Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Bobyjack #191809 üzenetére

    74 csata kellett neki hozzá, 71% wr-tel. Szép teljesítmény, de ilyen kis csataszámnál nagyon beleszól a dologba az mm. Biztos volt olyan akinek hasonló átlagsebzésre 2x ennyi csata kellett hozzá.

    (#191832) wwenigma
    Én screenshot-okkal dokumentálom a haladásom. 27,4 millió kredittel kezdtem a rankedet és most van 27,3 millióm. Alap fiókkal kezdtem, de kaptam pár prém napot ingyen a rankedből.
    Vagyis nálam a szintekért járó jutalmak fedezik a prém lőszer költségét egyelőre. Ugyanott tartok ahol te is, div2 rank11.

    Magáról az idei rankedről a rövid véleményem:
    Sokkal szarabb mint az előző években volt. Nem tetszik a meta és az egész divízió rendszer jobb volt az előző években.
    Elkaptam valami vírust ezért nagyrészt betegen játszottam. Ennek köszönhetően a teljesítményem a béka segge alatt van, de egyelőre szerencsés az mm-em, 60% wr így gyenge játékkal is haladok visszaesések nélkül.
    Kezdetben super conq-kal játszottam, az nem jött be, mert túl hülye voltam hozzá, váltottam IS-7-re na az nagyon baba. Ennél trollabb tank nincs is a játékban. Tegnap volt, hogy 4 oldalról dugtak és mindenhonnan pattogtak rólam, 5k blokk jött össze, elképesztő miket tud benyelni ez a tank. Reward tankokkal nem játszottam 1 kört se és nem is tervezem. Eddig messze az IS-7 vált be a legjobban.

Új hozzászólás Aktív témák