-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz po1son #246697 üzenetére
Ha valaki szereti a tigrist biztos megveszi.
De ahogy elnézem ez sem lesz OP.
Lőszer az lesz benne rendesen,de nem sebez valami nagyot,bár a lőszere elég gyors.
De biztos lesz aki meg veszi.#246698Coleman.B
Nekem M4A1 Sherman kell olyan ami a tech tree-ben van,trol ágyúval,de prém változatban.Hogy termeljen egy kis pénzt is.Igen kell egy T49 prém is,olyan legyen mint a mostani T49 csak prém.Esetleg újra T8 is lehetne.
Vagy hozhatnának a játékba egy olyan Token-t ami bármilyen tech tree tankot prémiummá változtat.Mondjuk T8 vagy T9 prém upgrade token.
Bár M4-re is vennék az biztos.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz phoenix1989 #246663 üzenetére
Majd az új tier 7es prémium Tiger biztos beváltja a reményeket link
Már össze sem lehetne számolni hány fajta van belőle.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
aktív tag
válasz Baltazár123 #246691 üzenetére
Ne azt játszd, amit a WG vagy a többiek akarnak, hogy játssz, hanem azt és akkor és azzal és addig, amíg te szeretnéd.
Nagyon találóan fogalmaztad meg. 10 éve regisztráltam, a szünetjeim nélküli “nettó” játékidőm 7 év és valamikor tavaly döntöttem úgy, ahogy te is írod. Sokkal jobb időtöltés így játszani. -
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #246678 üzenetére
Én azóta jutottam el a játék valódi értelméhez, mióta kvázi F2P játékos lettem (pár karácsonyi láda beugrik majd és ennyi). Ne azt játszd, amit a WG vagy a többiek akarnak, hogy játssz, hanem azt és akkor és azzal és addig, amíg te szeretnéd. Nekem múltkor kalandozni volt kedvem a boroskólával az új frontline térképen, sajnos csak 2x adta be. Kreditet meg haladást nem hozott sokat, de én jól szórakoztam. Ennyi lenne a lényeg ebben a játékban, csináld amit TE szeretnél és ne amit elvárnak tőled vagy amit bemesélsz magadnak, hogy a többiek elvárnak.
Ezek a nyersanyagok kb hegyekben állnak nálam, van olyan amit ebben az életben már biztosan nem fogok elhasználni és még gyűlik (átképzési parancs pl). Inkább játszom jókat a frontline-al ahogy én szeretném és ennyi a játék. Semmi idegelés nincs, se a csapat se az én eredményem miatt, hiszen ez egy játék, aki többet képzel bele, valószínűleg az a kevésbé normális. Játszogattam, ahogy én szeretnék, főleg mirnyvel és így is van megint 10m kreditem 1 hónap alatt úgy, hogy nullára mentem le, amikor megvettem a jpze-t meg az obj140-t. görcsöljek a kreditre? minek?
Mondjuk egy kérdés így a végére, ezt a nyomorult E3-t mikor nerfelték, hogy a tetején a kis kupola már 354-el beüthető, amit elég sok arany lőszer tud már? Kiraktam a pofáját, hogy lőjétek, az jpze meg másik tank is bamm, bamm. Mondom wtf? jót röhögtem, mikor kiszedtek, hogy hát akkor mégse olyan erős szegénykém már. Az a pup valami 600-as átütésű volt régen. Valamikor kapott ez a tank egy jókora nerfet... ez van, de jó móka volt, játszani kell ezzel a játékkal emberek, nem stresszelni
mirny, frontline, waffentróger, onslought mind nagyon jó módok, érdekes, ha nem görcsöl rá az ember, most is amíg lesz frontline mással nem is játszom...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #246687 üzenetére
Na ezért is kár volt ide jönni amúgy meg egy fórum erre való, mindenki elmondhatja a véleményét és mint látjuk ez teljesen eltérő, ezért szép ez
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
2thletme2day
őstag
válasz cherubion08 #246687 üzenetére
Nagyon értékes hozzászólás volt ez is. Köszönjük, hogy felemelted a szintet a béka segge alól.
-
Viktoár
addikt
-
aktív tag
Valahogy én sose jövök ide fikázni olyan játékmódokat amiket ratyinak tartok. Biztos velem van a baj Hát,itt egy dolog az állandó,h a színvonal a béka segge alatt van
-
Djuree
félisten
válasz Stigma.HC #246684 üzenetére
én nem vettem észre hogy olyan jó lenne, 1 óra alatt 600-700k nekem megvan a bónuszokkal ha csak 8-as prémmel megyek sima randomban és még csak jól játszani se kell, néhány sebző lövés és mehet a kövi csata.
frontline-ban nekem nem lett ennyi 1 óra alatt, de lehet ott többet kellett volna sebezni vagy nemtom...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Stigma.HC
senior tag
Frontlineban a lejobb kreditet farmolni, időarányosan lehet hogy ugyan az, de itt nem kell csak nyolcasok közt játszani. Így azért sokkal könnyebb hozni a sebzést és kb csak az a lényeg ilyenkor.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #246680 üzenetére
Engem nem csak az érdekel,bár tény artyval tényleg lazább.
De nagyon jó hecc ilyen távolról vadászni a spotterekre.Igazán jó élmény max távolságból ki csapni egy EBr-t. -
Viktoár
addikt
válasz h1mpi #246675 üzenetére
A frontline ugyanolyan katyvasz mint a random csak nagyobb térkép és több ember. Mondanám hogy jó kreditet farmolni, de igazából időarányosan ugyanaz mint a random.
Egyébként ha már pötyögni van kedved akkor a jutalomért érdemes játszani, de kizárólag "csillesen". Nem szabad a győzelemre feszülni, csak a saját sebzésed érdekeljen. Pár nap alatt le lehet tudni az egészet, valamivel többet ad mint a random.
2-4: 20 Battle Pass-pont, Harcitartalék-pontok, 25 Kötvény, 5× Direktívák
5: 20 Battle Pass-pont, 20× Harcitartalék-pont, 3× Átképzési parancs, Kísérleti felszerelés
6-9: 20 Battle Pass-pont, Harcitartalék-pontok, 25 Kötvény, 5× Direktíva
10: 20 Battle Pass-pont, 3× Harcitartalék-pont, 3× Átképzési parancs, Kísérleti felszerelés
11-14: 20 Battle Pass-pont, Harcitartalék-pont, 25 Kötvény, 5× Direktíva
15: 20 Battle Pass-pont, 3× Harcitartalék-pont, 3× Átképzési parancs, Kísérleti felszerelés
16-19: 20 Battle Pass-pont, 50 Kötvény, 5× Direktíva
20: 20 Battle Pass-pont, 500 Kötvény, 3× Átképzési parancs, Univerzális kézikönyv, Kísérleti felszerelés
(wotinfo)Üdv:Viktor
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #246675 üzenetére
Halloween eventet passzoltam,párat mentem,de randomban esélytelen volt.Így gyorsan feladtam.WoWs halloween event jobb.Ott is lehet veszteni ha sok a zizi,viszont csak egyfelé lehet menni így nem lesz az mint mirny-n hogy kezdés után szétspriccel a banda.
#246677h1mpi
Már normálon az event elején ki fogtam olyan csapatot ahol két száguldó szirén az első csapatnál meghalt.Ezek után eléggé elment aznapra a kedvem tőle.Nem ez volt az egyetlen ahol a csata elején elhullott csapattárs mert előre ment ész nélkül.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Szerintem ez a Halloween-i Mirny-13 event sokkal kompetitívebb volt, mint a Frontline. Nekem az túl nagy, túl össze-visszaság. Olyan érzésem van, mintha mindenki mindenkit lőne cél nélkül.
Persze, ha valakinek meg ez jön be, akkor jó játékot, nem vagyunk egyformák[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Cray Tyler #246647 üzenetére
3 álca értéket ír a játék, mozgó, álló és lövés utáni. Könnyű tankoknál a mozgó és álló egyforma, így ott a nagyobb érték a mozgó/álló a kisebb érték a lövés utáni.
-
CirrMee
addikt
válasz cherubion08 #246666 üzenetére
Akkor egy hétig megvan a műsor nálam. Még agyhalottakkal is ezerszer kellemesebb azzal játszani, mint a "random" f*ssal...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
xAttilax
őstag
válasz phoenix1989 #246663 üzenetére
Én is így jártam vele. Nagyon akartam és tökre azt hittem valami fasza cucc lett az paff. Garázsdísz de legalább annak szép.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
aktív tag
Frontvonal: november 6. 6:00 és november 13. 3:00 között.
-
korren
aktív tag
Nem akar vki 1-2 órát szakaszozni?
Credit farm lenne, tier 6-8 prémium tank és prémium account, 50% credit bonus benyomva.
Random senkit nem talál... Ezt se értem.
Pedig a szakasz - főleg ha mindenki prem.acc. ad boostot rendesen.Privátban írjon rám, ha vki szeretne a nap folyamán.
Köszi!
-I like the misery. -I like this world!
-
phoenix1989
őstag
Rég undorottam így tanktól de ez a King Tiger C egy borzalmas valami. Se páncél , se jó löveg, töltés idő és sebzés szánalmas. eltalálni nem tud semmit , ha el talál nem sebez. ez egy fostalicska
-
Viktoár
addikt
A battlepass pontokért vehető legénységet bármelyik nemzethez, bármelyik tankra és pozicióba lehet toborozni vagy van valamilyen kötöttségük?
Üdv:Viktor
-
Met
nagyúr
Első Pool medálom [link] ráadásul a FSV Scheme A-val
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
joergie
őstag
válasz 2thletme2day #246654 üzenetére
Le lettem hazugozva miatta, azóta is várom a választ, hogy mégis hogy gondolta...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Plata
félisten
Rá jöttem mi a baj,hétvége van.
Eddig eszembe sem jutott,de mikor westfielden kpz3 td padlógázzal rohant be a bázisunk felé indulás után,rá jöttem,azért van ilyen sok sügér mert hétvége van. -
Plata
félisten
Voltam T8 meddel T10 csatában,amit nem sikerült megnyerni.Pedig az ellenségnél a csapat egy része öngyilkos lett.Obszidián egyszerűen bele rohant a vízbe,láttuk is,rhm meg kiállt a mezőre,chrysler és amit nem értettem rinoceronte is.Mégsem nyertünk,mert a T9 és t10 csapattársak voltak olyan jó fejek és azzal voltak elfoglalva hogy egymás anyját szidják.
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #246654 üzenetére
Így már világos.Kösz.
Kár hogy nincs mit kifejleszteni,így universal lett. -
Plata
félisten
Nektek adott a játék tervrajzot ma este?
Váltottam accot és a másik accon kaptam egy üzenetet.
Szeretnének elnézést kérni valami hiba miatt és most korrigálták.
Kaptam hét darab univerzális tervrajz töredéket.
Ilyen üziket kaptam.
Küldetés teljesítve! Jutalom: Univerzális töredék hozzáadva: 1 -
manu75
aktív tag
válasz korren #246646 üzenetére
Részemről megerősíthetem, bár majd úgyis lesz aki az ellenkezőjét mondja. Jó példa erre, hogy volt ez a pegazus szezon. 3/10 győzelem/vereség zártam az alapszakaszt. Adott 600 valahány pontot és egyből a 2. szintre dobott. Már ez értelmetlenség volt, de utána egyszerűen nem lehetett nyerni. Na onnan szépen lementem 300 pont körülire. Hagytam is a picsába az egészet. Vagy két hétre rá észrevettem, hogy van kötvény is amit be lehet gyűjteni volt olyan szakasz, hogy 20/2-vel zártam. 14x volt nyertes csatám zsinórban. Egyszer fent aztán lent ilyen ez, ahogy dobja az rng.
-
po1son
addikt
válasz Cray Tyler #246647 üzenetére
Itt a példa a te általad említett LHMTV-ről, bekarikáztam piros kerettel.
Fullosan felszerelt spoterként a legnagyobb elérhető camo elméletileg a 52.8 álló/mozgó helyzetben, 12.57 lövés után álló/mozgó helyzetben.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
korren
aktív tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem sajnos most elég sok időm van játszani és azt tapasztalom, hogy folyamatosan szopórolleren vagyok.
Olyan szinten korrupt MM-et kapok majdnem folyamatosan, hogy nem tudom elhinni, hogy ne lenne vmi manipuláció benne.
És alig van szoros meccs, javarészt nagyon kikapunk, néha meg nagyon nyerünk.
Elég élvezhetetlen így. Ez Tier 8 amúgy.
Lehet le kéne mennem T6-ba, ott mintha jobb lett volna.Most azután léptem ki, hogy megpróbáltam leszorzózni az M-IV-Y -t, de 1-15, 3-15 (ez utóbbi ráadásul T10) egyszerűen feladtam, mert az előző 4 csata is bukó zsinórban.
Tegnapelőtt este már röhögtem magamban, hogy egymás után loose, megszakítás nélkül, egyáltalán nem nyertünk.
Nem szoktam összeesküvés elméletet gyártani, meg tudom, hogy ez nagy divat a WoT-ban, de az, hogy a csapat leosztás, vagy néha a tank állomány is olyan, hogy esélyünk sincs, az erősen túlmutat a véletlenen.
Az hogy folyamatosan nyomom a 50% XP, Crew XP, Credit gyorsító hármast, egészen biztosan nem befolyásol semmit!Szerintem...
Más gondolom ennek tükrében meg szanaszét nyeri magát...
-
manu75
aktív tag
Röviden lenne kedves valaki összefoglalni, hogy a kísérleti felszerelések jók e valamire és mire mennék 3k fogaskerékkel? A felszerelésekből meg összesen 47db van.
-
hulp01
senior tag
Egyszerűen a sírás kerülget ettől a sok balfasztól ebben a játékban. 0 játékélmény. Egy darab élvezetes csata nincs. Hiába spotolom a teljesen ellenséges csapatot, ezek a retardáltak nem lövik. 3:15-ös meccsek sorozatban. Nagyon tennie kéne már ennek a tetves ruszki bandának valamit, mert ez így teljesen élvezhetetlen.
-
Plata
félisten
válasz po1son #246641 üzenetére
Voltak gyorsabb tankok régen is,mint az Is7.
De az biztos hogy sokat számított hogy a csapat nagy része lomha tetű volt és lassan haladt.
Tény hogy régen igen is sokszor előfordult hogy elfogyott a lőszered vagy le járt az idő.
Hol van ma már ilyen?
Na jó néha ki lehet fogni olyat hogy mind a két csapat elmebeteg és dekkolnak egymással szemben félórát,de az ritka
Na és ma már light tankkal is nehéz spotolni,mert sok gyors tank van ami hamarabb oda ér mint te. -
po1son
addikt
Imádom amikor bugos a játék és a spot rendszerben is RNG van...
Nincsen benne értelmes logika, hogy a kpz miért spotol ki hamarabb engem, amikor nekem spotra van felszerelve a tankom...[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
A Löwe is kaphatna már megint buffot mert nincs kedvem vele játszani. Pedig olyan szép tank.
-
korren
aktív tag
válasz Barcelona95 #246632 üzenetére
Valóban kapott az FCM 50 t 0,27 sec reload buffot es 2 fok gundep-et.
Erre nem is emlékeztem, valószínűleg, mert elő nem vettem sok éve
-
po1son
addikt
válasz Warton #246625 üzenetére
Melyik T34el játszol???
Butaságokat ne írjunk már könyörgöm, amikor a torony páncélon kívül semmi jó nincsen abba a tankba a mai metaban.
Lassú, pontatlan löveg, 400as alfa hosszú töltési idővel...CDC azért volt jó az aranykorszakban, mert kiemelkedő volt a mobilitása és az ágyú is nagyon fain volt rajta egy kellemes gundepel.
Persze akkoriban is beütötte minden, mert papír volt, de komolyabb játéktudással veszélyes ellenfél volt.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Barcelona95
tag
válasz korren #246628 üzenetére
Az FCM-nek még így is nagyobb a penje mint a másik kettőnek. Egyébként pár éve kapott az FCM is buffot, a DPM-je elég kellemes lett, az ágyú többi statja is elég jó. Support tankként ha tud valaki játszani, élhető tank egyébként, persze így is átlag alatti. Ez is tier limites és ez nagy szó, tier 10-ben abszolút nem állná meg a helyét.
[ Szerkesztve ]
Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
korren
aktív tag
válasz Warton #246625 üzenetére
Azt azért ne feledd, hogy akkoriban egy IS-6 -nak volt 175 mm átütése, a KV-5 -nek (személyes kedvencem) 167 mm, az FCM-nek meg 212 mm!
Aztán jött a nagy rebalansz és akkor - többek között ez a kettő is kapott pen buffot, az FCM-et meg csak úgy elfelejtették.
-
korren
aktív tag
válasz jano_77 #246618 üzenetére
Pontosan így látom én is a WG "filozófiáját"!
Mivel kimaratd kb. 5 év, különösen szembetűnő a változás. Régen az volt a hallgatólagos egyezség, hogy a prem tank rosszabb, mint a tech tree-s kifejleszthető, gyengébb statok, páncél hiánya, ordító weakspotok, de cserébe lehet legénységet húzni (könyvek sehol) és hozza a cerditet (régen egész sokat, aztán kapott a máig titkos(?) credit szorzó egy jópofa nerfet).
Manapság meg gyakorlatilag az új T8 tankok a tech tree-ben vashulladékok, az új premium T8-ak meg überbaszók. Nagyon nem szégyenlős már a WG, durva € nyomtatás megy.
Egy T8 tankkal a csatában 80% premium tank, meg 3-4 T9 battle pass reward tank.De gondolom jó ez így, mert drága az élet Cipruson, egy T10-ig eljutni vagy az idegrendszered, vagy tetemes mennyiségű goldot emészt fel.
-
Warton
őstag
válasz po1son #246619 üzenetére
Igazából akkor sem. Ha régi tankot kéne választani akkor is sokkal inkább választanám az IS6-ot, KV5-öt vagy a T34-et mintsem az FCM-et. Halkan jegyzem meg, hogy a T34 nem is annyira szar tank, mint amennyire beállítják az influenszerek. Mostanában mentem vele pár kört és egész tűrhető volt. Nem egy Defender vagy BZ176, de el lehet vele lenni.
A CDC egy kicsit más tészta, mert akkoriban nem volt annyi közepes tank opció. A Panther88 vagy a T26E4 eléggé véleményes ma is, a szovjet vonalon a Guard jobb most is és akkor is jobb volt, bár lehet, hogy az egy későbbi tank, már nem emlékszem pontosan.
Azért számomra beszédes, hogy a Rev megvan a CDC nincs meg, úgyhogy valószínűleg a régmúltban sem gondoltam jó tanknak a CDC-t.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jano_77
nagyúr
válasz Djuree #246606 üzenetére
Mikor bekerült a játékba nagyon is jó med volt. Gyors, pontos löveg. Csak aztán jöttek a túltápolt tankok és így már semmit nem ér. De JÓ volt, nagyon is!
#246610 Plata:
Ne haragudj meg, de had kérdezzem már meg, hogy mióta játszol a játékkal? CDC és FCM mikor játékba került szerintem a Somua még gondolatban sem létezett! Nem értem, hogy hasonlítod össze őket!? Kb mint a tyúk tojást hasonlítani egy struccéhoz!? Semmi közük egymáshoz! Ahogy korren írta, mikor CDC és FCM a játékba kerültek, igenis kiemelkedő járművek voltak. Csak a játékot "fejlesztették" és egyre másra bekerültek a túltápolt tankok, amikkel már ezek nem tudták felvenni a versenyt és a harcot. De ez nem a tankok hibája, hanem a fejlesztőké, akik a régi vasakkal nem foglalkoznak, leszarják őket, hiszen Nekik az a pénz, ha minden új szart el tudnak adni! Az meg csak akkor megy, ha az új jóval jobb mint a régi.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Plata
félisten
válasz Djuree #246616 üzenetére
Őszintén szólva a WT-ben én két jó dolgot találtam,egyik hogy régen szép volt a grafikája ultrán,ma már az is gagyi,egy dolog maradt ami élvezhető benne,van benne repcsivadász tank,az még élvezhető,a játék többi része az nagyon tré.Nagyon rég óta van WT accom,de az a játék katasztrofálisan kutyagumi.
-
Plata
félisten
válasz korren #246614 üzenetére
Volt már jó pár könnyen jött prém tankom,mert vagy jutalom aranyból vettem vagy ingyen volt.Azt könnyen eladja az ember.
Tuskóvagon-ért pénzt adtam mégis örültem mikor lecserélhettem.
Ha néha játszol WoWp-vel beszerezhetsz néha egy nagy rakás ingyen aranyat.
WoT és WoWp között az xp és a gold is közös,amit megszerzel WoWp eventen azt elköltöd WoT-ban.
Gondolom mivel kevés a játékos ott néha elég sok goldot ad event.[ Szerkesztve ]
-
korren
aktív tag
válasz Plata #246613 üzenetére
Ez nem is volt vita tárgya. A páncéljuk max a huzat ellen véd.
Én megtartom, mert ugye sose tudni mikor jön egy buff és meta változás, arról nem beszélve, hogy mint lehetőség a premium tank becserélés okés, de nem fogom fél áron odaadni a WG-nek, amit teljes áron vettem. De ez egyéni preferencia kérdése, tök megértem aki nem akarja, hogy porosodjon, vmi haszna még ilyen téren lehet.
-
Plata
félisten
válasz korren #246612 üzenetére
FCM de CDC is könnyű préda volt ha spotolódott,nem csak T6 td-nek,de ha mázlid volt Kv2-vel sem volt nehéz ügy.De a Su vagy Isu 152 ágyúja jó eséllyel megmutatta hogy merre a garázs.
Régieket én is általában lecseréltem már.Kivéve párat amit meg kedveltem,vagy csak gyűjteménybe kell.Mint az Is tankok,azokat gyűjtöm így sosem adom el.[ Szerkesztve ]
-
korren
aktív tag
válasz Plata #246610 üzenetére
Pont nem lassú egyik sem, vagyis akkoriban gyorsnak számítottak.
Az FCM ágyú karakterisztikája egyáltalán nem T6, ne viccelj. Kicsi alfája volt, de jó penje. és pontos volt a maga nemében.És valóban nem egy első, de nem is másodvonalas tankok voltak.
Somua meg Lorr akkor még a fasorban se volt, ne hasonlítsuk össze őket. De ez abszolút a WG hibája és felháborít, hogy a sok és drága pénzen vett tankjaim játszhatatlanok lettek az évek alatt.
Félre értés ne essék, egyiket sem akarom fényezni, csak helyén kell kezelni a dolgokat.
Még véletlenül se veszem őket elő, így is agyvérzés közeli állapotba kerülök fél óra game után, ezekkel meg...[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz korren #246609 üzenetére
én megvettem anno megjelenéskor, jobb volt igaz, de túl jó akkor se volt.
messziről pötyögtetni jó, mert az ágyúlehajlás parádés, domb mögül csak picit a teteje látszik ki az ágyú meg pontos, szal messziről meglőni nem nagyon fogják ha elbújsz.
de másra nem volt jó akkorsem...ja igen, az is igaz hogy gyors, oda tud érni a jó helyekre. kéne neki egy buff...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Plata
félisten
válasz korren #246609 üzenetére
Sosem szerettem egyiket sem,nehéz lassú papír tankok voltak.
FCM ágyúja meg egy vicc volt,CDC meg nagyon szerette az ammo racket.
CDC szerintem arra volt jó hogy messziről bokorból szedegesd az ellenséget,közelharcra nem volt használható,armorja nem volt a tornya lassú volt.
Somua és Lorraine-hez képest borzalmasak voltak.
FCM ágyúja inkább T6 szint mint T8. -
korren
aktív tag
Igazából az AMX CDC a maga idejében jó tank volt.
Amikor a WG berakta a játékba semmi sem volt olyan gyors mint ő, az ágyúja meg olyan "franciás" volt, mint a francia tech tree összes tankjáé.
Sőt. Anno az FCM 50 t is jó tank volt.
Csak közben nagyon elhaladt felette a játék, rengeteget változott és a WG az összes régi prém tankot lesz@arja.
Nagyon -nagyon ráférne egy nagy rebalance az egészre...
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz Cray Tyler #246598 üzenetére
A light tankoknak álló és mozgó helyzetben is ugyanakkora camo értékük van.
-
Barcelona95
tag
Hát azt én is bánom
Nem szokásom eladni/cserélni a prémiumokat, de az 59 Patronnal együtt ezek biztosan be lesznek cserélve, ha sikerül őket markolnom. A T34-en még gondolkodom, annál állandóan billegek, hogy mi legyen vele. Eddig 2x adtam fel a markolását, mert annyira fájdalmas azzal is játszani.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Djuree
félisten
válasz Barcelona95 #246600 üzenetére
igen, a cdc semmire való, nagyon bánom h megvettem…
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #246604 üzenetére
Olyan, mintha egy fáklyával játszanál
-
2thletme2day
őstag
válasz Barcelona95 #246600 üzenetére
CDC-hez még nem volt szerencsém. Vagy szerencsétlenségem?
-
h1mpi
félisten
TVP VTU nem volt rossz tank, akkor ha eleve tudtad, hogy egy sz@r és hátulról csipegettél vele
-
Plata
félisten
válasz Cray Tyler #246598 üzenetére
Manti álcája úgy emlékszem jobb.
A nyolcast meg kilencest rég eladtam a fenébe.
A nyolcas-t utáltam amiatt hogy a saját árnyékában képes felbukni.
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest