Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Cobra és Kpz 7 között vacilalok.
2 eltérő tank és játék stílus.Pro kontra?
-
Baltazár123
őstag
válasz
joergie #246284 üzenetére
Nekem hardon sikerült teljesen random emberekkel. A t49 beütött a dögnek párszor, kb 4-5e sebzést bevittem csak én neki, bár ez eléggé random, hogyan sikerül. Máskor meg 50-t sebez rajta, mert elhibázza.
Utána kétszer jutottam el a nightmare főellenséghez, de oda tényleg kellenek képességek, bár az első bosst mindkétszer megöltük, de utána nagyon bedurvul. figyelni kéne a bossra, lehetőleg mozgás közben gyenge pontot lőni és még mellette figyelni a többi ellenségre is a kis térképen. Ehhez én kevés vagyok.Mindegy, mondjuk megspórolnék 100 kulcsot, de már 7 szintet feloldottam a 15-ből, nem lesz probléma összeszedni a maradékot sem.
Egyszer jó lenne nighmare-en legyőzni, de randomban tényleg nem lesz egyszerű...
-
jano_77
nagyúr
Jaaa...értem. Kezdetben én is 75%-os legénységet vettem, de jó ideje már ha vennem is kell, akkor csak 100%. De van annyi toborozható a barakkban innen-onnan (pl Battle Pass szezonok, vagy van az 5 fős lány csapat a cicával (nem tudom már milyen eventből), hogy toborozni/venni külön nem igen kell.
-
jano_77
nagyúr
igen az ASLAIN oo-ás verziója nem volt jó az tuti, mert nekem a Mirni modban semmi nem volt: se térkép, se célkereszt, még a minionokat sem láttam! Így toltam le az első csatát - mondtam is a klán társaknak, hogy sorry. Aztán töröltem a modokat, úgy már lehetett játszani.
FSV: nekem az volt a tapasztalatom, hogy ha jó legénység van benne és teszel rá mozgó optikát, akkor simán használható spotterként, nagyon jó látótáv nyerhető ki belőle. ;-) Nincs képzési füzeted a Britekhez, tápold fel a legénységet, NE kínozd magad!
-
Met
nagyúr
válasz
jano_77 #246289 üzenetére
Biztos jó lesz majd fullosan, az előtte levő egész jó.
Kicsit szokni kell ahogy fordul, meg harcolni az idiótákkal hogy hiába kerekes, nem spotter tank.
Stock a tank, szar a legénység benne.De tegnap feltűnően szar volt játszani, másik tankot nem próbáltam mert meglett a 3 BP feladat.
Mentem 2 kört az új moddal, az sem ment, a kis térképen nem láttam semmit, lehet az Aslain kavart be.
Ja, Aslain-ból évek óta Jimbo célkeresztet használok, az sem működött.
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #246275 üzenetére
Tegnap klánso szakasszal toltuk egész este és végig csináltuk úgy, hogy minden fázis első feltétele teljesítve lett. Rémálom szinten is az utolsó szakaszban butkuk el sajnos, ott már nagyon böszme a böszme.
Már csak kulcsokat kell farmolni, de azt meg lehet könnyű szinten is akár random csapatokkal is.Csak legyen időm rá.
Amúgy nekem a T54 klón jött be legjobban, az nagyjából minden szempontból jónak számít: van HP, nagyot sebez és elég fürge.
Így klános csapattal mi azt a taktikot követtük, hogy mindenki HP boost-os felszereléseket rakott csak a tankra, saját, csapat és ellenség HP lopó, így folyamatosan tudtuk egymást tölteni, ha szüksége volt rá. Persze ez random csapatoknál nem biztos, hogy tud működni, mert ott kevésbé jön össze az összehangolt munka.#246276Met: nekem nagyon tetszett az a kis dög, de természetesen fullosan - én free-ből kimaxoltam. Úgy nagyon élvezetes vele a játék....szerintem.
-
Viktoár
addikt
Nagyon csapatfüggő ez a mód. Meg ki is kell ismerni a játékot, pályákat, stb.. utána már könnyebbé válik.
Én tegnap szakaszoztam a fiammal, (mint tudjátok potya játékos, jóformán csak eventeket játszik) nincs is 5-ösnél nagyobb tankja. 2-t játszottunk nehéz fokozaton amiből egyet megnyertünk. Persze előtte gyakoroltunk a normálon hogy megtapasztalja milyen a játékmód és mi az ami hasznos/fontos különben bukta.
Szóval nem lehetetlen a nehéz mód sem csak ne a 2-3k-s játékosokat fújja össze a szél. Itt is sokszor már az elején látható hogy mire lehet számítani. Elmennek egyedül kommandózni, másfelé megy a fél csapat, stb.
Mentem 3 csatát rémálom módban is (random), egyszer jutottunk el a főgenyóig, de elvéreztünk. Szerintem messze a legjobb játékmód, és történet a wotban. Sajnálom hogy vége lesz. Lehet hogy van akinek monoton, unalmas a grind miatt, de nem idegeskedik az ember, egyéni teljesítményt (is) jutalmaz a játék, és még tankot is kapunk (akármilyen is) ha végigjátszuk. Ellentétben a maratonnal / rohammall ami kész idegbaj mert csak eszetlen grind van az emberszabásúakkal.
-
Djuree
félisten
válasz
joergie #246284 üzenetére
engem is behívtak valami 8-10k értékelésekkel rendelkező csapatba, nekem 5k, el is mentünk a nightmare végéig, de ott a főgenyő 2. fázisa kinyírt, sztem én voltam a gyenge láncszem ott is.
normalon persze 2-őt mentem mindkettőben első lettem, az nekem nem volt kihívás...egy nightmare-t végig akarok tolni, de majd a vége felé mikor már mindenki belejött, addig ráérek normalon farmolni.
első event tankom amiben azt érzem meg tudom szerezni a tankot, tegnap meglett 30 kulcs különösebb megerőltetés nélkül, most 3 napos hétvége, lehet kicsit többet tolni. csak sajnálom hogy a battle pass nem halad így, bár 400 pontot ez is ad.
de ez a mód tetszik, kb. az egyetlen ami bejön, régebben is végigmentem rajta csak akkor még nem adtak tankot. -
joergie
őstag
Tegnap este felmentem a QB-s mirny video alatt belinkelt discord csatornára, ahol nyitott egy pár szobát ehhez az eventhez is, hogy tudjon a jónép közösen menni.
Akkora mázlim volt, hogy másodjára egy olyan csapatba kerültem, ahol volt egy csávó 62%wr-el(igaz csak 200 csatával), többiek 50% körül. Egy elég hosszú sessionből, de sikerült 3szor is megcsinálni a nightmaret, olyan habkönnyűnek tűnt az egész. A srác(/csaj?) első alkalommal 37ezret csinált cerberussal ami kb felfoghatatlan.És nem panaszkodott, dirigált, csak vágta a fátÉs nem volt semmi ukáz, valaki klikkelgette mi legyen a következő fészek, de ennyi.
Én meg kb mindig utolsó voltamTavaly kb mindig az első voltam. Most alig sikerült 20k fölé menni, tavaly ritkán voltam 25 alatt. Végére kicsit megerőltettem magam, már sikerült a 25...de vagy én koptam(valószínű), vagy a játékmód lett nehezebb.
Na csak azért írom, mert coop ide vagy oda, versenyezni kell a csapattársakkal is. És pl nightmareben a hp farm a grenadier HE-jével már nem megy autoaimmel, én meg ellustultam -
po1son
addikt
Karácsonyi event december 6tol kezdődik
-
korren
aktív tag
Mi a fene van Twitch-en?!
Konkrétan senki nincs aki az event-es droopot adná?
Véletlenül találtam csak egy ukrán srácot, de ő nem sokáig streamelt.
Vkinek egy tipp?
-
Met
nagyúr
Csak én érzem úgy hogy szarabb lett a játék?
Az egy dolog hogy 9 csatát mentem, 1 nyert volt. Az FSV Scheme A-val ami stock és egy rakás szar.
Valahogy más lett a grafika, laggol.
Nem tudom. -
phoenix1989
őstag
Minden tekercs kiváltásához kell egy bizonyos mennyiségű kulcs plusz van egy követelménye minden tekercsnek amit teljesíteni kell. 12 től 15ig pedig a követelményt el hagyhatod cserébe több kulcs kell. Vagyis a rémálom szinten elég az egyes fázist meg csinálni mert az kell a 11. Tekercshez , onnantól meg ki kell farmolni az extra kulcsokat. A legkönnyebb szinten 9 kulcs jár annak aki első helyen végez. Nem fogok szenvedni nehéz szinteken ha itt sokkal gyorsabb az egész és nagyobb eséllyel is fogsz nyerni a végén . Arról nem is beszélve hogy szinte állandóan első lehetsz ha random emberekkel játszol , pofon egyszerű. A tank megszerzéséhez az összes tekercs kell. Mindegy milyen sorrendben de az összes kell
-
Baltazár123
őstag
nekem engedné "back to home" küldetés, 130 kulcs kell hogy kiváltsam, csak azt mondja, hogy kell még 104 kulcs amikor ráklikkelek - legalábbis akadályát nem látom, hogy megvegyem és a korábbi küldetések csak hézagosan vannak meg, a tankokat vettem csak ki, jó hogy megtudtam, hogy nem kell a sorrendet tartani
várjál, annak utána kell nézzek, hogy mi kell pontosan, mert ott valóban nincs a tank ikonja, azt nem az a küldetés adja. valószínűleg igazad lesz, ki kell váltani az összeset és akkor. megnézem majd a leírásban, de akkor elég sok kulcsot össze kell szedni, főleg, hogy kell 130 az utolsó küldetésre, mert szinte biztosan nem fogok tudni megcsinálni a boss kill-t nightmare fokozaton
szerk. megnéztem, igen igazad van, az összes küldetést ki kell váltani, nem csak az utolsót, hát ez pech akkor, mondjuk gyanúsan könnyűnek is tűnt -
po1son
addikt
válasz
Zsolt,72 #246271 üzenetére
Hát köszi, több együttérzést vártam...
Csoportos gyertyagyújtás, imába foglalni a nick nevem, hogy holnap tudjak játszani stbMás:
Egyébként kár rágörcsölni erre az új prémium tankra, tier 6-7es szinten lehet vele darálni a jó páncél miatt, de tier8as szinten egyáltalán nem lesz komoly szám. -
Elf
aktív tag
válasz
Baltazár123 #246263 üzenetére
"130 kulcsért kiváltom a tankot direktben."
Nem az van hogy ki kell váltani a 15 tekercset és akkor lesz prémium tank?
És persze a 15 kiváltáshoz kell többek között a nightmare győzelem, meg minden egyes tekercshez a 10-20-30-.....-80-130 kulcs.
Vagy nem? -
válasz
po1son #246270 üzenetére
A legénységeid kaptak 1 nap eltávot a WG-től, hadd pihenjenek picit.
Engem végül is beengedett, bár sok köszönet nem volt benne.
Nem szoktam itt panaszkodni, de most kaptam pár “jól kiegyensúlyozott” 2:15 és hasonló eredményt, az egyik csatában konkrétan hárman csináltunk valamit az ellenféllel szemben, a többiek nem sokat szóltak bele, hogyan játszik 3 fő a 15 ellen.
-
po1son
addikt
Mindenki játszik, csak én voltam peches?!
Elméletileg holnap lesz hotfix patch, aki úgy járt mint én... -
Baltazár123
őstag
válasz
joergie #246268 üzenetére
én a double-t szeretem, turbóval lerammol a francba egy ellenséges tankot, mellette megküldöm salvo-val a másik ellenséget. A t54 klónnak meg pontos az ágyúja nagyon, ami a boss ellen jól jön. A t49 valóban nem a legjobb a boss ellen, de hatalmas fun vele játszani
meg ugye nem spórolok a felszereléssel, hp gyógyító, lövésgyorsító, energia páncél, így mondjuk mínuszosak a körök, de ez fun mód, élvezni kell a játékot vele, nem spórolni
-
joergie
őstag
válasz
Valóban nincs sok jelentősége, hogy melyik küldetést mikor fogadod el, hacsak nem az, hogy a prémnapot mikor aktiválod. Esetleg gyűjtögetsz, és ha beadja az utolsót nightmare-en, akkor spóroltál 100at.
A miriumgyűjtéssel kapcsolatban gondolkodtam, hogy az utolsó fázisban ugyan miért adja a kilőtt minionokért, de aztán beugrott tavalyról, hogy a főellenség körüli égető aura a miriumot égeti előbb, nem a hp-t, tehát amíg van elég, és sok miriumod, addig lőheted közelebbről a főellent.
Szóval ha van idő, és a többiek akarják, érdemes még phase 3-ban miriumot farmolni.Amúgy ahogy elnéztem, a hornet pl arra jó, hogy a csapattársaidat életben tartsd, guruló bombákat lövöldözni, hp-t buffolni, (és a prém ammója elég jó dmg buffot kapott), a t49 grenadier egyéni legjobb teljesítményre jó, meg minionokat lőni, de a legvégén inkább hátrány(bár dez-nek pont azzal lett meg a nightmare végig). szerintem a legjobb a cerberus, nehéz, és jó a hp/t, lehet vele sokat rammolni, jó a rof, a dpm stb. malachite kb ugyanez, magasabb alfával, kissebb tömeggel. double se olyan rossz, magas az alfája, de a rof nagyon alacsony, a legio ferratat meg felejtsétek el.
Ide összeválogattam tanks.gg-n őket összehasonlítva. Gyanúsan hasonlóak a tulajdonságaik a techtree megfelelőikhez képest. A prém ammo mindegyiknek 150mm, dmg buffal, kivéve a grenadier(t49), aminek 152mm, és 550hp a dmg 910/85 helyett(HE).
-
Viktoár
addikt
válasz
Baltazár123 #246265 üzenetére
20 kulcs a gránátos, a ferrata meg 10. Nem kell sorrendben menni a tekercsek dekódolásával.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Viktoár #246264 üzenetére
Igen, rájöttem közben, hogy érdemes a tankokat feloldani a plusz kulcsok miatt. sikerült is a t54 klónnal győzni könnyű módban és adott 9 kulcsot
Kivéve a t49-t, bár jó móka használni az egylövéses lövések miatt, de az már nagyon sok kulcsot kér, +60-t és azt már nem kockázatatom meg, hogy amiatt bukjam esetleg a prém tankot (nem tudom összeszedni a 130 kulcsot rá)
Nem lesz annyira nehéz összeszedni a 130 kulcsot a prém tankhoz, bár 30-40 menetet igényel majd szerintem, szerintem megyek annyit, mert tetszik ez a játékmód.
Ha sikerülne nehéz módban győzni, akkor talán jobban megérni a küldetéseket egyesével feloldani, de ez kérdéses még, hogy sikerül-e.
-
Viktoár
addikt
válasz
Én kivettem a 3 plusz tankot a kulcsokért azzal is lehet + kulcsokat szerezni.
Közben sikerült nyerni egyet nehéz fokozatban, random játékosokkal. Azt tapasztaltam hogy nehéz módban max 1 light, de inkább ne is legyen. 3 med, 2 nehéz már működik de gondolom több nehézzel is jó lehet. A végjátékban nagyon gyenge a könnyűtank, kell a páncél és a hp.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Viktoár #246257 üzenetére
Ma volt időm tolni, nekem is egy lövés kellett volna nehéz fokozaton
mellé ment teljesen becélozva és utána meg széttépett a rengeteg minion. Ez van.
Azóta kétszer jutottam a boss fightba és 3-4k maradt a második megjelenése után rajta.Közben hazaértek a kisgyerekek az óvodából meg az általános iskolából és már esély sincs rá, már az is jó, ha a harmadik fázisba jutunk nehéz fokozatban. Megy a csapat a portálhoz, bőven megvan a mennyiség, harmadik fázis, tehát már nem számít mennyi mirium marad és idő ugyan van, de értelmetlen máshova menni. Két okoska nem így gondolja, hanem még rárohan egy ellenségesre pontra és az egyik meghalt, a másik felszedte ugyan a cuccot, de már nem ért be vele.Azt nézem, hogy elvileg nem kell lépegetni a küldetésekben, hanem elég 130 kulcsot összegyűjteni és egyből megvenni a prém tankot. Lehet amíg ennyire felhigult a játékosállomány, addíg érdemesebb könnyűn tolni. A duplacsövűvel elég jól lehet aprítani és a felsőházban végezni, az 4-6 kulcsot ad. A nehéz fokozatban meg ha csak a második van meg vagy az se, akkor ad egyet.
Nem tudom, hogy mi a jó stratégia, de egyelőre nem használom fel a kulcsokat. Hátha azt kell választanom végül, hogy 130 kulcsért kiváltom a tankot direktben.
-
korren
aktív tag
-
kisharsany
tag
Legalább mostmár duplán kell kattintani a fejlesztési fán a tankokra, ha ki akarod választani. Előre megyünk, nem hátra.
-
tomic
addikt
Nem tudja valaki,hogy a legújabb frissítés óta miért lett darabos az egész kép?
Mintha nem lenne elég fps. Közben meg 160 felett van. -
Viktoár
addikt
Mentem pár kört a mirny-s eventbe, szórakoztató játékmód.
Normál nehézségi szinten még teljesíthető random játékosokkal. Nehéz szinthez már kell csapat és 1-2 ügyesebb/értelmesebb játékos is. Sajnos azt nem sikerült végig vinni, egy lövés kellett volna a halhatatlanhoz.
Nehéz szinthez szerintem már gyenge a light tank, hamar elpárolog a hp-ja hiába van rajta hp töltő. A csapattársak nem hoznak csapat gyógyítót pedig nagyon hasznos. Legtöbben a saját védelmüket illetve sebzésüket boostolják. Azért ki lehet fogni jó csapatokat is, néha összefújja a szemetet a szél.
-
Plata
félisten
válasz
Plata #246254 üzenetére
Bemegyek csatába egy olyan tankkal ami csak dísznek van a garázsban és egy részét afkolom mert melózok és erre nyerünk,mivel nem tudtam rendesen játszani mert féltem lebukom,ezért amint vissza mentem a játékba padló gáz be és neki az ellenségnek.
Az első két kill az enyém lett,plusz egy ellenséget még rammolva is öltem meg.
Amit szeretek. -
Plata
félisten
Na én bejutotam,nagy sokáig peccselt aztán be lépett simán.
Csak nem tudtam írni mert elvoltam foglalva közben.
-
joergie
őstag
válasz
po1son #246246 üzenetére
Én nem tolom, de twitchen dez-ék tolják , nem volt szó róla, hogy lenne probléma, bár nem az elejétől néztem.
-
po1son
addikt
-
po1son
addikt
Ti betudtok lépni a játékba? Nálam megakad a betöltés a személye adatok szinkronizálásánál.
-
hulp01
senior tag
Sikerült megszerezni a t9-es brit kerekes medre a nagy ágyút. Na, így már használható tank lett. Eddig gyűlöltem. Azzal a t8-as ágyúval totál használhatatlan. Annyira röhejesen kicsi az alfája, hogy senki nem törődik vele. És a hozzá tartozó újratöltési idő végképp kinyírja. Külön élmény volt, hogy a legbalfaszabb játékosokat kaptam a csapatba. Amikor sikerült végre 3k-t összeputtyogtatnom azzal a fos ágyúval, a debileknek sikerült 6:3-ról döntetlenre bukni a csatát. És nem egy ilyen volt.
Viszont a nagy ágyúval már egész kellemes. Bár a 10mp-es újratöltési idő eléggé szar. Aki teheti, használjon rá free xp-t. A fejlesztett motor nem tudom minek van, semmivel nem jobb, mint az alap.
Így azért összejöttek 4-5k sebzéses körök is. Viszont az rendkívül idegesítő, hogy egy csomó esetben egy nem is nagy alfás lövés (3-400) simán visz 3-4 modult is egyszerre a kerékkel együtt. A nagy javító és eü csomag kötelező ezen a tankon.
A sebessége jó, és a fejlesztett futóművel már a fordulási sebessége se annyira rossz. Vagy csak az ág korábbi tankjaihoz képest nem rossz. -
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #246230 üzenetére
köszönöm, hogy oktatsz mester! taníts még kérlek
félre ne érts, vannak olyan csatáim - biztos Neked is és bárkinek is - hogy nem koncentrálok rendesen vagy vmit benézek és elcseszem és elhullok a csata elején vagy keveset tudok hozzá tenni.
DE hidd el, nem véletlen voltak a napokban a T71DA-al a tank ász körök, hidd el tudom mit és hogy kell csinálni vele, de azért jól esik, hogy látatlanul is lebénáztál! -
po1son
addikt
Ez a K2 tank is annyira nagyon kellett a játékba....
Nem értettem miért nem tudom átütni oldalt, hát most kiderült ott be sem lehet ütni borq sima lövedék, hanem a lánc részen lehet csak... -
Plata
félisten
válasz
phoenix1989 #246230 üzenetére
Spotolhatok én akárhol.Ha az ellenség az x oldalon van a csapat meg y oldalon a bokorban kergeti a nyulakat.
Legjobb példa erre prokhorovka,amikor 12 vadkenderen nevelt sügér a bokorban alszik és nem hajlandó meg mozdulni.Két artyn kívül senki másra nem számíthatsz.Már ha van arty. -
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #246228 üzenetére
"mert lehet, hogy felvillantok 6-7 tankot, de hogy senki el nem lövi az 1000%, ellenben engem rommá éőnek és mehetek is a garázsba."
Ezért nem spotolsz jól. Ne értsd félre a light az egyik leg nehezebb , spotolni nem egyszerű és szerintem a rendszer sem tökéletes hozzá csak amikor azt látom hogy light tank spotol 200at én meg heawy vél 2k, sebzese a light nak 4k nekem meg jó ha 1500 akkor azért el gondolkodtato a dolog vajon mit csinált ? Mert nem spotolt az tuti hol ott az O feladata lenne.
Plata
Ott spotolj ahol van a csapat lehetőleg és ahová oda is látnak. Ha a pálya másik oldalán nezelodsz persze nem lő senki. -
Plata
félisten
válasz
phoenix1989 #246227 üzenetére
Én meg akkor kapok agybajt amikor 12 tankot is spotolok meg spoton is tartom,de sebzés az nulla.Mert az összes med meg egyéb észlény áll az erdőben és várja a csodát.
Vagy amikor a medek mind a bázis mögötti dombon rohadnak és onnan akarnak lövöldözni.
Utálok minden olyan csatát light tankkal amikor nincs arty,mert tudom hogy legtöbbször arty nélkül nincs is értelme spotolni,a zakkant banda úgyis kempel.
Arty legalább sebzi amit spotolok.
Másik meg hogy tier 10 csatában fel spotolom az ellenséget,erre valami röhejes 40-70 közti sebzést csinálnak,na akkor nézek hogy most még is mi a ragyás rusnya magdi nénikéje van? -
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #246227 üzenetére
A 3K sebzésből mindössze 1K volt 300m nél távolabbról, amúgy többségében face to face harcoltam és sebeztem. Hidd el tudom hogyan kell használni egy light tankot, de azt is megtanultam már, hogy jó időben kell jó helyen lenni vele és nem ész nélkül előre rohanni, mert lehet, hogy felvillantok 6-7 tankot, de hogy senki el nem lövi az 1000%, ellenben engem rommá éőnek és mehetek is a garázsba.
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #246226 üzenetére
Szerintem az volt a baja ami nekem is alltalaban a lightokkal és medekkel. 0 spot. Hátulrol lövöldöz és inkább sebez de ami a dolga lenne nem teszi. Pár napja volt is egy tvp akivel sajnos 2 csatát is kellett mennem, az észt osztotta de amikor kellett volna hogy bealdozzon némi hp t vagy csak simán előrébb kellett volna menni spotolni inkább csak hátrált el bújt. Értem én hogy sokat sebzett de ezzel a csatát el is vesztette. A többiek is tudták volna többet tenni akiket ugye leszolt ha a csapatért tesz nem csak önmagáért
-
jano_77
nagyúr
tudnám mit csinálhattam volna még....ISU "barátom" szerint én egy noob és BOT voltam.
ez egy korábbi csata volt
de biztos neki van igaza -
joergie
őstag
válasz
sith7 #246219 üzenetére
De csak azért számoltam ilyen alacsony értékkel, mert napi küldi 1 kulcsért teljesíthető mind a 6 tankkal
shptk volt a battlepassos prémtank móka demója, az volt tudtommal az egyetlen ingyenes ebben a formátumban, utána fizetni kellett.
Nem tudom, teljesíthető lesz e a 16 küldi bármelyike bármikor, de ha igen, akkor érdemes lesz 30 kulcsot raktáron tartani, ha véletlen sikerül a nightmare 4. fázist megcisnálni, akkor ne a kulcsokon múljon. Ha egymásra épülnének, akkor is úgy kéne elkezdeni, hogy ha elején beadja a jó csapatot, ne a kulcsokon múljon.
Nekem ez a kedvenc eventem, kicsit olyan Resident Evil-ös, de főleg Annihilation-ös feelingje van, és kőkeményen coop. Több ilyen kooperációra ösztönző játékmód kéne, szerintem túl vannak kompenzálva az játékosok az egyéni teljesítményért.
-
Warton
őstag
válasz
2thletme2day #246220 üzenetére
De mintha a T832-ért fizetni kellett volna.
-
joergie
őstag
Kijött a hallóvíni esemény, mirny-13 leírása, ugye holnap indul, és lehet ingyen szerezni prém tier8at. Számításaim szerint, ha átlag 3 kulcsot tud szerezni az egyén csatánként, akkor 100 csata kell minimum(és egyszer teljesíteni a játékmódot nightmare módban, ami tavaly is mocskosul nehéz volt-de ki lehet váltani 100 kulccsal, ami 30+ extra csata). De a lényeg, hogy kigrindelhető. 2 hét áll hozzá rendelkezésre.
Mikor lehetett utoljára ingyen tier8 prémet szerezni? shptk és wz114 van meg(tehát ezek biztos), de mintha lett volna még talán 1 utánuk.
-
h1mpi
félisten
válasz
egyedülülő #246214 üzenetére
Pedig tök jó lenne 1-2 meccset játszani, amikor nem nyomtam már 1-2 hete...
-
jr1994
addikt
válasz
kisharsany #246211 üzenetére
Nekem is szarakodott ma mikor elinditottam, figyelni kell hogy számolja-e. Ilyenkor bezártam az egész twitch-et, megnyitottam újra és onnantól OK. És figyelj arra is, hogy egészen lenémitva semmiképpen ne legyen, mert úgy aztán végképp nem számolja a drophoz az időt.
-
kisharsany
tag
Sziasztok!
Twich dropokkal kapcsolatban lenne kérdésem.
Van most pl. a Token Store: Week 6 - 7 Token Store Tokens drop, amit szeretnék megkapni. Ehhez megy is az élő közvetítés a résztvevő csatornák valamelyikéből (Tankelit, Scheff, QB, Skill...), de a drop vagy el sem indul, vagy elindul, de pl. 1%-on megáll és órák múlva sem megy feljebb.
Máskor semmi gond, elindítom a közvetítést és a megadott idő alatt 100% lesz a drop.
Próbáltam már lekapcsolódni és visszacsatlakoztatni a WoT fiókot, nem segít. -
vJokka
aktív tag
válasz
Cray Tyler #246195 üzenetére
-
-
Plata
félisten
válasz
Cray Tyler #246206 üzenetére
Ez nem sima csata volt,az ellenséges csapat tagjainak elég fura nevei vannak,olyan mint amikor World of warships-ben botok ellen játszol.
Random csatában ennyi sebzésért meg kaptad volna a lenin érdemrendet is. -
-
Plata
félisten
Mobilon nekem sem tűnt fel,de itthon a gépről már feltűnt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest