-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #247841 üzenetére
Nekem is megvan és szintén fogalmam nincs, hogy honnan és egyébként 1700 dpg-m van vele, az én esetemben ez a jobbfajta tier8 eredmény, pedig maga a tank nem indokolja ezt és mégis, sőt szeretek is vele menni, de szerintem én vagyok a kisebbség, illetve ha neked is bejött, akkor ketten a többség kukázza vagy becseréli. A Vk168-t az viszont tudom, hogy kreditért vettem az egyik black marketen, raktam rá csicsás oldalmatrícát, azt a hatalmas fajtát mint egy hatalmas mozgó reklámtábla, de a vk az nekem nem jött be. A rossz nyelvek szerint az előnye annyi, hogy jó sok aranyat adnak érte becseréléskor
Egy kis nosztalgia, a régi játékosoknak. Feldobta a YT a QB egyik visszatekintő videóját a legelső YT és egyben WoT videója, egy m103 csata, 2012-ben. Belegondoltam, hogy mondta is, egy csóró diák volt, a phd megvédésére készült éppen és hogy felfuttatta ezt az üzletet mostanra. sőt igazából már 2017-18-ra csúcsra járatta nagyjából, azóta "csak" szinten tart. Alsó hangon évi 3-400e font jön be neki csak a streamingből, több platform összesen, affiliate -ből is jön neki valamennyi meg van webshopja meg nagyon ritkán de beszél pár befektetéséről is, nem hülye a részvényekhez sem. Okos ember, nem szórja el luxusra a pénzt, tutira megél ebből élete végéig, amennyit már összerakott. Így utólag persze könnyű, de hogy 2012-ben ki a rossebb gondolta volna, hogy egyszer ez a streaming, főleg játékstreaming ekkora hatalmas üzlet lesz. QB mondta is, hogy ő se gondolta ezt soha. A mightyjingles már tolta akkor és ő a szorakoztató vonalat vitte, brutál sok feliratkozóval, QB meg ráment a technikai, analízis, elemző alapú, oktató videókra. Rájött, hogy a szórakoztató vonalat letarolta a jingles elég hamar és tényleg nagyon jó hangulatú streamjei voltak a jinglesnek, de kevés technikai magyarázattal. Sokat játszottak együtt QB és jingles és azt nem is néztem, hanem csak hallgattam, mókás, szórakoztató, érdekes volt. jingles tolta a sztorikat, QB a technikai részeket. Szerintem nagyon sok ember nem is nézi, hanem hallgatja a streamet, mint a rádiót, ezért fontos, hogy mennyire jól beszél egy adott streamer. Amcsik emiatt nagy részt QB-t néznek vagy hallgatnak és ők a legjobb fizetős népek.
Onnan jutott eszembe, hogy elkezdi a YT állítólag nagyon rövidesen, hogy pár másodperc csúsztatással a beszélő hangszínéhez, hanghordozásához hasonló módon fog "beszélni" a stream pár másodperc csúszással és persze sok nyelven. Érdekes lesz, pl jinglest, QB-t, Dezt, dakit magyarul hallgatni a nem is olyan távoli jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- SSD árfolyam
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest