-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz cherubion08 #247899 üzenetére
"ingyen is jàtszható"
Ehhez sok szerencsét és türelmet kívánok, béke veled is."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
aktív tag
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #247893 üzenetére
De tényleg, még a szerencse is a WG manipulációja. F*sznak játszik az ilyen? Nincs WoT nincs manipuláció és pont.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
kisharsany
tag
Naná, ungarische style, capisci?!
lemusz: passz. Nézem az animációt ahogy a vonat viszi a ládát, mondom oké. Utána elindul egy másik, ahol egy tank hasít az erdőben és kidobja az XM66F-et. Azért kíváncsi leszek, fog-e olyan gyorsan száguldani, mint az animációban.
-
Kelvin
őstag
Szerintem semmi "fika" nem volt benne, a véleményét pedig leírhatja a pénznyeldéről, nem?
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
félisten
Átadom ezeket a tanácsokat.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
lemusz
addikt
válasz kisharsany #247888 üzenetére
Hogy a fenébe kaptál te tankot? Én macskát, 250 aranyat, 500K kreditet kaptam, de kb ez is a logikus, mármint hogy egy f2p macskát kapjon. A vicces az az, hogy a macskától szerezhető 2d stílust meg pont a minap vettem meg felesleges kristályokból.
-
aktív tag
0 ft,lett egy 8 prém tankod,de csak a fika,gratula
-
Djuree
félisten
az szép, grat!
annyit megért.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Viktoár
addikt
válasz Djuree #247887 üzenetére
Nekem sem szokásom privátba szitkozódni, max a csata alatt írom be hogy bot, noob, stb... Priviben viszont sokszor írtam már csapattársaknak amikor ketten, hárman sikrül megfordítani vagy csak egy jó küzdelmes csatát menni. Szerintem mindenkinek jól esik egy virtuális vállveregetés a csapattársaktól.
Üdv:Viktor
-
xAttilax
őstag
válasz D1Rect #247880 üzenetére
Nézzen sok twitch-et op játékosokkal, ott láthatja a fasza a pozikat és, hogy kb mikor érdemes visszahúzni. tanks.gg gyengepontok saját és ellenfél tankjainál. Lőszerek ismerete, hogy mikor érdemes mivel lőni.
Persze az alapszabályok: azzal játszunk amivel jól megy, nem megyünk egyedül az elején sehova, normális legyénység..stb.
De ha nem akar tanulni és szeretne azért nyerni és sikerélményt is akkor marad arty és a bokor TD. Oda nem kell túl sok tudás, hogy sikeres legyél (nyilván egy 3GM-hez oda is pro-nak kell lenni) + annyira nem hátráltatod a csapatod mint egy világtalan HT vagy Light-al. Mondjuk nem is tudja annyira befolyásolni a csatát de szar játékosoknál ez inkább előny."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Puculo
aktív tag
válasz D1Rect #247880 üzenetére
Szerintem sokat tud segíteni ha streamerek videóiba belenéz az ember. Lehet tanulni újakat mindig. Helyezkedés adott pályákon különféle tank tipusokkal, mikor kell visszavonulni stb. Nyilván kell egy adottság is az E-sportokhoz, de ha tudja melyik tankosztály a kedvence akkor azt érdemes erőltetnie. A light tankok nekem nem jönnek be, nem is erőltetem egyáltalán.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
kisharsany
tag
Kinyitottam az egy darab ma kapott ládából az XM66F-et, 250 aranyat, garázs férőhelyet és 200 kristályt.
Nem veszik eléggé a ládákat és így akarnak bevonzani? Arra várhatnak... -
Djuree
félisten
válasz Viktoár #247885 üzenetére
én miután elolvastam az első kb. 10-et és mind anyázás volt meguntam és mindig bezárom olvasás nélkül.
dicséretet talán egyszer olvastam, de az is ingame csetben volt, amit azóta szintén kikapcsoltam.
én néha írok dicséretet de valszeg más is így van vele mint én hogy kapásból bezárja mert választ sosem kaptam...én ha írok valakinek csak max dicséretet ha nagyon megérdemli valamiért.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz joergie #247806 üzenetére
Olvass. Már megvan ezért kifizetsz 4500 goldot és visszakapsz (Return) 4500 goldot. Mindenkinek kimegy az ajanlat de akinek megvan az hiaba venné meg nem lesz belole ketto es nem is bukik penzt/goldot...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Elf
aktív tag
válasz kisharsany #247874 üzenetére
De nem szívatja napokig a játék.
A winrate pár csatánál hullámzik, de 50-100 csatánál szépen beáll az átlagára.
Lesz majd olyan napja amikor 15 csatával 78% lesz a WR. -
félisten
Van egy haverom aki lassan 8 éve játszik, de még mindig 40% wr az elmúlt 30 napban, meg 400-500 körüli wn8.
Mit lehet tanácsolni neki, hogy kicsit jobban menjen a játék?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
jano_77
nagyúr
válasz egyedülülő #247861 üzenetére
Mai első csatám:
Az összes mai küldit teljesítettem - illetve teljesíthettem volna - ha a bónusz küldit is beleszámítaná. Gondolom az majd nem lesz meg már ezek után.
Vinnie küldije 5 sebző találat medeknek. Így szeretem kezdeni a napot.Calendar:
Apropó....a mai ablak nyitással meglett a láda. De nem úgy volt, hogy azt akkor adja, ha mind a 25 kinyitottuk? Rosszul olvastam volna. Vagy kapunk még ha ismét kinyitottunk 5 ablakot?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
-
Viktoár
addikt
Beszarok ezeken a játékosokon. Végjáték, csillagromboló Vs Ebr. Tundra, küzdünk a hegyen, sarokba szorítom, két választása van. Vagy lemegy a hegyről ott ahol nem biztos hogy le tud vagy kinéz rám. Kinézett rám, kivágtam egy lövésből.
Utána kapom az üzenetet tőle:
Hát nem úgy emlékszek a csatára ahogy leírta, de lássuk:
Hol van a 3 kritikus és a 2 minimum roll a 390-es alfájával? Ha hazudik jobb lesz a lelkének? Vagy lilább lesz? Szánalmas pöcs az ilyen.
Üdv:Viktor
-
Elf
aktív tag
válasz kisharsany #247855 üzenetére
Akkor nem lesz leszorzózva, sakkó mivan?
Illetve nyílván le lesz, csak később.
De ha ha már: a nem nyerés a kissebbik rossz.
a 15:2-es csatában lukra futva vagy lemaradva nullás zárásra leszorzózni meg a nagyobbik. Ilyenkor azért én is szoktam egy köszbazmeget elmormolni.
Vagy nem nullásan a nullások elé pont bekerülve megkapni az 5x-et...a 310xp-re.... nyami.A nem nyerés csak akkor bosszant ha én rontottam el.
Amúgy meg a lényeg hogy jó csata volt vagy rossz. -
tween
őstag
Hozzáadva: Homefront utánpótlás
Többször találkoztam már ezzel. Ez mi akar lenni egész pontosan? -
Djuree
félisten
-
dokee78
félisten
Sok kőzettel mit lehet kezdeni?
V-ös szintű minden kivéve Vinnie rezidenciája. -
Baltazár123
senior tag
válasz Djuree #247860 üzenetére
arty, nagy splash, relatív gyors lövésismétlés, a brit 8-9 kis ágyúval, francia 10-es is jó, ha jó ütemben tölt be, m53 kis ágyúval, ilyenkor ne sebzésre menj, hanem minél több tank közé lőjél
a láncolás is sebzésnek számít, artyval ezért a legegyszerűbb, jól megválasztott artyval. mondjuk még így is kell pár csata, meg azért ne himmeldorsf, ensk legyen lehetőleg, bár elméletben ott is meg lehet csinálni, csak jóval nehezebb
plata: "Hát 14 defeat az már ciki." az egyik streamer, a nevére már nem emlékszem, de 30 feletti bukott csatával "dicsekedett" zsinórban[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ez az okozz sebzést 7 jármunek egy csatában hogy a legkönnyebben teljesithető?
7 kulönbözönek kell amugy?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Plata
félisten
válasz kisharsany #247857 üzenetére
Hát 14 defeat az már ciki.
Csoda hogy nem adta fel hamarabb. -
Plata
félisten
válasz kisharsany #247855 üzenetére
Mondjak valamit az sem nagy élmény ha évente egyszer be merészkedek egy T10 hevyvel és két perc múlva 15-1-re nyerünk én meg nem láttam mást mint a csapat társak hátát.Na az engem sokkal jobban frusztrál mint egy vesztes csata.Vesztes csata lehet jó ha élveztem.
Ne hogy azt higgyétek WoT-ban vannak eszementek csak.
WoWs-ban van asszimetrikus csata mód,öt játékos talán 15 bot ellen.
Na az a rohadt ciki hogy ma egyet sem tudtam nyerni,mindegyik csatában egyedül maradtam életben.A zakkantak botok ellen vesztettek és befoglalták a bázist. -
Gubu0101
veterán
válasz balintka #247851 üzenetére
Tegnap delutan mentem 15 kort,talan ha 5 lett gyoztes.Jgpz E100-al oberkodok,hogy meglegyen a 6k-s kuldi.Erre sorozatba 3x is volt olyan kor,hogy 0 dmg.Minden fele ment a loves, barmilyen tavolsagbol is.Egesz delutan szentcsegeltem,hogy hogyan
lehetek ennyire bena Na ilyenkor szoktam a
bz 176-ot beizzitani es szorakozok…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
jano_77
nagyúr
válasz balintka #247849 üzenetére
Reggel megnéztem a Vinnie-s küldit, mondom ha nem bonyolult, akkor gyorsan letudom. 2 hevayt kell ölni egy csatában. Mondom próba szerencse. Csata felénél kilőttem egy Bisonte-t, majd rámentem egy Tiger P-re, ami menekült előlem. (Type63-al voltam) bele lőttem 2, meg lőtte más is, de még maradt benne kb 30 HP- Hátulról lőttem rá - mert hogy menekült a "szerencsétlen" - és lepattant!!!! Naná, hogy jött egy csapattárs, aki leszedte és mivel Ő volt az utolsó heavy, szoptam a küldit, de rögtön a második napi küldit is, mert az meg 2 kill egy csatában volt. Biztos nincs semmi manipuláció, olyan tiszta a játék, mint a frissen hullott hó! Én meg hóember vagyok.
-
balintka
addikt
Ma 11 menetből 0 győzelem. A t.tves anyátokat WG.
-
Plata
félisten
válasz ddt500hu #247847 üzenetére
Lehet hogy a házakat lőtte.Láttam már olyat.
Ma artyval csináltam az idióta crites küldit.
Láttam hogy manticore megöl egy Fv215b td-t.
Segítettem neki mert sikerült stunolnom sebeznem és láncolnom.
De a manticore egyedül megölte,simán el lőtt Fv a manticore felett.
Az meg forgatta és csipkedte.Végül meg is ölte.#247846Baltazár123
Azt tudom,artyval könnyű szerezni kitüntetéseket.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Találkoztam pár rémes fickóval de ez az E100 a top3-ban van. És még csak nem is bot mert visszaírt.
Tier8-as csatában E100-al 9 lövésből 0dmg-et hozni szerintem művészet. -
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #247845 üzenetére
arty nagyon jó a toborzóra, mert gyakran lehet vele medált szerezni, 6 sebzésest és így gyorsan lehet haladni a toborzóval. Nézd meg, mert bár sokat butítottak rajta, de még most is ki lehet szedni cuccokat, prémnap, kötvény meg egy-egy tankot mindkét fiókra. Kicsit kell csak pihentetni a kis accot.
-
Plata
félisten
válasz jr1994 #247844 üzenetére
Artys fiókkal ritkán szoktam mostanában játszani.Régen jó volt az arty miatt rinyálókat hergelni.Egy időben nagyon nagy hiszti volt az artyk miatt.
Régen még T5 artyval lehetett T10 ellen is játszani,amikor egyedül megvédtem vele a bázist is7 és hasonlók ellen mekkora poén volt a csapat reakciója.
A régi gépemen van el rakva egy rakás screenshot ahol az anyámat szidják.
Csak ki kéne pucolni és rendbe rakni mert már sok éve a szekrényben van bezsákolva.
De szerintem még működik,bár a monitorommal lehet nem kompatibilis. -
ddt500hu
veterán
Ezt csak azért, mert ez a legelső csatám a 9-es TNH-val! Free XP-ből kifulloztam az igaz, de mostanában jó ha kéthetente egyszer lövök tankászt. Ezzel meg elsőre összejött.
Azonnal 5%-on a MOE. -
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #247841 üzenetére
Nekem is megvan és szintén fogalmam nincs, hogy honnan és egyébként 1700 dpg-m van vele, az én esetemben ez a jobbfajta tier8 eredmény, pedig maga a tank nem indokolja ezt és mégis, sőt szeretek is vele menni, de szerintem én vagyok a kisebbség, illetve ha neked is bejött, akkor ketten a többség kukázza vagy becseréli. A Vk168-t az viszont tudom, hogy kreditért vettem az egyik black marketen, raktam rá csicsás oldalmatrícát, azt a hatalmas fajtát mint egy hatalmas mozgó reklámtábla, de a vk az nekem nem jött be. A rossz nyelvek szerint az előnye annyi, hogy jó sok aranyat adnak érte becseréléskor
Egy kis nosztalgia, a régi játékosoknak. Feldobta a YT a QB egyik visszatekintő videóját a legelső YT és egyben WoT videója, egy m103 csata, 2012-ben. Belegondoltam, hogy mondta is, egy csóró diák volt, a phd megvédésére készült éppen és hogy felfuttatta ezt az üzletet mostanra. sőt igazából már 2017-18-ra csúcsra járatta nagyjából, azóta "csak" szinten tart. Alsó hangon évi 3-400e font jön be neki csak a streamingből, több platform összesen, affiliate -ből is jön neki valamennyi meg van webshopja meg nagyon ritkán de beszél pár befektetéséről is, nem hülye a részvényekhez sem. Okos ember, nem szórja el luxusra a pénzt, tutira megél ebből élete végéig, amennyit már összerakott. Így utólag persze könnyű, de hogy 2012-ben ki a rossebb gondolta volna, hogy egyszer ez a streaming, főleg játékstreaming ekkora hatalmas üzlet lesz. QB mondta is, hogy ő se gondolta ezt soha. A mightyjingles már tolta akkor és ő a szorakoztató vonalat vitte, brutál sok feliratkozóval, QB meg ráment a technikai, analízis, elemző alapú, oktató videókra. Rájött, hogy a szórakoztató vonalat letarolta a jingles elég hamar és tényleg nagyon jó hangulatú streamjei voltak a jinglesnek, de kevés technikai magyarázattal. Sokat játszottak együtt QB és jingles és azt nem is néztem, hanem csak hallgattam, mókás, szórakoztató, érdekes volt. jingles tolta a sztorikat, QB a technikai részeket. Szerintem nagyon sok ember nem is nézi, hanem hallgatja a streamet, mint a rádiót, ezért fontos, hogy mennyire jól beszél egy adott streamer. Amcsik emiatt nagy részt QB-t néznek vagy hallgatnak és ők a legjobb fizetős népek.
Onnan jutott eszembe, hogy elkezdi a YT állítólag nagyon rövidesen, hogy pár másodperc csúsztatással a beszélő hangszínéhez, hanghordozásához hasonló módon fog "beszélni" a stream pár másodperc csúszással és persze sok nyelven. Érdekes lesz, pl jinglest, QB-t, Dezt, dakit magyarul hallgatni a nem is olyan távoli jövőben. -
Plata
félisten
válasz Baltazár123 #247840 üzenetére
Hát nekem a Sta2 megvan,hogy honnan azt nem tudom,de nem vettem.
Lehet hogy bond?
Nem emlékszem.
Vk168-at megvettem. -
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #247839 üzenetére
Így utólag én se állnék neki, még úgy se, hogy a tankválaszték jobb volt. Amikor indult pár éve, még komolyabb tankválaszték volt, meg ha jól néztem a jutalomsor is csábítóbb volt. Akkor még használható volt a jagdtiger 8.8, arra pályáztam, de aztán meggyőztek a cc-k és inkább a francia TD-t vettem ki. Nem egy kiváló tank, de játszogatni jó és jól hozza a kreditet is, pontos, jó ágyú. Volt még a német TD a 105-ös ágyúval meg a panther 8.8 is, meg még valami.
A mostani toborzóban meg van sta2, t54 proto, t92, vk168 meg a patriot normál variánsa. Hát egyik se az a kívánatos valami, főleg pénzt nem ér egyik se, hogy valakivel kihuzassa az ember.
Ha létezik olyan ember, aki most kezdi a játékot és F2P teljesen, akkor megfontolandó. Esetleg megbonthatja úgy a fejlesztést, hogy csinál egy másodaccot és azon húz ki olyan ágat, ágakat, amit kihagy a fő accon. Főleg így a karácsonyi szezonban, rengeteg boostert meg jutalmat be lehet zsákolni 2 accra. Nem tudom van-e aki mostanában kezdi a játékot, szerintem új játékost már nagyon nehezen tud bevonzani, réges régen elhagyta a csúcspontját ez a játék. -
Plata
félisten
válasz Baltazár123 #247838 üzenetére
A toborzós dologról hallottam,sokan csináltak alt accot és húzták a jutalom miatt.
De nekem nem volt hozzá kedvem,már a meglevő acc is sok.
Vagy néha inkább sokk. -
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #247836 üzenetére
A csifit most biztosan nem tudnak senkinek az accjára varázsolni, az átverés. Az earlyt igen, de az elég húzós, mert sokat kell grindelni. Főleg nagyon drága, ha még tankokat is kell először gindelni hozzá és ha sok küldetés hiányzik. Viszont jól mehetett az üzlet, mert még a YT-on is reklámozták magukat, aztán a WG letiltatta az összes ilyen reklámot.
A toborzó program volt egy időben és az tényleg működött. Én is csináltam egy másod accot, mert jó kis tankokat meg sok jó cuccot ki lehetett venni belőle, de láttam, hogy ez nem lesz egy rövid történet. Egy cseh srác kb 5e forint kigrindelte volna + kb 1500ft egy invite kód, ami egy t3485m-t ad meg pár nap prémet vagy én hozom az invite kódot vagy fizetem a prém napot, legalább 5 nap prémet kért. Valamelyik bot programmal kigrindelte volna, de az okosabb fajtával, ami mozgatja is a tankot több lehetséges útvonalon, meg amelyik be tud aktíválni boostereket is. Kb 2 hét alatt végig vitte volna (mert több embernek húzza párhuzamosan és volt nála prémium csomag, azokat húzta elsőbbséggel ) és azt mondta, kb 1-1,5e csata kell hozzá. Majdnem elcsábultam, de aztán úgy csináltam inkább, hogy olyan ágakat húztam ki, amiket utána kihagytam a fő accomon. Az szerintem nagyon megérte régebben, de végül a WG kiherélte a toborzó programot. Lehet, hogy rájöttek a biznicre és lezárták.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz phoenix1989 #247835 üzenetére
ha neked jó akkor jó
-
Plata
félisten
válasz xAttilax #247834 üzenetére
Figyelj,nem figyeltem rendesen mit írnak,csak arra figyeltem fel hogy valami Wot-os fasságot hirdet.Szerintem valaki kérdezte a csifit azért rémlik.
Tényleg nem érdekelt,épp füvet farmoltam druidával közben meg superbloom event is volt.
Az sem érdekel hogy játékbeli pénzért lehet venni gear húzást a játékban,magyarok folyton ezt spamelik. -
phoenix1989
őstag
válasz xAttilax #247834 üzenetére
100hp kb semmi, 5km/h vicc 1s ujratöltés nevetséges. ez erős nerf? kb meg se érezni. én észre se vettem. a gold átütést lehet 20mm sok de én amugy sem lövök sokat szóval ..
páncél miatt erősek ahhoz meg hozzá se nyúltak.
ja amúgy nekem most is 45km/h val megy[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz phoenix1989 #247832 üzenetére
Nekem csak early van, de ott eléggé lehet érezni, főleg Tier X csatákban. Persze nem játszhatatlan de erős nerf.
Plata
félisten"hogy pénzért cserébe invelnek klánba és garantált a cw-s tank." - így igaz lehet
"Egyébként meg pénzért adnak el klánok csifit." - ez meg kamu
Azért nem mind1, hogy mit írsz..
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz xAttilax #247831 üzenetére
Mittomén,engem cseszettül nem érdekelt,csak valami olyan szöveg volt hogy pénzért cserébe invelnek klánba és garantált a cw-s tank.
Jobban érdekelt hogy kergessem azt a rohadt füvet.
Jah ez nem olyan fü,ez olyan fű hogy le akarod aratni erre fogja magát lábat növeszt és elkezd futni.[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Csak a szokásos év végi akciókra jöttem vissza, de több üzenetet is kaptam, hogy lépjek be valami klánba és pár hónap után kapok 10k aranyat és egy Chieftaint.
Azt gondolom, hogy valami fake, de miért is érné meg nekik?
Cila
-
Puculo
aktív tag
válasz Warton #247824 üzenetére
Hihetetlen részletességgel dolgozták ki a tankot. Régen maketteztem de 1:35 méretarányban. Sajnos nálam az idő sem teszi lehetővé ezt a türelmet igénylő hobbit. Az örök gyerek azért megmaradt bennem, a vitrineimben szinte minden történelmi korszakból van valami kézzelfogható emlék vagy modell.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Djuree
félisten
-
jr1994
addikt
válasz Djuree #247823 üzenetére
2012 óta nem tanultad meg a leckét? Tier 9-et úgy kezdünk, hogy ~80-90k free xp a toronyra, nagy csőre és ha kell bolti lánctalp. Manapság a bolti lánc extra hp-t is ad és elég hasznos, fejlesztett edzés néven fut. Ha nem szórod el hülyeségekre a free xp-det, össze kell jönnie ennyinek mire egy 9-es tankot megveszel, főleg a 300%-os boosterekkel.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Warton
őstag
Aki esetleg szeretné tudni, hogyan kell fából T-34-est gyártani annak itt egy videó.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Djuree
félisten
hát srácok, 2012 óta wotozok de még ilyet nem pipáltam.
stock ágyú, semmit nem talál el, de ez tényleg semmit, ilyen szar pontatlan ágyút még nem láttam, pedig majdnem minden ág ki van húzva. ja és nulla csőlehajlás emellé, rettenet szar ez a tank. az átütés is egy vicc a stock ágyúnál, ha nagyritkán oda lő ahova akarom nem üt át.
sose panaszkodtam ilyenre de most megérett rá ez, megvan a játék számomra legszarabb 9-ese...remélem a nagyágyú jobb lesz mert így a 10-es nem lesz kihúzva....
577 dmg. lövök vele 15-öt, talál 5...átüt 1 vagy 2...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
xAttilax
őstag
néha van értelmes cucc is ebben a pityulában
-
Djuree
félisten
az hogy lehet hogy már az új japó 10-es bent volt csatában? Mbt-b asszem ez volt a neve…
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
Jók ezek a Mistery-s dropok, mert sosem ér végig a dolog
-
MZsoltee
veterán
Régebben volt adventi kalendárium ilyenkor 8-as prémekkel. Idén ilyen nem lesz?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Djuree
félisten
válasz jano_77 #247792 üzenetére
rég nyomtam már ilyen karácsonyi eventet, mikor nyomtam se emlékszem ilyesmire, lehet fel se tünt anno hogy van ilyen lehetőség, sztem akkor is azt hittem hogy mindre vonatkozik és event után aktiválódik.
-
Plata
félisten
válasz xAttilax #247811 üzenetére
Valószínúleg legközelebb rendes pc boltból veszek billentyűzetet,nem csak találomra leveszek egyet a polcról vásárlás közben.
De hát lusta vagyok.
Plusz már nem is játszom,feladtam,ma tényleg nem lehet,arra sincs időm hogy a kávém megigyam,valaki megtalál úgyis,öt perc nyugi nincs ma.Telefont meg legszivesebben a falhoz vágnám.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz Plata #247810 üzenetére
akkor mégis csak megy
Sokkal informatívabb a csatavégi jelentésről 1-2 kép. Ott kb lehet látni, hogy tényleg mi is volt. Az a szöveges pityula kb semmit nem ér, kár is ide bemásolni.Nem véletlenül valami jó kis ducky bill? Nekem is van egy, de olyan szinten kerget az őrületbe, hogy vagy 0 vagy esc, hogy alig használom.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz xAttilax #247807 üzenetére
Szeretem az artyt,mért baj az?
Győzelem! Csata: Studzianki Járművek: Bat.-Châtillon 155 58 Szerzett tapasztalat: 5 244 (x2 minden nap az első csatáért) Megszerzett kötvények: 5 Szerzett kredit: 87 639 Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Elit lövész, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály" Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadott ajándékterminál-token: 2 100%-os kedvezményt kaptál a 4-s szintű járművekre Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 8 764 -
joergie
őstag
Tegyük fel, hogy van egy termék, amiből mindenki csak egyet birtokolhat(adott tank). Tegyük fel, hogy ehhez tartozik egy csatolt termék, amiből csak egyet birtokolhatsz, és nyilván egyszerre csak egyet használhatsz a termékkel együtt(tank+3d skin). Tegyük fel, hogy az egyén már rendelkezik ezekkel, tehát értelmetlen lenne mégegy 3d skin ugyanabból.
ÉS akor jön ez:
Ugyan mi a bűbánatos lóf*szért akarnék én mégegyet belőle?! Ha egyáltalán lehet belőle kettőt birtokolni...és ha lehet, miért?!
Ti mit gondolnátok egy ilyen cégről(ha nem a WG lenne az)? Vásárolnátok tőle?
Bocs, kibújt belőlem a marketinges...ez egy olyan NOGO zóna, ahova önszántából egyik cég se megy önszántából.(kivéve belorusz barátainkat ugyebár)Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Gubu0101
veterán
válasz tween #247803 üzenetére
Tokenre tudod bevaltani,aminek sok ertelme nincs,aprosagokat ad A kutyanak megvettem mindent goldert,legalabb annyi haszna van,hogy 2 naponta az egyik zsakbol nyitok 1 nap premet.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Plata
félisten
válasz tween #247801 üzenetére
Nekem elérhető,de már idegbajt kapok.
Be megyek csatára akkor vagy megszólal a telefon,vagy a csapattól dobok egy hátast,vagy a szomszéd jön át valamiért.
Könyörgöm hagyjanak már békén félórára.
Komolyan be megyek csatára elindul a vissza számlálás és már majdnem nulla akkor valami közbe jön.
Következő telefont tuti úgy veszem fel hogy hagyj már békén b+.
Vagy esetleg Ford Fairlane féle beszólással.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz tween #247801 üzenetére
Akár az is lehet, de arról kellene kapnod értesítést (talán e-mail?).
Nekem is volt ilyen pár hete, az összes ismerős játszott, csak én nem tudtam belépni. Annak valami technikai, műszaki oka lehetett, mert kb 10 perc várakozás (cigi, kávé ) után már újra be tudtam lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amatőr csillagászat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy ruhás topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest