-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
mikor az a küldi van akkor tuti nem lesz meg a 4 kill. amúgy meg napi 1x meg szokott lenni kb.
Plata: te minden magyarnak írsz hogy magyar-e?
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Elf
aktív tag
Napi extra küldetés:
Semmisíts meg 4 tankot egy csatában.
Szemét WG.
Tudja hogy light-okkal megyek és azt akarja itt görcsöljek vele reggelig.
Egy nagy szart. Egyet megyek még a Crusader-el és mára végeztem.
4 kill.
Szemét WG! -
Plata
félisten
Láttam csatában egy fura nevű játékost,azt hittem magyar,mert kicsit magyaros neve volt.
Ficzkomacko.
Viszont valami ruszki klánban van,amíg elméláztam a nevén majdnem el is szalajtottam.
Csata után megnéztem vajon magyar lehet-e,de nem jöttem rá,viszont 92k csatája volt már. -
Gyuri27
félisten
Ha marad token a passból az átvihető jövőre a kövire?
Amd - Radeon - Ryzen
-
po1son
addikt
válasz 2thletme2day #247087 üzenetére
Tényleg nem könnyű küldetés, nem is értem miért nem változtatnak rajta. Ha gondolod egyszer megpróbálhatom megcsinálni neked, ha van fullra felszerelt T9es arty a garázsodba.
Obj 261 3 gunmarkos, szóval van érzékem a clickeléshezSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #247087 üzenetére
Van M53-ad?
Azzal nem nehéz. -
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #247085 üzenetére
Az artys a legegyszerűbb.
Nekem az minden accon kész van. -
2thletme2day
őstag
Nekiálltam a napokban a S. Conq. ágnak. Eddig ez nekem kimaradt. A IX-es Conquerornál járok jelenleg. Minden fullos kivéve az ágyú és a lánc. Ezt sikerült összehozni most vele alap ágyúval.
Szerencsémre ez épp elég volt a T55-A HT15-ös küldetéshez. Már csak az a mocskos SPG15-van hátra még mindig a T55-A-ig. -
dokee78
félisten
Dögöljön meg az összes narancs és piros WN8-as noob.
-
hulp01
senior tag
válasz wwenigma #247078 üzenetére
Értelem szerűen túlzás volt, csak azt akartam vele szemléltetni, hogy a minél nagyobb rng nem teszi a játékot nagyobb kihívássá.
Az AW-vel játszottam, és az sokkal jobban is tetszett. Abba is hagytam arra az időre a wot-ot, aztán az aw-t is, és egyszer csak újrakezdtem ezt. De ha jól hallom az aw eléggé leszálló ágban van, ha egyáltalán még működik. A WT-t is kipróbáltam, de az egyáltalán nem tetszett.
Szóval maradnék a wotnál, de legyen kisebb az rng. -
CirrMee
addikt
-
Elf
aktív tag
válasz egyedülülő #247053 üzenetére
Alacsony tierben biztos lehet érvényesülni mert ott jártam. Fent nem tom mi van de nem is izgat.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz hulp01 #247076 üzenetére
Azért 5ös lottónál 1:42000000-hoz az esély az 5üsre, míg itt jóval kevesebb az rng. Van másik tankos játék ha sokallod, nem tudom miért nem abban van mindenki, ott aztán 1 hit 1 kill ha jó vagy.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
hulp01
senior tag
válasz wwenigma #247064 üzenetére
Ezzel nagyon nem értek egyet. Pont akkor lenne kihívás, ha nem lenne egyáltalán rng. Igen, ezzel nőne a különbség a jó és a rossz játékosok között. Pont ezért nem csökkenti ezt a wg, mert így a botoknak is van néha sikerélménye és nem lépnek le.
Ezzel azt mondod, hogy a lottó rohadt nagy kihívás, mert ott aztán tényleg van rng. Pedig pont, hogy semmi tudás nem kell hozzá. Kitöltöd a szelvényt, aztán vagy nyersz vagy nem. Ebben nekem semmi kihívás nincs. -
jano_77
nagyúr
válasz Djuree #247069 üzenetére
22-ig tart a BP vagy rosszul tudom!? Mert akkor ma és holnap lehet tolni és szakaszokat teljesíteni. Én azt terveztem, hogy ma még megcsinálok, amennyit tudok este és a többit megveszem goldért, hogy teljesüljön a 3-ik etap is és meg tudjam venni az egyetlen hiányzó 3D stílust az Obj.268-ra, esetleg a maradékért kötvényt.
Ugye szerda hajnalig tart a BP!?Plata: nekem a hétvége telt így, hogy szinte nyert csata nélkül toltam le 2-3K+ wn8 mellett. Nem voltam ideges nagyon. Gyakorlatilag olyan dara csaták voltak, hogy nem hittem a szememnek. A baj csak az volt, hogy minket daráltak be szinte mindig.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Plata
félisten
Van egy küldim,3 nyertes csata,eddig 0.
Több olyan csatám is volt ahol volt 1-2 nulla lövést leadó mkpz.
Nem tudják hogy kell lőni vagy az Mkpz ágyúja csak az arrakis-on tud elsülni? -
Djuree
félisten
válasz po1son #247066 üzenetére
persze úgy ok, főleg ha nem költöttél külön a szintekre hanem csak a bővített passra. 3500-at nekem is megért volna végülis, annyi szokott lenni csak egy 3d stílus.
de én inkább a sima bp-vel végeztem, tegnap lett meg, kicentiztem, elég kevés volt az idő nekem, az előzőben 2 héttel több idő volt rá, úgy kényelmesebb volt, de végülis megcsináltam így is, de kellett hozzá hogy minden nem toljam. az a napi 1-2 óra amennyit játékra tudok szánni.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
korren
aktív tag
A 25 %-os RNG miatt sosem lesz a WoT kompetitív játék, bármennyire is szeretné a WG.
Azt gondolom egyébként jóval megkönnyíti ez a szerverek számítási kapacitását. Leginkább ez lehet az ok.
Ez gyakran inkább hasonlít egy félkarú rablóra, mint egy tank "szimulátorra".
[ Szerkesztve ]
-I like the misery. -I like this world!
-
Plata
félisten
Szentséges isten,mi a fene van?
Tele a játék totál agyhalott Mkpz-vel.
De tényleg eszetlenül idióták.A csapatomba volt két ilyen észlény aki rommá lőtte a sziklákat meg a házakat.
Cliff-en a szikla mögött áll is6 a városban a házak mögött t54.Az egyik mkpz lőtte a sziklát ész nélkül a másik meg bontogatta a házakat,a harmadik meg eltévesztette a házszámot és ész nélkül belerohant az ellenségbe kezdésnél azonnal,olyan mintha benyomta volna az előre gombot aztán afk.
De az ellenségnél is ilyen süketek vannak.Egyet kilőttem,rám jött és sebezni nem tudott de kitáraztam rá,attól meg feldobta a pacskert.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz Djuree #247050 üzenetére
Ahogy a kolléga is írja fentebb, én is nagy sci-fi rajongó vagyok, ezért kötelező deal volt.
Inkább középszerűnek mondanám a tankot, okos passzív játékkal, ha nem rohansz vele előre, lehet evvel is lövöldözni jókat a nagy alfa miatt. Hulldown pályákon meg elég jól használható a lövegsüllyedés miatt, persze a torony páncélja nem vastag, de tier8 vagy alacsonyabb tierbe elfogadható. A játékosok nagy része úgy sem tudja, hol kell pontosan lőni, másrészt ha úgy van a RNG úgyis közbeszól, hogy 1 cm-vel odébb megy a célozott lövés és máris lepattanó lövés lesz.Egyébként tervben van, hogy veszek majd egy ELC EVEN 90-et, mert imádom a láthatatlan light tankokat, ha jövőre lesz trade in 4675 goldért beszámolják ezt a német csodát és csak 1125 goldot kell költenem a light tankra.
Ami így azt jelenti összesítve 4625 gold lesz, ha a mostani 3500 goldot is beleszámoljuk, amit költöttem a pass-ra.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
wwenigma
Jómunkásember
Pont jó a ±25% nincs vele semmi probléma, ha kevesebb lenne akkor a különböző skillekkel rendelkező játékosok között nőne a különbség. És nem kell hogy bejöjjenek a tuti helyzetek mert pont igy van benne egy kis kihívás. Ha valami nagyon kiszamithato abban nincs semmi jó mert igy nagyobbat üt amikor bejön valami amit szeretnél ha pedig nem adja be akkor probalhatsz rammolni és imadkozni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
aktív tag
-
Viktoár
addikt
válasz Djuree #247059 üzenetére
Amúgy miért gondolja a wg hogy a 25% az kell és nem lehet hozzányúlni? Mindenkinek ugyanazok a feltételek lennének mint ahogy most is csak kiszámíthatóbb lenne a játék, jobb lenne a játékélmény. Ez problémát jelent a wg-nek?
Mondjuk ha egy 10-15%-os RNG-t bedobnának teszt szerverre hamar megszavazná a közösség hogy mehet az élesre is.
Üdv:Viktor
-
jano_77
nagyúr
Remélem azért EZ pár embernél befigyel majd Karácsonyra!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
aktív tag
válasz cherubion08 #247057 üzenetére
Egyetértek, a+/- 25% túlzottan magas érték (RNG).
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Djuree #247056 üzenetére
Én tegnap a progi65 nyomtam,teli tár,ráestem 2db egylövéses 8 tankra. Mind a 4 lövésem pattant a seggükről és oldalukról. Persze,szétlőttek. Én ezt elfogadtam,h van ez a szerencsejáték faktor,h a tuti dolgok is rosszúl sülhetnek el. Dühítő,de ez a játék ilyen.Azért az RNG finomíthatnának egy kicsit,mert sok játékost ez lök el a játéktól és nem mindenki olyan türelmes mint én
-
Djuree
félisten
na megint egy érdekes eset erről a wn8/wg féle értékelésről, mennyire nem lehet ezekre alapozni. én használok xvm-et, de csak ezt a modot, megszoktam már inkább csak azért.
én citromsárga vagyok már csak, régebben még zöld voltam wn8 szerint, mióta gyerekek vannak folyamat gyengülök.
na mindegy...
is-7-el voltam, ellenem 1v1 szituban e100, piros játékos...á mondom simán letolom. mindketten golddal lőttünk. egyszer se tudtam belőni, ő meg minden lövésével belőtt. én is ismerem a gyenge pontjait, tudom hogy kell forgatni mind a saját mind az ő tankját hogy ne lehessen belőni. forgathattam/mozgathattam én akárhogy, belőtt, ő is forgatta, mozgatta, kerestem a gyenge pontokat de valahogy mindig jókor mozgott bele és pattantam, tornyot is ügyesen forgatta be. ki is lőtt. hát mondom ilyen a világon nincs.
lehet csak szerencséje volt fene tudja. írni akartam neki hogy jól nyomta de elfelejtettem, kicsit azért szarul esett na, de én voltam most szarabb elismerem...[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz xAttilax #247052 üzenetére
a kinézet nekem is nagyon tetszett, ha jobb lett volna a tank megvettem volna én is, szal ezzel a wg kivágta maga alatt a fát, mert szerintem nagyon sokan emiatt nem vettük meg.
-
xAttilax
őstag
válasz Djuree #247050 üzenetére
Nagyon szeretem a Dűnét és ez a tank is nagyon tetszik, de sajnos tényleg hulladék.
Azt hittem legalább az ágyú érni fog valamit de az is inkább középszerű mint jó, a többi tulajdonság meg simán szar. De a legszebb garázsdíszem lett"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Elf
aktív tag
Nemtom ki mondta itt a Warplanes-t de köszönöm neki!
Egyrészt anno azzal kezdtem de akkoriban nem jött be, pedig repgép buzi vagyok.
Másrészt a héten 53 csatával 2100 arany eset le onnét a wot-ba.
Thx! -
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #247045 üzenetére
A Battle pass token az 1 token=100 kötvény?
Fully electric lifestyle!
-
-
2thletme2day
őstag
Ne felejtsétek el elkölteni a tokenboltban a tokenjeiteket mert holnap reggel 6-ig lesz csak rá lehetőségetek!
-
xAttilax
őstag
Valaki keresett kupont nemrég:
egy ilyet kaptam és jó neki írjon rám[ Szerkesztve ]
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Plata
félisten
válasz dokee78 #247037 üzenetére
Szerintem ha így lenne az a WG-nek nem jönne be.
Elég sűrűn látni olyan játékost aki nem is játszott Tier 8 alatt.
Megveszi prém T8 tankokat vagy nagyobbat,free xp-ből meg kifejleszti a tankokat,vagy tervrajzból.
Egyébként meg szerintem hogy arty kilövi a mozgó light-ot messziről nem attól függ piros-e vagy hupilila.Inkáb mázli vagy RNG.
Különben is az egyik legjobb móka nagy távolságról oneshotolni light tankokat.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Hányszor voltam már pár hpés,aztán azzal kihúztam a csata végéig durrantva még pár ezret. A szemetek Aztán hányszor nem vettem ki valakit,maradt pár hpja és engem szedett ki. A szemetek Akkor most mi is van? Ja,ez egy játék, ilyenen nem hergelem magam,megyek kövi csatába
-
CirrMee
addikt
Nemreg észre vettem sok nagy nevű magyar klán lesülyed. Gyenge szarokat be enged,mert nincs ember.
Gondolom az itt sokszor konteónak beállított dolog szúr szemet egyre több embernek, és húznak a fenébe. Tegnapi "konteo", hogy éjjel a nagyrészt top játékosokból álló csapatunkat sz*rrá verte egy noob társulás random meccsen, kevesebb mint 5 perc alatt. Tudom, árendzsííí...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
dokee78
félisten
Mocsok WG,de tudja befolyásolni a csaták kimenetelét.
Piros hulladék WN8-as arty a száguldó Manticore-om simán ellövi.
1 v 2 helyzet,222 HP-m van,rámjön egy 387 HP-s Heavy 400 alfás TD-vel lövök bele 373-at.Nyilván nem én reformálom meg a játékot,de bizonyos szinthez kötném a Tier 10-be jutást.
Nyomorékok maradjanak a kis Tierbe amíg nem fejlődnek egy adott szintre.
Nemreg észre vettem sok nagy nevű magyar klán lesülyed. Gyenge szarokat be enged,mert nincs ember. -
tween
őstag
Srácok, eltűnt mindennemű hangom.
Felnéztem a tesztszerverre, ott minden tökéletes.
Átnéztem már a hangbeállításokat vagy ezerszer, de nem jövök rá mi lehet a gond...
Esetleg valakinek tipp?
Köszönöm! -
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #247025 üzenetére
Valaki lecsavarta az átütését 0-ra poénból a WG-nél
-
Viktoár
addikt
válasz tween #247027 üzenetére
Dez-t én sem szoktam nézni ha van más és általában van más.
Amúgy kiváncsi vagyok hogy meddig lehet elmenni, elhitetni az emberekkel hogy "véletlen" és az RNG mögé bújtatni ezeket a teljesen nyilvánvaló csalásokat? Dez nem ma kezdte a játékot, 8 lövést adott le egy pontos tankkal, többségét tank oldalára és egyszer sem tudott sebezni. Gondolom ez így rendben van, fel sem merülhet hogy nem "tiszta" a játék.
-
addikt
Még egy jobban sikerült csata + HT15 t55a küldi.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
tween
őstag
Ez a gyerek nekem rohadtul nem szimpi, a hátát mutogatva meg főleg nem...
-
Plata
félisten
Fogadok sebzős küldetése volt.
-
2thletme2day
őstag
CC RNG . [link]
-
h1mpi
félisten
-
Baltazár123
senior tag
válasz kisharsany #247020 üzenetére
Ezért jók a ryzen apuk, simán játszható a játék videokártya nélkül is. Én ma befejeztem a normal battle pass-t, a marathon meg abba hagytam, azzal nem kínlódom egy f.s tank miatt.
Ami viszont nem tetszik, hogy csak a BP 9-ig vannak bent a legénységi tagok a BP boltban. Nem néztem utána eddig, mert nem volt biztos, hogy befejezem, így csak most láttam. A BP10-11 kihagyott legénységi tagok nincsenek bent, remélem, hogy még nincsenek és majd egyszer bekerülnek. Ezek nem csak parancsnoknak használhatóak, tehát van értékük. Talán jövőre bekerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz kisharsany #247020 üzenetére
Bocsi, de ha 20/5 nyertél, akkor meglett a napi 5 győzelem, nem?!
-
kisharsany
tag
34. szinten kiszálltam a maratonból, úgy néz ki haldoklik a videokártyám. Sokat segített ma is a játék, 20-ból 5 győzelem, még a nyerj meg 5 csatát napi küldetést sem sikerült megcsinálni. Így meg hogy folyton kifagy a játék, nem is lesz meg.
-
Viktoár
addikt
válasz xAttilax #247012 üzenetére
Westfielden játszottunk ellenük. Ők hárman lent voltak a light-os med-es sarokba (K0), míg mi a heavy-s dombom toltuk. Miután letoltuk a nehezeket, meg a hátul kempelő td-ket, elmentük a sarokba. Igazából hp már csak bennem volt de mire a kaijuval megmásztam a hegyet hogy spotoljam őket.......mondjuk úgy hogy bőven volt idő felállni a low hp-s társaimnak. Egyébként furcsa volt hogy ahogy felértem a bokorban ücsörgő boroskólát rögtön spotoltam. A progettókat csak lövés után. Egyet tudtam lőni a borosba, a többit meg a support elintézte.
-
addikt
Sziasztok.!
Egy jobban sikerült csata.. [link]HT15-öt próbálom megcsinálni, de nem sikerült ezzel sem kevés lett a sebzés....
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
hulp01
senior tag
Fú, de rohadt idegesítő, hogy azokat a kis geciket (kistank meg a bomba) nem lehet egylövésezni steel hunterben még legmagasabb fokozaton se. És ráadásul kurva sokáig életben vannak. A bombát ráadásul rammolni se lehet. Már csak egy szintet kell megcsinálni, ami a holnapi küldetésekből meglesz, de sokszor rohadt idegesítő egy mód.
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #247009 üzenetére
De 8-as tankokkal voltak
Type5, 430u, AE P, CC, E75, Jagd..stb ezeket kb alig tudják átlőni.. ellenben elég 1 hiba és ők kb egyből a garázsban vannak mert mindenki nagyot lő vagy tarás. Amúgy milyen pályán volt a csata?
meg kb tényleg az egyik legrosszabb meccsük lehetett:
24 órás stat:
korana93 24 4226 wn8, 71% win, 35 csata
MAGlCDUCK 3713 wn8, 64 % win, 37 csata
Gohan 3100 wn8, 73% win, 23 csataBárcsak engem "szopatna" ennyire a járék
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Viktoár
addikt
Még hogy nem szopat a játék. Az ellenfélnél ez a szép unikum szakasz miért nem tudott normálisan sebezni?
Tény, hogy nem lehet minden csatában jó kört menni, de ilyen játékosok közül hirtelen mindegyik elfelejtett játszani? Nem turbó csata volt, közel 9 percig ment az adok kapok és ők maradtak utoljára. Ezért köpködnek sokan erre a játékra mert simán cumira tesz egy egész csapatot.
-
Thrawn
félisten
Nem tudom követi-e valaki ezt a csatornát, de ez egy újabb érdekes projektjük lesz. Felújítják az FV4005-öt
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
h1mpi
félisten
Nem szoktam ilyeneket már berakni, de a 14K WN8 ritkán jön össze
Főleg, hogy csata után vettem észre, hogy rosszul van berakva a felszerelés és nem ad bónuszt...[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz Plata #247004 üzenetére
T8 prém arty??? Micsoda perverziók törnek elő belőled...
Amúgy én tudnék egy prém artyt: T9 Sturmtiger, azért T9, hogy termeljen kötvényt. Az event indulásakor leállnának a WG szerverei, mert mindenki lootboxot venne, Karácsonykor meg már nem tudnál lootboxot venni, mert addigra elfogyna az összes.A CC-k telesírnák az egész internetet, hogy így meg úgy...
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Plata
félisten
válasz Warton #247003 üzenetére
Az idén azt hiszem én is ki hagyom a karácsonyi vásárt,mindig vettem minden évben dobozokat és egész jókat kaptam,tavaly meg kb olyan kategória volt hogy azt a szót ide sem merem írni.
Ok az eventet nagyjából be is fejeztem belőle,de tankot olyat kaptam amit azóta vagy el adtam a ragyába vagy elcseréltem.
A tavalyi eset után elment a kedvem.
Mondjuk az aranyból amit adott vettem jobb tankot,de akkor is.
Mellesleg ha lenne benne egy T8 arty vagy egy prém T5 sherman ami pont olyan mnt a tech tree vagy véletlen egy T8 szintű T49 akkor nem tudnék ellenálni. -
Warton
őstag
válasz Baltazár123 #246978 üzenetére
Érdekes rólam teljesen lepattanak amúgy az ilyen mikrotranzakciós játékok. Amikor volt ez a Herowarsos felhajtás, ránéztem és kb. azt mondtam, hogy kösz szépen nem érdekel, de hogy így a többise érdekel. A Steamen néha veszek ezt azt, de ilyen mértékben mint a WOT nem nagyon tud lekötni semmi. Régebben volt a CoD MW (COD6), amivel nagyon sokat játszottam. De a COD-ból is kiszálltam az első BlackOpsnál. Bele se merek gondolni, hogy hány AAA játékot lehetett volna megvenni abból a pénzből, ami a WOTra ment el. Alapvetően általában csak lootboxokra (nem csak a karácsonyi) szoktam költeni. Az is vicces, hogy van jópár olyan prém8as tank a garázsomban, amivel még nem játszottam pl Gonzalo, Turtle, YOH, amit így tudok, hogy megvan, de biztos van még, amit el is felejtettem. Az AMBT-vel és a T77-el is most kezdtem el játszogatni... Megvan a BZ is, de azzal se játszom. Bezzeg a tier6-os Shermann variánsokkal már van vagy 1500 csatám összességében.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
phoenix1989
őstag
ebben a hülye acélvadászban nem arról volt szó hogy több értékes cuccot adnak ezek a szarok? gyakorlatilag nem kapok semmit javítókészleten és hp töltőn kívül semmit. Így aztán marha sok esélyem van bárki ellen mikor ők fél percenként kúrják rám a különböző képességüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest