-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz D1Rect #247880 üzenetére
Nézzen sok twitch-et op játékosokkal, ott láthatja a fasza a pozikat és, hogy kb mikor érdemes visszahúzni. tanks.gg gyengepontok saját és ellenfél tankjainál. Lőszerek ismerete, hogy mikor érdemes mivel lőni.
Persze az alapszabályok: azzal játszunk amivel jól megy, nem megyünk egyedül az elején sehova, normális legyénység..stb.
De ha nem akar tanulni és szeretne azért nyerni és sikerélményt is akkor marad arty és a bokor TD. Oda nem kell túl sok tudás, hogy sikeres legyél (nyilván egy 3GM-hez oda is pro-nak kell lenni) + annyira nem hátráltatod a csapatod mint egy világtalan HT vagy Light-al. Mondjuk nem is tudja annyira befolyásolni a csatát de szar játékosoknál ez inkább előny."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Puculo
aktív tag
válasz D1Rect #247880 üzenetére
Szerintem sokat tud segíteni ha streamerek videóiba belenéz az ember. Lehet tanulni újakat mindig. Helyezkedés adott pályákon különféle tank tipusokkal, mikor kell visszavonulni stb. Nyilván kell egy adottság is az E-sportokhoz, de ha tudja melyik tankosztály a kedvence akkor azt érdemes erőltetnie. A light tankok nekem nem jönnek be, nem is erőltetem egyáltalán.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest