- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz Dagaddt #33399 üzenetére
Üdv!
Használj 64bites operációs rendszert, és megszűnnek ezek a gondjaid!
32biten a maximum 4GB! Tehát a gépben lévő összes memória lehet annyi, videokártyával + memóriával + stb... + stb...
Vista vagy Win7 jó lehet csak, 64bites legyen! Ezekből van magyar is, XP-ből (64bit, angol)!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Dagaddt
aktív tag
Hi mindenkinek!
Rég jártam itt a PH-n.
Mit lehetne tenni az XP-vel hogy több memóriám legyen?
Csak mert rendereléskor betöltöm a progt meg a jelenetet majd csinálok egy rendert, vagy csak előképet akarok nézni és csá kiszáll mondván hogy kevés a mem. 4GB amiből csk 2felet lát ugyi és már felszabadítottam vagy 15GB-ot virtuális memóriának! De azzal sem mentem semmireHa valakinek volna ö tlete előre is köszi! Addig is küzködöm!
D°°ci
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! A legutóbbi frissítés feltelepítése után eltűnnek ikonjaim a tálcáról és nem tudom mivel szüntethetném meg. Visszaállítottam a rendszert egy régebbi mentésre, újra frissítettem az XP-t és megint eltűntek.
A daemontools, a hangerő, az active sync, rainlander és az ati controller ikonjai tűnnek el. Valaki esetleg tud segíteni?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
félisten
válasz Sziszifeca #33396 üzenetére
Hali!
Valamit uninstalláltál és az nem volt sikeres, vagy látszólag sikeres volt, de mégis fentmaradt valami belőle. Ha ez a helyzet, akkor az lehet a megoldás, hogy újra feltelepíted azt az alkalmazást, majd eltávolítod ismét vagy pl a CCleaner-el kitakarítod a registry-t.
(Esetleg pl Revo uninstallerrel eltávolítod a "bent ragadt" telepítést)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Szerintetek az mitől van, hogy XP betöltése után megjelenik ez a ki ablak:
"Launchanywhwere tulajdonságok file hiányzik" - most ez mi, mert nem találtam sehol megoldást rá..??>>Youtube/Sziszifeca<<
-
félisten
-
tkesy
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #33390 üzenetére
Van floppy meghajtó, és be is adom neki a gyártó oldaláról letöltött drivert, az XP nekiállna telepíteni, majd kiakad a fent említett hibával...
Win7 simán felment hasonló úton, de sajnos XP-t kell(ene) visszaraknom...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
McKane
senior tag
Ide is beteszem,hátha tudtok segíteni:
egy buherás kérdésem lenne..
Windows XP-ben van az a Flipper /Space Cadet/ nevű windows beépített játék.
Kérdésem az lenne , hogy ezt a játékot hogyan lehet átvarázsolni XP-ből Windows 7-be?
mert ugye Win7ben más alapjátékok vannak, és a flipper a kedvencem.
Köszönöm előre is! -
félisten
Hali!
"...hogy miután az XP telepítő bekéri a Raid drivert..."
Ezen lazán átsiklottam. Szóval ha van floppy meghajtód, akkor természetesen nem kell integrálni az XP telepítőbe...Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Hali!
Integrálnod kell az XP telepítőbe az AHCI - RAID drivert. innen letöltöd(az un. preinstall drivert, ez itt 333 Kbyte), ezen leírás segítségével integrálod(készítesz egy ISO-t), majd ezt kiírod egy lemezre vagy akár készítesz egy boot-os pendrive-ot, ez utóbbit ezzel készíthetsz: [link]
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
Sziasztok!
Adott egy ALiveXFire-eSata2 –es alaplap, 2 azonos WD HDD, Windows7 x64 és egy XP SP2 (x86) telepítőlemez. A 2 HDD-ből létrehoztam egy Raid 1-es tömböt, (4 részre darabolva) amire külön driver használatával felraktam először a Windows7-et. Ezzel nem is volt semmi gond, csak köszönhetően a HP "fantasztikus" terméktámogatásának, vissza kell térni az XP-hez. Gondoltam, a tömböt egybehagyva, simán megformázom a C:-t, és felrakom az XP-t. A gondom az, hogy miután az XP telepítő bekéri a Raid drivert, kiírja hogy Váratlan hiba történt, az oka az ahcix86, és a hibakód 18… És ennyi... Olyan kérdésem lenne, hogy találkozott-e már valaki hasonló hibával, vagy van-e valami ötlete, hogy lehetni feltenni az XP-t a gépre…
A segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
joecontra
addikt
-
Tosee
őstag
válasz joecontra #33385 üzenetére
Szia!
Hard Disk Sentinel jelezni fog ha nem stimmel valami a hdd-vel (tud tesztelni is)! Gyári tesztprogram pedig ha rendelkezésre áll, akkor a gyártó weboldalán megtalálható!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
félisten
válasz Wourth #33382 üzenetére
Hali!
Ha ezzel vagy hasonlóval hozott össze a sors, akkor egy MBAM-ot telepíts, az talán le tudja szedni. MBAM Free
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
leyo76
senior tag
válasz Wourth #33382 üzenetére
Nekem úgy tűnik rendesen megbicsaklott az op. rendszer, amit nem valószínű hogy normálisra vissza lehetne hozni.
Ha nem vagy biztos abban hogy tejesen vírusmentes akkor javaslom hogy szedj le egy Kaspersky Rescue Disk -et, írd ki lemezre és bootoláskor futtasd.
A helyedben még azt megpróbálnám hogy:
- készítenék egy ghost mentést, hogy később legalább ezt az állapotot visszahozhassam
- win cd -be, majd telepítés helyett a javítást választanám, nem javító konzolon hanem hagynám hogy win elintézze, kicsi szerencsével a drága progi működőképes marad, ha meg nem akkor ott a ghost és visszapakolodEnnél jobbat nem tudnék hirtelen...
-
Wourth
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem volt időm olvasgatni a topikokat ezért bocs ha már volt ilyen probléma.
A gondom a következő:
Adott egy XP sp2, mely bekapott egy internet security 2010-et(sikerült kiirtani) + Worm.Win32.VB.el (C:\sal.xls.exe,c:\windows\system32\msime80.exe, c:\windows\system32\msfir80.exe C:\WINDOWS\system32\algssl.exe ezek is törölve lettek) + még valamit aminek a viselkedése a következő: ha meg akarok nyitni egy programot, akkor bejön a társítás, vagy a "C:\windows\system32\rundll32.exe Az alkalmazás nem található" hiba. Ha
jobb klikk futtatás mint... + jelenlegi felhasználó + ok akkor futnak a programok, de sok hibával (pl:betelt a lemez(hely van), nincs jogosultsága, stb). Feladatkezelő tiltva és szinte minden tiltva van vagy a fentebb leírt üzenetet kapom (rubdll32) pl: felhasználói fiók. Vírus, spyware írtók futottak volt néhány találat de semmi extra.Az újra telepítést nagyon meg kellene úszni, mivel a gépen van egy program amit 100e fölött telepítenek és konfigolnak be újra (nem adnak ki telepítő készletet).
-
duffbeer
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
Hogyan tudom elérni a hálózaton lévő másik gépem pl C meghajtóját (C$), ha nem adtam meg Admin jelszót? -
joecontra
addikt
Üdv!
Egy hibajelenséget szeretnék megosztani és tanácsot kérni, hogy mi okozhatja. Képek és logfile-ok alább:
appcombat.txt
explorer.exe.mdmpEzekből tudtok valamire következtetni? Friss telepítés, de mégis megajándékoz ilyen kisebb leállásokkal.
Aki ezekből ki tud valamit olvasni, azt kérem segítsen!
Üdv,
J -
Hasaggymeg
veterán
Ha felhasználói fiókot váltok,noha min2 rendszergazdai jogokkal van felruházva,az utólag rendszergazdai jogokkal felruházott fiókban a böngészéskor nem igazán jeleníti meg a képeket,You tube kis képeket,térképeket stb.Már mindent próbáltam de hiába,a megjelenítendő képek helyett csak egy vonal vagy egy "törött kép" ikon figyel.Ha valaki tudja hol a gixer,írjon.Köszi.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
katona.t
tag
Helló
Jelenleg XP ps3 van a gépemen munkára.
Szeretnék egy másik windows-t telepíteni játékra, de nem tudom milyet.
4 giga ramom van.
Nem tudom a játékok mennyire válogatósak, hogy melyik indul pl. win7 alatt.
Szóval milyen windows-t tegyek fel? -
A_ScHuLcZ
addikt
Egyik kollégánk gépén furcsa dolgokat művel az xp asztal, mellékeltem egy képet is róla, amit távoli eléréssel csináltam. 2 monitorja van, pont ugyanolyan a 2 és ugyanazon a felbontáson futnak.
Bármilyen hátteret állítunk be, így jelenik meg, hogy az egyik monitoron teljesen (a képen a jobb oldali 2. monitoron jó a háttér, csak a screenshotba nem fért bele), a másikon viszont csak a bal oldali része, utána nagy fehérség. Másik háttérrel is ugyanez, színkitöltéssel is! Kikapcsolni a 2 monitoros megjelenést és vissza már próbáltam.. Mitől lehet?
Valamint valaki azt is elállította, hogy az asztali ikonok szöbegdoboza átlátszó legyen, ahogy a képen is látszik, alapból úgy szokott lenni 1 frissen telepített xp-n, én még sosem piszkáltam. Hogy tudnám ezt visszaállítani neki?Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
vibra
tag
Sziasztok.
A sajátgép megnyitása után dupla kattal nem tudom megnyitni a meghajtókat.
Legyen szó hdd-ről, usb aljaztra dugott adathordozóról stb...Csak jobb egérgomb és intézővel tudom megnyitni.Mi lehet a probléma és hogyan tudnám helyrehozni?
-
Jazz
veterán
Üdv!
Mostanában jött elő a probléma, eddig semmi ilyen nem volt:
- minden böngészés illetve új lap megnyitáskor túl hosszan godolkozik, várakozik mielőtt elkezdi betülteni, úgy 5-10mp-et. Ezt akkor csinálja ha pl. nem használtam a böngszőt pár percig. IE Firefox mindegyikkel. Játékon belül böngészésnél is várakoztat.
- ellenben ha épp megnyitottam valamit, után nyithatok 30 lapot, mindegyiket azonnal elkezdi tölteni ahogy azt kell. De ha nem használom a netet/böngészőt egy pár percig, után az első megnyitásnál megint ez a várakozás. Függetlenül attól hogy a böngésző meg van nyitva, csak nyitok egy új lapot vagy frissítem az addigit.Valami ötlet? thx
free your mind
-
localhost
Közösségépítő
válasz szakalistvan #33357 üzenetére
"win7 outlook-ja" - ez mi ?
Szerintem a windows 7-nek nincs outlookja.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Májsztró
addikt
válasz szakalistvan #33357 üzenetére
Win7 alatt nem az Outlook-ot használom hanem a Mozzilla Thunderbird-jét
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Az XP beépített Outlookjából hogyan lehet az üzeneteket kimenteni ? Win 7 lett helyette ás az összeset nem tudom egyben átküldeni saját magamnak
-
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Próbálom kicsit megújítani az SP2-es XP-met,amíg nem jön meg a 64bites WIN7 az új gépemhez.
Eddig felraktam rá a 10-es Media Player-t,az IE 8-at minden frissítéssel,most pedig szeretném letölteni és frissíteni a DX 9.c-t,mert az még a standard van fent.A legújabb abból a 2010.februári.Megéri lefrissíteni?Megbízható az új?(minden játék ugyan úgy megy rajta,esetleg még jobban).Kösz a segítséget!
Üdv, Balázs
-
brd
nagyúr
válasz cyklon #33345 üzenetére
IE (Internet Explorer) jelszóról van szó? (Ha nem tudod, mi az a Firefox/Mozilla, akkor igen.)
IE6-ig (a súgó/névjegyből kiderül, melyik van neked) ezt olvasd el (benne van a registry elérési út is).
IE7-től pedig ezeket: egyik, másik.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz easy...rider #33339 üzenetére
Ja, valóban. Az UDMA-3-as a 44 MB/s-es, elszámoltam.
-
cyklon
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az xp hol tárolja a honlapokhoz szükséges jelszavakat, ha be van kapcsolva a jelszó megjegyzése? Működő windowsban hol érem el ezeket, ha pedig az oprendszer már nem indítható (pl. lapcsere miatt), akkor mi az elérési útvonal?
Előre is köszi! -
Hasaggymeg
veterán
válasz Digital #33342 üzenetére
Próbáld meg előtte a javítást,lehet nem kell majd mindent újra telepítened/beállítanod.
(#33343) kangool...sz@rul fogalmaztam
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
kangool
tag
válasz Hasaggymeg #33341 üzenetére
ok. Bocs,nem láttam.
@Digital: ha más nem segít...
-
-
DeFranco
nagyúr
-
n00n
őstag
válasz Hasaggymeg #33333 üzenetére
Köszi.
"Particionálni meg nem csak újratelepítéssel lehet,vannak erre szoftverek is."
Persze tudom, de azért 2 terrás vinyót átméretezni nem éppen a leggyorsabb, sokkal gyorsabb, ha tisztalappal kezdek. Az adataim nagy része ki van írva DVD-re, illetve külső vinyóra lementettem.
-
Hasaggymeg
veterán
Mielőtt megjelenik a Windows betöltés F8-at nyomsz majd mikor kiválaszthatod honnan bootoljon és a merevlemezt választod újra F8-at nyomsz.A felugró képernyőn csökkentett mód hálózat nélkül-t nyomsz és kész.Másképpen is lehet de az még bonyolultabb,nálam így gyorsabb.Ha így nem megy akkor msconfig parancs futtatásakor felugró ablakban kiválasztod a bootini fül alatt safeboot opciót bepipálod és újraindítod a gépet,majd ha végeztél kiveszed a pipát .Újraindításkor visszamegy normálba.
Particionálni meg nem csak újratelepítéssel lehet,vannak erre szoftverek is."Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
veterán
válasz DeFranco #33329 üzenetére
Szánj rá min.2 órát mert rohadt lassú,de jókat írnak róla és én már próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
n00n
őstag
válasz Hasaggymeg #33327 üzenetére
Köszi. Akkor majd meglesem a kékhalál hibakódját. Ezt a listát nem is vágtam.
Elindítom csökkentett módban, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem memória hiba és akkor újrahúzom. Mindenképp telepítenem kell, mert szeretném már régóta újraparticionálni a vinyót és ez egy remek alkalom. Egyébként, hogy tudok bemenni csökkentett módba windows induláskor?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Hasaggymeg #33327 üzenetére
Kösz, délután futtatom.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz DeFranco #33325 üzenetére
Pl.?
(#33326) n00n...szerintem vagy ez vagy az.Ha sérült az XP akkor is és ha hardvergond van akkor is kékhalhat betöltés közben.Én csökkentett módban próbálnám,egyszer vírusírtó/rootkitírtó stb. majd chkdsk/f/r parancs futtatása,majd memóriák tesztelése,de ezek csak úgy vaktában,valójában ki kellene választani az irányt a kékhalál infójából.Csak utána jönne a Ghostolás,illetve rosszabb esetben újratelepítés.
[ Szerkesztve ]
-
válasz DeFranco #33321 üzenetére
Én rákattintanák a felugró ablakra, mivel a program már amúgy is birtokában van az email címnek meg a jelszónak (különben honnan tudná, hogy új üzenet érkezett), így nagyobb kárt, mint amit eddig tett, ha tett, már nem tud tenni.
Továbbá, lefuttatnék 3-4 online vírusírtót a miheztartás végett. Célszerű ezzel kezdeni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Johnny001
senior tag
válasz Digital #33320 üzenetére
Hi!
Ezt általában akkor csinálja, ha nem talál eszközt amiről bootolhatna, vagy olyan eszközről akar indulni, amiről nem lehet. CD nincs benne? Valahogy meg kéne nézni, hogy a winchester tuti-e és biosban első helyen van-e ahonnan indít.
Most látom csak, hogy a menézés már folyamatban van
By.: Johnny
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
A közelmúltban azt tapasztaltam, hogy időnként felugrik egy MSN messenger szerű ablak, hogy XY bejelentkezett, illetve egyszer az egyik kontakt kezdeményezett is egy beszélgetést. A kontakt valós, a program a barátnőm messenger accountját használja. Úgy néz ki, mint az alap windows messenger, de a tálcán az óra mellett nem látom az ikonját, a folyamatok között pedig nem tudom beazonosítani. (tehát pl. aktívan nem tudnám használni, mert nem is tudom megnyitni az ablakát, csak ha felugró értesítés jön) Szándékosan nem indítottuk el, és egyébként az MSN messenger fent van.
Ez valamilyen ki nem lőtt alap feature lehet, vagy vírusra gyanakodjak (van vírusirtó a gépen).
[ Szerkesztve ]
-
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Ha a Windows XP már a betöltés közben elszáll kék halállal, akkor az XP probléma vagy RAM hiba lehet? Már régebben is csinálta, hogy elszállt így netezgetés közben, és egyre gyakrabb lett. Esek neki és teszteljem a memóriát vagy húzzam újra az egészet?
-
Digital
addikt
Hali!
Az XP-m nem akar bootolni, a gép bekapcsolása után csak a kurzor villog a bal felső sarokban
Valakinek ötlete?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
McKane
senior tag
üdv!
miért van az ,hogy néhány perc tétlenség után a wifi-s net elmegy.. IE-ben: "az explorer nem tudja megjeleníteni az oldalt "
csak egy újraindítás segít a neten,akkor újra jó.. Az operációs-rendszer: Windows XP Home Edition Service Pack 3-al. A WiFi-adapter az ami látszik a képen is (intel 3945abg) .köszi előre is!
-
Johnny001
senior tag
Hi!
CPU driver telepítés is volt - nem segített Visszaállítás után proci@3700Mhz, hibátlanul működik NB freki 2400, szóval megfoghatatlan. Ha feljebb tolom a procit 3800-ra. szintén elmegy a cq, de még megyeget a gép! Az XP se régi telepítés. A memóriát próbálgattam, vajon mennyivel tud menni max. és eközben romlott el a dolog. (már majdnem 1800-on mentek )
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz Johnny001 #33305 üzenetére
Akkor telepítsd újra a CPU drivert.
Kuruc2: itt nincs warez. Létezik ilyen megoldás (MUI pack-nak hívják), de az csak Volume licence-es XP-re érhető el, az pedig nem valószínű, hogy neked van (cégek szoktak olyan szerződést kötni, amelynek keretében ilyen XP-t kapnak). A 350 MB úgy létezhet valószínűleg, hogy néhány olyan dolgot eltávolítottak a telepítőlemezről, amelyre jó eséllyel nem lesz szüksége senkinek, pl. .net telepítő, migrációs telepítők (9x, nt-ről), és hasonlók, ill. olyanok, amelyek a "csomag" összeállítója szerint lényegtelen. Utóbbival azért óvatosan, mert a legtöbb ilyen fickó el van tévedve a szükséges/nem szükséges témakörben.
Ezt nem hiszem el, itt van egy órája hozzászólás nélkül a topic, erre abban a 3 percben, amíg megírom az enyémet, három hozzászólás is születik.
[ Szerkesztve ]
-
Kuruc2
senior tag
válasz leyo76 #33308 üzenetére
Köszi a választ.
Közben megtaláltam amit kerestem a neten.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
leyo76
senior tag
válasz Kuruc2 #33306 üzenetére
Nos ahogyan te nevezed a pimpelt verziók legfeljebb a fejlesztője gépén lesz tökéletes vagy még azon sem. Nem kell rajta csodálkozni hogy egy gyári állapotú xp gyorsabb és stabilabb lesz mint a hackelt társai.
Magyar nyelvet MUI -val lehetne telepíteni de ha jól tudom csak pro verziókhoz létezik, bár erre nem vennék mérget. Lehet egyszerűbb lenne egy ugyan ilyen xp magyar verzióját felrakni ennek a licencével, ugyan ott leszel.
Az ui-t illetőleg, úgy lehetséges hogy kivágsz minden kivágható részt, marad egy csonka oprendszer, 350-400 mega körül, ami egyébként semmi komolyabbra nem lesz jó..
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Közben megoldódott, visszaállítottam egy korábbi időpontra és most jó a c'q!
Ha valaki azért tudja, hogy ez mitől romlik el az nyugodtan megoszthatja, mert nagyon érdekel
Le kéne már szokni az XP-ről - de levelezés (megszokott), HP scanner
-
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Feltettem tegnap egy angol SP3-mas Xp-t. Valami 6-700 mega körüli 2010-es dátummal fémjelzett "Xp Sp3 Genuine". A thumbnailok alapján 11-es media playerrel, 7-es ie-vel, telepítés után rájöttem: csak 6os ie, meg 9es wmp.
Mindegy, úgyis KmPlayer-t meg rókát használok, sebaj.Tapasztalat: sose volt ilyen gyors a gép (eddig pimpelt xp-k voltak, sp2-esek, de a sok memóriacímzési és stb hibaüzeneteken kívűl még lassúak is voltak. Simplicity, stb)
Most elég ritkán van hibaüzenet, kmp bezárásakor, ilyesmi.
Viszont lenne egy kérdésem: tudok angolul többnyire, de azért néha kényelmesebb volna bizonyos üzeneteknél és helyeken a magyar nyelv. Lehet utólag magyar nyelvet adni hozzá?
Aki csinált már ilyet, írja meg, érdemes-e, teljes körű-e, melyik oldalról szedte, stb.Köszi.
(u.i: hogyhogy létezik sp3-mas xp magyarul 350 megában?)
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Pont ez az érdekes, XP-hez hozzá se nyúltam, se programtelepítés, se eltávolítás, visszaállítottam a defaultra is a Bios-t, c&q volt enabled és auto is, de csak nem veszi vissza a procit Ugyanezen a gépen Win7 64 alatt tökéletesen működik! Valami elromlott az XP-ben.
Eseménynaplóban valami lbd illesztőprogram nem tud elindulni. (régi Lavasoft talán)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Steelmanus #33295 üzenetére
Köszi.
Újradobtam a gépet most már jó lesz talán.20 éve a Prohardveren
-
brd
nagyúr
válasz easy...rider #33289 üzenetére
Valamilyen programmal (HDSentinel, Everest, vagy ha olyan vezérlő, akkor az Eszközkezelőben is látszódik) nézd meg, hogy milyen UDMA módban működnek a HDD-k. Valószínűleg ez csak UDMA-3 (ATA-33) lesz. Továbbá nézz be a BIOS-ba is, mert nekem úgy rémlik, hogy annál az alaplapnál még külön kellett/lehetett beállítani az ATA-66-os módot. A 60 MB/s-et amúgy szerintem sosem fogod elérni egy ATA-66-os vezérlővel, de úgy 55 MB/s-nak meg kellene lennie (megfelelő kábellel). A HDD ugye a kábel végén van, masternek beállítva?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest