-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ticzi01
aktív tag
sőt csináltam egy publikus ftp címet ha valaki leszedné és hajlandó lenne visszatölteni írjon privátba és megadom a hozzáférést!
Valaki akinek gyors nete van mert most hívtam egyik ismerősöm nála is ezt csinálta.
De egy 120as chellon vagy 60ason simán lejönne.
Egy másik fájlt tegnap így letudtunk szedni csak éppen roszat sikeredet és most kellene a szoftver...köszi
[ Szerkesztve ]
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, és hirtelen nem tudom megoldani sehogysem.
http://riarex.hu/index.rfs?&md=pr&id=1442
[link]
Jobb oldalt:
-Letölthető anyagok
-Szoftver
-GV-v8401-Hun-PureSer... zip 373.2 MB 2011.02.14Erre lenne szükségem de valami miatt nem tudom letölteni a letöltés mindig megszakad, próbáltam 2 féle Interneten is mindenhol ez a hibajelenség.
Ha esetleg akinek lenne valami gyorsabb nete letöltené és feldobná valami ftp-re ahonnan le tudnám húzni a cuccot.Köszi előre is!
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Azt tudja valaki miért lehet az, hogy lementettem egy egész partíciót a gépről de az üres partícióra azt írja, hogy van rajta még majd 7 giga foglalt hely.
-
válasz #40553216 #37293 üzenetére
Bocs én kevertem.
UUID -Universally Unique IDentifier, an alpha-numeric label which can be assigned to every storage device on your Unix system (currently used in Ubuntu and many other Linux distros). UUIDs are guaranteed to be unique on your system, thus ensuring each storage device will always be referred by a unique label. UUIDs are created for each drive and each partition found in your system.
[link]A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
törölt tag
Meglehet, nem értek hozzá.
De nekem van ilyenem (nyilván Linux ):
ls -l /dev/disk/by-uuid/
összesen 0
lrwxrwxrwx 1 root root 10 2011-03-04 09:14 01C840F89E2EE680 -> ../../sda1
lrwxrwxrwx 1 root root 10 2011-03-04 09:14 6f5e5d2e-58d9-4f34-982d-3016a36ede6e -> ../../sda2
lrwxrwxrwx 1 root root 10 2011-03-04 09:14 794adcbf-c56f-4b15-913e-b4a8fc0c3e51 -> ../../sda3
lrwxrwxrwx 1 root root 10 2011-03-04 09:14 f4f2dd17-c4cc-45a5-b1ca-2fea33721ca9 -> ../../sda5Amikre azt írja, hogy uuid, bár ezek partíciók. Az első az XP partíció, és láthatólag "kicsit" más.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Üdv!
1800milliárd hsz-t nem akarnék átnyálazni.
XP alatt hol tudom megnézni a hdd uuid-jét?
Köszi
T -
kraftxld
félisten
Vezérlőpult, rendszer, haladó, indítás és helyreállítás és az automatikus újraindulás elől kiveszed a pipát.
Vagy a nirsoft féle bluescreenviewer cuccal megnézed, hogy mi okozta.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Sziasztok,
Van egy hp8440-en és a legutóbbi win update óta minden lekapcsolásnál elszáll kékhalállal, hogy vmi driver nem megfelelően lett telepítve. Sajnos a kék képernyő túl gyorsan eltűnik, így nincs időm felírni a hibakódot.
Kérdésem az lenne, hogy honnan lehetne extra infókat kinyerni, hogy miért száll el kék halállal.üdv: sonar
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Lenry
félisten
válasz plaschil #37286 üzenetére
felrakod ezt, csinálsz egy snapshotot a rendszerről és gebasz esetén pár kattintással visszaállítod. a kettő közt meg úgy kúrják szét a gépet, ahogy akarják
egyébként meg ha csak MSN meg Firefox kell, akkor tegyél fel egy Ubuntut, mindkettő van rá, és egy Down-kóros csimpánz is képes kezelni.
anyámék ugyanígy tették tönkre a gépet időnként, akkor kaptak egy Linuxot, azóta sincs semmi baja a gépnek.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
plaschil
aktív tag
Üdv!
Otthon én vagyok egy XP-n a rendszergazdi. Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudnék olyan fiókbeállításokat végezni, hogy az adott user ne tudjon semmilyen programot elindítani, csak amit én engedélyezek. Értem ezalatt az összes exe fájlt. Csak azokat szeretném hagyni elindítani amiket én jóváhagyok. Elegem van abból hogy állandóan tönkre van vágva a rendszer holmi vírusokkal, ilyen olyan akármi progikkal. Már megvontam a telepítési jogot, a lemezterületet lecsökkentettem, de gondolom ezek a portable-s sz*rok gallyra vágják a rendszert. Sőt azt is szeretném beállítani hogy másolásokat, áthelyezéseket, törléseket nevégezhessen. Egyedül egy mozilla futhatna, meg az msn. Semmi letöltés meg ilyenek. Lehet hogy a letöltést elég lenne korlátozni?
Van valami ötletetek az ilyen userek ellen?
[ Szerkesztve ]
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
brd
nagyúr
válasz SzalaiG #37278 üzenetére
A BIOS POST pittye után szorgos F8 nyomkodás (kb. fél másodpercenként 1x), és a feljövő menüben (ha az ASUS bootmenü jön fel, akkor néhány kedves szóval illetheted az ezt kitaláló, csodálatos fantáziával megálmodott ASUS mérnököt, vagy egy felmenőági családtagját, és eszköz kiválaszt, majd megint szorgos F8 nyomkodás), VGA mód engedélyezése. Ha így látod a képet, akkor átállítod olyanra, amilyet szeretnél, majd utána próbaképpen újraindítod a gépet.
The only real valuable thing is intuition.
-
detroitrw
addikt
-
SzalaiG
addikt
Feltettem az intel extreme2 integrált grafikus kártya gyári driverét, ami elállította az asztal felbontását olyanra amilyet már nem tud a monitorom.
Hogyan lehet visszább venni? Az oprendszer Xp sp3. -
Poo
senior tag
válasz detroitrw #37275 üzenetére
Ha eredeti mindhárom xp prof akkor nem kéne semmi gond legyen ha csak 1 cd-d van hozzájuk, az meg mért fontos hogy különböző seriallal legyen telepítve, a megvett licens a lényeg ha jól tudom de javítsatok ki ha tévedek.
Szerintem hanyagold a gányolt edition telepítőket mert csak a baj lesz velük, ha meg amúgy is innen onnan letöltött telepítőd van mindegy h azonos a serial vagy sem.Azt tudom h eredeti cd kulcs tört telepítő lemezzel nem fogadja el és forditva sem.Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom hogy adott 3 gép
mindegyiken különböző serial-al telepített XP prof. (32bit)
de csak az egyikhez való CD-t találom ...próbáltam egy tömeglicences ("okos") XP példányt, hogy hátha az eredeti serial -okkal majd továbbengedi a lemez a telepítésnél
de sajnos nemmit lehet tenni hogy ugyan azzal a serial-al feltudjam rakni ismét az XP-t?
azzal az eredeti lemezzel próbálkozhatok más serial-al?köszi előre is
-
-
sz.j
nagyúr
Vagy csak benéztem az egészet ..., mert a gg végződésű fájlokat külön nem lehet megnyitni és telepíteni, csak a Google Desktop-hoz?
Mert ahhoz simán megy ....Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Srácok, egy kis segítségre lenne szükségem.
Letöltöttem egy pár Google modult, de sajnos a Win XP (SP3) nem tudja a ....gg végződésű fájlokat (pl. clock,gg) megnyitni.
A Google Desktop-ot viszont simán megnyitja és telepíthető is a progi.Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám a gg végződésű fájlokat is megnyitni?
Előre is köszi a segítséget.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Cloud_s
aktív tag
A kb971029-es update-el van valakinek tapasztalata?
Nem akar Auto Update-en keresztül lejönni, pedig a Windows Update weboldalon a "sürgős" kategóriában szerepel (és innen manuálisan fel is tudnám tenni).A problémára egyébként a Nod32 hívta fel a figyelmem, gondoltam, majd a következő "turnussal" lejön ez is, de nem. Más hotfix már települt azóta, szóval az Auto Update látszólag rendben működik.
A gépen nincsen neki log-ja, vagy mappája, tehát még nem is próbálkozott felmászni soha.
Mi okozhatja ezt a viselkedést? Nektek lejött automatikusan? -
Messor29
csendes tag
Sziasztok!
A következő szakmai jellegű kérdésem volna. Telepítettem egy szoftvert, ami nem igazán volt eredeti. Mikor már nem kellett, töröltem volna a gépről, de a telepítés/törlésnél (valszeg mert nem volt eredeti) nem volt hajlandó törölni teljesen és a szoftver ikonja még mindig ott van. Szeretném kicsit helyrepofozni a gépemet és a kérdésem arra vonatkozna, hogy miképpen, vagy milyen szoftver segítségével tudom, a telepítés/törlés listájából kitakarítani ami már nem kell, ha normál módon nem tudtam törölni.Segítségeteket előre is köszönöm
-
föccer
nagyúr
válasz hajtömeg #37262 üzenetére
A dátum/idő hiba miatt jó esély van a bios elemének a merülésére. Bár ettől még az alaplapban lévő eszközöket jól kellene felismernie.
Office: Minden telepített program lassíthatja valamennyire a gépet, hiszen a regisztribe új bejegyzések kerülnek, a hdd töredezettsége növekedhet, esetleg az indítópultba befészkelheti magát az adott program, vagy valamelyik komponense. Bár ennek a mértékének nem szabadna látványosnak, érezhetőnek lennie.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hajtömeg
aktív tag
Sziasztok.
Újra itt.
Pár hete beszélgettünk,hogy a régi gépemben érdekes módon a lemezkezelő Athlon 1500+-nak írja a benne lévő Sempron 2400+ -os procit.
Végülis sokra nem jutottuk,de azt megfejtettük,hogy a BIOS felismeri,ugyanis 1667MHZ-et ír bekapcsoláskor,ami a Semproné.
Nya,most megint összeraktam a gépet és hopp már csak 1333MHZ-et ír a BIOS.
Demé?
XP SP3-van fent.
Egyébként más érdekesség is van,mikor kihúzom a gépet leáll az óra, így minden bekapcsoláskor állíthatom vissza.
Lemerült az alaplapi elem? (asus a7v8x-x)Ja,és az office 2007 belassíthatja a gépet?
Mert mióta feltettem mintha lassabb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Hali.
Elkezdtem kicsit átdizájnolni az xp-met widgetekkel, meg minden ilyen felesleges dologgal
Azt kérdezném, hogy ismertek-e valami olyan programot, vagy widgetet, aminek a segítségével át tudom dizájnolni a tálcámat meg a start menüt?
Előre is köszi! -
Poo
senior tag
válasz toldyjani #37256 üzenetére
mappáknál a tulajdonságoknál a biztonsági fülnél add hozzá azt a user nevét amivel most xpnél bent vagy és teljes hozzáférést is vagy live linux cdvel bootolj be az biztos nem fogja kiírni h hozzáférés megtagadva és le tudod menteni valamire.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
-
toldyjani
csendes tag
Hali!
Lenne egy érdekes gondom.Én most telepítettem újra az Xp-t mert a Win7 valamiért összeomlott.De ugye rajtmaradt és annó a 7 essel lakatot tettem egy két mappára.Namármost újraraktam az Xp-t és most az XP nem tud hozzáférni ezekhez a mappákhoz.Tudna nekem valaki segíteni abban hogyan tudom újra használni a mappáimat?Válaszokat előre is köszi szépen.
Üdv: Jani
-
csilla145
tag
Sziasztok.
Kellene nekem némi segítség mert szeretnék csinálni egy olyan XP lemezt amit nem kell telepíteni hanem lemezről lehet futtatni.Azért van szükségem rá mert van egy laptopom ami nem látja a merevlemezt.Ha tudnátok egy linket adni hogy mit érdemes letölteni és mit hogyan kell csinálni hogy működjön is azt nagyon megköszönném.Volt régen egy ilyen lemezem de már nem tudom hova tettem.
Előre is köszi
-
brd
nagyúr
válasz wiggen123 #37237 üzenetére
Van, domain. Ahol több munkacsoport van, nehezen veszi be a gyomrom, hogy ne lenne (legalább) egy szerencsétlen Win2008-ra (vagy 2003, ha még találni valahol) pénz.
Egyébként, ha jól értem, XP Pro(k)-ról van szó. Ott megoldhatod a Local Security Policy (Helyi Biztonsági Házirend) piszkálásával, hogy egy adott user ne tudjon helyileg bejelentkezni, csak a hálózati megosztáshoz férjen hozzá. De vigyázz, mert ha valami olyat elállítasz, akkor akár a rendszergazdákat is kizárhatod a gépből, és így csak az adott OS-en kívülről lehet helyrehozni a dolgot (a próbálkozás előtt esetleg csinálj egy mentést olyan megoldással, ahonnan akkor is vissza tudod állítani, ha az adott OS nem indul).The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szitya1980 #37240 üzenetére
Asztalon jobb klikk/tulajdonságok/megjelenés/hatások és itt a nagy ikonok használata előtt ha van pipa vedd ki.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
törölt tag
válasz szitya1980 #37240 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy a grafikus beállításoknál az ikontávolság túl nagyra van állítva. Azt kellene visszaállítani.
-
szitya1980
csendes tag
Sziasztok!
Winxp alatt van a következő gondom: az asztali ikonjaim túl nagy helyet foglanak el, amikor automatikus elrendezésre klikkelek illetve amikor automatikus elrendezés vagy ikonok igazítása nincs kiválasztva akkor pedig annyira egymásra tudom tenni őket, ahogy korábban nem.
Még a múlt héten normális határai voltak az ikonoknak de most valamiért vagy túl nagy határokkal rendelkeznek vagy egyáltalán nincsen meg az egészséges egymástól ikon távolság, amikor automatikus elrendezésre váltok. Ez a 2 véglet van és nincs átmenet jelenleg. Mi lehet a megoldás, hogy a régi elrendezést visszanyerjem? Rendszer visszaállíás és directx frissítés már volt. Nyomogattam is a asztal tulajdonságait de attól függetlenül bármilyen ötletet szivesen veszek mert már kifogytam belőlük és az is lehet, hogy elsiklok valami felett.
A képekből remélem jobban látszik, amit megpróbáltam itt összehordani.
köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
válasz kraftxld #37236 üzenetére
Beépülők kilőve és továbbra is csinálja.
De amúgy a Flash is szar, mert időnként csúnyán beszaggat és kezelhetetlenné válik, pedig abból is a legfrissebb van fent.
Lehet, jobban járok, ha újrahúzom a rendszert és tesztelek, mi szórakozik?[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Mahesa
tag
válasz wiggen123 #37237 üzenetére
Jobb megoldás csak a fájlszerver vagy win domainba helyezett gépek és akkor a domain userekre tudod korlátozni a hozzáférést, nem csak helyiekre. A legegyszerűbb talán egy samba. Csak ott meg felhasználónév/jelszó megadás kell majd a csatlakozásnál. Tehát a legjobb win domain + fájlszerver
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
A megosztásokkal kapcsolatos lenne a kérdésem. Van e arra lehetőség, hogy olyan hálózatban, ahol nincs szerver, csak több munkacsoportba vannak szervezve a munkaállomások, úgy osszak meg egy mappát, hogy azt csak bizonyos felhasználók érhessék el.
Már próbáltam beállítani a távoli felhasználónak a jogokat, de nem engedi kiválasztani csak a helyi gépet.
Pótmegoldás, ami elég rossz, hogy adott gépen létrehozok egy ugyanolyan felhasználót és így hozzáférhet a megosztáshoz távolról, de így a géphez is hozzáférhet alkalom adtán, ami aggályos.
Van valami jobb megoldás?Sometimes you win, sometimes you learn.
-
JetiRulez
őstag
válasz kraftxld #37233 üzenetére
Úgy vettem észre, csak böngészéskor jön elő. A böngésző maga nincs befagyva, de várakozik az oldalakra. Ez teljesen véletlenszerűen jön elő, vagyis nem minden indításnál.
Feladatkezelőben azt látom, hogy ilyenkor a CPU felpörög 100%-ra, míg el nem kezd tölteni az oldal.
A folyamatok közt nem látok drasztikus eltérést.
Van erre külön process monitor program, ami azt is kiírja, hogy ilyenkor mit csinál a gép?"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Gergello
addikt
Sziasztok!
A következő történt. Régen telepítve lettek HP hálózati nyomtatók a gépre (ip alapján vannak hozzáadva). Ezek közül az egyik jó ideig nem volt használva, de a többi igen. Tegnap újra bekapcsolták az a nyomtatót, amit eddig nem használtak. Csatlakoztatták a hálózatra. Nyomtattak egy fájlt az asztalról.
Amikor legközelebb nézték az asztalt azt vették észre, hogy eltűnt az asztalról az összes fájl. Csak az az egy darab maradt meg, amit nyomtattak, tehát megvolt nyitva. Emellett megmaradtak az ikonok és a mappák is az asztalon.
(Szerencsére csak a fontos, asztalon tárolt doc-ok és xls-ek vesztek oda.)
Utána csináltak 2 rendszer viszállítást, de a fájlok sehol.Tipp?
A nyomtató egy Hp Color Laserjet 4600.
Rendszer: XP Sp 3 -
hajtömeg
aktív tag
Sziasztok
Okosan sikerült feltennem az XP-t anélkül,hogy rendszeren kívül a vinyó többi részét is particionáltam volna. (elszoktam már az XP-től)
Van még valami megoldás,hogy particionáljam a vinyó többi részét is avagy újra kell tennem?[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz föccer #37223 üzenetére
Kiegészíteném azzal, hogy az eredeti telepítőlemez nem biztos, hogy hiányozhat. A refurbished (felújított) számítógépekkel adott refurbished (nem OEM és nem dobozos) XP (erről tudok) esetén csak az eredeti telepítő médiáról (lemez, partíció, stb.?) lehet telepíteni, ha az nincs meg, akkor új licenct (ennek a szónak a leírása mindig kiborít ) kell vásárolni. Nem szoktam olvasgatni a licencszerződéseket, de más MS termékek esetében is élhet ez a megkötés.
ui.: ráadásul a refurbished licenc (ami tartalmazza a telepítő médiát és a refurbished matricát) csak az eredeti (OEM) matricával együtt érvényes
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
föccer
nagyúr
válasz szamovar #37221 üzenetére
Jaj, ez fájt. Már nem aktuális... No, akkor elárulok egy titkot. Amikor megveszed a win-t, akkor nem az a lényeg, hogy lemezt kapsz hozzá. Úgy igazándiból az majdhogynem mindegy, hogy milyen forrásból telepíted. A lényeg a serial key, illetve a hozzá tartozó hologrammos matrica. Az sosem évül el. Ha újratelepíted, akkor is érvényes marad
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
szamovar
tag
válasz Воланд #37219 üzenetére
De volt rajta, viszont már nincs, letépte valaki. Az az érzésem, hogy fater mikor az informatikussal újratelepítette a gépet, leszedték, hogy már nem aktuális, csak én erről nem tudtam. Nincs más megoldás?
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
föccer
nagyúr
válasz szamovar #37218 üzenetére
Értelem szerűen sehogy. Az aida-t arra a számítógépre kell feltenni, ahonnan a cd kulcsot ki akarod bányászni. Ha megvan a cd kulcs, azt begépeled a zárolt rendszerrel. Ha elfogadja, akkor lehet örülni
üdv, föccer
-
Воланд
titán
válasz szamovar #37218 üzenetére
Jelen esetben lényegtelen, ha azt írja, hogy nincs aktiválva, hiába telepíted az adott programot, a kódot nem fogod tudni kiolvasni, mivel nincs is beírva.
Húgod gépén nincs egy matrica, rajta a serial-al?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
szamovar
tag
válasz föccer #37217 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Viszont továbbra sem világosak a [37216-ban] megfogalmazottak.
[ Szerkesztve ]
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
föccer
nagyúr
válasz szamovar #37213 üzenetére
Ha egy OEM Wint veszel, és azt egyszer feltelepíted, akkor az ahhoz az alaplaphoz lesz rendelve. Minden más alaplapot tertalmazó rendszerre illegális a telepítése. Amit RootRulez linkelt programot, az arra való, hogy egy telepített rendszerből ki tudja olvasni a cd kulcsot, amit a telepítésnél használtak. Ha ki tudtad olvasni azt a cd kulcsot (vagy megvan az eredeti matrica, akkor arrol is leolvasható), akkor azt meg lehet próbálni felhasználni.
üdv, föccer
-
szamovar
tag
válasz RootRulez #37215 üzenetére
De hogy kell telepíteni, ha a számítógép bekapcsolását követően nem lép be a rendszerbe addig amíg nem írom be a kódot, ha későbbre szeretném halasztani, akkor meg kijelentkezik.
-
manoarc
senior tag
válasz Biriboyka #37212 üzenetére
bocs,hogy nem fordítom le. lusta vagyok
Ezeket nézd végig. Ha egyik sem segít, teljes reinstall. Akár BIOS frissítés is mehet.
{。^◕‿◕^。}
-
szamovar
tag
válasz RootRulez #37211 üzenetére
A húgom gépéhez adták a CD-t, tehát nem jogosan használom. Viszont rendkívül fontos, hogy újra belépjek a gépembe, vállalom a kockázatot. Nem vagyok otthon az ilyen programok terén, szóval leírhatnátok, hogy miként is működik ez, és mi a teendőm.
-
Biriboyka
senior tag
Mi lehet a gond?
Van egy pár játékom aminél valami kékhalált okoz "Bad Pool Header"-rel.
Men of War, Bulletstorm elsőre.
Minden alapon, semmi sincs húzva. Memtesttel leteszteltem a memóriákat, hibátlanok. VGA tesztelve, hibátlan. Minden driver friss és mégis kék halál.Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
szamovar
tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy nem böngésztem végig a fórumot, de sürgősen kellene a megoldás. Szóval van egy asztali gépem, amire felraktam az xp-t(eredeti CD), majd 30 nap haladékot adott, hogy beírjam a kódot. Nem foglalkoztam vele, mert a másik gépen sejtéseim szerint rajta van a kulcs. 30 nap letelte után nem enged tovább amíg nem írom be, így megnéztem a másik gépet de sehol semmi. Mit tegyek? Még a számla is megvan, bár 2005-ben vettük a számítógépet.
Kérlek segítsetek, mert nagyon kéne a munkámhoz a gép.
Üdv: szamovárAlcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
brd
nagyúr
válasz Kakumix #37208 üzenetére
A server mentését töltsd vissza, mert ott lesz a baj. Ha ilyen hibával nem indul, és tényleg valamelyik frissítés lehet a baj (ez mondjuk nem túl valószínű, DLL nem szokott hiányozni, még ha valamit el is szúrtak a frissítésben ), akkor az már nem segít rajtad, hogy a M$ majd később kiad egy javítást (amit ugye a futó OS alatt kellene telepíteni).
-
Kakumix
senior tag
válasz zoltanz #37207 üzenetére
Houston, egy kis baj van.
Ma reggel beérek az irodába és lassan indul el a gépem, nem baj belépek. Mikor legközelebb arra járok újra be kell lépnem, kezd gyanús lenni. Újraindul. Ezt játszuk még párszor, majd F8 ne induljon újra. Hurrá! BSOD
DFS_FILE_SYSTEM, STOP: 0x82
De jó! Régi gép biztos rossz a vinyó. Elő az éppen nálam lévő kölcsön laptopot, hiba ugyanez. Kolléga jön nem indul a gépe, majd kiderül, hogy csak az idul, amelyik nincs hálózaton. Minden gépen lefutott a tegnapi windows update lehet ez a gond vagy inkább vírus?
A gépeim legálisak, különböző víruskeresők futnak a gépeken.
Update: a szerverünket ujraindítottam, mert odébb lett rakva és most szólnak, hogy az sem megy
Hiba: windows could not start because of an error in the siftware (ja, egy error ) blabla load needed DLLs for kernel. blablaKezdjem visszatöltögetni a mentéseket vagy update hiba és várjak javításra a microsoft-tól?
Szerk.: hardver vegyes, szoftver szintén, kliens xp, szerver 2003, víruskeresők frissítve (bekapcsoltam őket), a laptopot tegnap telepítettem, frissítettem, a gépemen pedig tegnap rwggelre futott le az ms virusketeső találat nélkül
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
zoltanz
nagyúr
Azt nézem az XP SP3 is meghálálja a 1 GB RAM -ot 512 helyett.
-
brd
nagyúr
válasz kraftxld #37202 üzenetére
Ha a WLAN-kártya 3rd party software-e ezt nem tudja, akkor azt ki kell kapcsolni, és rábízni a WZC-re (a beépített Wireless Config'), úgy tökéletesen működik; persze fel kell venni a wireless profilt, adatokat megadni benne etc.
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
Van-e lehetoseg arra, hogy a wireless meg a bejelentkezes elott csatlakozzon, ne csak utana. Egy helyen roaming profilok vannak es megy a siras ha csak wifi-n hasznaljak a laptopokat. Mazzaggal semmi gond nincs.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest