Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Light Panther! Az kell nekem! Tier mi lesz? Mondjuk 6-os tier? lesz 0.35 pontossága és sebez majd vagy 50-et
A vicc az hogy a T29 a sherman löveggel ÁLLATI poén Már írtam korábban. 3 tier 7-es kill és valami 2000-3000 kiosztott sebzés. Véletlen az volt fent a tankon, mert épp az M6-on volt az M3 löveg
Úgy kezdődött a csata, hogy írtam a csapatnak, hogy "sorry guys, I f*cked up. Smallest gun on my tank" erre leírtak, sajnáltak és elküldtek a p*csába erre lehoztam szinte egyedül Mines térkép közepén a csatát
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
törölt tag
ez most a 0.8.2.-ben változott a 0.8.1.-ben még az m6 volt kihúzható de így elég szívás a T29 mert csak a 76-os ágyúval tudsz kezdeni és 14k xp a 90-es amit az M6-on lehet csak kihúzni az E2-n nem
ha bedob tier 9-be ott elég kevés már a 76-os 128mm átütése[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz Stauffenberg #32596 üzenetére
Na de marha jó, hogy nekem még kellett az M6 is a T29 előtt... shermannal jobban élveztem volna kapásból a T29-et, na mostmár mindegy...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Fel
addikt
Végül is, ja, ilyet nem mondtak... csak a legutóbbi techtree-ben így szerepel: [link].
Egyelőre még nincs eldöntve, hogy hogyan fog kinézni az új ág. Elvileg tier 4-től indul, és tier 7-be illeszkedne is a VK 3002, csak ugye a bejelentett tankok között ott van egy tier 7-es light Panther...
Ha minden igaz, akkor a 8.5 update-ben jöhetnek, ami talán márciusban lesz esedékes, addig biztosan eldől mi lesz. -
Stauffenberg
nagyúr
-
Mcray
senior tag
válasz forras2 #32594 üzenetére
Baszki! Ezek megint variáltak!
Az M6 helyett az E2 Shermanből a T29-et lehet kifejleszteni nem az M6-ot.
Amikor a T34-re gyúrtam ez lett volna a megváltás és így sikerült is volna, de akkor nem ez volt a fejlődési fa. Hogy kapja be a Vórgéming! Ezek szerint az M6 csak a T1-ből megy...
Meg hiába van elit legénységem BIA képességgel az M6-on mert T29 vagy T32-re nem teljesen jók. Bukod a BIA képességet, míg fel nem fejlődik az az egy ember...Ami meg baromi lassú folyamat.
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz jano_77 #32592 üzenetére
nekem 40 K... és 80-120-at számoltam, hogy kb annyi lenne a következő...
De nem para mert megszerettem a DB-t. Így is úgy is játszom vele. Nagyon jól mozog a Panther-hez képest. Gold lőszerrel meg mindenre elég az átütése.
-
Mcray
senior tag
válasz jano_77 #32589 üzenetére
A legfrissebb kérdés válaszban, már egyenesen azt írják, hogy "MI NEM ÍGÉRTÜNK ILYET". Ha mégsem a DB-ből jön az új ág és sírtok miatta, akkor bekaphatjátok. Persze nem ezekkel a szavakkal de SerB szokásos lekezelő stílusában.
-
jano_77
nagyúr
válasz marked one94 #32584 üzenetére
Köszönöm szépen.
Én is úgy olvastam több helyen is, hogy VK3002 DB-ből lesz majd az új ág, ezért is gyűjtöm az XP-t.
Remélem nem hiába."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
virkir
veterán
válasz marked one94 #32584 üzenetére
Erre azért ne vegyél mérget.
Láttam már olyan techtree elképzelést ahol T4-5-től indult az új német med ág."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Zolee_70
senior tag
válasz jano_77 #32583 üzenetére
AMX M4 (1945) tier7 francia heavy az ARL44 után jön. Viszonylag gyenge páncél, jó ágyú. Nem front line tank, támogatásra, sniperkedni jól lehet vele. Észjátékra.
Ezt követi az AMX 50-100, ami már táras. Ennek az ágnak a vége az AMX 50B, ami szerintem egy igen jó T10 heavy (sokan nem szeretik, mert fél percig tölti a tárat, addig el kell bújni vele).
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
scyllarus
veterán
válasz forras2 #32581 üzenetére
Nekem már csak a legnagyobb motor hiányzik (az M6 ki van fejlesztve), és így jó nagyon. Sajnos a papír oldala miatt top tankként imádnivaló, T6-ban megél, T7-ben egy lövés.
Stockként sem éreztem olyan rossznak, igaz én német vonalon vagyok[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Fel
addikt
válasz Enzolord #32564 üzenetére
Haha, majd, ha meszet ettem Nem azért van összeszedve vele annyi, hogy váltogassam. Meg úgy általában a többivel sem azért van 456 ezer, mert szeretnék majd' 20k aranyat elbaszarintani..
A legtöbb tankon csak egyszerűen ottmaradt, a legutolsó modul / tank kifejlesztése után. De pl. a Type 59-en van 285k, amit annó a teszteken való használatra gyűjtöttem, és ott váltogattam belőle. Viszont amióta adnak 100M free xp-t, azóta fölösleges.. Pár tanknál pedig azért van felhalmozva, mert miután elit lett kapott egy új modult, vagy kifejleszthető tankot valamelyik update-ben, vagy majd fog kapni később. Pl. az M4 45-tel és a VK 3002-vel is ezért gyűjtök, a folytatásért. -
scyllarus
veterán
válasz forras2 #32573 üzenetére
A T1HT nagyon jó tank. A szerverstatisztikák szerint a legfarmolósabb nem prém tank. Ez így is van. Csak szemből kemény, de a jobbik ágyúkkal már ott is átlövöd majd. Az alappal, ha jól emlékszem, nem. Nálam mindig van 5-10 gold ilyen esetekre. A KV-1 nem táncolhat körbe, sokkal gyorsabb vagy. Főleg, mert a tűzgyorsaságod is az, tehát ellövöd a láncát, és utána táncoljon, ha tud, miközben lődözöd
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
forras2
őstag
M4A3E2-ről nem tudom az M6-ot kifejleszteni Csak a T29-et, de úgy meg majd 30k tp-vel több, mint a T1HT vonalon. De az M6-ot meg ki akarom próbálni ha egyszer már erre járok, mert sokan dicsérik. Korábban többen azt mondták, hogy ne hagyjam ki a T1HT-t, mert használható tank, és nagyon hozza a pénzt a konyhára.
-
forras2
őstag
M6 tulajokat kérdem... Hogyan verekedtétek át magatokat a T1HT-n? Vagy hogyan jutottatok el addig, hogy elit legyen a tank? Jelenleg olyan, hogy a KV1 körbetáncol
T1HT-t szemből hol lőjjem?
Eddig nem volt ilyen gondom, mert mindig szét lőttem szemből. De most hogy én is azzal vagyok, és az ágyúja kicsit gyengébb mint amikkel eddig játszottam, így nem tudom szemből átlőni.
Próbáltam az alját, de ott is csak pattogtam róla Vagy felejtsem el az alap lövegtől, hogy ez menni fog szemből? -
Atlantis
veterán
válasz balintka #32570 üzenetére
Akkor csak én vagyok mazochista: szerintem jó volt a KT-ágyúval is az E75, sokáig azzal használtam még a nagyobb ágyú kifejlesztése után is.
A nagy motor nagyon kell hozzá, anélkül nem is mentem vele sokat.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
balintka
addikt
-
KaLeun
senior tag
Bazz a stock E-75 átlövi a Conqueror lövegpajzsát. annyira gyenge ez a tank, de annyira... Legalább a T34-nek kemény volt a feje. Az arty lövéseit rosszabbul bírja, mint a Batchat vagy a 13 90, a legkevesebbet sebző t6-os arty, a lorri több alkalommal 800 splasht ad, direkt találat meg azonnali halál.
Garantáltan megdöglök vele minden csatában, mert mindenki tudja, hogy ezt tutira sebzem (mint az 50B), tegnap 30 csatából 1 (egy) lepattanó volt ami egy 13 75 lövése volt.
[ Szerkesztve ]
Cila
-
Enzolord
addikt
55ezer extra XP
d van csak az AMX M4 45tel? Az bravó..
Egy kis arany, és kihúzod vele a kínai ágat..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
AVarice
tag
Teszt szeró még mindig nem megy vagy csak nálam van valami gond? Már nagyon ki szeretnék próbálni pár dolgot.
-
slayer006
addikt
erről tud valaki valamit?
Komarin and Swamp again confirmed to return, when it's done it's done.
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Fel
addikt
válasz Bozso68 #32556 üzenetére
Még megérti az ember, ha az van, hogy "Bakker! Ezt vagy azt a tankot hol lőjem, mert mumus, stb..." Mindegy, nem Te vagy az első aki kérdezi, ezért is a többesszám.
Mondjuk ez igen nagy részben a WG hibája is, mert mai napig nem voltak képesek egy normális, szájbarágós tutorialt kreálni. (Ami korábban volt is, tudtommal, azt már kivették) Lehet nyomni F1-et garázsban, játékban, azt kész...slayer006: Jelen állás szerint valamikor nyáron visszatérnek. Ha befejezték a most játékban lévő mapok megreformálását.
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Ami nem megy, az a szabad tapasztalati ponttá alakítás.
Van néhány elit járművem, egyszerűen a beírt összeg kinullázódik.
Mi a gond?
Illetve érdemes átváltani? Vagy inkább a legénységre fordítsam? -
virkir
veterán
válasz CptMisi #32548 üzenetére
Akkor már abszolút nálam a homály.
Bement-> ki lettek lőve mert nem játszottak-> bukták a kört.
Lehet túl feketén-fehéren látom.
Mondjuk az is egy szánalom, hogy ezzel a training-el kell pöcsölni, nem képesek ugyanúgy megoldani mint amikor egy WG-s tournament-van."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
diegho
nagyúr
válasz CptMisi #32548 üzenetére
És nem is a kezdőn álltak, 3 tankjuk volt a kezdő mellett, a többit meg se találtuk. Kb fél percet játszhattak. Érdekes eset volt az biztos.
Mondjuk ezentúl, ha netán kikapunk valakitől biztosan fogunk ticketet küldeni még akkor is, ha semmi szabálytalant nem csináltak, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Cucuska2 #32543 üzenetére
T11-be tier 9-10 tankok mennek meg 8-as arty, T12-be csak 10-es tank és 8-as arty. Természetesen scout is.
Hmm, sosem figyeltem, hogy volt-e M103-mal olyan meccs, amiben mar nem volt nyolcas heavy, tizes tankom meg nincs.
De ezt jo tudni.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
virkir
veterán
válasz diegho #32542 üzenetére
ráadásul amikor elindult a kör, rögtön elején már ki is léptek a csatából, csak ez nem látszik. Szóval érdekes eset volt na.
Azért replay-en csak látszik, hogy amint betölt a csata már meg is nyertétek mert nem volt ellenfél?
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #32541 üzenetére
Most az a probléma, hogy ők nem mondtak rdy-t és ezért sportszerűtlen viselkedésért zártak ki minket. (az elején azért nyihogtak, hogy nem jó tankkal mentünk be, aztán utána mikor kiderült, hogy mégis jó tankkal mentünk be jött az, hogy nem írtak rdy-t a training chat-be) A szabályzatban nincs benne, hogy rdy-t kell mondani, minden tankkal beléptek a csatába, minden tankkal úgymond ready-ztek, ráadásul amikor elindult a kör, rögtön elején már ki is léptek a csatából, csak ez nem látszik. Szóval érdekes eset volt na.
-
-
nyunyu
félisten
válasz virkir #32520 üzenetére
Ez a battle tier 11-12 meg letezik?
Olvastam valahol, hogy regen 12 tank szint volt, de aztan atdizajnoltak otos-hatos szinttol kezdve a techtreeket, es a 11-12-es szintbol lett a mostani 9-10.
Amikor 7.2-vel elkezdtem jatszani tavaly aprilisban, akkor emlekeim szerint mar csak 10 szint volt.Parszor mar lattam olyat is lattam, hogy T7-et irt ki az XVM csata elott, de hatos heavy volt mindket oldalon a legnagyobb tank.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
CptMisi
őstag
Ahogy virkir írta. Hiába volt screenshot csata után 5 perccel, amin látszott, hogy 1 perce lépett be az illető a csapatba, és nem is ez volt az egyetlen szabálytalanság, mégsem történt semmi. Konkrétan valódi válaszra sem méltattak.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
virkir
veterán
A scout-olás nem baromság hanem az egyik leghasznosabb tevékenység ebben a játékban ha ésszel csinálja valaki. A legjobban fizető neked a legnagyobb előnyt biztosító tevékenység a csapatodnak.
Csak tudni kéne mit-hogyan.
Érdemes elolvasni meg úgy az egészet sem árt tanulmányozni ha most kezdtél.emre
Gondolom nem ért rá regisztrált csapattag aztán bement valaki a klánból, haverok közül.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz virkir #32520 üzenetére
Na látod ezt a táblázatot kéne kirakják amikor elkezdek fejlesztgetni, mert egy csomó haszontalan infóval ellátnak, de senki nem mondja, hogy a könnyű tankkal szopsz. Ez a scout-olás meg egy baromság. Korábban már írta itt valaki, és a videókat is megnéztem a youtube-on de olyat még nem láttam, hogy egy teljesen alap IV-es tank, hogyan is remekel a VIII-asok között. Én most értem el eddig a tankig 30-al megy.... na azzal scout-olj!!
-
luke.
aktív tag
válasz diegho #32525 üzenetére
Azt írtad vannak képek így ne hagyjátok ha igazatok van. Biztosan akad replay is valakinél az meg pláne bizonyíték.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
CptMisi
őstag
válasz diegho #32508 üzenetére
Ez sajnos így van... Mi estünk ki úgy, hogy olyan játékosok voltak az ellenfélnél, aki nem is volt csapattag. Semmi nem történt, hiába jelentettük.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
virkir
veterán
Ebben mi a meglepő?
A tankod besorolásának megfelelően osztott be 4x meg szerencséd volt véletlenül.
Javallott tanulmányozni ezt a táblázatot meg úgy általában elolvasgatni a wotwiki-t.
Ez a játék némileg komplexebb mint mondjuk a Bf vagy UT ahol megyek oszt hedshot és örülök."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
scyllarus
veterán
-
virkir
veterán
válasz diegho #32508 üzenetére
Akartam is kérdezni, hogyan sikerült olyan hamar kiesni.
Meg mi az, hogy nem jó tankot vittetek több volt a tier pont, vagy nyolcas helyett tízest raktok fel? Ezt a hüjje kifogást.
Az SG-n éppen tegnap este volt pár poszt a WG-s korrupcióról.
Szerintem meg ne hagyjátok annyiban van fórum ott is lehet bátran tüzetrakni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Bingisz
addikt
Pedig úgy írja.
Ugyanúgy nem írja bele mint a tankokkal szerzett tapasztalati pontoknál a duplázást.
(#32509) Z.m.Z:
Ezen a képen mi az érdekes?
A pz38(NA) egy tier 4-es scout. Nap mint nap bedobálja őket ilyen csatába.[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
luke.
aktív tag
Ez semmi. Nekem volt olyan tavaly év égén, hogy 20 t4, 6 t5, 2 t9, és 2 t7 arty. Miután lement a csata egyből szerver restart volt.
(#32512) virkir Én értem de így ez alapján meg pláne nem tudod, hogy azonos fejlődés van e a sok nemzet azonos kategóriájú tankjai között.
[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
virkir
veterán
Az, hogy szerinted hogyan jelenik meg nem számít.
A lényeg, hogy bármelyik nyilvántartást nézed, ingame stat, dossier fájl, wotlogger, mindenhol kizárólag a nettó xp-t számolja. Tehát nincs benne a 2x-5x első kör eredménye csak az alap xp, nem tudod mennyi kört mentél amikor crew event volt hasonlók.
Mit nem lehet ezen érten?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Z.m.Z
aktív tag
Be is írtam, hogy "mit is keresek én itt??" erre valai viccesen: "egérutat!"..........
-
diegho
nagyúr
Akik ESL-en szoktak játszani azoknak egy nagyon fontos dolgot akarok mondani.
Vigyázzatok a CTN (combat trained noobs) csapattal. Óriási hátszéllel játszanak. Konkrétan bementünk trainingbe, kiválasztottuk a tankokat, elindult a csata, erre ők azonnal jöttek azzal, hogy mi nem jó tankokat hoztunk be. (képünk van róla, hogy jó tankokat hoztunk be) Azt kérték álljunk le. 2 perc beszélgetés után mondtuk, hogy oké legyen ez. Erre már ki is léptek a csatából és pár percen belül ők jutottak tovább!!! Bármilyen admin-t kérdeztünk meg, hogy ez miért történt, azonnal kilépett a beszélgetésből és semmilyen választ nem kaptunk. Ez egy kicsit bosszantó, mivel pénznyereményről van szó és olyan ágat kaptunk, ahol simán elmehettünk volna pénznyereményig anélkül, hogy nagy csapat ellen kellett volna játszanunk. Nem tudom az ESL-en játszó társaságból ki az, aki ismer bármilyen admin-t, de úgy látszik jó, ha aktív admin támogatással vágunk neki legközelebb, mert tényleg pofára megy az egész.
-
luke.
aktív tag
válasz Bingisz #32505 üzenetére
Elolvstam csak már lejárt az 5 perc szerkesztési idő! A tp-nél az 5x csata 5x értékkel, a 3x csata 3x értékkel kerül hozzáadásra... Téves az az elmélet szerintem, hogy 5x/3x tp-nél csak 1x tp jelenik meg számilag.
-
AVarice
tag
Be tud most lépni valaki tesz szerverre, vagy csak nekem nem akaródzik?
-
Bingisz
addikt
Akkor most olvasd el a fenti három hsz.-t.
De segítek:
-Nem nézted az első győztes csata utáni dupla xp-t amit nem ír a játék.
-A legénység néha meghal.
-Vannak eventek amikor ugye a crew training kap szorzót, amit nem ír a játék.Ja de la lényeg lemaradt: Csúnya gonosz Wg.
(#32506) AVarice:
Nem megy a teszt.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
luke.
aktív tag
Tehát a tankok legénysége a szerzett tp alapján fejlődik. Adott két t6 nehéz tankom aminek a szerzett össz tp alapján egy szintű legénységének kellene lennie de nincsen 7% a külömbség.
Jelenleg én úgy látom a két tankom alapján, hogy nem a szerzett tp alapján fejlődnek a legénységek hanem a csaták száma alapján.+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest