- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Kozmonauta #32699 üzenetére
Hali!
Akkor sajnos ott valami nem kóser, nem tudom (azonkívül hogy reinstall) mit lehetne tenni.
(Nem vagyok nagy játékos, de én is úgy emlékeztem, hogy Win-es játák, kösz, hogy írtad)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Kozmonauta
tag
válasz Fire/SOUL/CD #32696 üzenetére
Semilyen más 16 bites programot nem hajlandó lefuttatni a nyavajás vacak, de csak azt tudnám elképzelni hogy felrakok helyette az SP2 XPt csak ahoz most nincs kedvem.
Egyébbként a simcity 3000 wines játék.A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ
-
Hasaggymeg
veterán
válasz ro_bert17 #32693 üzenetére
* Hard disk damage or failure
* Configuration problems with the BIOS, memory, hard disk, or other devices
* Incompatible device driver
* Incompatible software"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
félisten
válasz Kozmonauta #32695 üzenetére
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Kozmonauta
tag
Sziasztok !!!
Március óta használom az SP3-as XP-t és nem hajlandó lefuttatni a 16 bites programokat, konkrétan a simcity 3000 telepítőjét nem akarja futtatniA HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ
-
ro_bert17
őstag
Avast van rajta. Nem ismerem, de lefutattom. Időközben kicseréltem a kulcsot, legális VLK-ra. Most már ez nem is reklamál..... Viszont most már minden 9. percben újra indul basszuskulcs!!!
Most kikapcsoltam a rendszerhiba esetén újraindítást..... És bingó!! Épp most írja ki: STOP: 0x0000008E, (0x0000005,0x8063550F, 0xA4F34BB4, 0x00000000)
Hm? Valaki fejből?
(RAM állítólag nem rég lett benne cserélve) -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Kezeim közé került egy asztali PC. A nap legelső indítása után, pontosan 9 perccel se szó, se beszéd újra indítja magát a gép. Ezt utána már nem teszi meg az nap, csak a következő napon.
Találkozott már valaki ilyennel, vagy hasonlóval?
Egyébként az op. rendszer megbukott az eredetiség ellenőrzőn. Én erre gyanakszom, bár a felhasználó szerint már az ellenőrzés előtt is ezt csinálta. -
-
Tosee
őstag
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Vaze
őstag
Sziasztok
egy olyan problémám van hogy eltünt a Desktoprol a kukám és nemtom hogy hol keresek másikat
Valaki megtudná mondani hogy Xp-él hol lehet másik kukát előhozni?
KösziMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
-
RootRulez
félisten
válasz Dízeles #32681 üzenetére
Akkor most egy kiterjesztést szeretnél hozzárendelni egy programhoz, igaz??
Win7-em van, de megpróbálom felidézni...
Na, Sajátgépben -> Eszközök menü és Beállítások menüpont (de lehet "Mappa beállításai")
Ezután bejön egy ablak és a 3 fül közül ez egyikben a kiterjesztéseket látod felsorolva. a listában kikeresed a BMP-t és szépen módosítod IrfanView-re (asszem van vmi módosítás gomb alul-tájékon...) a hozzárendelt programot.[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Dízeles
aktív tag
Üdv totyik lakók.
Ha InfraView-ben szerkesztek képet quick time pictire viewer BMP fájlként menti a szerkesztett képet.Hogyan lehet ezen változtatni?Windows-os fájlra vagy InfraView fájra.
ByHa a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
akaido
addikt
válasz A_ScHuLcZ #32675 üzenetére
[Szoftverlicencelési rémálom a Windows 7 downgrade korlátozása?]
[csak 2010. április 30-ig lehet XP downgrade opcióval árult Windows 7 gépeket venni]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Salvador20 #32677 üzenetére
"kitöröltem a meglévő felhasználót" - ezt nem kellett volna...
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Salvador20
őstag
Sikerült úgy megoldani,hogy csök. módban rendszergazdaként beengedett, ott control userpasswords2, nél kitöröltem a meglévő felhasználót és így maradt a rendszergazda és a vendég. Majd újból létrehoztam egy fiókot. Ezután már engedte, hogy belépjewn automatikusan, cserébe elvesztettem a felhasználói fáljaimat.
Szomorúup: Mégsem vesztek el, csak átrakta őket a win egy "családnév keresztnév" fáljai mappába. Hurrá....
[ Szerkesztve ]
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
localhost
Közösségépítő
válasz Salvador20 #32674 üzenetére
Jelentkezz be másik felhasználóval és onnan (ha ő is rg jogosultságú) akkor nézd meg a vezérlőpult / felhasználóknál a rendszergazda nevű user jogosultságát és akár a jelszavát is megváltoztathatod.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
A_ScHuLcZ
addikt
Liszensz-el kapcsolatos kérdést vajon hol tehetek fel?
Probléma a következő:
Sajnos az ügyfélszolgálatos csajtól 10 perc beszélgetés után sem lettem okosabb, egyszer ezt mondta, 2 perccel utána pedig az ellentétjét, úgyhogy feladtam..
A cégünk eddig mindig XP Prof OEM oprendszereket vásárolt a gépeihez, de nem mennyiségi liszeszet, hanem külön-külön serialt kaptunk mindhez. Tudtommal ezesetben a telepítést bármelyik CD-ről lehet végezni, csak annyi a kitétel, hogy azt a serialt írjuk be telepítéskor, amelyik a géphez tartozik. Ez eddig rendben is van.
De mostanában az új laposokhoz már win7-et adnak, mi viszont maradnánk az xp-nél, mi a helyzet a downgrade-el? Automata menürendszerében nincs olyan lehetőség, hogy downgrade, ezért próbáltam meg beszélni az ügyfélszolgálatos csajjal, de sajnos nem lettem okosabb.
Eddig kb 3-4 gépet telepítettem, amihez már win7-et (prof OEM) adtak, és főnököm javaslatára eddig úgy csináltuk, hogy feltettük az xp-t egy másik gép serial-al, majd az aktiváláskor azt választottam, hogy az ügyintézővel szeretném aktiváltatni, neki jeleztem, hogy downgrade-ről van szó, bediktáltam az azonosítót, visszakaptam amit kellet, beírtam és aktiválódott, majd mondta, hogy ragasszam fel a win7-es matricát a gép aljára, és rendben vagyunk. (többedszeri aktiválás után már úgy tűnt, hogy ez is csak hagyományos aktiválás, nem igazán foglalkoztak azzal, hogy én win7-es downgraddel szeretném használni, hiszen akkor legalább a win7 serialt elkérték volna szvsz..)
Ehhez képest most a legutóbbi híváskor azt a választ kaptam, hogy ezt így nem lehet csinálni.. ráadásul amit bediktáltam azt sem fogadta el náluk a gép, mondták biztos rosszul telepítettem vagy valami... Úgy csináltam mint eddig, másik gép seriallal és win7es matricát ragasztanék rá majd. Automatával még nem próbáltam ezt most aktiváltatni, hiszen akkor náluk semmi nyoma nem lesz a downgrade-nek..Kérdésem, hogy akkor most ez hogy működik? Tényleg így kell csinálni, ahogy akartam, vagy ennek más módja van-e vajon?
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Salvador20
őstag
hello!
A win xp ezt írja ki minden indulásnál:
"nem léphet be a fiók korlátozásai miatt"Ezt a rendszergazdára írja ki, ha ezt leokézom, akkor pedig kéri, hogy más felhasználóval jelentkezzek be
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Cxgrav #32670 üzenetére
Alaplap Asus P5SD2FM,nem egy korszerű de elég jónak tűnik,kábelcsere nem volt,de ezekután lehet,hogy lesz...
És köszi a vírusírtót,futtatni fogom.(#32671) gb4400...lehet,hogy az lesz a vége,köszi.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
akaido
addikt
Lehet marhaság, de eszembe jutott, hogy mi a helyzet a QoS-sel?
"gpedit.msc
go to Computer Configuration
(Számítógép konfiguráció) > Administrative Templates (Felügyeleti Sablonok)
> Network (Hálózat) > QoS Packet Scheduler (QoS csomagütemező).
Kattints a Limit reservabe Bandwidth-re (Foglalható sávszélesség)
állítsd Enabled-re (Engedélyezett), a 20-as értéket módosítsd 0-ra!
Kattints a Set timer Resolution-re (Időzítési egység beállítása) kétszer,
állítsd Enabled-re (Engedélyezett), a 10-es értéket
10-es értéket módosítsd 0-ra"Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
törölt tag
válasz Hasaggymeg #32669 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Ki kellett cserélnem a SATA kábelt egy újra, s azóta jó.
-
Cxgrav
senior tag
válasz Hasaggymeg #32669 üzenetére
Biztonságos. 1 éve használom.
Észrevesz olyat is, amit más vírusirtó nem venne. Ha talál valamit, azt pirossal jelzi. Arra jobb klikk: Disable, aztán megint jobb klikk és Remove. Aztán újraindítás és megint gmer futtatása... aztán már nem fog találni semmit ha minden jó.Hát ha hetekig kell várni, akkor nagyon érdekes probléma. Kábelcsere volt? Alaplap is fain?
Picture me Rollin' by 2pac
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Cxgrav #32668 üzenetére
Vinyóm más nincs és nehéz lenne kipróbálni mert nem mindig csinálja(hetekig benne kellene hagyjam).Hd sentinel és más,bootolható,merevlemezelemzők is jónak ítélik.
Alaplapi elem cseréje lehetséges,hogy aktuális (2006-os)
Amúgy ilyenkor a BIOS-ban sem látható a merevlemez,minha le lenne húzva a csatlakozó.
És
Ez a GMER egy biztonságos alkalmazás?[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Cxgrav
senior tag
válasz Hasaggymeg #32667 üzenetére
Esetleg másik vinyó kipróbálása, hogy azzal is ezt játsza-e?
A Te vinyód tesztelése másik gépben?
Sztem ha vírusod lenne, mindig fenn állna a probléma....
Esetleg alaplapi elem cseréje egy újra még...Sima vírusra meg ezt nézd meg: GMER
[ Szerkesztve ]
Picture me Rollin' by 2pac
-
Hasaggymeg
veterán
Sziasztok és rögtön kérdéssel fordulok hozzátok.Pár hete már feltettem ugyanezt a kérdést éspedig,hogy kb.minden 25-50-ik bekapcsoláskor a gépem nem érzékeli az egyetlen 2 patícióra osztott Seagate ST3160812AS (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) merevlemezemet,aztán néhány újraindítás után (esetleg csökkmód után) helyrejön.
Akkor egy segítőkész fórumtárs tápelégtelenségre gyanakodott,de lehúzva a Primary Boot Master-nek állított dvd író tápját SEM hozott eredményt.Átállítva a merevlemezt Primary Boot Masternek is kevésnek bizonyult.
Amit újdonságként észrevettem az a BIOS-ban Raid/Sata mode select-nél ilyenkor a a Sata-ról a Disabled-re "állítódik" (?! ),noha kilépve mindig a load default setup-al lépek ki,mely sata módban hagyja.
Kérdésem,hogy mitől történhet ez,lehet e vírus a bios-ban és ha igen mivel irthatom ki?[ Szerkesztve ]
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz mattpaksi #32662 üzenetére
Sajátgép/jobbklikk/tulajdonságok?
Mindazonáltal olyan hogy "hol tom" kérdés nincs a magyar nyelvben!
[ Szerkesztve ]
-
mattpaksi
tag
Sziasztok
Hol tom megnézni hogy ami van a gépemen xp az 32, 64 bites?A ROCK örök és elpusztíthatatlan!!!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Át szeretnék állni XP-ről Win7-re.Nem tudjátok,van olyan progi,ami a mindenféle személyes cuccaimat menti,és aztán "átviszi"?Valami olyanra gondolok,mint a mozzilla backup alkalmazása,csak IE,OExpress címlista,levelek,postafiók beállítások,és hasonló dolgokhoz.
Előre is köszi!
Dodo -
-
localhost
Közösségépítő
válasz piadex2 #32656 üzenetére
Bocs a hozzászólásomban magyar linket adtam angol XP-hez, te a fordítottját keresed.
[ Szerkesztve ]
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
honnan lehet letölteni angol language pack-et az xp-hez, és hogyan lehet telepíteni?
kösz:piadex2
ps: reinstall kizárva
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
akaido
addikt
válasz szunyog199 #32649 üzenetére
Mennyi RAM-ot rendelsz az új virtuális gépedhez? Egyáltalján mennyi ramod áll rendelkezésre? Az XP-nek is kell maradnia, hogy működni tudjon.
Van egyébként speciálisan ezzel a programmal foglalkozó fórum is: [link]Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
D.Orion
veterán
válasz pukkancska #32652 üzenetére
Köszönöm szépen, nekem ehhez még nagyon reggel volt, hogy ilyen eszembe jusson.
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Anno volt egy olyan progi ami win7 kinézetett adott az xp-nek. Nem tudja véletlenül valaki ennek a nevét? Öcsémnek az a mániája, hogy ilyen xp kinézet kell neki és nem tudom lebeszélni róla.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Rég használtam, de adja magát. Új-ra kattintasz és értelemszerűen beállítgatod, milyen oprendszernmek akarsz csinálni virtuális masinát stb...
═════════════════════════════════════════
-
szunyog199
tag
válasz szunyog199 #32633 üzenetére
Valaki help.
-
pukkancska
tag
válasz piadex2 #32647 üzenetére
Szívesen. Örülünk hogy segíthettünk!
Bár nLite-val sok mindent bele tudsz integrálni (csak tudd hogy mit ), de ha nem vagy az a újratelepítgetős fajta, akkor nyugodtan használhatod az eredeti lemezt, és utólag felpakolni mindent.
Bár van egy jópár funkció az nLite-ban, amit telepítés után nehezen tudsz végrehajtani. -
piadex2
senior tag
Kedves pukkancska és Fire/SOUL/CD!
Siker. Tényleg az eredeti kellett hozzá.
Köszönet.piadex2
-
félisten
válasz piadex2 #32643 üzenetére
Hali!
Hát ha NLite-al beleintegrált SP3, vagy uram bocsá AHCI driver-t jelent a moddolás, akkor annak nincs köze a jelenséghez. Nálad inkább az a gond, hogy valamelyik fatökü lepkevadász kiszedett olyan dolgokat amit nem kellett volna illetve belepakolt olyan dolgokat amiket megint nem kellett volna....
Valóban, egy eredeti XP-s lemezzel kell próbálkozni, nagy az esély rá, hogy eltűnik a problémád...
Fire.
-
piadex2
senior tag
válasz pukkancska #32642 üzenetére
hello!
ez egy moddolt lemez
akkor itt a bibi?p.
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
mitől lehet, hogy a tök frissen rakott xp az első bejelentkezés után nem akar újbóli indításkor bejelentkezni?
tehát:install végén bejelentkezett az asztal, és én kapcsoltam ki (nem raktam fel még drivert se).
majd ma bekapcsoltam, hogy folytassam a telepítést, erre vagy már be sem lépett az asztalra vagy belépett, de azonnal újra indult.
csökkentett módban viszont megy rendesen.
mi lehet?
kösz:piadex2
-
Chris_T
tag
helló
angol nyelvű biztonsági frissítések beépítése magyar win. xp telepítőbe
okozhat gondot? -
Oracle
senior tag
válasz pukkancska #32637 üzenetére
nincs drivere és eddig jó volt, szóval totál rejtély
-
Oracle
senior tag
válasz pukkancska #32630 üzenetére
A Task Managerben a system csak simán system, de úgy tűnik hogy a ps2-es billentyűzet csinálja mert ha kihúzom és úgy indítom a gépet akkor normálisan viselkedik a system, nem igazán értem mi köze lehet hozzá
-
localhost
Közösségépítő
válasz Hintalow #32632 üzenetére
siw program megmondja: letöltés után akár magyarul is tud.
-
szunyog199
tag
Hali.
A VirtualBox programhoz kellene némi segítség. Egy Debian Linuxot szeretnék használni virtuálisan, viszont nem tudom sehogysem beállítani hogy működjön. Tudne nekem valaki esetleg segíteni, hogy miket kell beállítani?
Köszönöm.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy láma kérdés, de nincsen lehetőségem próbálkozni:
Adott egy netbook, amin Sp3-as xp van telepítve, netről lehúzott, oem verzió volt, ami a netbook aljára ragasztott xp matricán lévő kóddal lett aktiválva.
Namost nekem újra kellene telepítenem a gépet, de a matricát olyan jól helyezték el, hogy a használattól csontig kopott.
Hol lehet megnézni a rendszerben, hogy milyen kóddal lett telepítve?Előre is köszönöm.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Tudom h nem feltétlenül ebbe a topicba tartozik, de azért tudna esetleg vki segíteni nekem ebben??
Hálás köszönet!!
-
Oracle
senior tag
Üdv!
Régebben volt szó róla de megoldást senki nem tudott adni rá és most nálam is előjött ez a jelenség, hogy a system 100%-on hajtja a cpu-t és nem tudok rájönni mi csinálja -
Sas madár
őstag
Sziasztok.
Olyan bánatom van egy 120as samsung vinyó egyik partíciójáról a másikra alig 950kbyt/mp sebességgel másol.
Mi lehet a gond, esetleg hol lehet ezt jobbá tenni?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
kiszu
senior tag
Sziasztok. Én mac-et használok és virtuális xp-t futtatok.
Az lenne a gondom,hogy felraktam a Call of Duty 2-t és az alábbi hibákat írja ki.Ha úgynevezett buherált,azaz módosított xp-t rakok fel akkor ez a hiba nincs és indul a játék,de akkor meg nem tudtam frissíteni az xp-t ezért leszedtem és felraktam egy legális példányt.
Angolul sajnos nem tudok,nem értem mi a hiba,illetve mi hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz McKane #32618 üzenetére
Persze hogy van. Vedd ki a pipát az alapértelmezett elöl, álítsd engedélyzettre, és utánna mérd meg a wifi sebességét. (lehet újraindítás szükséges)
Itt az a kérdés, hogy XP alatt miért nincs rá hatással? Legalábbis nálam.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Mi a közös az XP-ben és a Linux-ban, ami más mint a W7-ben?
Merthogy még mindég a WiFi sebességével küzdök, és vannak eredmények.
W7 alatt is limitált a sebesseg 10mbps körülire. viszont a kártya speciális tulajdonságai között "Az átviteli kapacitás növelése"-nek engedélyezése valóban érezteti hatását.
Ez a sebesség megduplázódásában jelentkezik vhol 20mbps körül van a vége, ami már megfelel az átlagos g-s sebességnek (ugye a Wiki 19mps-t ír).Szóval a kérdés:
Ez a kapcsoló miért nem működik XP alatt? (a (laptop)gyártó 10.5.1.68-as driver-ét lecseréltem az gyári(Intel) 12.4.4.5-ös verziójára, de semmi változás)
Létezik ilyen kapcsolo Linux alatt?Vagy nyugodjak meg, mert nem kell új gépet vennem, csak egy új Windows-t?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
gep01
csendes tag
ghost az a baja hogy ha nincs eredeti lemezzel és be van kapcsolva az automatikus frissítés akkor letiltja
-
McKane
senior tag
ide is felteszem,hátha...
helyesírás-ellenőrző Explorer8 alá nincsen? office 2003-at és windows XP-t használok,ha számít is valamit..
-
leyo76
senior tag
válasz macikos #32611 üzenetére
...pedig egy kis 'rendszerprogramozással' megoldható így:
futtatás services.msc
ezen belül windows tűzfal/internetkapcsolat megosztása (ICS) jobb klikk tulajdonságok, legördülő menüpontban -letilt-
majd parancssor sc delete Windows tűzfal/internetkapcsolat megosztása (ISC)
oszt kész
-
macikos
addikt
válasz pukkancska #32610 üzenetére
Ezaz, hogy én le akarom törülni a francba
Hiába tiltom le, bizonyos hálózati beállítások változtatásával az XP simán visszakapcsolja...
-
macikos
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #32608 üzenetére
Szia!
Rendszerprogramozó vagyok, elég jól értek a Windows buheráláshoz
Viszont én se tudhatok mindent Tehát arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet megszabadulni az XP tűzfalától?! -
félisten
válasz macikos #32607 üzenetére
Hali!
Visszaolvastam, gondolom valamilyen védelmi progi miatt kellett volna(illetve most már sikeresen) letiltani a Win tűzfalát. Nos egy jó tanács(aranyszabály ha úgy tetszik)
Mindig tiltsd le a tűzfalat a Win-ben, ha valamilyen védelmi progit telepítesz. Van ami ki tudja a telepítés közben kapcsolni, de van ami nem. Nyilván ha 2 tűzfal megy, akkor abból lehetnek gondok.Egyébként W7 alatt ez szinte kötelező AV/IS progik telepítése elött...
Fire.
-
macikos
addikt
válasz pukkancska #32550 üzenetére
Kösz, nem erre gondoltam
Arra, hogy soha ne lehessen még vissza se kapcsolni, semmit. Hálózati beállítások változtatásánál hajlamos visszakapcsolni magát, hiába van a letiltva a szolgáltatásoknál.
Tehát hogy lehet teljesen kiirtani a Windows XP tűzfalát?
-
félisten
-
Equitem
tag
válasz Fire/SOUL/CD #32604 üzenetére
Kösz ezt is Fire, egy 'állat' vagy
Üdv.: Equitem
-
félisten
válasz Equitem #32603 üzenetére
Hali!
Boot-os pendrive készítése ISO-ból, nagyon egyszerű ezzel a progival
Fontos
1. A telepítés teljes befejezéséig rajt kell maradni a pendrive-nak!
2. Mindig a pendrive-ról kell boot-olni, legelőször a Text mode install-t kell indítani, másodszor, harmadszor a GUI install-t!Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Equitem
tag
válasz Fire/SOUL/CD #32602 üzenetére
Szia!
Kösz szépen, ez a 'tutorial' nagyon komoly És valóban, megnéztem, de annyira egyszerű, már-már primitív BIOSom van, hogy a dátumon és bootsorrenden kívül szinte semmit nem lehet állítani Nincs IDE mód/AHCI natív mód.
Az viszont érdekelne, hogy pendriveról hogy működik. Bár ezen a notin van cd meghajtó, de másikon nincs Szóval a kész az integrált XP, csak rámásolom egy pendrivera az egészet, és be tud arról bootolni, és megy a telepítő?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Equitem #32601 üzenetére
Hali!
Logout BLOG-omba, pont erről találsz step by step bemutatót: [link]
Azért nézz körbe(hacsak nem már megnézted és azért írtad) hogy biztosan nincs-e IDE mód a BIOS-ban, nem mindig ez a neve, hanem pl Compatible/NON-Raid stbFire.
UI: Ha nincs CD vagy DVD lemezed, akkor pendrive-ról is telepíthető az integrált XP.
[ Szerkesztve ]
-
Equitem
tag
Sziasztok!!
Egy vistás notira szeretnék xp-t telepíteni, de vmi hdd csatoló nincs benn az XP cdben, ami kéne, és ugyebár nem ismeri fel a bennelévő vinyót. Már megvan a hiányzó driver, de mivel floppy nincs egy notiban, ezért nem tudom win telepítés előtt sehogy betölteni Van erre valami megoldás?? olvastam olyat, h win telepítő cd-be integrálni drivert, de NLITE-tal csináltam, de ugye amit azzal beintegráltam, a telepítés előtt nem tölti be, tehát nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest