-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz MZsoltee #242454 üzenetére
A lefh arty nagyon jó szórakozás, teljesen komolyan mondom, egyáltalán nem is olyan könnyű a futkosókat eltalálni vele, de sokat lehet próbálkozni és pontos - splash viszont nincs, tehát célba kell vele találni. Nem is a semmi kihívást jelentő lassú nehezeket lövöm vele, hanem a rohangálókat. Egy jó kis lefh csata során az időre se figyel az ember és jól szórakozik. Meg kell érezni, hova fog menni az ellenfél, nagyon jó móka.
A másik chillezős tank, bátran tudom ajánlani az strv s1. Ha már tele a búrám a sok állatias csatával, akkor beülök egy s1-be és vadászok. A játék egyik legpontosabb ágyúja, gyakran beadja a pixel lövéseket is, komoly átütés alap lőszerrel, szóval még farmolni is lehet a jó szórakozás közben. Csatát nem lehet vele lehozni szinte soha, úgyhogy lesz ami lesz., kit érdekel, de sokkal kevesebb pocsékba ment lövés lesz és összeségében nagyon nyugtató vele a játék. A QB tanácsára turbót raktam rá és azóta egy kicsivel jobb eséllyel tudok életben maradni, de az a tank reaktív szerepkörű, ha valaki ezt elfogadja, akkor jó kis nyugtató vele a játék.
Van még pár ilyen tank. A francia 10-es arty is jó móka, a bz176 is, azzal nagyon vidám csatáim vannak. Mindegy mi az eredmény, ha beleb.szok egy 900 közelit valakibe, elképzelem az arcát főleg, hogy még viszonozni se tudja olyan egyszerűen általában. Az a csata már felvidít, nem is érdekel, utána mi lesz.
Találni kell mindenkinek valami jó kis móka tankot, nem a staton r.cskázni meg reszketni, szórakozni.
Elit3Zotya Kicsit fölé mentél, 25,2-t mondtak a legkisebb jelentett nyertes számnak, de a kredit nem akkora para valóban. Gyorsan gyűlik prémfiókkal, boosterekkel. Én majd egyszer kiveszem kötvényért. Lassan de gyűlik az is. Azon lepődtem meg, hogy a majom hamarabb spotolta ki a progi65ömet, mint én őt, pedig optikával megyek. Aztán néztem, hogy valami elcseszett durva látótávja van a 121b, simán még spotternek is jó az a tank. Itt sokan fanyalogtak rá, hogy milyen kutyaszar a 121b, de beszéltem chatben egy sráccal, aki értelmes ember és már van neki tegnap óta 15 csatája vele és mondta, hogy nagyon jó a tank, az ágyúsüllyedés zavaró csak, de megtanulható kijátszani.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz MZsoltee #230607 üzenetére
Gyorsabb játékmenet??? Rengeteg 3-4 perces meccs van, ami kb nulla szórakozást nyújt mindkettő oldalnak, mert az elmúlt években egyre több táras tank lett\lila felszerelés\60-70-el száguldozó heavy tank stb. A páncél dolgot megint nem értem, ott van a játékban a átütés indikátor, amivel pillanatok alatt meglehet találni a gyenge pontot vagy egyszerű logika alapján a tankok 90%nal alsó lemez vagy kupola gyenge pont.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
joergie
őstag
válasz MZsoltee #230616 üzenetére
Volt a haloween-i event most október végén botok ellen. Nekem tetszett. Progresszív volt, szóval ha véletlen jobb csapat jött össze, jobban büntetett. És mocsok nehéz volt végigcsinálni, még úgy is hogy ts-en összejátszottunk, mert a játék hevében 2 ember rosszul döntött és ugrott az EGÉSZ mind a 7 embernek.
Én több ilyenre számítanék, mert egyre többen és egyre könnyebben tudják befejezni az ágakat. Őszintén már én se sok élvezetet találok benne...de az azért tetszett. a waffentrógeres is jó volt előtte, bár azon nem dolgoztak annyit. a focis is tetszett anno. viszont az a battle royalos nem jött át. nagyon nem.
rankednak se sok értelmét látom...azon túl hogy gazdagon jutalmaznak, de elég nagy szívás végigtolni. időben meg koncentrációban. meg kreditben.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Black_Sheep
tag
válasz MZsoltee #218466 üzenetére
Szerintem pont az ellentéte igaz, túl gyorsak lettek a csaták, magas tierben is. 4-5 perces csatákban lecsökkennek a taktikai lehetőségek, nem lenne idő oldalt váltani, rugalmasan elszakadni, flankelni, stb... 15 perc van egy csatára, ha beosztod a HP-t, akkor a végjátékig életben tudsz maradni, sok sebzést/spotot kiosztani. Egy rövid csata senkinek sem jó. Szerintem.
-
kchryss
veterán
válasz MZsoltee #212552 üzenetére
Természetesen vissza lehet nézni:
twitch-en: [link]
vagy visszanézésre talán kényelmesebb youtube-on: [link]
1:21:45-nél kezdődik
A streamerek egy része a saját csatornáján közvetített a csatákat a saját nézőpontjukból pár perces csúsztatással, ott meg lehet nézni pár érdekesebb pillanatot. Sajnos skill4ltu nem streamelte magát.
Magáról az eseményről.
20 streamer játszott Steel Hunter módban. 5 csata volt és ezek összetett pontozását raktam be ide. Itt vannak a szabályok: World of Tanks: End of the Year 2020 StreamAz én véleményem az eseményről:
Mint írtam az ötlet jó volt, de a megvalósítás elég gyengére sikeredett. A kamerát kezelő személy teljesen alkalmatlan volt a feladatának elvégzésére így a legtöbbször lemaradtunk a jó párharcokról, ha épp jó helyen volt a kamera akkor is általában rossz szögben. Technikai problémák is voltak (mikrofon). A csaták között pedig túl sok szünet volt túl sok felesleges dumával.
Pozitívum volt hogy ennyi ismert streamert megmozgatott az esemény, szinte mindenki itt volt eu szerverről aki számít illetve keyhand jól teljesített kommentátorként, ültek a poénjai.
QuickyBaby-ről:
Negatívum: Ennek az embernek nincs rendben valami az agyával. Ő is streamelte magát késéssel így belenéztem. Akkora egója van hogy az már egészségtelen. Folyamatosan azzal volt elfoglalva hogy őt levadásszák mert ő a nagy quickybaby pedig erről szó sem volt. Annyira ráfeszült az egészre, hogy szinte szétpattant az idegtől. Érdemes visszanézni azt a csatát az ő szemszögéből amelyiket megnyert. 1:22:30-tól érdemes nézni: [link]
Harapdálja a száját, pulzusa 200 körül minimum, a feje többször is eltorzul. A végét óriási malaccal sikerült megnyernie, skill4ltu-t szedte ki utolsóként de az idegtől már a falat és az eget is lőtte.
[klip1]
[klip2]
Az első klip a csata végi reakciója, ez még valamennyire érthető hiszen szoros csatát nyert meg nagy nyomás alatt. A második klip viszont egy elég szemét beszólás és szintén a túlzott egóról árulkodik. Azzal "poénkodott" hogy a csata végeredményénél olyan sorrend van mint a nézőszámnál szokott lenni. Aztán rohadt gyorsan utolérte a karma mert következő csatában első halott lett.
Szintén negatívum hogy amint az 5. csatában meghalt már lépett is le, meg sem várta a csata végeredményét és be sem mutatta a nézőinek a végső sorrendet, végig gondosan ügyelt rá, hogy a versenytársai minél kevesebbszer kerüljenek nála képernyőre, nem mondott róluk semmit. Ezzel szemben a 20-ból 15-en még az 5 csata után maradtak és mentek még egy fun kört csupa francia tankkal.
Pozitívum: Hogy legyen jó is írva róla. Nem is értem hogy miért indult ezen a versenyen. Ha önszántából indult akkor ez most egy piros pont neki. Korábban soha nem láttam semmilyen eseménybe beleállni ahol a többi streamerrel összehasonlíthatták és vesztesen jöhetett volna ki. Direkt elmenekült az ilyen eseményektől. Ő itt semmit nem nyerhetett csak vesztenivalója volt. Ráadásul nagy volt rajta a nyomás, sokan direkt leszólták a saját csetjénél a wg cseten meg főleg, hogy esélytelen. Ehhez képest helyt állt és voltak pillanatok amikor megmutatta hogy jobb játékos annál mint amennyire a többiek le szokták őt húzni. Ebben a győztes csatában például volt egy szép menekülése dez elől még az elején, kiszedte dakit és daki után egy másik jó játékost is szépen elintézett pedig fullos hamburger ellen volt a francia szutyokkal.
Abban egyébként nem vagyok biztos hogy önként vállalta a szereplést. Lehet hogy megfingatta a wg és szerződés kötelezte rá, hogy ha a brawl klubban van akkor meg kell jelennie a brawl klubba meg gyanútlanul belépett a sok ingyen kontent miatt hónapokkal ezelőtt.
(Már várom az arty-k védőszentjét hogy jöjjön a kis kedvencét is menetrendszerűen védelmezni és belemagyarázza hogy amit láttunk a streamben az valójában nem is úgy történt ahogy és nem azt jelenti amit. ) -
-
kchryss
veterán
válasz MZsoltee #202076 üzenetére
KV5-öm nincs. Na annak tényleg alacsony az alap átütése, az összes 8-as heavy között a legalacsonyabb. Bár valamikor megemelték mert nekem még 160 valamennyi rémlik.
Azt mondják nem túl jó tank, de van egy klántársam akinek az a kedvence. Majdnem 8k csatája van már vele, az egyetlen tank amit 3 markolt.KV220-szal szintén nem játszottam még pedig lehet hogy megvan. Karácsonyi ládákból kipotyogva lehet neki örülni, esetleg ha valamilyen alkalomból aranyért árulják akkor be lehet húzni, de pénzt adni ilyen alacsony szintű prém tankért szerintem nem éri meg. amit tudok róla az annyi hogy érdekes páncélja van, a teste erős a tornya puha amit sokan nem tudnak, ha top tier akkor a kezdők ellen nagyon sokat lehet pattintani, az ágyúja viszont minden tekintetben rossz, kicsi átütés és elképesztően pontatlan.
(#202078) ooloo
Haha tegnap még 93%-on volt most meg 88%-on a chieftain. Meg is értem ha kiborul.
Már lassan 1 éve bajlódik ezzel a tankkal és nem bír vele, pedig ezen időszak alatt voltak többen is akik simán megcsinálták és most relatíve (értsd még mindig baromi nehéz megcsinálni de korábban volt ennél sokkal magasabban a léc) alacsonyak is az elvárt értékek.[ Szerkesztve ]
-
válasz MZsoltee #201303 üzenetére
De van. A T-44-100 mozgékonyabb, cserébe valamivel rosszabb a páncélja, meg a gun handling is jobb. Összességében használhatóbb, jobb a T-44-100. A T-54 proto igazából akkor jó, ha top tier, akkor megeszi az ellenfeleket, de ha tier 9 ellen kell játszani, akkor már sokkal jobb a T-44-100 a mozgékonyság miatt.
A T-44-100-at tartják az egyik legjobb prémium tanknak amúgy, a T-54 proto messze van ettől a címtől.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
lacibacsi
addikt
válasz MZsoltee #199655 üzenetére
A FL-hoz bérelhető tankoknak semmi köze a fában lévő tankokhoz megvásárlás szempontjából. Ha a fában akarod megvenni, akkor pont annyit fizetsz, mint mindenki más, aki nem bérelte az adott tank FL megfelelőjét.
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
dualface
tag
válasz MZsoltee #199462 üzenetére
Régen is voltak 15-3-as csaták. Mindig lesznek. Viszont minél több a nálad rosszabb játékos, te annál több alkalommal tudod pozitiv irányba befolyásolni a csaták mentetét. Megnézheted bármelyik unikum streamjét. 2 óra alatt ők is mennek nulla sebzéses 15-2-es vereség köröket.
Az a nem mindegy hogy 20 ezer csatából mennyiszer van olyan, hogy semmit nem tudsz csinálni és mennyiszer van olyan hogy akár a te egyéni játékoddal is megfordítod/lehozod a csatát.
Na mármost ha a saját szintedhez képest több a rossz játékos (az egész játékban, bármelyik oldalon) az a te statisztikádat 100% hogy pozitív irányba fogja elmozdítani.Ha te(=bárki) ugyanolyan jól játszol mint eddig, és egyre több a rossz játékos a játékban, akkor annak egyenes következménye hogy többet fogsz nyerni. Ha ennek az ellenkezője történik, az vagy paradoxon, vagy valamelyik állítás nem igaz.
-
popey37
addikt
válasz MZsoltee #199100 üzenetére
teljesen mindegy melyik stat oldalt nézem, a különbség ugyanez.
tudomásom szerint minden tasnknak megvan a feladatköre, a TD-vel sem kapok sok wn8-at a spottra de annak nem az a dolga.meg ezt a mondatodat kicsit kifejthetnéd bővebben is:
"A magas wn8 nem jelent feltételn jó játékost,"egy szar gamernek hogyan lehet magas wn8-a?
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Jokerdapro
senior tag
válasz MZsoltee #198790 üzenetére
Értem, tehát ami nem meta tank az már nem is prèm tank. (Ne felejtsük el hogy itt még mindig játék pénzért tudtunk venni olyan tankot amiért eddig rendes pénzt kelett fizetni.) Tudom én hogy sokan ingyen NERFendert vártak, de sajna ez nem az a buli volt. Kicsit nézzünk már túl a dolgokon és ne mindig a rosszat lássuk, eddig ez se volt most van de mégsem jó .
Ollie: hoho megveszem az összeset, én leszek a low tier spg királya.
lacibácsi hagyok neked is![ Szerkesztve ]
-
-
zodo
nagyúr
válasz MZsoltee #198508 üzenetére
Az nem Lunar ajánlat része hanem a hét tankja.
~ még 2 nap 10 óra de itt a cikkben megy a pontos visszaszámláló. -
válasz MZsoltee #198445 üzenetére
Szerintem nincs. Illetve talán a credit szorzóta is +50%-ot írnak, de ugye alapból nem ugyanannyi pénzt hoznak a tankok, ez teljesen egyéni, és nem tudjuk hogy ez az alap credithozam mennyi az egyes tankoknál.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz MZsoltee #198445 üzenetére
Mindegyiké egyforma. Ha egyik tankra rámész a garázsban, és megnyitod, mintha modulokat akarnál fejleszteni, akkor ott írja, mik a prémium tank előnyei. Asszem amúgy +50% kredit mindegyikre, kivéve talán a speciális és/vagy reward járgányokra, mint pl a Foch 155, a kampány tankok (HTC, 279e, stb.) Ezekre nincs plusz kredit szorzó, csak extra XP.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz MZsoltee #198224 üzenetére
Te lehet, hogy nem. És én sem, de hihetetlen kultusza van a tanknak. Amikor tavaly még lehetett szerezni kóddal bérlésre, több streamer csinált olyan csatát, ahol megkérte a nézőket, hogy mindenki azzal menjen csatába.
Pl QB-nek össze is jött egy full Tog csata.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Argh!
aktív tag
válasz MZsoltee #198129 üzenetére
Ezt mond annak akinek nem jutott tegnap tank mert nem tudott gépnél lenni
Igy szerintem sokkal jobb.magyargyerek
Te még nem láttál soha aukciót? Ha licitálsz valamire akkor kell fizetni ha te nyered...[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz MZsoltee #195590 üzenetére
Pont most olvastam pár dolgot a frontline-nal kapcsolatban.
Lesz frontline és lesz steel hunter (battle royal) is. Projet 4-1 lesz a fő jutalom tank értük. Meg lehet szerezni a tankot úgy is hogy csak a frontline-nal játszol és úgy is ha csak a steel hunterrel hogy ha valaki nem szeretne mindkettővel játszani. Szuperteszten már kapott is egy kis nerfet a tank.Egyéb hírek a fejlesztőkkel való kérdezz-felekből: World of Tanks End of the Year event – QnA Session
Január 16-tól 2 hétig kampány. Nincs új jutalom tank, de az összes eddigi megszerezhető lesz most: Witness the Dawn of Industry
-
válasz MZsoltee #193831 üzenetére
Nálam általában a normál felszerelés light tankra vetstab, venti és az optika, mert így maximalizálom a látótávot, a kamót meg a sebességet együtt, ésezek fontosabbak, mitn a tűzerő.
Csigaszemet soha nem használunk light tankra, mert pont az az egyik erőssége a lightnak, hogy mozgás közben sem csökken a kamója, csigaszemmel meg pont a legfőbb előnyét nem használod ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz MZsoltee #193822 üzenetére
A legjobb tier 8-as light, és nem is kicsivel.
Ja, Attilához hasonlóan szerintem is kell 11 csomagos láda, hacsak nem vagy szerencsés, és nyitsz egy tankot, ami már megvan, és megkapod az árát.
-
xAttilax
őstag
válasz MZsoltee #193822 üzenetére
Szerintem a legjobb light. kerekessel és ezzel szoktam farmolni de ez sokkal jobban adja
nem egy brutál stat de soha nem lövök vele goldot meg spotolok is bőven. szóval szerintem nagyom megéri a gold árát.
11 ládás csomag szerintem kelleni fog"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
MZsoltee
veterán
válasz MZsoltee #171999 üzenetére
Most van kb 1700 goldom, meg veszek még 5500-at (6,5k huf). Bedobom a TOG-ot. az 1750.
Így lesz 8950 goldom. Majd veszek egy M10-et, meg valami 6-ost csak nem tudom még mit. CronwellB megvan, meg a Type 64. T-34-85M-en és SU-100Y-on gondolkozom. Bár megvan a T54 prot, szóval med annyira nem kell. Mi az ami jó és 6-os?[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
popey37
addikt
válasz MZsoltee #155127 üzenetére
2 db. 11 dobozost meg 4 db. 3 dobozost.
mindkét accomon 1 nagy és 2 kicsi lett véve.a kis accomon adott skorpiót és 19 k goldot, ott vettem meg a lőwét, meg 3 tier4 tank.
a nagy accon meg a lorr 40t meg 1 tier 4 tank meg valamennyi gold.a kis accon jobban adta a cuccokat, sokkal több goldot adott, a 8-as prémtankot mindkét accon az első nyitásra adta.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
kchryss
veterán
válasz MZsoltee #154601 üzenetére
6-os SH-ra szerintem nincs jobb tank ezeknél.
Cromwell B, Type64, T-34-85M, Rudy lenne nálam a sorrend ha én vezetnék SH-t.
Ha sokat kempeltek akkor esetleg még a német és japán 6-os prém tigris, de ezek szituációs tankok, csak városi pályán tudnak érvényesülni.(#154602) @zodo:
Szerintem menj a brit nehéz ágra. Skill4ltu amikor a 10-es tankokat elemezte azt mondta a t110e5 jelenleg tök felesleges, mert a super conqueror ugyanazt a szerepet tölti be, de az angol mindenben jobb egy kicsit. Egyik legjobb 10-es tank most a super conq. Illetve a módosítások óta az ág is nagyon erős lett így könnyű kihúzni, a 8-as és a 9-es brit heavy is az egyik legjobb a szintjén.[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
-
Razermazer
őstag
válasz MZsoltee #152038 üzenetére
Nah ott megvan a 60fps simán bfffff nem is tudtam hogy befejezték, vagyis remélem nem, ötödik évadot nézem ami most márciusban jött ki. Furcsa, gyerek fejjel azért más volt bár mindent bírok amit Genndy Tartakovsky csinál érdekes egy animátor az fix.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
jimmy74
őstag
válasz MZsoltee #151992 üzenetére
Igen!
Tegnap arctic régión mapon olyan poor csapatot kaptam hogy mindenki elment a heavy vonalra a medes oldalt meg egy tank ment.
Nem tudtam mit csinálni úgy gondoltam úgyis Tier 10be rakott hát elmegyek arra èn is az ellensèges medeket bevárom hátul toronyból vèdekeztem.
Hát nem tudtak velem mit kezdeni a tizesek se, egyszer se találtak be megindulni nem merték mert addig legalább a jagtigerünk beállt vèdekezni ès nem mertek ráindulni..
Addig bírtam míg a nehèz oldal elbukott ès rámszakadt vagy 300 tonna nehèz tank minden bosszújával
Nagyon jó kis gèp kár hogy berakja T-10-be.
Úgy emlékeztem règen csak 9-esig rakta fel?!WoT:jimmbo
-
zodo
nagyúr
válasz MZsoltee #151989 üzenetére
Persze, igaz nem rég volt (szept. közepén) vagy a tesó Rudy pl tavaly benne volt az advent kalendáriumban.
Általában 2-3 havonta felbukkannak szóval türelem.
Statisztikám szerint felváltva vannak a shopban, e szerint Rudy a soros érkező.Szerk: Igen, mod1 vs FP az a T-54 first prototype
Sta-2 sem rossz, kicsit papír de én szeretem. Előbb váltam meg az FV4202-től mint a Japántól de ez játékos függő téma.
[ Szerkesztve ]
-
Stanislav84
tag
válasz MZsoltee #136813 üzenetére
Változó melyik mikor kapható. Az árukat ne úgy nézd... inkább úgy, mint a fejlesztési fában. A heavyk mindig drágábbak, mint a medek. A kreditszerzésben pedig az a tank a jó, amivel jól tudsz játszani értelemszerűen. Ez pedig tankonként változik. Nézz utána egy kicsit.
A ritkán kapható tankok meg alapból mindig drágábbak kicsit, mint azok, amik már benn vannak. (persze van kivétel, de elég kevés) Ráadásul a fejlesztési fában megvehető tankokra szokott elég gyakran leárazás is érkezni, és olyankor olcsóbban meg lehet őket venni.
Az Strv S1 is jól tud hozni, azt hiszem az még most is benn van... de szintén ahhoz érdemes ismerni a 8-10-es svéd TD-ket, mivel ugyanazt a játékstílust követeli meg, és a hibák sokkal jobban fájnak, mint mondjuk egy Heavy tankban (vagy akár medben).
[ Szerkesztve ]
-
Stanislav84
tag
válasz MZsoltee #136801 üzenetére
Attól függ mi fekszik neked jobban. Az új prémtankok jelenleg sokkal kiemelkedőbbek, mint a régiek, de van pár kivétel.
Mások is azt fogják mondani, hogy az egyik legjobb tank a kreditszerzésre, a SkorpionG, mivel már 1-2 lövésből és szép összeg jön. Aztán, ott van még a Patriot és a Liberté és a Defender. Medek közül a francia M4A1 Revalorisé tud szépen kreditet termelni, meg még az STA-2 és a Mutz. Lightok közül pedig az egyetlen 8-as a leKpz M 41 90 mm GF (Blackdog) az új MM-nek hála szintén elég jól tud termelni.
u.i.: Más szóval a ritkábban kapható tankok jobban termelnek, mint azok, amik alapból is kaphatóak. Kivétel a két közepes tank, amit említettem.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz MZsoltee #129272 üzenetére
Nem akarok spoilerezni, de van, hogy az uccsó életben maradt artynál azért imádkozik az ember, hogy az lője ki a csapattársát!
(#129273) BÁ Nutrition: Van rajta csigaszem Igazából a Panther II legénységét húztam benne, mivel az elődből való átképzésre nem költök goldot, ill. a hétvégi event (német tankos) miatt kínoztam kicsit. Nekem nem tartozik a kedvenceim közé, ráadásul a csatáim zömét ma T7-ben harcoltam, nyilván ott nem sok vizet zavar szerencsétlen.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
dfsz34
őstag
válasz MZsoltee #82794 üzenetére
Haha, én már vagy harmadszor járok így.
Sikerült a medes küldetés, az utolsó kettőt természetesen a T-25-el teljesítettem. A 14-nél próbálkoztam más tankokkal is, elég sokat, vagy 20 csata kellett hozzá és végül ott is a T-25 szállított. Az utolsó küldetés 3 csatából sikerült. A másodikban tőlem loptak TD frag-et, az utolsóban meg én loptam kettőt, kivártam taktikusan az ütemet, természetesen aranyat töltöttem és bumm, utána meg szépen lemaradtam a rush csapattól, hogy életben maradjak és kész.
A női legényt csak kifejlesztett tankokra lehet kiválasztani (nem kell garázsban lennie a tanknak, de ki kell legyen fejlesztve) plusz a prémium és reward tankokat is ki lehet választani (pl nekem nincs én nem is lesz obj907, de azt is választhattam volna), akkor is ha azok nincsenek meg.
Nem kell azonnal toborozni, a 15. küldetést amikor befejezi az ember, ott van egy gomd, hogy jutalom felvétele, szóval lehet vele várni, amíg a kívánt tankot mondjuk kifejleszti.
Ha egy küldetést csak alap szinten teljesítettem, akkor a jutalom felvétele után vissza lehet menni javítani később is. Praktikusan érdemes kiválasztani és amikor amúgy is játszik pl med tankkal az ember, hátha összejön a mellék küldetés és fel lehet venni azt a jutalmat is.
Rosszabb hír, hogy a női parancsnoknak nem lehet BiA-t adni reset után sem, nincs a listában, úgyhogy keverni csak akkor érdemes a legénységet, ha nincs, nem lesz vagy még nincs BiA, de akkor ez az "acélnővérek" skill se lesz aktív ugye. Úgyhogy adja magát, hogy meg kell tervezni inkább, nem keverni és egy tankon legyenek csak nők inkább vagy férfiak.
A t54-re lecserélem szépen sorjában a legénységet, a parancsnoknak máris beugrott a hatodik érzék, jó ez így
Még egy dolog az eszembe jutott, az előbb a chat-ben szóba jöttek a küldetések és egyik gyerek írja, hogy ő már látott csatában ilyen reward stugot wtf? az nagyon durva, egy ággal vagyok kész, a többiből alig van valami és mindenhol vannak mumus küldetések, ahol sok csatával kell számolni, mire meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
válasz MZsoltee #79708 üzenetére
Lehet, hogy már csak az Én "hülye" fejemnek van késő, de nem egészen értem... a piros vagy a zöld re gondolsz? Én már lőttem ki a zöldet tévedésből, mert kicsit félreolvastam.
Nyilván Én tudom mi a 2 között a különbség és csak a kép kedvéért hívtam be az IE-t.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
v!ct0y
veterán
-
válasz MZsoltee #79708 üzenetére
Nézd, töredelmesen bevallom, nem vagyok szakértő a témában de kizártnak tartom, hogy IE kell a wot telepítéséhez és futtatásához! A böngésző csak egy kapcsolat a világháló és a géped között.
Max tegyél fel egy másik böngészőt (azt írtad az IE nem kell) és töltsd le újra a wot install fálját és kizárt, hogy nem fog lejönni, települni és futni a játék![ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz MZsoltee #54366 üzenetére
Ha éltél és úgy léptél ki akkor igen.
A gép nem tesz különbséget, hogy az első 2 percben vagy az utolsó 2-ben lépsz ki a játékból. Nem számít, hogy éppen mi a csata eredménye, úgy van megírva, hogy ezt szándékos dezertálásnak veszi ami miatt hátrányba kerül a csapat. Ha nagyon gyakran követed el, akkor nem csak xp és kredit megvonás jár majd a csata után, hanem egyéb dologgal is büntethetnek. Volt már itt példa a fórumon is.
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
-
Enzolord
addikt
válasz MZsoltee #45703 üzenetére
A legegyszerűbb... Amikor megjelenik a kis + jel, akkor adhatsz képességet az embereknek.. Addig nem..
És nem kell bajlódni a százalékokkal...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...