Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thrawn
félisten
Uh de beleverném a WG supportos fejét valamibe, mikor közli, hogy írjak a fórumukra ha problémám van, holott a legelső üzenetemben világosan leírtam nekik, hogy nem érem el azt a tetves fórumot sem....
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kchryss
veterán
válasz ollie #191150 üzenetére
Közben rájöttem, hogy még prém tank sem kellett neki ahhoz, hogy összegyűjtse az xp-t. Volt az a battle royal mód a steel hunter. Ott ha elérted a 25-ös szintet akkor utána 4 küldetéssel naponta 25 ezer xp-t lehetett gyűjteni a steel hunter tankokra. Egy unikum 1-2 nap alatt kipörgethette a max szintig, így volt rá 16-20 napja, hogy az xp-t és az 5x szorzókat gyűjtse. 400-500 ezer xp-t gyűjthetett így amit aztán aranyért átválthatott free xp-re. Ennyiből már simán kijön a 7-es kanai és az egyik 8-as tank. A kínaiból gyorsan kihúzta a 8-ast és a két 8-as tankot elitezte frontline-ban majd ott gyűjtötte rájuk a tovább az xp-t amit aranyért válthatott az újabb ágak átugrásához.
(#191202) Thrawn
Csináld meg azt a dns átirányítást amit tegnap tárgyaltunk a topikban. Elvileg ugyanaz a hiba okozza a te jelenségedet is vagyis ha kijavítod a dns-t akkor tud kapcsolódni a kliens a szerverhez ami a hibajavítást intézi.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz Dobi 562 #191163 üzenetére
Nem gondoltam volna , hogy ezt fogom mondani , de remélem minél hamarabb... jobb nem is látni , hogy milyen csapatokat tud összeválogatni egymás ellen a WG . Érdekes ... a katasztrofális "véletlenszerű" csapat-összeállítások miatt még nem nyújtottak be petíciót a statisztika huszárok . Ha nem látod még mindig ott van az illúzió , hogy 50-50 százalék a nyerési esélye a csapatoknak .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Thrawn
félisten
válasz galervin93 #191206 üzenetére
Most őszintén, szerinted nekem kéne ezzel baszakodni?
Thank you for contacting us again.
Your account has already been tagged as affected. When there is a compensation, it will be automatically distributed to the affected accounts.
Have fun on the battlefield!És mielőtt még elküldhettem volna melegebb éghajlatra a második "have fun in the battlefield" dumáért, lezárták a ticketet. Mégis hogy a qrvaéletbe gondolták ezt a have funt, ha még a játékot sem lehet feltelepíteni? ÁÁááááÁááÁááÁÁÁ
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kchryss
veterán
válasz Thrawn #191205 üzenetére
A letöltés is megoldódna a dns-sel szerintem.
Vagy ahogy galervin fórumtárs írta szedd le innen az EU HD #0037-et aztán ha elindítod lehet sikerül felfrissítenie magát a jelenlegi verzióra: djgappaVagy próbáld meg mondjuk az ászia verziót leszedni aztán utána átállítani eu-ra: [link]
Utóbbi esetben a wg centeres telepítés a javasolt, mert ott lehet állítani a régiót.[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
Ahahahhaa, még egy küldi abszolválva
+LT 15 küldetés kitüntetéssel végre visszakaptam 4 parancsot, plusz amit ugye a küldi teljesítésért ad öröm és bódottá
-
Dobi 562
addikt
A Chimera Coalition 15 kituntetessel stilusosan egy Tank Asz korrel lett meg. A kemperek meg lettek buntetve rendesen.
Replay. -
jimmy74
őstag
Az első szakasz küldetések vagyis stug-ob 260 parancsait nem lehet felhasználni a 2-dik küldetés sorhoz ?!(excalibur,chimera,279)
WoT:jimmbo
-
Thrawn
félisten
válasz kchryss #191208 üzenetére
A kifizetett prémium napokat is le tudom innen tölteni?
Értékelem a segítő szándékot, de azt nem feltétlenül innen kéne kapni, hanem a WG-től. Ott viszont sajnos csak agyatlan vadbarmok gépelik be a semmitmondó sablon válaszaikat, töröltetik le velem a játékot úgy, hogy állításuk szerint reggel már szólt nekik a fejlesztői csapat a problémáról, hogy egy rakás foshalom bizonyos IP tartományból a weboldaluk, beleértve azt a részt is, ahonnan le lehetne tölteni azt a qrva klienst a játékkal együtt. És ezt b+ nem tudja összerakni fejben és mikor rájön, hogy ezt qrvára elb*szta akkor meg sok szerencsét kíván a csatamezőn, ahova be sem tudok lépni, a másik vadparaszt meg közli velem, hogy írjak a fórumukra ha bajom van, amit ugyanúgy reggel óta tudnia kellene, hogy qrvára nem elérhető. Hát elmennek a jó édes anyukájukba....
-
kchryss
veterán
válasz Thrawn #191214 üzenetére
Teljesen megértem a felháborodásod és igazad is van. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy 2 lehetőséged van:
1) Feleslegesen levelezel velük, mert hozzá nem értő idióták dolgoznak a supportnál és így nem játszol a játékkal napokig amíg meg nem oldják általánosságban a problémát
2) Megoldod helyettük saját magadnak és játszolA 2)-es opcióban próbáltam segíteni. Tőlük felesleges segítséget várni, mert nem fogsz kapni.
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek nincs meg a launcher az eu szerverre?
Legalább 4 napja próbálom leszedni, jó lenne vele játszani de a honlapról képtelenség letölteni.Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
rolio1
tag
Nem jön valaki? 8-as farmolás, TD-15 küldetés...
rolio -
Dr.Én
veterán
Hali
Micsoda szép újdonság a boltban, még jó hogy nem tudok vásárolni, be lépni, meg a többi
[link]WOT: kissio
-
e-newsee
addikt
válasz Massmurderer #191226 üzenetére
Szerintem a hótolós új tankra gondolt.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Dr.Én
veterán
válasz Massmurderer #191226 üzenetére
Nem tervezek kötvényért vásárolni tankot. Van 12300 kötvényem kb.
A tízesek nem érdekelnej, a kis tesók közül sok meg van vagy volte-newsee
Igen, arra gondoltam[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Massmurderer
őstag
The 121B - kínai Tier X közepes tank: 15.000 kötvényThe M60 - amerikai Tier X közepes tank: 15.000 kötvényThe FV215b - brit Tier X nehéz tank: 12.000 kötvényThe AMX M4 mle. 49 Liberté - francia Tier VIII nehéz tank: 8.000 kötvényThe T26E5 Patriot - amerikai Tier VIII nehéz tank: 8.000 kötvényThe Panzer 58 Mutz - német Tier VIII közepes tank: 8.000 kötvényThe STG Guard - szovjet Tier VIII közepes tank: 8.000 kötvényThe Pz.Kpfw. IV Hydrostat - német Tier V közepes tank: 3.000 kötvényThe Т-34 shielded - szovjet Tier V közepes tank: 1.500 kötvényThe М10 RBFM - francia Tier V TD: 1.500 kötvény Ennyit tudok,ennyit olvastam erröl.
-
Massmurderer
őstag
Nekem tavaly,meg tavaly elött abba a karácsonyi nyitogatosba kijötek a ritka tankok is.E25,type 59,defender,stb.Egyik kedvencem amúgy az 5ös francia prém arty
-
jano_77
nagyúr
Hmmm....ez érdekes. Elvileg lenne javító pöcs - hogy mit tartalmaz senki nem tudja - de a letöltő center hibája miatt nem elérhető!? Király ez a WG. Nagyon szétcsúsztak Ivánék. előre hozták a Karácsonyi céges partyt és felélték az összes kokó tartalékukat?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Moleman #191235 üzenetére
Én még csak a 7-nél tartok, de azt kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam én is. Egészen jól lehet sebezni vele, időnként még pattint is, mert nem találják el a 2 tumort a buksin, és a WN8 értéknél meg nagyon alacsonyan van a szint vele szerintem - MOE szint sincs nagyon magasan.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
popey37
addikt
-
Jadro
veterán
Kevés a pénz fejlesztőre, toljunk nekik még többet, hátha dolgoznak is érte. [link]
Mellesleg én sem tudom letölteni a játékot, de jól is van ez így egyelőre.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
ooloo
őstag
Nálam működik a prémium shop ... szerintem végeztek a javítással .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz nanus #191243 üzenetére
Azért gondoltam , hogy mindenkinél elérhető a honlap , mert én semmit nem állítgattam .... több napig én sem értem el és egyszer csak beengedett a boltba . Sőt , az eventes oldalra is beengedett . Magasan a német vezet ...
-
KisApám
addikt
Kódokat kipróbáltam, ha már működik a SHOP oldal.
Mindegyik műxik.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest