Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
nyunyu #32125 üzenetére
Kb ez van. Mindenki lát engem, de én semmit. Ha előre megy az ember, akkor az a baj, ha meg hátul marad, akkor pedig az. Szinte lehetetlen átmenni a sziklák között úgy, hogy senki se lőjjön rám. Pedig IS-8-al voltam, ami azért nem olyan lassú tank.
(#32122) xedos: Igen, csak sajnos a csapat része vagyok én is, tehát tőlem is függ sok minden. Nem lett meg a saját hp-m lesebezve, viszont ha nem pattanok le a Pershing-ről, akkor igen. Kicsit főtt a fejem, egyik legpapírabb tank, ez pedig egy T10-es löveg. Ami a legjobban bosszant, hogy ez 2x egymás után megtörtént.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest