyik ág lenne a "jobb"?
Nekem a szovjet TDk maradtak ki, tobbirol a napokban irtam egy altalanos szosszenetet.
Persze nem olyan reszletes, mint Diegho szovjet TD howtoja.Ahogy neztem az orosz TDknek kb. annyi a celzasi ideje, mint a csigazabaloknak, ugyhogy attol is heveny idegrangast kapnek, mert mire EGLD nelkul becelzom, addigra kisetal az ellen az agyu forgatasi tartomanyabol, ha meg nem celzom be, akkor 95%, hogy az orrom elott levo tankot sem talalja el.
Ha meg felteszi az ember az EGLDt, akkor meg melyik TD felszerelest hagyja le? Rammer? Venti? Periszkop?
Kb. melyik ujjamat harapjam meg kategoria. -
Mcray
senior tag
válasz
Napfénysüti #32188 üzenetére
Ha nem egy helyben álltok amikor az ellen lövést ad le, hanem épp hátráltok vissza hull down fedezékbe, akkor nagyon gyakran a torony felső részét súrolja a lövés és pattan. Nem szívok, csak ha pelenkázom a lányom. Na az kemény anyag.
-
nyunyu
félisten
válasz
Stauffenberg #32172 üzenetére
E8: 76mm-je kicsit lo, de gyorsan.
Viszont gyorsan lehet vele manoverezni, forgolodni, igy pillanatok alatt az ellenfel hataban van, aztan oldalrol+hatulrol leamortizalod.T20: sokkal lassabban fordul, meg lenyegesen lomhabb, nem nagyon lehet vele korultancolni a lassu heavyket, varosi palyakon bujocskazas sem megy vele annyira.
90mm-es agyu nekem az M6-rol megvolt, viszont a T20-on masfelszer lassabban tolt, plusz az eggyel magasabb tier miatt nagyobb dogok ellen dobja be az MM.
Ott viszont mar sokkal tobbet pattog, mint az M6 lehetseges ellenfeleirol, aztan lehet anyazni a 8-9 sec ujratoltes miatt.
En viszont nem vettem eszre, hogy a T20 pancelzata olyan sokat pattintana, papiron alig jobb, mint az E8-nak.VK3001H+VK3601H 88mm-es agyuja toltesi ideje, sebzese kb. annyi, mint a Hellcate, meg majdnem olyan pontos, igy 20%-kal nagyobb a DPMjuk, mint a T20-nak...
Persze a 135mm pen miatt jobban oda kell figyelni a celzasra, nem lehet csak ugy tetszolegesen raloni az ellenre, de ez a Shermanokra, T20-ra is igaz.
(Tudom, 105mm trollgun a gold ammoval 150mm)
Hatrany meg az agyu kisebb negativ kiterithetosege (lefele 6 fok), igy domboldalon nem lehet ugy bujocskazni, mint a -10fokos amerikaiakkal. -
válasz
A T20-ról szeretnek pattanni a lövések? Mit szívsz? Kaphatok én is?
-
Mcray
senior tag
Nem emlékszem, hogy mennyire jelentősen, mert rég fejlesztettem ki, de számomra 20 lóerő miatt is megéri bármit kifejleszteni, mert sokszor azon a 20 centin múlik, hogy egy lövéssel kiszed egy Tank elhárító vagy lepattan a sárvédőről az elején ahogy visszatolatsz és a másik elkezd a chat-ben anyázni
-
RONEX
csendes tag
válasz
Napfénysüti #32174 üzenetére
Hali, azt szeretném kérdezni, hogy a T-43-ra érdemes kihúzni a top motort?
Mert csak +40 LE, de ha jól emlékszem 20k xp. -
Fel
addikt
Végre a Pershinggel is meglett az Ace Tanker:
Victory! Map: Redshire 2013. január 4. 12:45:56
Vehicle: M26 Pershing
Exp: 1 381 + Credits: 37 511
Achievements: : Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker""Érdekes" csata volt.. A csapattársak hozták a mostanában szokásos szintet (agyatlanul megyünk előre, vagy ellenkezőleg, akkor is kempelünk, ha fölösleges, persze mindeközben semmit nem fogunk fel mi van körülöttünk...). A végén azt hittem elbukjuk, hiába több, mint kétszer annyian voltunk 3 tankra..
-------------------------------------------------------------------------------------
Hétvégi event: Winter Resupply Special
Oktatófilm: Tier VI, VII, VIII artik
-
Mcray
senior tag
válasz
nyunyu #32178 üzenetére
Igen ideális esetben: 74%-ban eddig így történt
Én írtam, hogy T49-cel nem megy. A többivel, amit említesz mind nagyon jól megy/ment. Csak úgy gyártom velük az Ace tanker köröket megdöntő köröket
M10-et és Sluggert most adtam el és vettem helyettük T25 AT-t
Megnézem Álcahálóval is bár eddig nem érzem hiányát és mivel sokat változtatok helyet vele, megállok bokor mögött, lövök, megyek másik bokorba ezért kétharmad csata alatt nem is lenne aktív a háló.
-
nyunyu
félisten
Tanácsok M18 Hellcathez: Rongyolj be a pálya közepe felé, de ne menj be teljesen középre. Minden pályán találsz szinte egy követ bokorral ahová bebújhatsz. Legyen rajtad távcső (Binocular) és várj. A csapatod ideális esetben megérkezik és túlhalad rajtad 100-200 méterre, és olyan ellenfelekkel harcol, akik még a látótávodon belül vannak (Na ezért kell a távcső).
Idealis esetben.
Gyakorlat meg az, hogy pl. Ruinbergen tetszoleges gyors TDvel elrongyolok E0 iranyba, aztan senki nem jon arra, inkabb lemmingeznek a sugaruton befele.
Viszont a hazak kozt bujocskazik 2-3 ellen med, abbol max egyet tudsz kiloni, es maris game over...Azota inkabb megvarom, hogy a tobbiek felfejlodjenek, es hatulrol tamogatok.
Annak tobb ertelme van, mint (kamikaze) scoutot jatszani TDvel.A tanknak: Gun rammer (Töltésgyorsító), EGLD (Célzásgyorsító) és Távcső
1.7mp-s aim timehoz minek EGLD?
Alcahalo szerintem hasznosabb a Hellcatra.Legalabbis nalam a Wolverine/Slugger/Hellcat/T25/2-on mindig periszkop+rammer+halo volt.
Nagyobb, nehezen rejtheto dogokre (kb. JP-tol felfele) viszont sok hatasa nincs a halonak, azokra inkabb venti.
Francia TDkkel viszont meg vagyok love, mert a magas aim time miatt a nemet TDken jol bevalt periszkop+rammer+venti komboval hasznalhatatlanok.
Ha a periszkopot cserelem EGLDre, akkor meg nem latok a kemper palyakon (Serene Coast, El Halluf, Redshire), tobbiek ugye alapbol b*sznak spotolni.Valaki irta, hogy nem megy neki a T49-cel a Hellcat stilus: szerintem probalkozzon Wolverinenel, annak jobb agyuja van, viszont mozgekonysagban inkabb a lassabb Sluggerre hajaz, mint Hellcatra.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Timyyy #32173 üzenetére
Ezzel magam is így vagyok, nem véletlenül mondtam, hogy a T20 egyáltalán nem rossz tank, ahogy a kolléga állítja. De hát kinek mi...
Én a PzIIII/IV-et gyűlöltem, mások meg azt mondják, hogy kiváló med tank. De szerintem utána indul be igazán a német med vonal. Igaz én inkább heavy párti vagyok, meg TD.
-
Timyyy
őstag
válasz
Szerintem meg fossá verem akármelyik német medet a szinten lévő amerikai megfelelőjével, úgyhogy megint visszaérünk oda hogy a "mit javasoltok" kérdés hülyeség.
Kinek mivel megy jól, amire csak saját maga jöhet rá, más nem. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
nyunyu #32166 üzenetére
Amikor utoljára játszottam a Sherman E8-cal, akkor még nem lehetett rá feltenni a 105mm-es csövet, csak a 76mm volt a legnagyobb. Utáltam, hogy kicsit sebez és folyton pattog, mert folyton olyan csatákba pakolt, ahol 1-2 tierrel magasabb volt a csapat nagy része. Ennek ellenére éreztem a gépet és elboldogultam vele.
A T20 meg addig hatalmas cumi amíg nincs kifejlesztve a 90mm-es löveg. Igaz lassan tölt, de közel sem használhatatlan, ráadásul elég gyors és szeretnek róla pattanni a lövések. Nem olyan rossz gép az sem, de az tény, hogy én is inkább másik med ágat javasolnék. Panther/VK vonal felé kéne menni, az jobb.
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz
Napfénysüti #32140 üzenetére
Mondjuk ha rákapok a med stílusra akkor lehet gyors cél egy orosz vagy amcsi med. Ha jól emlékszem a Patton is még olyan 70k xp-re van.
Miert pont azok?
Nekem pl. nagyon nem fekudt az M7 MT, Sherman E8-cal is eleg nehezen baratkoztam meg, T20 meg egy kalap kaki az anyahajokkal vetekedo fordulokorevel+lassan lovo harmatgyenge agyujaval.
Nemreg vettem E2-ot, de a gold ammos trollkodast meg gyakorolnom kell, nagyon nem megy.Inkabb a VK3001H+VK3601H parost tolom, azok 88-as agyuja nekem jobban kezre all.
-
diegho
nagyúr
válasz
Geza26 #32158 üzenetére
Első ág = tűzerő
SU-152: van rá egy elég jó stock ágyú, amivel HE-vel is lehet sebezni a 9-es tankokat, prémium lőszerrel pedig elég szép átütése lesz, de persze elég pontatlan és lassan tölt, a többi ágyúja kb olyan, mint az IS top lövege, csak gyorsabban töltenek. Páncélzat nincs, egyedül a nagy lövegpajzs, ami kemény, elég lomha jószág, lassan is forog, szóval ez inkább a tűzerőről szól.
ISU-152: szinten a stock löveg egész jó, kb ugyanaz, mint a SU-152-nek, erre már van BL-10, aminek 286 az átütése és 750-et sebez, kicsit pontatlan, lassan tölt, de elég jól lehet vele osztani, ha megszokod. Páncélzat itt sincsen, csak a lövegpajzs.
O704: itt ugyanaz a BL-10 van, mint korábban, kicsit pontosabb, kicsit gyorsabban tölt. Itt már van némi páncélzat szerűség, de már a tier7 tankok is át tudják lőni, ha okosan céloznak, lövegpajzs itt is kemény.
O268: ezen még jobb löveg van 303 pen 850 dmg, elég mozgékony, a páncélzata is megfelelő.
Másik ág = mobilitás
SU-101M: gyorsan töltő, de keveset sebző ágyú van rá (kb mint a T-44 top lövege), ennek van előnye és hátránya is. Előnye, hogy távolról jó vele csipegetni, de egy 300hp-s tankot már nem tudsz egy lövésből kiszedni. A penetration elég kevés, szóval 8-as tankokat szemből már nem biztos, hogy átvisz, ezért jó menni a tömeggel és flankelni, ami td-nél hülyeség volt régebben, az itt működhet. Páncélzat kb nincs.
SU-101: ez is gyorsan tölt és keveset sebez (kb mint a T-54 D54 lövege), ez is mozgékony, ezzel is sokszor be kell menni az ellenfél oldalába, hátába. Páncélzat kb nincs.
SU-122-54: na itt már van használható ágyú (IS-4 top lövege kb), ez is mozgékony, ezzel már át lehet lőni a 10-es tankokat is szemből, páncélzata rosszabb, mint az O704-nek, de azért 1-2 lepattanót össze lehet hozni vele. Ezzel már lehet távolról is csipegetni és flankelni is. Tűzereje elég jó.
O263: ez egy nagyon érdekes TD, ugyanis nyitott a teteje és úgy néz ki, mint a 261-es arty, ezért ha pl egy arty meglő, akkor elég szépen sebez. A lövege gyorsan tölt, jó az átütése, a sebzése elmegy, a páncélzata kiváló lenne, ha nem elöl lenne a motorja. Ezzel is lehet csipegetni és a heavy tankokkal menni.
Igazából mindkét ág használható, de az első ággal könnyebb játszani a nagyobb sebzés és átütés miatt. Én azt tanácsolom, hogy a SU-152-t próbáld ki.
-
Mcray
senior tag
válasz
04ahgy #32159 üzenetére
Sajnos gyors nehéz tankok ellen normális taktikám nincs, ha én tetűvel vagyok
Azt ajánlották, hogy láncoljam le őket és röhögjek, ahogy keresztbe állnak előttem az oldalukat mutatva. Jelenleg ezzel próbálkozom, de könnyebb mondani, mint csinálni
A vicc az, hogy míg a Hellcatre már alap állapotban nagyon ráéreztem, a T49-cel még az összes Hellcat-es tapasztalatommal sem bírok ráérezni. Hasonló, de mégis más. Nekem T49-re írhatna valaki egy hasonló összefoglalót, mert a legjobb eredményem vele 6 kill egy tier 5 csatában, ahol szerencsétlen 3-4-5- ös tankokkat szopattam szét. Nagyobb tierben a Hellcattel ellentétben, teljesen lúzer vagyok T49-cel.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
04ahgy #32150 üzenetére
Én is boldog M18 Hellcat tulajdonosnak mondhatom magam. Amíg nem volt 100%-ig kifejlesztve addig nem élveztem, de így viszont nagyon jó, lassan már a második skill jön a legénységnek. A taktika nagyon hasonló a T49-hez, ha arra ráéreztél (én ráéreztem), akkor az M18 Hellcat-el sem lesz gond.
Gyors vagy és nagyon gyengén páncélozott, cserébe nagyon keményen oda tudsz pörkölni az ellenségnek. Nincs olyan amit ez nem visz át. Ne hagyd, hogy a közeledbe kerüljön valaki, mert nagyon lassan forog a tornyod, könnyű kicselezni közelről. Ezeket kell nagyon észben tartani. Aki a heavy tankokhoz szokott, annak ez teljesen idegen lesz, mert el kell fogadni, hogy ki vagy téve a csapattársaknak is, ha ők hülyék és a szarban hagynak, akkor csak abban bízhatsz, hogy elég gyorsan el tudsz menekülni.
A többit Mcray kolléga már elmondta. Ez egy támogató tank a játékban, magányos hősködésre kevésbé alkalmas. Viszont a hülye csapattársakat azzal tudod kompenzálni, hogy amíg ők megöletik magukat, te szépen lecsipegeted az összes ellenséget biztos távolból.
Kiegészítők: Nálam Álcaháló, Periszkóp távcső és Töltésgyorsító van. Álló állapotban nehezebben szúrnak ki és messzebbre látok, nekem ezek voltak fontosak.
-
Borcz28
tag
Vegyetek T57 heavyt
Nagyon cool
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Djuree #32154 üzenetére
Az a baj hogy sokszor a lemming vonat gyorsabban hal. Tegnap mentem 1 kört az IS-7-el Seaporton. Én elmentem a víz felé egy Pattonnal meg egy Pershinggel az összes többi meg a másik oldalra. Patton írta is hogy lemmingek. Persze richtig az ellen fele nálunk jött amit 3-an csak egy ideig tudtunk tartani. Közben néztem a minimapot és nagy megrökönyödésemre mire engem kicsináltak már a lemmingekből is csak 1 tank maradt. De hogy az istenbe haltak meg olyan hamar mikor többen voltak mint az ellen?
Sajnos én vagyok olyan hülye hogy direkt a lemingekkel ellentétes irányba megyek mindig hogy legalább legyen esély valamire a csatában. Hátha fel tudom tartani az ellent amíg a sok szerencsecsomag esetleg befoglal. Na ez persze nem szokott összejönni mert elhalnak a lemingek. Kb ha 5%-ban jön be a lemingtaktika... -
04ahgy
nagyúr
No, ez ment könyvjelzőbe.
A leírásod alapján egyértelművé tettem, hogy túlságosan nehéz tank felfogással álltam hozzá (mert azért sebezni durván jól lehet a kis méregzsákkal...
).
A kiegészítők a távcső kivételével épp ezek rajta, a távcső helyett én álcahálót tettem.
Gondolom a leírtak ugyanúgy állnak a közvetlen előd Tier5 T49-re is...
Szakaszban 3-an tudjuk tolni kimaxolt Hellcattel.
Tier 8-9 Heavy (abból is a lassabb fajta, amivel az ellenfél heavy-je megkerül, míg te félig őt) tanácsaid nincsenek véletlenül?
HGyu
-
Geza26
senior tag
Sziasztok!
SU 100 után melyik orosz TD ágat ajánljátok? Jó volna ha meg is írnátok melyik ágnak mi az előnye. Köszönöm!
-
diegho
nagyúr
Ooops i did it again!
Victory!
Battle: Sand River 2013. január 4. 11:14:31
Experience received: 7 104 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 58 302
Battle Achievements: Orlik's Medal, Sniper, Master Gunner -
Stauffenberg
nagyúr
Sajnos erről a WG is tehet, hiszen Tier 8 felett már szinte csak nagyon kiemelkedő teljesítménnyel lehet pozitívra kihozni a csata anyagi mérlegét ha nincs prémiumod és akkor sem beszélhetünk valami sok profitról. A legtöbb embernek meg nincs prémiumja. Nem akarom őket teljesen leírni, mert erről valahol a rendszer tehet, ami ezen a szinten már nem tolerálja, hogy ingyen játssz.
Én is akkor kezdtem egyre jobban játszani amikor pár hónapja megvettem az első 30 napos prémiumom. Akkor egyszerűen ugrásszerűen fejlődött az effem és sokkal kezdeményezőbb lettem, mert öröm volt nézni egy jobb csata végén, hogy kapok 40-50 ezer kreditet (pl: KV-4), amiből javítás és lőszer utánpótlás esetén lejön kb 21-23 ezer kredit, szóval még így is szépen hozza a lóvét.
Egyébként én kitenném a játékosok orra elé, hogy mennyire jók vagy mennyire szarok, nagy ösztönző erő ám! A Battlefield (BC2 és a BF3) esetén az adatlapon látszik az eff érték, meg minden csata után látod a látványos értékeket, sőt, minden lövés után látod, hogy hány XP-t kapsz az adott találatért. Ez ösztönöz, hogy menj és csináld, jobban csináld, mert annál jobban pörög majd.
Itt a csata alatt semmi sem ösztönöz a csapatjátékra. Elszarakodsz a körben, aztán a végén megtudod, hogy mennyi pénzt és XP-t kapsz, elkönyveled, hogy kaptál, még esetleg profitod is van, XP-t amúgy is kapsz alanyi jogon, előbb vagy utóbb meglesznek az új modulok meg az új tank. Van aki 100 csata alatt kifejleszt egy új tankot, másnak ugyan ehhez 350-400 csata is kell, végig nulla teljesítménnyel. A Battlefield-ben meg tippelj mennyi a jutalom nulla teljesítményre... kereken nulla és ezt az orrod alá is dörgöli a játék.
-
Mcray
senior tag
válasz
04ahgy #32150 üzenetére
Tanácsok M18 Hellcathez: Rongyolj be a pálya közepe felé, de ne menj be teljesen középre. Minden pályán találsz szinte egy követ bokorral ahová bebújhatsz. Legyen rajtad távcső (Binocular) és várj. A csapatod ideális esetben megérkezik és túlhalad rajtad 100-200 méterre, és olyan ellenfelekkel harcol, akik még a látótávodon belül vannak (Na ezért kell a távcső).
Figyelsz, hogy melyik ellenséges nagy dög mutatja neked a törzse vagy a tornya oldalát teljesen 90 fokban és DURR. Ezt ismételed, míg nem látod azt, hogy a sajátjaid el tudják foglalni a pontot, vagy meghalnak a próbálkozásban...
Mindkét esetben elrongyolsz, mert rohadt gyors vagy, a pálya másik felére és megnézed, hogy ott mi újság. Lehet ott is meg tudod ismételni a támogató mókát, vagy már minden társad meghalt azon a szárnyon és az ellenség a bázisod felé tart. Ha ekkor utánuk eredsz, nem számítanak rá, hogy a seggük felől, ahol mindenkit kiszedtek, valaki lövöldözni fog rájuk. 3 de lehet hogy 5 lövést le tudsz adni, mire leesik nekik a tantusz. Ez lesebzett ellenfelek ellen lehet 2-5 kill
Ilyenkor ordítom a csat ablakba, meg a feleségemnek (De szerintem a szomszédok is összekapják magukat és elmennek CAP-pelni), hogy: "CAPPPPPPP, I cover base"
Ezzel a stílussal a Hellcat nagyon erős és az ellenfél gyűlöli. 1000-3500 sebzéseket ki lehet vele osztani. Sokszor még HP-t sem veszítek. Ha rossz helyen kap el az ellen vagy okos a tüzérük, akkor simán kivégez, akkor is ha csak mellém pörköl.
Hogyan tuningoljuk még jobbá a Hellcat-et, azaz WOT-os Pimp My Ride
A legénységnek(mindenkinek) BIA képesség + a vezetőnek Clutch Braking mint második mellék képesség. Jelenleg a többiekkel az álcázást fejlesztem, de fontos a javítás is. Ha nem tudsz láncot javítani, akkor game over van.A tanknak: Gun rammer (Töltésgyorsító), EGLD (Célzásgyorsító) és Távcső
Mióta így összeállt a gép, a tank érzésre (természetesen nem valósan) kétszer (igen túlzás, de nem nagy túlzás) gyorsabban fordul. Nagyon gyorsan tölt és céloz.
Ha sikerül szerezni két társat szakaszozni, akiknek ugyanilyen vagy hasonlóan van felépítve a gép, akkor Tier 6 csatában Ti döntitek el a csatát, Tier 7 majdnem Ti döntitek el, és tier 8-ban 50-50% hogy Ti döntitek el vagy sem (Azon áll vagy bukik, hogy az ellenség Titeket tűz ki legelső kinyírandó gépeknek vagy sem, mert ha nem, akkor Hawaii van
)
Remélem segít az információ azoknak akiknek a Hellcat-tel gondjaik vannak.
-
Djuree
félisten
válasz
_seth_ #32152 üzenetére
én se megyek egyedül ha mindenki egy irányba megy. nem vagyok hülye, minek haljak meg a sok idióta miatt? régen még mentem egyedül is a másik irányba, aztán rájöttem semmi értelme, úgyis kilőnek ott egyedül, le se szart senki ha segítséget kértem oda. randomban leszarom mi lesz, ott magamért harcolok, nem másért. mindenki így csinálja, minek szenvedjek a semmiért?
-
_seth_
veterán
válasz
Stauffenberg #32148 üzenetére
A legjobb az amikor egy olyan tank panaszkodik az egész játék alatt, hogy lemming train, again noob team, stb... aki szintén a többi idiótával vonul és ez is elég gyakori.
-
Fel
addikt
válasz
Vasinger! #32147 üzenetére
Nyilván. Ahonnan a kód származik, ott általában meg is adják, hogy mit ad. Arra figyelni kell, hogy kétféle megoldás létezik.
1. Invite kód, amit csak a regisztráláskor lehet felhasználni. Lásd: [link]
2. Bónusz kód, amit már meglévő accountnál írhatsz be, a wot honlapon belépve a saját profilodba. Lásd: [link] -
04ahgy
nagyúr
válasz
Nekem a Bat Chatillon 25t jön be nagyon, habár noobnak számítok a játékban egyelőre.
A Löwe irányítására mostanában kezdek ráérezni, de annyira lassú dög meg kényesen sérülékeny, hogy megfelelő támogatás hiányában egy lámább csapattal nagyon magamra vagyok utalva.
Az M18 Hellcat megvan már teljes felszereléssel kifejlesztve, de valahogy azt nagyon nem érzem át, szinte mindig elsőként lőnek ki, ha azzal megyek.Az amcsi önjárő löveges vonalat vittem inkább.
HGyu
-
Mcray
senior tag
válasz
Stauffenberg #32148 üzenetére
Az előző videó téma folytatása
A drága a tankom javítása téma, azaz, amikor a Löwe nem mer támadni, "mert drága a javítás" (
)
Ez a másik, amiben teljesen igazat adok a srácnak.
Az hogy az SU-122-44-em sok pénzt hoz, pont hogy elősegíti, hogy ott is kockáztassak, ahol nem kéne, DE pont emiatt a kockáztatás miatt nyerek vele többet, mint amennyit veszítek, mert az ellenfél nem számít arra, hogy míg, ő T34-gyel van és több mint fél HP, én akkor is lerohanom, mert magas az esélye, hogy ha pont akkor lő rám, amikor "anglézok", akkor lepattan. Ha pedig pattan, akkor megeszem vacsira.
-
Stauffenberg
nagyúr
Engem az idegesít legjobban amit ő is elmondott. Megy a lemming vonat és próbálsz elcsalni néhány embert, hogy legalább ne legyen teljesen üres a többi oldal és nem történik semmi. Írsz, pittyegsz, beépített parancsokat használsz, egyenesen rajta alkalmazod a "Follow me!" parancsot/kérést és SEMMI reakció. Még csak egy "Negative!" üzenet sem jön vissza... mintha rajtad kívül mindenki süket és vak lenne vagy csak teljesen kikapcsolt HUD mellett játszanának.
Ha engem kér meg valaki, hogy kövessem és nem hülyeségre akar rávenni, akkor szívesen megyek, mert végre valaki összedolgozna. Ha meg nem akarok vele menni, mert nem látom értelmét, akkor egyszerűen visszajelzek, hogy nem.
Tényleg nem tudom mit élveznek az ilyenek egy csapat alapú játékban. A suliban torna órán rettenetesen utáltam kosarazni meg focizni, mert mindig arról szólt, hogy volt a csapatban legalább egy olyan ember, aki szerint ez a játék arról szól, hogy csak nála van a labda és egyedül küzd meg minden ellenféllel, ezzel elbaszva a többiek játékát is, mert ennek tetejébe béna is volt és sosem szerzett érdemi eredményeket.
Ugyan ez megy itt is, mindenki azt hiszi, hogy majd ő lesz az aki szétlő minden ellenséges tankot és dupla Top Gun plecsnit szerez. Aztán mikor meglátja az első ellenséget, akkor összerezzenve bújik el és megvár valakit aki majd csaliként kilöveti magát, amíg ő hátulról oszthatja az ólmot.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Ha van CD kulcsom a játékhoz, azzal mit érek? Kapok valami pluszt az alapjátékhoz képest?
-
Mcray
senior tag
Tök jó!
Grat mindkettőtöknek!
Más:Ez a videó nagyon a szívemből szólt. Jó látni hogy más is pontosan ugyanígy látja
-
Preda
aktív tag
Kicsit off, de nemrég fejeztük be asszonnyal
.Ő csinálta a festést én meg ragasztottam meg matricáztam egyebek.
-
Djuree
félisten
válasz
jgpz e100 sztem jó, legalábbis ellenfélként fosok tőle. randomban lehet nem annyira mert védeni kell a seggét meg az oldalát, inkább szakaszban lehet jó.
t-54-et meg type-al is kilövöm sokszor 1v1-ben, sztem nem jó tank. de hátha neked bejön. nekem sosem lesz, a t-43 a játék egyik leghasználhatatlanabb tankja, sosem kaparok össze vele annyi xp-t... -
Mcray
senior tag
Nekem is ment tegnap a szekér igaz a végére megint elfogytam. A kezdeti 100% (kb 13-4 játék után) lement 75%-ra és maradt is ott
24 csata
1808 Effi
822 átlag XP úgy, hogy 3 csatában 0 sebzéssel elsőként haltam (Haragudtam magamra rendesen)
1171 átlag sebzés (a fenti sor fényében nem is olyan rossz)
36 kill
28 spotSu 122 44 : 62.5% (Imádom!!! Akkor is öröm vele menni ha bukó a csata)
T-25 : 33.33% (eddig veretlen voltam vele kb 10 játékon át egyedül . Ezen is jól kiakadtam, hogy platoonban kikaptam kétszer)
A többi tier 7-es főleg német tankkal (Tiger H, Tiger P, VK DB, Panther,Jagdpanther) mind 100%Djuree
Nekem már megvan az xp. Nem volt annyira rossz grind, de a Tank ász csak az egyik ultolsó csatában jött össze rá, szóval nem egy könnyen vezethető gép, az tény. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Timyyy #32139 üzenetére
Ha nem is ma remélem hétvégén már megvehetem.
Brit ág engem is hidegen hagy. A T1-essel mentem pár kört és ennyi.
Egyébként orosz med ágat csak a T-54 miatt kezdtem el. Ellenfélkén elég jó kis tanknak tűnt szeretném kipróbálni. Apránként haladok felé. Aztán persze ha meglesz akkor majd egyszer jöhet a 10-es is de az annyira nem fontos cél.
Gyúrhatnék a Jpz-E100-ra is de túl sok jót erről se hallottam na meg az IS-7-es tapasztalatok után annyira már nem vágyom más T10-es tankra. Talán egyedül a T110E5 érdekelne. Mondjuk ha rákapok a med stílusra akkor lehet gyors cél egy orosz vagy amcsi med. Ha jól emlékszem a Patton is még olyan 70k xp-re van.De tudod nekem a TD stílus fekszik nagyon, tegnap Ferdivel meg Jagdtigerrel elég jó köreim voltak.
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #32138 üzenetére
Téged ismerve hamar meglesz az az esti 1-2 órában, akár még ma is
Többfelől hallottam hogy így úgy jó a T44 meg a T54, de annyira hidegen hagy az az ág engem, hogy szerintem 1 éven belül tuti nem fogok nekiállni, mert van minden más amit inkább szeretnék, mint ezeket. De azért majd te is mesélj róla, hátha valami csoda folytán felkelti az érdeklődésembár ez a gyorsan lövök kis dmg-vel, nem az én stílusom... ezért nemigazán mennek a franciák sem, a briteket meg el se kezdtem a tier1-en kívül.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Timyyy #32133 üzenetére
A héten speciálisan dolgozom (8-17) így sajnos nem tudok veled menni.
kell még szerintem vagy 3-400k-t farmolnom hogy megvehessem a T-44-et. Persze a T-43-al is megyek közben legalább hózom a legénységet ha már elit.
Nagyon kíváncsi leszek mennyivel másabb ez a gép mint a Pershing. Remélem az ágyúja használhatóbb mint a T-43-é a maga szintjén. Utóbbi géppel ez a legnagyobb bajom. -
Fel
addikt
A mai nap eddigi fénypontja:
Sold:
'Centurion Mk. I' sold successfuly. Received + Credits: 1 175 000. Spent - Gold: 30.Na köszi szépen, elég volt belőle
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #32131 üzenetére
Azt hittem most játszol, már kerestelek ingame, hogy csatlakozom
de gondolom akkor délelőttös vagy, du sajna már nekem nem lesz jó, de sok sikert a T44-hez
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Timyyy #32129 üzenetére
A tegnapi nap tényleg meglepően jó volt. Nekem is 70,59% WR-em lett 17 csatából pedig nem is szakaszoztam.
Átlag dmg-nek is összejött 1999 ami tőlem már nem rossz.
Lassan így összejön a pénz is a T-44-re, már kíváncsi vagyok rá. Nyomom is most Löwével ezerrel a csatákat ott meg már hála égnek 99%-os a 3, skill ami a BIA. Nagyon kíváncsi vagyok mennyit tesz hozzá ha végre aktív lesz mindenkin. -
Timyyy
őstag
Nagyon nagyon régen élveztem annyira a WOT-ot mint tegnap. A 38 csatából kb 8-at mentem egyedül, a többit emrével, meg párat a végén 3-as szakaszban.
Főként T29, mert rástartoltam a T32-re, elképesztő módon fekszik nekem ez az amerikai heavy témaa másik pedig a Pershing, hogy azért a Patton felé is araszolgassak lassan, de ezzel kevesebbet mentem.
Így sikerült:
-
-
nyunyu
félisten
Serene Coast?
Szóval a sziklák között alul el lehet levírozni, vagy közepessel a hegyre fel, kell scout is...Ebbol altalaban az szokott teljesulni, hogy 6-8 heavy hatul bujkal a sziklak mogott/varosban, rosszabb esetben minimum harman a szigeten.
Medek meg meg jobban elbujva, mintha nem is lennenek.En meg vagyok olyan hulye, hogy TDvel felmaszok a hegytetore, hogy tudjak jol loni, csak eppen nincs mire.
De engem meg spotolnak...Plusz meg el sem kezdodik a meccs, de mar egy kamikaze ELC a zaszlonkat foglalja, felvillantva az osszes heavyt, artyt, ugyhogy egybol minusz 2-3 tankkal kezdodik a kor.
-
xedos
addikt
válasz
Patrick76496 #32113 üzenetére
Serene Coast?
Sok függ a csapattól... mint mindegyik pálya.
Szóval a sziklák között alul el lehet levírozni, vagy közepessel a hegyre fel, kell scout is... -
Bozso68
őstag
-
myckey
veterán
az anyám istókáját azt!
megyek a KV-3 géppel....
lövöldözök...sebzek ilyen 90 körülieket,szemből,néha még oldalról ismondom a fene leli ezt az ágyút!
utána kapcsoltam,hogy feltettem a legjobb löveget,és ott H.E. lőszer volt beállítva az egyes gombra
gyorsan át is váltottam!jöttek is a 400-500 damage-k
meg az egy lövéses killekazért nem mindegy,hogy max 79 penetrálás,vagy 219
-
pocok28
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a töltőnél az előérzet képességet?
T34-nél gondolkodok ezen.
Elit alakulat+javítás már 100%-os.
Ez meg 76%-os lenne, ha feltenném.A második töltőnél:
Elit alakulat+adrenalin roham 100%-on van.
Javítás meg 76%-on.Köszi a válaszokat!
-
myckey
veterán
válasz
Patrick76496 #32113 üzenetére
nem mondod
legnagyobb kempelős map
ha top TR vagy,akkor óvatosan simán el lehet lavírozni a sziklák tövében.persze figyelj mindig a szigetre,mert onnan könnyen szétkapnak
ugye ha kisebb gép vagy,akkor csak bújni van lehetőség,támadást nem igen tudsz vezetni,mert megint csak szétpukkantanak gyorsan.
ha pedig csak 1-2 arty van,akkor az "erdősebb" részen el lehet indulni,nem mindig vesznek észre.
egyébként pedig ahogy már írtam,várni az ellenségre,kelepcébe csalni.
az tuti,hogy ehhez a pályához türelem kell.
talán a legtöbb döntetlenem is itt van. -
Patrick76496
őstag
--------------------------------------------------------------------------------------------
Légyszíves mondja meg valaki, hogy mégis mi a fészkes fenét lehet kezdeni Serene Coast-on egy Heavy tankkal. Akárhova megyek, semmire sem lehet látni, az arty még a szikla mögé is belő, az ellenség is 5 felől osztja rám az áldást. Még egy ilyen elcseszett mappal nem találkoztam, ez max arty-nak jó, de ha bekempel mindenki a sziklák mögé, akkor még azzal sem.
-
myckey
veterán
válasz
Drenadar #32104 üzenetére
szóval szenvedés a T32
na ma is tanultam újat....
akkor én valami mazo.. akármi lehetek,hogy több mint 700 csatát mentem már vele,és lassacskán a 4.képesség is ott figyel majd a legénységnél.de ugye nem vagyunk egyformák!
T29 gépen meg pláne jó az a 105-ös löveg.
na de mindegy.
megyek kajálni. -
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el a játékot. Az lenne a kérdésem hogy ez a spottolás hogyan működik? Kell vmit nyomni? Egyébként a tigrisre utazok... -
Drenadar
veterán
válasz
SoulReaver #32100 üzenetére
én a hajamat téptem utána, hogy a T32-őt is azzal a csővel kell végigszenvedni... SŐT, az M103-nak is az a stock agyúja, és nem 2 csata mire meglesz a nagyobb löveg.
sok sikert
-
cscsali
tag
Gyerekek, senki se vegyen E75-öt után tigrist!
Borzalom -
törölt tag
válasz
Napfénysüti #32099 üzenetére
Én is hasonlóan jártam ma délelött, csak a KV-1s-el mentem és azt hittem IS-el megyek... ettől függetlenül nagyon jól sikerült a csatám
Aktív témák
- Windows 11
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen routert?
- Politika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest