Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz
LLKobe #25309 üzenetére
" akárki akármit mond itt valami kaki van"..ez így van nálad..de nagy kaki...bazi nagy user error...hehehe..
ne maxold ki RT off meg még egy pár dolog,a többi über,és fut normálisan..te géped is jjó vinni kellene..
Szerk..a havernak 9700K-van +3060Ti..és jól fut neki fhd-ban rt off,még szerencse hogy azt is én raktam össze és én is telepítettem..
.....
#25308Biga123:.. ja RT on..akkor bocsesz,úgy meghal a cucc nálam is...
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest