Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
AVarice
tag
Sziasztok!
SU-8-as arty legénységének képességeire tudnátok ajánlani valami tippet? Mit érdemes első, második képességnek választani? Más tankoknál az elit alakulatot indítom elsőnek, de nem tudom, hogy itt is jó lenne ez. -
Stigma.HC
senior tag
Hát amennyire szeretem az is8-at és a 3-at, na pont annyira nem tetszik randomban az is-7 Nem rossz tank amúgy de nem is az igazi számomra. Az ágyúja tényleg elég pattogós, a 8-as lövege jobban tetszik. Eladni nem fogom mert megszenvedtem érte, meg lehet később még jól jön majd, de csak a napi duplázókat csinálom meg vele. Legénységgel már javában a második skillnél járok (átültetett srácok). Egyszer el is fogok érni szerintem vele a harmadikhoz, majd valamikor a távoli jövőben. Ha szakaszban tolnám vagy klánnal lehet más lenne a véleményem.
Teszten kipróbáltam ezt a T110E5 harckocsit. Hát amint befejeztem a mostani ágak húzását, nekifekszem ennek a vadállatnak, mert piszkosul bejött vele a játék."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
diegho
nagyúr
Megvan végre!!!!
Victory!
Battle: Cliff 2013. január 2. 16:34:27
Vehicle: VK 2801
Experience received: 3 087
Credits received: 53 370
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner4700 dmg kellett hozzá, nem gondoltam volna, hogy ilyen sok kell majd.
Ez csak ilyen célkitűzés volt, hogy ma megdöntöm az xp rekordomat, megdöntöttem az előzővel is, mert 6-al több lett, mint a korábbi, de a 3000 is ilyen álomhatár volt.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
ha tesztszerón bekékült a nevem a garázsban,játékban nem látom.....
na szóval akkor rendes gameben is kék leszek?kilőttem 2 idiótát,mert szarakodtak velem
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Fel
addikt
válasz Bobyjack #31885 üzenetére
Ezért írtam, hogy "ha a T57 így folytatja, akkor előbb-utóbb befigyel neki egy kis nerf..". A 8.3-ban még egyelőre nem vár rá semmi, de később simán megeshet. A 7.5 után az M48 tartotta az 54-55%közötti wr-t egy darabig, aztán le is csapott a nerfhammer és lement szépen 50%-ra.
Az FV 215b-nél más a helyzet. 1. nem a legfrissebb, és mégis kevesebb csata ment le vele, mint a T57-tel, ergó kisebb az érdeklődés iránta; 2. a 8.2-ben javították (páncélzatot), és így tudja most ezt a wr-t.
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Ezt szeretném használni: http://wot-shot.com/zone_penetration_of_the_tank/
Bemásoltam a megfelelő helyre de nem müködik!Tudna valaki ebben segíteni!?
Köszönöm előre is!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Tomi0703
addikt
Szerintetek T1-en a top motort vagy az M6-ot fejlesszem ki előbb?
Én a motorra gondoltam, mivel az megy bele az M6-ba is, de azért van ára azt meg kell hagyni... 15k xp. -
sota81
csendes tag
Sziasztok!
A WoT account mobiltelefonhoz kapcsolásával kapcsolatban ( http://worldoftanks.eu/news/5328-contest-better-safe-sorry/ ) van valakinek tapasztalata? Mire jó ez? Milyen esetekben van szükség a mobilra?
"Csak a bolond hisz abban, amit soha sem látott." - Kevin Costner, Waterworld
-
diegho
nagyúr
Hogy az a 32xp hiányzós................................!!!!!! AZ!!!!
Victory!
Battle: Mountain Pass 2013. január 2. 15:30:06
Vehicle: VK 2801
Experience received: 2 968
Credits received: 43 140
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"Nem vagyok ideges!!!! NEEEEEEEEEEEM!!!! 1 rohadt lövésem 0dmg-et csinált, ha az bemegy megvan a 3000.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Mcray
senior tag
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
válasz Remus389 #31875 üzenetére
én is így vagyok, hiába jobb egy tank statok alapján, ha nekem nem tetszik a kinézete, elhányom magam ha ránézek, nem fog vele menni a játék. inkább megyek a gyengébb statos géppel, de ha tetszik, jó ránézni akkor jobban is megy vele a játék.
a csajokkal is így vagyok, hiába van egy nagy mellű bomba nőm, ha nem szeretem igazán, nem élvezem a szexet sem úgy, mint egy olyan csajjal, aki esetleg mellben vagy másban "gyengébb képességű" de amúgy meg szeretem teljes szívemből.
ennyi...a t110 tényleg gyors, meg is lepődtem, mikor egyszer visszaért a pálya másik végéből foglalásnál és ki is lőtt mint a szart
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Fel
addikt
Ha már tier 10... Érdemes megnézni a legutóbbi 2 hét eredményeit a ruszki szerverről:
Az látszik, hogy az IS-7 nagyon népszerű (több mint 3,7M csata két hét alatt..). És az is, hogy a két szovjet heavy elégé átlag alatt teljesít, míg az új T57 HT kimagaslóan jól. A WG leginkább ezen statisztika alapján balanszol, de kétlem, hogy a közeljövőben javítanának az IS-7, IS-4 pároson. Ellenben, ha a T57 így folytatja, akkor előbb-utóbb befigyel neki egy kis nerf..
-
diegho
nagyúr
válasz Remus389 #31875 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve a lomhasággal kapcsolatban. Az IS-7 rettenetesen lomha, ehhez képest a T110 egy medium tank. Az IS-7 nagyon lassan forog, a végsebesség egy dolog, azt csak dombon lefelé, vagy 500m egyenes szakasz végére éri el, a rugalmassága botrányosan rossz, az ágyú lassan céloz és pontatlan, szemből ammorack robbanhat, szemből kigyulladhat... és még folytathatnám a sort.
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #31872 üzenetére
szóval azt nem értitek, sok múlik a hozzaallason
ha a legjobb.tier10 tank, az oldal szerint, az fv215b vagy mi a fene (bár elég Új, még kaphat nerfet!! valószínű fog, ez csak ilyen kezdeti dolog, hogy a briteket tolják ), átlagos sebzés alapján
de ha én nem szeretem a British tankokat, és nem tetszik mert mittomén, akkor lehet én az is7-el jóval sikeresebb lennék, mert nagyobb kedvvel játszom vele(jobban ) és akkor biztosabb a siker
hiába jobb a statja a t110-nek valamivel, ha Én unottan játszom vele(mert ronda és lomha ), akkor Én az is7 -el biztos jobban járok
-
myckey
veterán
Remusz:
írtad hogy az amcsi tízes nagy és lomha
T110E5ezt komolyan gondoltad?
mert ennek annyi köze van a valósághoz,mint nekem a.........
olyan mint egy matchbox.
nagyon jól mozog,és mellé elég rövid isszerintem egyáltalán nem illik egyik jelző se rá
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Remus389
veterán
válasz jimmy74 #31868 üzenetére
annyira nem érdekelnek a statok, azért mert nekem ez az első accountom, és sokáig jó béna voltam
ha most nyitnek egy ujat, tanulmanyozva ezt az oldalt (mely tankkal van a legtöbb kill, damage stb )
és tényleg a legjobbakat venném, akkor én is össze tudnék hozni egy pro accountot
de ez nem érdekel, lényeg minnél több tankot kiprobaljak, jókat jatsszak, elvezzem
hiába jobb lenne egy t110e5, mint egy is7, nem tudnám élvezni mert csigusz, vagy ronda, vagy nem szimpatikus, szóval lehet én nem is lennék sikeresebb vele
-
slayer006
addikt
egy kis érdekes olvasnivaló
NEHÉZHARCKOCSI-FEJLESZTÉSEKA NÉMET ÉS A SZOVJET
HADERŐBEN (1939-1945)Napfénysüti: átlagsebzés szerint is lehet sorbarendezni
[ Szerkesztve ]
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Pttypang #31869 üzenetére
Ha így hirtelen ránézel akkor tényleg úgy tűnik hogy mi az a 9% na de ebben a játékban sokszor az 1-2% is jelentős különbség szerintem.
Bár egy átlagsebzés szerintem jobb mutató lenne a tankok összehasonlítására. Én se lettem bénább játékos és mégis az IS-7-el kritikán alula WR-em a többi 9-es és 8-as tankommal meg bőven legalább 50%.slayer006: na bazz azt nem is figyeltem akkor megnézem úgy is.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
veterán
válasz Napfénysüti #31861 üzenetére
Azért azt se hagyd figyelmen kívűl, hogy az elsőhöz képest csak ~9% a különbség..
Everybody lies.
-
jimmy74
őstag
Látom én is mikor az is-7 -tel megyek hogy az is-4 se egy nagyszám de most szerintem többet ér mint egy is-7!
10-esbe usa meg francia ha ez párosul egy csapatba valószinű a win.WoT:jimmbo
-
Bobyjack
senior tag
válasz Remus389 #31851 üzenetére
Sokukkal kevés csatám van, statisztikailag nem lehet következtetést levonni az eredményektől, de kérésed számomra parancs:
T110E4:
18 csata
16 győzelem (89%)
40.258 sebzés (2236/csata)IS4:
13 csata
9 győzelem (69%)
33.177 sebzés (2552/csata)E100:
105 csata
54 győzelem (51%)
287.010 sebzés (2733/csata)Bat-Chat:
31 csata
19 győzelem (61%)
72.262 sebzés (2331/csata)Ha a győzelmi arányt nézzük, csak az E100 rosszabb az IS7-nél. Ha a csatánkénti sebzést, már az sem...
-
Djuree
félisten
-
Remus389
veterán
válasz Napfénysüti #31861 üzenetére
az is4 sem sokkal jobb pedig hogy fenyeztetek
ha mozgekonysagot pedig nem rögzíti a statisztika, úgyhogy ha feltételezzük hogy nem valtoztatnak, akkorse kéne az is4 mert lomhabb
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz diegho #31854 üzenetére
jó, de hol lehet megnézni a global összehasonlítást?
tudom hogy van ilyen mert valaki írt egy olyat hogy az összes játékos a t1ht -val keresi a legtöbb pénzt(nem premiumbol )
szóval melyik ez az oldal? ha ott is nagyon le van maradva az is7 akkor elhiszem, ha csak kicsit, az még belefér
az hogy itt néhány embernek nem tetszik /nem fekszik, nem mérvadó
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Ha valaki jönne velem a teszt szerverre T10 tankokat próbálni akkor írjon rám
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Remus389 #31852 üzenetére
Tudom, sokszor nem rajtam múlik. De ez van ezt kell szeretni. Majd igyekszem javítani rajta azért mert ez nagyon gyászos, ennyire nem rossz tank.
Amúgy szerintem nem fogott itt össze senki ellened inkább csak leírják a tapasztalatokat nehogy úgy járj mint mondjuk én.
Més que un club!
-
Remus389
veterán
válasz Napfénysüti #31849 üzenetére
ez semmit sem jelent hogy te ilyen gyengén mész vele...
más pedig az e75-el ami eleg szuper tank
úgysem az a célom hogy akarmilyen statom legyen, inkább élvezni akarom, főleg ha berak tier9-esek közé,kiloni 8-at mondjuk , sajnos ezeket a vanszorgo hatalmas celfeluletu, arty magnes, bunkereket (pl t110, maus ) nem tudom élvezni
és tudtommal a legtöbb tier10 ilyen
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Bobyjack #31847 üzenetére
látom osszefogtatok ellenem, nehogymar oruljek!
miért nem rakod be az is4 és t110 statot? ja mert még az is7-nel is rosszabb? különben az lenne a szöveg hogy, bár keveset mentem... de jobb
ja meg az e100 is rosszabb!
és különben is neked nagyon fekszik ez az amcsi tank, te dolgod, nekem lehet az is7 fog így feküdni
kíváncsi lennék global összehasonlításra, csak nem ismerek ilyen oldalt
-
jozefgucci1
addikt
válasz Napfénysüti #31849 üzenetére
Azt hittem az én E75-ös 37%-omat nem übereli senki
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz Pttypang #31844 üzenetére
Kinek mi jön be de nálam már csak a t50 van a garázsban. A T50-2 túl költséges ha rommá lőnnek T10 ben így azt eladtam. Viszont mostanában ha T50-el megyek nagyon sokáig számol mire csatába kerülök ( 30-60 sec) és jellemzően berak egy-egy arty-t oldalanként. Nyilván ha nincs vagy kevés az arty még van értelme a scoutnak ,de én azt élvezem mikor beröntok három arty közzé és csipegetem őket. Az már hab a tortán mikor egyik a másikat kilövi közben
Remusz.: Igazad van vedd meg az IS7-et mert ki kell próbálni legyen fullos a legénység és a felszerelés és lehet neked pont bejön .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Bobyjack
senior tag
válasz Remus389 #31823 üzenetére
Én annó az IS7-et szerztem meg először a tier X-ek közül. Azzal van ezek közül gyakorlatilag a legrosszabb statom. Csak az E100 rosszabb nála. Az IS7 statját szégyenlem is, de azért kirakom összehasonlításképpen:
IS7:
272 csata
143 győzelem (53%)
529.753 sebzés (1947/csata)T110E5
269 csata
169 győzelem (63%)
820.274 sebzés (3049/csata)Egyszerűen jobban fekszik az amerikai tank. Az IS4-el és a T110E-el nem mentem még elég csatát, ahhoz hogy statisztikailag összehasonlíthatók legyenek, de egyelőre sokkal jobban tetszenek, mint az IS7.
-
Remus389
veterán
válasz jozefgucci1 #31842 üzenetére
tuzero, pancelvedettseg, mobilitás
ha az egyiket noveled, a másik kettő csökken
mivel nekem fontos hogy jó pozícióba keruljek, és kicsit mozgekonyabb legyen, ezért is7
jatekstilus kérdése
ki tudja a 8.3-ban valtoztatnak -e
-
veterán
válasz Remus389 #31839 üzenetére
Ehhez kapcsoldva:
Melyik is a leggyorsabb tank?
Ahogy olvastam nem ajánljátok scoutnak az elc amx-et, mert gyenge a rádiója, ránéznek meghal.
Mostanában ha bt-7-el bemegyek szórakozásból, általában scout szerepkört tolok, de azért érdekelne, hogy ti mit ajánlanátok a teljes palettából, mint optimális felderítő o.OEverybody lies.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Remus389 #31841 üzenetére
Nekem ott a garázsban mindkettő ( IS7-IS4 ) fullosan + kiegészítőkkel felszerelve és azt tudom mondani random egyedűl az IS4 jobb. Csapatban viszont három IS7 jobban darál mert valóban mozgékonyabb de ennyi amit pozitívumként el tudok mondani róla. Keveset sebez téged viszont szemből is átlő egy ügyesebb T8 is és közel sem olyan pattogós mint régen.
-
Remus389
veterán
válasz jimmy74 #31840 üzenetére
hát én olvastam pedig külföldi fórumokon mindenki az is7 -et javasolja az is4 helyett
aki csalódott az is7-ben az ugye nem próbálta az is4-et (te sem )
ezért mondom, már ki van fejlesztve, ez lesz az első tier 10 tankom, lassan lesz rá pénz is
utólag velemenyezem, ennyi
végső esetben veszek belé Gold ammot, úgyse vettem még, es teszek rá mindenféle kiegészítőt
a legénység ami vár rá, 3 extra képességgel rendelkeznek mindegyik, a lovesz pedig most a su-8-ban van, tehát ő valamivel még fejlettebb lesz
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz jimmy74 #31837 üzenetére
jó nem sokára meglesz (pár nap )
majd utána velemenyezem, nem nagyon hiszek neked
illetve nem árt megvárni míg 100%-os lesz ismét a legénység, plusz néhány kiegészítőt is veszek rá(esetleg gold ammot trololo )
nekem kell hogy ne fél nap míg elvanszorog a csatára, és ha gond van oda tudjak érni ahová kell
én nem szeretem a csiga tankokat, oké az is7 sem egy Porsche, de azért halad
mellé megveszem a T1 ht-t, és az eltartja(ha kell ), meg ott van még a t-25
most van kábé 22000 free xp -m, tehát veszodni sem kell egyből fullra meglehet a T1
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz Remus389 #31823 üzenetére
Én azt tapasztalom hogy az is-7-et már nem tisztelik mint rég vagyis nem félnek tőle,(pattogós az ágyúja hát a hullja se valami jó) viszont a X-es amcsi heavynél vagy az E4-nél(td) mindenki hátrahőköl megijed.(ez a baj mert elölről kemények az oldaluk papir)
Az is-4-nek jobb az ágyúja(is-8 volt tudom)eleve több a hp+350.meg azért a páncélzata is jobb,lassabb igaz de nálam ez lenne a legkevesebb baj.WoT:jimmbo
-
jozefgucci1
addikt
válasz jozefgucci1 #31830 üzenetére
Na hát azt hiszem most hagyom abba . Sikerült egy huzamban 12 bukó csatát menni. Méghogy nincs szopóág. Utolsó csatában csak azért nem tudtam csak ezret sebezni mert daját arty kilőtt .Kedves honfitársunk.
-
Enzolord
addikt
válasz Djuree #31832 üzenetére
Scout a fiú, vagy Pacifista..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
CptMisi
őstag
Jajjjj... Ezt nem bírom magamban tartani:
[link]You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
jozefgucci1
addikt
A mai napom is jól kezdődik eddig ötből öt bukó ! Volt egy csata ahol három tankunk ( T9-10 ) 50% hp val maradt három arty ellen és elbuktuk.Kiszedték mind a három tankunkat. Amúgy az összes csatában a leming efectus miatt buktunk .Nyílvánvaló ütközési pontokat hagytak nyitva aztán szépen átjöttek és buktuk. Nagyon ritka már egy kiélezett csata a legtöbben fölényesen nagy külömbségekkel van vereség-győzelem.
-
Enzolord
addikt
válasz Strauss #31827 üzenetére
Úgy látom, többet sebeztél, mint a csapatod együtt...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
CptMisi
őstag
válasz Remus389 #31824 üzenetére
Malinovkán azért tehetség kell, hogy kicountereztesd magad. 1000+m-ről rá lőnek valakire, és nincs ideje arrébb menni, akkor azt csak dicsérni lehet. Persze lehetséges, de azért alapvetően igaz, amit írtam.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Strauss
senior tag
TEgnapi menet... és mi van ha nyerünk ?? ( Jah a végén lenúboztak , hogy mi az hogy nem tudtam magam tartani 8 Tank ellen ... ( a vége 1 -15 lett....) igazi csapatmunka volt... csapatban nem csináltak semmit
[ Szerkesztve ]
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
CptMisi
őstag
* Hogy melyik oldalon van jó scout és arty. Artyval lehetsz akármilyen jó, spot nélkül semmit nem érsz.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Mcray
senior tag
válasz Remus389 #31818 üzenetére
Engem csak az tart vissza a Tier 10-től, hogy minden oldalon ott áll 5-5 Isten keze és azt szedik ki a játékból akit akarnak. Ha pedig kiszedték a sok idiótát, aki a mező közepén áll álá E-100 mező közepe Malinovkán (Igaz csoda, hogy legalább oda eljutott...), utána kibújnak az okos ellenségek a fedezékből és megeszik a maroknyi okos túlélőt. Szinte kizárólag az dönt, hogy melyik oldalon van több intelligens arty. A nehéz tankok szerepe sokszor zéró, ha egy Batchat öngyilkos felderítéssel felfedezi őket és az 5 arty elkezd dolgozni...Ha pedig leláncolják, a Batchat is elég nehezen adja magát, főleg, mert még egy T95 is lepattan róla...mint az Amx 12 tankomról az elit E-75 kétszer egymás után Azon sírtam a röhögéstől
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Remus389 #31818 üzenetére
Én azért szó nélkül elcserélném egy T110E5-re a hallottak alapján.
Egyébként nem rossz az IS-7 félre ne érts. Csak randomban többet vártam tőle. Bár ez legtöbbször nem is igazán a tank hibája hanem a csapatoké. Elég peches vagyok vele. De pl a napokban is említettem egy csatámat ahol meg a T10 és egy T9-el szemben (Maus, Is-7, Jagdtiger) egyedül tartottam egy darabig egy sarkot ami a csata kimenetelét elégg befolyásolta. Na itt kijött a lépés sikerült a legtöbb dmg-et kiosztani. A probléma ott van mikor a társak 2 perc alatt elhullanak és hirtelen rád rushol 3-4-5 ellen. Na ott esély sincs...
Ja kérdezted a javítási költségeket: egy nagyon rossz kör lehet -25-30k bukó. Egy nagyon jó meg kb ugyanennyit hozhat prém nélkül.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Remus389
veterán
válasz Napfénysüti #31816 üzenetére
elhiszem, de a pudding próbája az evés
én a youtube videókat nézegettem, ott elég jó benyomást kelt (viszonylag gyors, eros+pattogos páncél, jó loveg, kis celfelulet )
azonkívül kerültem vele szembe, hát mindig gondot jelentett... mégha béna is volt a játékos
egy e100-zat vagy maus -t azért lepipal, azok túl csigák és az arty elintelzi
sőt egyszer is3-mal úgy nyirtam ki egy maust hogy közel mentem és nem tudott ramloni lol
szerintem jól döntöttem hogy az is7-re gyurtam, tier 10-es tankok közt az lehet a legjobb (vagy legalábbis a nekem legjobb )
is4-gyel az a bajom hogy lassabb talán
az amerikai tier10 tankok pedig megint túl nagyok és lomhak
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #31816 üzenetére
azért annak megvan a feelingje mikor egyedül vagy t10-es. mindenki fosik tőled mikor is-4-el vagyok top tank, meglátnak, fordulnak vissza tök poén...azért van mikor 3 t9 rám jön, akkor persze kilőnek. de is-4-ből ember legyen a talpán (vagy tank a lánctalpán ) aki ki akar lőni, nem szoktam könnyen adni magam
néha mondjuk egész gyorsan behalok, de van mikor megőrülök és rusholok előre[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Remus389 #31812 üzenetére
Nem azzal van a gond hanem sokszor kerülök olyan elképesztő csaaptokba hogy rám mászik 4-5 ellen és 10 másodperc alatt szétkapnak. Maga a tank amúgy nem rossz ha értelmes csapatba kerülök elég jól lehet vele menni.
Én csak szóltam hogy ne csalódj nagyot, látod más is ugyanúgy van mint én. Az a baj T10-es gépben már a csaapt elvárja hogy alkoss nagyot és ez egy rossz osztásnál nagyon nehéz.
IS-8-al meg T10-es csatában senki nem fog tőled túl sokat várni és nem rád fognak koncentrálni így ott lehet csipegetni. T9-esben meg szeriintem nem rossz gép. Én legalábbis szerettem, hiányzik is. Tuti többet mennék vele mint az IS-7-el. Nem mellesleg utóbbi fenntartása költségesebb. Persze lehet plusszosra hozni ezzel is kört prém nélkül is de nem egyszerű.Més que un club!
-
AlexWolf
senior tag
Egy kis olvasni való az amcsi tankok neveiről itt! BUÉK!
(forrás: lemil.blog.hu)
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Remus389
veterán
t-50-nel az arty -k mellett a hetzer a kedvenc predam pedig (ha egyedül van biztos kinyirom )
ennek ellenére lehet én is visszatérek még rá
amit nem értek viszont az a Löwe, mi abban a jó? Oké lehet vele keresni meg sebzeni, de sem az agyuja sem a sebessége sem a pancelja nem jó, és jó nagy felület
és általában könnyű kiloni és nem szoktam annyi kill -t látni, a legtöbb elhullik 0 kill-lel
-
Mcray
senior tag
Hetzer: 83%-os leénységgel (Jagdpantherből átrakott), + Venti + rammer + EGLD + 10.5-ös löveg + prémium lőszer = AZTAKÚÚÚ. A Sherman elmehet a búsba, ez ezerszer jobb poén.
Tegnap úgy lett 5 killem, hogy a lövések vagy messzire mentek, vagy semennyit nem szántam célzásra, csak eleresztettem "spray and pray" módszerrel. Félelmetes buli, főleg városban
Tegnap 85% győzelmi ráta elérésénél bekapcsolták a szopóágat...
Crusader: Ha tudnám, miért szerettem még nem olyan rég ezt a gépet? Vagy az új MM szopat? Csupa 43% győzelmi arányos csapatok, ahol kiosztok 1000 sebzést majd kikapunk 15:3-ra...aztán újra...
Su-85: Ezt is szopóágra rakta a Vórgéming. 2 bukó
T14: Dettó 3 bukó
Azért vicces hogy egész nap 50%-os csapattársak közé dob a gép, ahol simán van annyi időm, hogy szerezzek 6 killt és nyerjünk, erre egyszer csak minden csatában 43%-os a fél csapat és 1 másfél perc alatt halott mind. A jó büdös azt! Az egész napi jó teljesítményem nem ért semmit, mert elrontották a jó kedvem az idióták.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Napfénysüti #31805 üzenetére
majd meglátjuk... lehet csak nem ereztel rá
milyen költségei vannak? javitas +lőszer? nagyon drága?
az is8-at már rég eladtam, vettem belőle tigrist
-
Linkin
senior tag
válasz Atlantis #31801 üzenetére
Az nagyon gáz én már besokaltam ettől a játéktól berak 7-es 8-as tankokhoz amivel még nem is lenne baj de a 85-ös agyúval nem tudom őket megsebezni se ez nagyon frusztráló ők persze két lövésből szétszednek
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
scyllarus
veterán
válasz Bozso68 #31803 üzenetére
Én a T7-re fogadtam ezt meg. De most neki is álltam tisztogatni, marad a KV mert az kell, és a KV-3-ig megyek el. A Tiger P marad, lehet, hogy visszajön a Tiger, sőt ott még a KT is benne van a pakliban kivételként. El kell mennem még a Pantherig, és US ágon a T-29 mindenképp kell. (Most T1-nél tartok, 2000 xp kell csak az M6-hoz). Aztán ezeket maxolom, nem akarok továbbmenni.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Atlantis
veterán
válasz Remus389 #31804 üzenetére
Nem olyan sürgős a dolog, E100-at épp tegnapelőtt fejlesztettem ki, de megvenni egyelőre nem akarom, pedig megvan rá a kredit, jól elvagyok az E75-tel. Majd meglesz szép lassan mind...most a vizsgaidőszak miatt 2-3 hétig nem is fogok játszani.
jozefgucci: hja, tudom, E75-öt mondjuk én sokáig használtam a KT-ágyúval még az után is, hogy meglett nagyobb. Tudom, ez az én defektem, de nekem a kedvenc ágyúim egyike a KT top lövege.
E75 fejlesztésében sokat segített, hogy a motort E50-nel kikínlódtam, így ~150 csata elég volt az E100-hoz.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
jozefgucci1
addikt
válasz Atlantis #31801 üzenetére
Pont ez van T9 ben , most tartok E75-nél és már kezd a hajam kihullani ,de lassan meglesz a legnagyobb ágyú rá . Így azért elég játszhatatlan T10 ben. Az átütés még el is megy bár E100-Maus szemből felejtős ,de nagyon keveset sebez az az ágyú .
Napfénysüti.: Nekem is marha nagy csalódás volt az IS7 nem is szeretek vele menni .Valahogy az IS4 jobban bejön . Nincs szivem eladni mert annyit szívtam mire meglett , pedig jó lenne megvenni a T110E5-t , hogy az mégis milyen . Sajna nincs rá keretem rá .
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Remus389 #31804 üzenetére
IS-8-at nehogy eladd miatta!
Én eladtam de bánom már. Bár érdekes mert ugyan nagyon gyászos a WR-em IS-7-el de néha elég jó köröket lehet vele menni. Mondjuk még csak 65 csatát mentem ezzel a 10-essel.
Ja és pont emiatt ne is várdd annyira. Szerintem csalódás lesz.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Remus389
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz Linkin #31796 üzenetére
Ez pedig csak rosszabb lesz...mit mondasz majd T8 környékén, mikor 60k XP körül lesz az ágyú, de ahhoz, hogy feltegyed, kell még 25k-ért lánctalp, meg 30k-ért torony, stb. ...ezek miatt szöszölök már 2 hónapja T9-en...igaz 7 ágon tartok itt, de igen lassú már a haladás.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest