-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
apóka
aktív tag
válasz hitman77 #240555 üzenetére
Nem jelentettem. Én csak este játszok, tegnap már nem volt jó és ma is játszhatatlan. Néha előkerül ez a probléma, talán majd egy éve 2 hétig szenvedtem , de akkor tele volt ezzel a fórum.
Visszakerestem, 2022.01.06. kezdődött az utolsó több napos ilyen hiba nálam.
[ Szerkesztve ]
Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
apóka
aktív tag
Nálatok átlagos a ping? Vodás vagyok, 2 napja a szokásos 40-50 helyett 120-170
-
apóka
aktív tag
Vodásokat kérdezem: a ping nálatok nem magas? 140-160 az enyém most
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Vodás vagyok, 2 napja 100-120 a ping. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
apóka
aktív tag
Köszi
"A_kakasember"[ Szerkesztve ]
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Van bélyegem, szívesen küldök is. De nem tudom, hogy kell "barátot felvenni"
-
apóka
aktív tag
válasz popey37 #228464 üzenetére
Előtte voltam, nem engedett vissza, és belém lőtt. Írta valamit én meg vissza (nem dicsért meg én viszonoztam, de semmi extra) Én mögé mentem és megtoltam, egy lövést bekapott. Aztán mentem másik irányba. Semmi előzménye és folytatása nem volt. Évente 1x ilyen előfordul velem, de még soha nem tiltottak +10 év alatt. Chat bann viszont évente 2-3 alkalommal van.
Igazából az a bosszantó, hogy ma fizettem be a Battle Pass csomagra és így most bukok 3x 250 aranyat, mert napi 1 csatát nem megyek. Nem szoktam költeni rájuk erre így hálálják megFocust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Ma 3 napra letiltottak. Chat bann már előfordult, de ilyen még nem volt. Érdemes írni a szupportnak, vagy felesleges csökkentést kérni?
Kitolt egy tank, én meg visszaadtam, de nem lőtték ki. Ilyen miatt már 3 nap bann jár?Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
apóka
aktív tag
Nem izgalmas, de hasznos 12k spot kör Prokhorovkán. Leopard PTA : [link]
Nem akartam eredetileg ott maradni, de jöttek szorgalmasan[ Szerkesztve ]
-
apóka
aktív tag
3900 Ft-t érdemes rákölteni a kis franciára? Már nem lesz meg a 90%
-
apóka
aktív tag
válasz kchryss #198153 üzenetére
Az láttam. De mikor átlépett a 11-be vártam a jutalomról ( parancsnok) valami értesítést...persze nem volt semmi. Ezért kérdeztem, hogy meddig kell elmenni a parancsnok megszerzéséhez.
Vagyis a 10-es szint elérése után a játékmód végén kapom meg?Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
apóka
aktív tag
A csapatok harca módban hányas egyéni szinttel lehet a parancsnokot megszerezni?
-
apóka
aktív tag
Van szopó ág a wot ban? Mentem majdnem 30 kört a tízes Progettóval, 3 nyertes csata. Az 57% win rate leugrott 53-ra....Nem mondom, volt néhány kör amiben nem jó voltam, de ennyi nyomorult csapattársam még sosem volt.
-
apóka
aktív tag
0:50-től a T72 [link]
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
A Skoda T50-re érdemes feltenni a jobb 9-es ágyút? Vagy egyből a táras tizesre kell menni?BUÉK!
-
apóka
aktív tag
Hogy lesz 10-es a karácsonyfa? Teljessé kell tenni az albumokat?
Már 5-ös minden a fánál, a nagy díszek is fent vannak. Hiába csináltam a díszkészítővel az albumból hiányzó 5-ös díszt, nem nőtt az ünnepi hangulat szintje (a meglévő pontra gondolok).
Doboz kéne hozzá? Nincs kedvem venni...Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
apóka
aktív tag
válasz ChristianID #191009 üzenetére
Lehet, hogy szolgáltatófüggő a gond? Nálam UPC és gebasz van: bolt üres, WOT oldala szétesve
-
apóka
aktív tag
Mára a "Bolt" nálam eltűnt....tök üres a monitor közepe. Újra beléptem, de semmi változás. Másnak is volt már ilyen?..Alap játék, semmi mod.
-
apóka
aktív tag
válasz fradi81 #176617 üzenetére
Köszönöm!
+1 Cseh
BÁ Nutrition + 1 OlaszAz amerikai ágat elszúrtam, nem figyeltem és elmentem a sima T71-re. Megvettem és néztem bután, hogy hol a táras ágyú .
Az is szempont, hogy nem vagyok jó játékos. becsapós ha a profik visszajátszásait nézem, az lapján nem dönthetek.[ Szerkesztve ]
-
apóka
aktív tag
Melyik a jobb választás 8 és 9 tier táras vonal (esetleg ha a 7-es is jó valamelyiknél, az is érdekel) ? Olasz vagy a cseh? Francia már van.
A 10-es nem érdekel, azt már nem veszem meg. Csak a játékélmény a fontos, a kis tier kijön a free xp-ből.Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
apóka
aktív tag
Hol tudom megnézni a napi alap xp átlagomat? A Wotzilla csak 1 napja aktív nekem, de ott az összesítésben irreálisan magas jön ki (816). Úgy tippelem, hogy ez a prémium fiók miatt ennyi.
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Su-100-ra érdemes kifejlesztenem SU-152 előtti lövegeket?... a 112mm mennyire pontatlan?
Az alsó ágon akarok tovább menni a SU-100M1 felé.Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Ez a kupon csak jármű vásárlására érvényes? Bármi másra szeretném beváltani nem ajánlja fel a fizetés előtt. Természetesen figyelve arra hogy az összeg limit felett legyen a csomag.
[ Szerkesztve ]
-
apóka
aktív tag
Érdekes elméleteket lehet itt olvasni a foglalt helyről és az önbíráskodás jogosságáról...egy csapatjátékban?
[ Szerkesztve ]
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Szokott lenni kedvezmény prémnapra karácsonykor vagy újévkor?Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
apóka
aktív tag
-
apóka
aktív tag
Emil II nálam nagy kedvenc, 57% win rate volt a végén, mire kifarmoltam a 10-est. Kifejezetten szerettem vele menni....nos, a Kranvagn borzasztó csalódás. Nem is játszok vele, valami gyalázatos 47% a statom.
Bár a top tier egy mumus, ott úgy viselkedek mint egy 20 csatás kezdő. 8-as, 9-es tankkal mehetek tízes csatába, de a top kategória átkozott nálam.
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
A pach óta miért nem működik a " Magán csatorna létrehozása" funkció?
Semmi + nincs telepítve.[ Szerkesztve ]
-
apóka
aktív tag
Másnak is van most gond a belépés után? Első csatába nem tudok belépni...újra indítottam, de egyből a belépő képernyő fogad....meg a várakozás. Modmentes vagyok.
-
apóka
aktív tag
A StuG IV jutalom "lányokat" nem vettem még át. Azokat tehetem svéd tankba? Fog működni a svédekkel (2 van a barakkba) az acélnővérek funkció?
-
apóka
aktív tag
Használva van a fiók, 2 éves reg, tank is van rajta, 2 full kihúzva.
Kb. 10 nappal ezelőtt felajánlotta az 50% 30 nap prémet, azt megvettem. Most még 20 napig jelzi az ajánlatot ugyan így. 1 nappal a lejárat előtt megint meg fogom venni, ennyit megér.
A fiam is látta az övében (mikor én), de nem vette meg..... neki már nincs is a listában. Ezelőtt nem volt fizettet prémem, csak nyeremény. Más ötletünk nincsFocust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Probléma a következő: egyik fiókkal van 30 napos prém fél áron a másikkal nincs. Amiben nincs, arra vettem ládát azzal nincs gond....de változatlanul nem jelenik meg ugyan az a kedvezmény a prémre. Ez esetleg tier függő lenne?Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Rufus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.