-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
A megosztásokkal kapcsolatos lenne a kérdésem. Van e arra lehetőség, hogy olyan hálózatban, ahol nincs szerver, csak több munkacsoportba vannak szervezve a munkaállomások, úgy osszak meg egy mappát, hogy azt csak bizonyos felhasználók érhessék el.
Már próbáltam beállítani a távoli felhasználónak a jogokat, de nem engedi kiválasztani csak a helyi gépet.
Pótmegoldás, ami elég rossz, hogy adott gépen létrehozok egy ugyanolyan felhasználót és így hozzáférhet a megosztáshoz távolról, de így a géphez is hozzáférhet alkalom adtán, ami aggályos.
Van valami jobb megoldás?Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Lehetséges e a windows command konzol vagy mi (cmd) karakterkódolását átállítani? Pl. UTF8 -> ISO akármi vagy fordítva?
Ha én írok be magyar ékezetes karaktereket pl echo éáűő akkor jól működik, de ha egy progrom outputja szolgáltatja azokat, akkor már nem jó.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Képzeljétek mi történt: Kipróbáltam mennyire tuningbarát a videókártyám, persze a határok feszegetése közben össze is omlott néhányszor a rendszer + kifagyott is. Valamikor közben elállítódott a tálcaikonok felbontása és most olyan undorító pixeles, hogy "gyönyörűség" ránézni
Valaki tudna segíteni, hol lehetne beállítani ezt a felbontás, vagy szinmélység stb dolgot?
dpi állítással már próbálkoztam, de az nem használt.
Minden ötletet szivesen fogadok.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
válasz hruodnand #1857 üzenetére
De közben rájöttem, hogy elfelejtettem még kikapcsolni a friss rendszerben
Be lehet e állitani valahogy, hogy egy program automatikusan magas prioritással induljon? Nem a feladatkezelőben, hanem simán minden induláskor adott prioritásu legyen. Segédprogramot ismerek, de érdekelne, hogy lehetséges e magában a winben beállitani ezt. Registry turkálással biztos be lehet ezt le merem fogadni
[Szerkesztve]Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Ha magára hagyom a gépet az op rsz kijelentkezik a felhasználói fiókomból rövid időn belül. Ezt le lehet tiltani?
Sometimes you win, sometimes you learn.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest