-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcelona95
tag
válasz korren #246628 üzenetére
Az FCM-nek még így is nagyobb a penje mint a másik kettőnek. Egyébként pár éve kapott az FCM is buffot, a DPM-je elég kellemes lett, az ágyú többi statja is elég jó. Support tankként ha tud valaki játszani, élhető tank egyébként, persze így is átlag alatti. Ez is tier limites és ez nagy szó, tier 10-ben abszolút nem állná meg a helyét.
[ Szerkesztve ]
Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz Djuree #246606 üzenetére
Hát azt én is bánom
Nem szokásom eladni/cserélni a prémiumokat, de az 59 Patronnal együtt ezek biztosan be lesznek cserélve, ha sikerül őket markolnom. A T34-en még gondolkodom, annál állandóan billegek, hogy mi legyen vele. Eddig 2x adtam fel a markolását, mert annyira fájdalmas azzal is játszani.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz 2thletme2day #246595 üzenetére
Az ágyú igen jó rajta, a többi nem.
Megvettem mert alacsonyak az elvárt értékek, így le fogom markolni, de összességében nem megtartós cucc, a CDC egyébként nagyságrendekkel rosszabb.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Valahogy kikapcsolható a "mennyire szeretjük a tankokat" szintjelölés?Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Az S. Conq bannolva lett a Rohamból? Azt írja, hogy nem megfelelő a játékmódhoz.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Kissé láma kérdés, de Acélvadászban csak a napi küldik teljesítésével lehet haladni vagy a sima játék is ad pontokat?Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz phoenix1989 #243805 üzenetére
Induljon az e-péló méregetés
Tier 5: Panzer V/IV - 3860 dmg
Tier 6: ARL 44 - 4379 dmg
Tier 7: VK 45.03 - 5596 dmg
Tier 8: Kanonenjagdpanzer 105 - 6722 dmg
Tier 9: Jagdtiger - 8698 dmg
Tier 10: Object 430U - 10501 dmgSzeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Az új Battle Pass mikor indul?Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Ha az angol csatornán lemaradtam a mystery box-ról, de átlépek a németre, akkor még megkaphatom a cuccot?
Meg is válaszolom a dolgot, a német csatornán lehet folytatni.[ Szerkesztve ]
-
Barcelona95
tag
5 embernek tudnék küldeni ládát, ha van rá igény.
-
Barcelona95
tag
75 újéviből Fosvagn, pár low tier shit, a kompenzációkkal együtt 30k gold, 4 millió kredit, 5 3D stílus, 56 nap prém
Több mint amit fizettem, de annyira nem vagyok elégedettSzeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Elég közel járok a 279e-hez, ezért az a kérdés, hogy 2 db 15-ös küldit is ki lehet váltani parancsokkal vagy csak egyet?Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz eddieke666 #221999 üzenetére
Véglesen megszűnt ez a lehetőség nem olyan régen.
-
Barcelona95
tag
válasz jozefgucci1 #220856 üzenetére
Szerintem a medek köröket vernek a heavyk-re. A heavyk közül a 8-ast prémet és nem prémet próbáltam, mindkettőtől kihullott a hajam. Egyedül a 10-es érdekel, mert annak jónak tűnik az ágyúja.
A medeknél a 7-essel kezdtem, még a nerf előtt húztam ki őket, szerintem az összes jó volt.
A nerf óta a Panterát abszolút nem érdemes megtartani ha van Progetto, nerf előtt a kettő szerintem egálban volt, egyik ebben volt jobb, a másik amabban, de mostmár egyértelműen a Progetto felé billen a mérleg nyelve.
A Standard B és a Progetto 65 továbbra is nagyon jók, de a hosszú reload miatt okosan kell mindkettővel játszani, de ha megy velük, akkor nagyon élvezetes tud lenni a játék mindkettővel.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz kchryss #219409 üzenetére
Így igaz, a speciálisak között több olyan van, ami abszolút nem borítja fel az egyensúlyt, bár pl a Foch 155-öt nem hinném, hogy bárki is bevinné, arra ránézni is fájdalmas.
Én 260-at hiányolom nagyon, azt imádtam rankedre vinni.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Hogy működik ez a különleges ajánlat?
Ha nem választok az 5 tank közül, akkor a játék random fog valamit adni?Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz phoenix1989 #217260 üzenetére
Az, hogy valaki XVM-et használ, nem jelenti automatikusan, hogy a statisztika modot is bekapcsolja hozzá. Én használok XVM-et statisztika moddal, de nem ez alapján döntöm el, hogy mit fogok csinálni, mert ha béna vagyok, egy narancs játékos hiába lehet gyengébb nálam, meg fog szívatni. Egyébként meg erre van az anonimizer.
Egy tájékozottabb játékos - feltéve, hogy az ellenséges játékos nem használ anonimizert - a klán tag-ből is tudni fogja, hogy ki jó és ki nem. De ha másból nem is, ha egy olyan tank jön szembe, amin 2-3 gun mark van 90%, hogy jó játékos ül benne.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Ha sok éves évfordulót ünnepeltek esetleg a játékban, akkor nézzetek be az email-fiókotokba.
Pár napja, hogy 8 éve elkezdtem a játékot, ennek alkalmából a WG-től kaptam egy e-mailt, amiben az évek alatt elért eredményeimet összesítették.
A legtöbbet játszott tankkal (E 25) kellett "végigmenni" az eredmények között, aminek a végén egy Progetto 46 és 3 nap prém várt, bár a tank régóta megvan, így kompenzációt kaptam, de ez igen jó gesztus a WG részéről.[ Szerkesztve ]
-
-
Barcelona95
tag
válasz Barcelona95 #214943 üzenetére
Hülyeséget írtam, ezek a CW csatákhoz boosterek, hp-t növelnek, töltést gyorsítanak, ilyesmik.
-
Barcelona95
tag
válasz po1son #214332 üzenetére
A Workers pont ilyen.
Az egyik wotos fb oldalon így hirdették magukat:
"Klánunk még mindig várja a lelkes játékosokat, akik szeretnek randomozni, és szeretnének farmolni is, mert a mi klánunk nem várja el, hogy osztagozz, csak randomba csinálni kell a KÖTELEZETTSÉG ÚTJÁT, ami igazán nem nehéz, csak randomozni kell, és mivel randomozol, csinálod a küldiket, és segítesz a klánnak fejlődni, így a klán az összes közös munkát boosterekre fekteti, és így jobban fogsz farmolni. Az erődünk 8as szinten van, közel a 9. szint, és utána már csak egy szint van, hogy maximumra ki legyen fejlesztve, ezt csak közösen tudjuk megcsinálni, már 60+ tagunk azon dolgozik, hogy mihamarabb ki legyen az booster részleg fejlesztve 🙂
Ne felejtsd, nincs elvárás, csak a kötelezettség útját kell csinálni."Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz jano_77 #213767 üzenetére
A Cooler Master Portal nevű progira lesz hozzá szükéged.
-
-
Barcelona95
tag
válasz peterson79 #206505 üzenetére
Én elsőre azt mondanám, hogy ezek az új felszerelések leginkább a lightoknak kedveznek.
A többi osztály működésébe nem igazán szólnak bele szvsz, de a lightok spottolási lehetőségeit nagyon megdobja.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz Argh! #205821 üzenetére
Én örülök neki, mert a ranked sokkal kellemetlenebb volt abból a szempontból, hogy itt nagyon sok Chieftain és 279e volt, ami számomra élvezhetetlenné tette a rankedet az előző szezonban. A 907-tel nincs bajom, persze troll a páncélja, de nincs túlzottan hatással a csatákra, ellenben a 279e-vel. A Chief csak a sebessége miatt mondható op-nak.
Én a cw-ből is tiltanám a reward tankokat, sokkal jobb lenne, ha only random lenne az összes.
Egyedül a 260-at sajnálom, azt nagyon szeretem, hiába van egálban a 277-tel, a sokkal jobb ágyú miatt az egyértelműen a 260-at preferálom.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Létezik olyan lista, melyben le van írva, hogy a 279e-s küldikhez melyik tank ajánlott?
-
Barcelona95
tag
A T-44-100-at korábban maratonon is meg lehetett szerezni, de a kutyának se nagyon kellett, mert mikor bejött, még a T-44-el együtt a gyenge medek közé tartoztak, buffot csak később kaptak.
A Progetto maratonja egyszerűbb volt szerintem, illetve hatásos stratégia a WG részéről a szakaszonkénti leárazás, végigtolsz 7-8-at a 10-ből és max 5k-ért vehetsz 8-as prémet.
Sokan mások és én is emiatt vettem meg a Progetto-t, egyébként a Panterával is teljesen ki lennék békülve, mivel az is nagyon jó tank, sebességben rá is ver a Progetto-ra, csak valamiért az előbbi árnyékában ragadt.
A T-44-100 meg ha bekerül a shopba, rendszerint 11-12k körül van, annyival meg szerintem nem jobb a simánál, hogy ennyi pénzt elköltsek rá.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz Barcelona95 #205214 üzenetére
Jó rájöttem, hogy mi is a baj, nullázódott valójában és a Skodás körrel indult újra.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Érdekes dologra lettem figyelmes a 279e-s küldikkel kapcsolatban.
A Koalíció 2-es küldinél 3k-t kell sebezni 3 egymást követő csatában.
Az első 2 csatában Progetto 65-tel sikerült is, a 3-ban nem, viszont még a csata vége előtt kiléptem és bementem másik csatába a Skoda T50-nel, ahol viszont meglett a 3k.
Viszont a küldetés nem lett nullázódott, hanem eltűnt 2. csata eredménye, viszont az elsőé megmaradt.
Ez esetleg valami bug vagy van valami kiskapu?Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz jano_77 #204444 üzenetére
Ha jönnek a győzelmek, akkor 4-5 nap alatt összejöhet a szükséges fame pont, rosszabb esetben a duplája. Elvileg elég időd lesz rá, a ponthatár egyébként nagyjából 3-4 nappal a vége előtt lesz többé-kevésbé fix, de olyan 20-25k famepont már tankszerzést szokott érni.
-
Barcelona95
tag
válasz jano_77 #203420 üzenetére
Én csak az AMX 30-cal tudom összehasonlítani, de attól szerintem gyengébb.
Az AMX 30-nak kisebb ugyan a penje, de csak ~0,4 mp-el tölt tovább és 390-es alfája van.
Az 50t ágyúja papíron jó, a valóságban nem, össze-vissza lő és kicsiket is sebez.
A sebessége jó, de érzésre az AMX 30 jobban gyorsul.
A toronypáncél viszont elég erős, tud pattogtatni.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz egyedülülő #202531 üzenetére
A T-22 nem cw nyeremény, hanem valamilyen játékmód (talán Rampage) által lehetett megszerezni. Elvileg bekerülhet, mert a tankok közül inkább lefelé lóg ki, mióta a játék egyik legnagyobb nerfjét kapta. Ezen kívül a T95E6 és VK 72.01K ami bekerülhet, esetlegesen az M60 és a 121B helyére. Tudomásom szerint ez utóbbiak viszonylag balanszolt tankok lehetnek, bár én úgy tippelem, hogy a VK erősebb mint az E100. Ezeken kívül az FV215B és a Halálcsillag, valamint a Foch 155 kerülhet be esetleg a kötvényes tankok közé, de ezek sem cw nyeremények.
-
-
Barcelona95
tag
válasz po1son #200905 üzenetére
Azért idegesítő, mert leginkább a jó játékosoknak elérhető. Egyébként én is ezt gondoltam addig, amíg nem játszottam vele. Azóta teljesen máshogy állok hozzá, mert nagyon más úgy nézni a dolgokat, hogy csak ellene játszottam, vele meg nem.
Bizonyos helyzetekben elég gyenge, sidescrape-ben és ágyústatban köröket ver rá az S Conq, hiába van rajta elvileg egy pontos ágyú, snapshotra alkalmatlan, illetve szeret mellélőni is. A felső front csak akkor ér valamit, ha fentről néz rád, egyébként könnyen belövik, toronyban összességében erősebb mint az S Conq, viszont annak a buksiján meg heat pajzs van.
Én adnék neki egy sebességnerfet egyébként, egyből más lenne a leányzó fekvése.
Ha szembejön egy másik Chief, általában én húzom a rövidebbet, mert nem vagyok vele jó. De ha hibázok, az általad említett tankok is lazán megkajálnak.
A 279e sokkal kellemetlenebb rankedben szerintem, mert még a goldot is szereti pattogtatni, pláne ha kicsit meg tudja emelni az elejét.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Én nem látom ennyire borúsan a helyzetet.
Tény hogy a 907 kicsit, a Chief jobban kilóg a sorból, de leginkább azért, mert a nagy többségükben jó játékos ül, ha mindenkinek hozzáférhetőek lennének, egyből nem lenne egyiknek sem akkora a híre.
Én kb a top 10%-hoz tartozok tudás alapján, de a 907-tel csak azért magasabb az átlagom, mert sokkal később és több tapasztalattal kezdtem használni mint a 140-et, de egyébként mindkét tankkal ugyanúgy tudok teljesíteni kb. A Chiefnél ugyanez a helyzet, 2 éve van SC a garázsomban, azóta kicsit fejlődtem, de így is csak +100 az átlag a SC-hez képest.
Az az OP tank, amivel az adott játékos tud is játszani. A WZ 5A jól balanszolt tank, de +300 az átlagom vele a 2 cw rewardhoz képest egyszerűen azért, mert jobban kézreáll.
Az OP-nak mondott prémeket megértem, de alapjában véve még mindig az van, hogy akkor OP, ha jól használják. Én is vártam már sokat a Defendertől top tier-ben, beyoloztam, hogy én leszek a Jani, ki is feküdtem 600 sebzéssel.
A boosterek folyamat jönnek küldikkel meg miegymással, a direktívák is, egyedül a kötvényes felszerelések azok, amikért küzdeni kell komolyabban rankeden vagy Frontline-on.
Egyébként a skill-alapú MM-nek nem sok értelme van, a ranked kb megfelel ennek, de ott is többször előfordul a 15-3-as vereség/győzelem, ugyanis sok múlik azon, hogy a játékosok egy tankot lőnek-e vagy össze-vissza, észreveszik-e, hogy mikor érdemes előre menni és mikor nem.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Szerintem az utóbbi idők legjobb játékmódja. Szórakoztatóak és pörgősek a csaták, egyáltalán nem érzem szenvedősnek még akkor sem, ha semmilyen booster nincs aktiválva.
Számomra a Frontline volt kínszenvedés, ugye az elején még csak 1 map volt, emiatt úgy meguntam, hogy 2x mentem fel a max szintig és abba is hagytam.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
A Team Clash módban működnek a személyes boosterek?
Gondolkodom, hogy a svéd meddel kihúznék egy legénységet.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
-
Barcelona95
tag
válasz kchryss #191835 üzenetére
Én div2 rank 13-nál megragadtam, onnantól nem tudok feljebb lépni.
Én rankedből és cw-ről is kitiltanám a reward tankokat, a 907 annyira ugyan nem, de a Chieftain felborítja teljesen az egyensúlyt mindkét játékmódban.
SC-vel 1v1-ben lazán megkajál.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz peterson79 #191648 üzenetére
Majd délután teszek próbát a 32 bitessel is, hátha úgy más lesz.
Nekem is le van szedve a Game Center, mert máshogy nem lehet a játékot frissíteni, de ezen kívül én nem akarom használni.
Az előző egyszerű nekem jobban bejött, kár, hogy a WG nem hagyta meg azt a lehetőséget.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz Barret001 #191641 üzenetére
Nekem random kilép a játékból, miután vége a csatának vagy akkor, ha kilőttek és magam lépek ki.
Nem tudom, hogy ennek lehet-e köze ahhoz, hogy a 64 bites mappából manuálisan indítom a játékot, hogy megkerüljem az "új" csoda Launchert.
Korábban is előfordult ilyen hiba a modok mellett, de jóval kevesebbszer.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz wwenigma #189965 üzenetére
Nem kell őket a kizárni a randomból, a 907-en és a Chieftain-en kívül egyik sem erősebb mint a normál 10-esek, de ha nem tudnak velük játszani, akkor mindegy is.
Én a 907-tel 3k átlagot hozok, ami csak 200-al több, mint ami a többi medem átlaga, de mivel szinte már elértem a határaimat, így nem tudok annyival jobb lenni vele, mint amennyire jobb a többi közepes tanknál.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz kchryss #189958 üzenetére
Hát én egy bizonyos szinten örülnék neki, de másrészt meg azon az állásponton vagyok, hogy ne akarják már osztogatni a cw tankokat, a képen látható gyengébbeket se.
Totál elveszne az értékük így.Ebit:
A frontline tankokkal egyik sem egyszintű presztízsben.
Ugyanis a frontline jutalmakat ha elég elszánt, egy gyengébb játékos is képes megszerezni, de a cw jutalmakat tudomásom szerint a top 8000 kapja, szóval ott tényleg hozni kell a teljesítményt, mert különben nem kerülsz be tankszerző helyre.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Hogy lehet törölni a függő tankokat?
Betettem a Somuát és a HWK-t, de úgy döntöttem, hogy egyik sem kell.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz Jokerdapro #189123 üzenetére
Ollie az előbb már megválaszolta, de én is megerősítem, hogy jár a 15 db 5x-ös szorzó, a 100%-os legénység és a garázshely, 300 goldért megéri szerintem.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Valaki járt még úgy, hogy megvette a Hydro-t, a kreditet levonta, a tank meg sehol?
-
Barcelona95
tag
A következő CW kampány mikor lesz és milyen tankok lesznek szerezhetőek?
-
Barcelona95
tag
Halálcsillag a shopban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest