- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz LLKobe #25309 üzenetére
" akárki akármit mond itt valami kaki van"..ez így van nálad..de nagy kaki...bazi nagy user error...hehehe.. ne maxold ki RT off meg még egy pár dolog,a többi über,és fut normálisan..te géped is jjó vinni kellene..
Szerk..a havernak 9700K-van +3060Ti..és jól fut neki fhd-ban rt off,még szerencse hogy azt is én raktam össze és én is telepítettem..
.....
#25308Biga123:.. ja RT on..akkor bocsesz,úgy meghal a cucc nálam is...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen autót vegyek?
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold Full Modular
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- Arctic Freezer 34 eSports DUO proci hűtő eladó.
- Dual 2.5Gbit/s LAN kártya RTL8125B
- PlayStation 5 (PS5) PULSE 3D Wireless Headset + Paladone PlayStation Head Light Headset
- Lenovo Thinkpad X260 i5-6300U 8GB ram, 256GB SSD, HDMI, webkam, magyar világítós Bill, dupla akku
- Paul Knorr: The little book of Negroni
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest