-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
A patch után az összes mód elveszik(?),mert akkor inkább marad így,most tettem fel ezt az FPS módot,ott is annyit kellett mókolni az xml fájlokkal már agyf@szt kaptam...
-
ScomComputer
veterán
válasz philoxenia #25450 üzenetére
Közben jó lett,nem kell bóklászni semmit a mellbimbós varázslócsaj ad egy könyvet na azt kell elolvasni,nálam ez nem volt meg valami "bug" miatt nem volt ott dolgaim között...visszatöltöttem egy mentést(még a barlangi rohanásból) és jó lett..aztán már mutatta is azt amit te is írtál az ösvényt a cukorkákkal...
.....
#25456gainwardgs: nincs vele semmi én ma 2 ismerősnek is megcsináltam amit Alpi írt #25420 és megszünt nekik a lagg,pedig nem nagy hw-n tolják..próbáld ki..
Meg amúgy is benne van a nevében "next gen" ami azt jelenti,hogy régi vízforralón nem fog menni/ futni jól, vegyél új gépet..most akcijós minden...[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz philoxenia #25443 üzenetére
-
ScomComputer
veterán
válasz Fitzgerald #25439 üzenetére
Húú anno én is végigtoltam egyszer,na most is elkezdtem elölről...most a Báró felesége után kellene Velenbe kutakodni,de elakadtam,nem mutat semmi célt,mit kell tennem,néztem,hogy valami könyvet kellene elolvasni de azt se találom,ha jól mondom?
Nézem yt-n ott minden is van..
A FOV mode is jó volna..
....
#25431dannyl köszi ez müxik..de csak táblákig ami nem sok van még...[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Valami "teleport to waypoint" cheat van ehhez a játékhoz ?
Vagy konzol parancs? -
ScomComputer
veterán
Nagyon jó kis Graf bemutató...
RTX 4090 vs The Witcher 3 Ray Tracing Update -
ScomComputer
veterán
válasz #57018880 #25315 üzenetére
Igen az van fenn,csak én nv slimmerrel telepítem,mert nem kell sallang,mert nem használom az egyes összetevőket..vagy guru3d-ről a fórumról a clean driver ami ugyancsak sallang mentes(ajánlott)...az összetevők is okozhatnak hibát !
......
#25316Fitzgerald látszik bizony, nagyon...
Viszont a Callisto Protocol-nál meg látszik az AMD-s cím...[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz LLKobe #25309 üzenetére
" akárki akármit mond itt valami kaki van"..ez így van nálad..de nagy kaki...bazi nagy user error...hehehe.. ne maxold ki RT off meg még egy pár dolog,a többi über,és fut normálisan..te géped is jjó vinni kellene..
Szerk..a havernak 9700K-van +3060Ti..és jól fut neki fhd-ban rt off,még szerencse hogy azt is én raktam össze és én is telepítettem..
.....
#25308Biga123:.. ja RT on..akkor bocsesz,úgy meghal a cucc nálam is...[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz Biga123 #25305 üzenetére
Nálad lesz a gond,mert nálam se extra-pista hw van..13600K+3070-n fut most..ezek nálam is ki vannak lőve a többi #25277...én 100alatt nem látom 1440P-ben..
Teljesen új telepítés+win11,és elölről kezdtem..toltam vagy 2-3 órát eddig semmi gond..
A proci nálad 1%-on én az 20 alatt nem látom...
....
#25280Werkly...dehogy az, minek,felesleges..[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Uber+,1440P,RT off..egész jól megy semmi gond vele...
Szerk..most látom a dlss auton van...
....
#25278Fitzgerald: ott írja ALPI a #25276Alpi.....olvassátok is ti a topikot vagy csak nézitek ?[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
-közben meglett...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Autós topik
- További aktív témák...
- Quantum DLT- VS80 SCSI meghajtó
- Kenwood Basic M2 végerősítő/végfok eladó. "Atomerőmű". 2x220W és 1000 damping! Kimondottan jó hang!
- KERESEK: Final Fantasy 7 Rebirth Deluxe vagy sima kiadást
- Nikon SB-700 vaku eladó
- RTX 3060 12GB, I5-11600K, ASUS ROG STRIX B560-I, RAM Corsair Vengeance LPX 32GB, Táp Zalman Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest