Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Engem az idegesít legjobban amit ő is elmondott. Megy a lemming vonat és próbálsz elcsalni néhány embert, hogy legalább ne legyen teljesen üres a többi oldal és nem történik semmi. Írsz, pittyegsz, beépített parancsokat használsz, egyenesen rajta alkalmazod a "Follow me!" parancsot/kérést és SEMMI reakció. Még csak egy "Negative!" üzenet sem jön vissza... mintha rajtad kívül mindenki süket és vak lenne vagy csak teljesen kikapcsolt HUD mellett játszanának.
Ha engem kér meg valaki, hogy kövessem és nem hülyeségre akar rávenni, akkor szívesen megyek, mert végre valaki összedolgozna. Ha meg nem akarok vele menni, mert nem látom értelmét, akkor egyszerűen visszajelzek, hogy nem.
Tényleg nem tudom mit élveznek az ilyenek egy csapat alapú játékban. A suliban torna órán rettenetesen utáltam kosarazni meg focizni, mert mindig arról szólt, hogy volt a csapatban legalább egy olyan ember, aki szerint ez a játék arról szól, hogy csak nála van a labda és egyedül küzd meg minden ellenféllel, ezzel elbaszva a többiek játékát is, mert ennek tetejébe béna is volt és sosem szerzett érdemi eredményeket.
Ugyan ez megy itt is, mindenki azt hiszi, hogy majd ő lesz az aki szétlő minden ellenséges tankot és dupla Top Gun plecsnit szerez. Aztán mikor meglátja az első ellenséget, akkor összerezzenve bújik el és megvár valakit aki majd csaliként kilöveti magát, amíg ő hátulról oszthatja az ólmot.
Aktív témák
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest