Új hozzászólás Aktív témák
-
Clever0
senior tag
Az új Samunál nem tudom, hogy hol vannak a hangszórói, mert csak egy vékony csík látszódik a képernyő alatt, de a régi Sharp-nál alul a két szélén lefelé néznek. Igaz, hogy az nem szupervékony kivitel, 10 cm vastag, nem is kell neki pót hangszóró. Szintén régebbi Philipsnek hátra néző hangszórói (is?) voltak, ha annak a hangja megkerüli a tévét, olyan, mintha a széléről jönne. A nagyobb régi CRT-knek is oldalt voltak a hangszórói. Nem állítom, hogy meghallom a különbséget, de feltételezem, hogy a távolabb lévő hangszórók jobb sztereót adnak.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Az, hogy 6-6 cm-el rövidebb a hangzásban 3.5 m-nél nem játszik szerepet.
A hangja meg jóval felül múlja a TV 2.1 2x10 watos minőségét csak azt vedd figyelembe, hogy helyezkednek el a beépített hangszórók a vékony tv-ben. Direkt ezt a 2.1 2x10 fajta tv választottam de nagyon csalódtam benne és ezért vettem a 2.1 sounbar szettet. Nekem zavarta at v irányítását amíg előtte volt, ezért tettem föléje és mivel a faltól 65cm-re van a tv, ezért lett nem a falra szerelve. lehet, hogy gyengébb a te soundbarod.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Clever0
senior tag
válasz Beni2360 #396 üzenetére
Jól néz ki, de az is látszik, hogy rövidebb, mint a tévé, vagyis erre is igaz, hogy a sztereo kicsit összemegy, hacsak nem hiszünk a virtuális hangzásban. Az én dobozomnál még nagyobb a különbség és a magassága is kisebb, a hangszórói nem lehetnek jobbak, mint a tévében lévők, esetleg több van belőlük. Így is alig fért el a tévé előtt, a tiédet meg már fölé kellett tenni. Azért szerencsésebb a két oldali elhelyezés.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Clever0
senior tag
-
tick
aktív tag
Sziasztok!
Tévén keresztüli (TV távirányító) hangerő szabályozás ugye nem csak azonos márkánál működik? Elég hozzá a HDMI CEC szabvány ugye?
Philips HTL3140S-el szemezgetek, elég jó volt róla a review, már csak egy akció kéne talán holnapEverything that has a beginning... has an end
-
Clever0
senior tag
Ezt olvastátok? Tévékre szerelhető, hangzásjavító audiorendszer
Kár, hogy nincs több ilyen, mert a jelenlegi póthangszórók többsége keskenyebb a nagy tévéknél és így a sztereo hatás romlik. Továbbá a tévék alatt / előtt sem mindig van hely. Érdekes, hogy elvétve gyártanak lapos tévét oldalhangszóróval, mint pl. a Sony XBR-X900, de az LG-nek is volt hátulról két oldalra kihajtható hangszórós tévéje (vagy csak bemutató darab). -
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Hangprojektort akarok venni, volt már Sony ht-ct370-esem, amivel maximálisan megvoltam elégedve, most úgy látom az utód Sony HT-CT380-as...Kérdésem az lenne ~100 ezres árkategóriában van jobb? Igazából olyanok véleményét kérdezném akik a Sony-t hallották már hogy szól.
-
yvsmad
őstag
Igazad lehet, csak az a megtévesztő, hogy más készülékeken a HDMI (ARC) is IN felirattal rendelkezik, itt meg nem úgy jelölték. Az említett házimozi erősítőknél a több bemenet funkciója az, hogy az erősítő egy control center, ő gyűjti össze az összes bemenetet és osztja szét a kiválasztott kimenetekre. Meg ugye a legtöbb lejátszónak csak 1 HDMI kimenete van, tehát nem lehet külön kábelt küldeni a tévébe és külön kábelt az erősítőbe. Meg az erősítők ugye sokcsatornásak és az újabbak a HD hangokat is tudják kezelni, ami miatt nem elég a tévéből kijövő digitális sztereó jelet optikai kábelen átküldeni, szóval oda kell a HDMI. A soundbar viszont csak sztereó, nem kell 5.1 és HD bemenet neki, az optikai kábel teljesen lefedi a tudását.
-
batukán
csendes tag
válasz Flashget #381 üzenetére
Köszi :-)
Olvastam róla egy rövid tesztet, és pár felhasználói tapasztalatot. Mindenki nagyon dicséri. Vsz csütörtökön meg is tudom hallgatni hogy szól, és ha tényleg úgy ahogy mondják, akkor már hozom is haza :-)[ Szerkesztve ]
-
Clever0
senior tag
"nincs szükség a soundbar 2. HDMI csatlakozójára" Valószínűleg Te tudod, hogy működik az ARC, de másnak félreérthető, amit írtál. A hdmi in-re tehetsz bármilyen hdmi-s eszközt és annak a hangja fog szólni, ha az a bemenet van kiválasztva. A hdmi out-tal kell a tévé hdmi ARC kimenetét összekötni, ami ilyenkor audio kimenetként viselkedik. A soundbar akkor is szólni fog, ha a hdmi in bemenetén nincs semmi. A hangszóró szempontjából mindkét hdmi bemenet. Az igazi házimozi erősítőknek több hdmi bemenetük van, az erősítőnél lehet válogatni közülük és a tévével egy hdmi kábellel van összekötve, ami vissza tudja vezetni az erősítőbe a tévé saját hangját. Ennek akkor van értelme, ha a tévé beépített tunerét használják vagy más olyan hdmi-s eszköz képét jelenítik meg, ami valamiért nincs bekötve az erősítőbe. Ezért az erősítőn nem kell lenni a tévé felé hdmi bemenetnek és két hdmi kábelnek.
-
Clever0
senior tag
-
batukán
csendes tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy soundbar beszerzésén. Igazából nem térhangzás kellene, hanem inkább zenét hallgatnék vele tv, tablet, telefon...
Magnat Sounddeck 400 BTX-ről esetleg van valakinek tapasztalata?
A másik kérdésem az lenne, hogy a hdmi hiánya miben jelent hátrányt?
Előre is köszi a válaszokat! -
yvsmad
őstag
Miért, a Me8er-nek van 2 HDMI kimenete?
A media playert a tévére kell csatlakoztatni HDMI-vel, a tévé optikai kimenetét meg a soundbarra kötni, ennyi. Felesleges videojelet küldeni a soundbarra. A 3 készüléket háromszögbe (deltába ) kötni meg végképp értelmetlen.
Mellesleg rádió is van a Sonyban és természetesen távirányítót is kapsz hozzá.[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Köszönöm a tippeket, mindkettő tetszik.
A Philips-nek elég komoly leírásai vannak, 100%-os review-val.
A Sony esetében nem sok infó van a csatlakozókról.
Nekem ami menne rá : egy Mede8er media player, és egy Panasonic Plazma tv. Gondolom mindkettőt HDMI-vel érdemes rákötni ?
Ennyit találtam csak :HDMI nincsen ha jól nézem. A Philips-en meg kettő is. A Philips jóvá drágább, de úgy nézem talán jobb is.
.:. bl4ze .:.
-
yvsmad
őstag
válasz szgaborsz #370 üzenetére
Én meg ezt: Sony HT-GT1 2.1
Érdemes megnézni a "további képeket" is, ennek a mélynyomója nem egy szimpla fadoboz, mint a többi soundbaré. Máshol olcsóbban is kapható, a képek miatt tettem be ez a linket.[ Szerkesztve ]
-
szgaborsz
tag
Én ezt ajánlanám: Philips HTL5140
-
yvsmad
őstag
válasz szgaborsz #364 üzenetére
2.1-et mindegyik tud, amiben beépítve vagy külön dobozban van szub is.
Van átmenet a kettő között, de azért a hangszórók számából azért lehet következtetni arra, hogy hány csatornásra tervezték. Pl. 2x2 vagy 2x3 hangszóró az sima sztereó. Ha 3x2 vagy 3x3 hangszóró van, az már +1 centercsatornát is le tud fedni. Az 5.1-hez minimum kb. 15 hangszóró kellene.[ Szerkesztve ]
-
szgaborsz
tag
Én úgy tudtam, hogy a Yamaha is soundbart árul, a hangprojektor egy technológia, amelyet a Yamaha használ, pl: YSP 2500, Yamaha Sound Projector. Szerintem van olyan soundbar, amely nem sound projector technológiát használ, és mégis képes az 5.1-es vagy a 2.1-es hangzás realisztikus leképezésére. De lehet, hogy az egészet rosszul tudom
-
bl4ze
veterán
Használ itt valaki valamilyen Panasonic soundbar-t ?
-
bl4ze
veterán
válasz szabolcs.sz #360 üzenetére
Engem Panasonichoz érdekelne ilyen. (Panasonic 42" plazma mellé)
-
szabolcs.sz
tag
Samsung ökoszisztémához (tévé, telefonok) keresek egy 2.1 hangprojektort, használtan. Ha valakinek van valami kincse eladó, keressen bátran privátban.
-
-
szgaborsz
tag
Az 5.1-es soundbarok működési elve az, hogy a két frontra és a két hátsó csatornára kevert hangot az oldalfalakra sugározza, és az oldalfalakról visszapattanva jut el hozzád. Ezek irányát/szögét és erősségét tudod manuálisan állítani, vagy a bemérő rendszer teszi ezt meg helyetted. Ha az oldalfal "nagyon" messze van (Yamahánál úgy emlékszem, hogy 6 méter), vagy arról nem tud visszapattanni, mert elnyeli a hangot ami rajta van (bútor stb.) akkor oda surround hangzás. A Yamaha árul direkt erre a célra kifejlesztett paneleket, amelyeket az oldalfalra kell felhelyezni, érdekessége, hogy a soundbar menüjében ezt be kell állítani, és meghatározza, hogy hová kell pontosan feltenned a falon.
-
bl4ze
veterán
válasz szgaborsz #356 üzenetére
Még képlékeny a dolog, épül a ház a nappalival ahol lesz.
Csak előre próbálok gondolkodni ezek. De akkor ahogy olvasom úgy érdemes majd ha megvan a tv, media player végleges helye és tudja az ember hol hallgatná.
Igen, félek a 2.1 rendszerek kevésbé hoznák még ennek a régi Genius 5.1 cuccnak is a minőségét..:. bl4ze .:.
-
szgaborsz
tag
Szia,
Mekkora helységben használnád? Milyen alakú a helység? A hallgatási pozícióhoz viszonyítva az oldalfalakon vannak bútorok? Ezek a kérdések azért fontosak, mert a surround hangzást nagyban befolyásolják ezek feltételek.
Ha ezek a feltételek nem megfelelőek, akkor szerintem nem érdemes drága 5.1-es soundbart venni, mivel az sem lesz képes olyan surround hangzást varázsolni mint a jelenlegi rendszered. A 2.1-es soundbarokkal nincs tapasztalatom, de vélhetően itt számíthatsz a legkisebb térérzetre. -
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Adott az alábbi helyzet :
egy régi, de általam szeretett (sokak által lenézett), Nekem megfelelő Genius 5.1 rendszert szeretnék majd lecserélni, a fő szempont az lenne, hogy vezeték nélküli (wireless) legyen, mivel az új helyre ahol költözök nem megoldható a hátsó hangfalaknak a vezetékezése.
Ebből jött az ötlet egy soundbar-ra, hangprojektorra.Nincsenek nagy igényeim, nem kell high end, most a Genius 5.1 egy Mede8er med600x3d media playert szolgál ki, mellé egy Panasonic 42" plazma tv van, ezek szólnának rajta.
Ami fontos : kéne két HDMI BEMENET rajta, egy a media playerhez, egy a tv-hez - ezek hangja menne ki rá, a Bluetooth nem követelmény, ha van benne nem bajHa a Genius szintjét eléri, az már jó - van ilyen megfizethető soundbar, hangprojektor?
Ahogy nézem az 5.1-esek már elég húzós áron vannak, milyen minőséget képvisel egy 2.1-es hangzásban a Genius után? (ami nem mai darab)[ Szerkesztve ]
-
Cabrio
aktív tag
Samsung H6400 alá venném, és most e kettő között vacilálok, hogy megéri a több pénzt a H450 vagy legyen inkább a H430
-
Beni2360
félisten
Nem ismerem a samu H450 dolgokat nekem LG van.
Általánosságban írtam a funkciókat. Ha vezetékkel használod akkor legtöbbször a tv-vel együtt bekapcsol a hangprojektor. Atttól függ milyen a tv és a hang cucc.
Az anynet + keres rá.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
NEM, vezetékes kapcsolat a legjobb.
A HDMI bemenet: a mai Tv egyik HDMI kapcsolata ad kifele hangot.
Meg OPTIKAI kábellel kapja a hangot.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Cabrio
aktív tag
Samsung H430 és H450 között csak a hdmi csatlakozó a különbség? Mire jó a hdmi ezeken? Úgyis Bluetoothon csatlakozik, nem?
-
Beni2360
félisten
válasz Flashget #308 üzenetére
Hát megvettem a végén: HANGPROJEKTOR (SOUND BAR) TARTÓ, ÁLLÍTHATÓ
Érdekes volt az összeszerelése, a Tv-hez való rögzítése volt a legérdekesebb mert volt ám sok fajta csavar + kütyü de a hátlapra való B1 (M6) vagy B2 (M8) csavart jelez de csak 2-2 db volt hozzá. Még jó, hogy a műhelybe találtam majdnem ugyan olyat.
A magassága meg éppen hogy elég volt (50" TV) teljesen kinyújtva a hangfal kissé hátra dőlve fért el. nem vészes de azért szupi lett.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
pupuka76
tag
Sziasztok,
én is hangprojektor vásárlás előtt állok. Sony TV-m van, ezért ebből is azt vennék, ezt néztem ki:
Sony HT-GT1, [link]Van vele tapasztalata valakinek?
Köszönettel:
P.
-
Beni2360
félisten
Kedves Joseka! Köszönjük, hogy válaszolhattunk a kérdésedre. Remélem más baja nincs a készülékednek?
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
lexter00
őstag
Nekem is Lg NB300 van már február óta,és tökéletesen meg vagyok vele elégedve 16 nm-es szobában bőven sok a hangja a mélynyomója valami brutális,BT-n napi szinten hallgatok rajta zenét és nagyon stabilan fogja a jelet és rögtön felismeri a telefont.Tudom sokan átkozzák ezeket a soundbarokat de szerintem megéri az árát.
Nekem is kikapcsol ha nem megy rajta semmi,nem baj az addig se eszi az áramot.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Ironmike81 #338 üzenetére
MM holnapig akciózik samsung termékekre.
[link]Realme GT Master Edition
-
Beni2360
félisten
Hát az én LG hangsugárzóm is kikapcsol 20 perc után ha nincs hang rajta. Ez energia csökkentési mód.
-
Joseka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy olyan gondom, hogy a sony ht-ct80 hangsugárzóm 15 percenként kikapcsol (sony 50w828 TV-hez van kötve optikai kábellel). Találkozott esetleg valaki hasonló problémával? Köszi
-
Flashget
félisten
válasz Ironmike81 #335 üzenetére
nekem is volt D6500-as tévé el ne add. nem jobbak amik utána jöttek.
jobban jársz samsunghoz samsungot gondolattal már csak a távkapcsoló miatt is.
viszont meggondolandó, hogy ennyit kiadj egy projektorért...én ezt vettem csak olcsóbban akciósan és maxi jó panelban.[link]Realme GT Master Edition
-
Cabrio
aktív tag
Ismeri, használja valaki a Samsung HWF450 hangprojektort? Érdemes ilyet venni vagy már inkább az újabb szériát?
-
Ironmike81
újonc
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni. Kinéztem 3 Soundbart: Samsung HW-J550, LG NB4540, és az LG LAS550H. Samsung tv-hez fog csatlakozni (D6500) így a samsung logikus választás lenne, csak nem vagyok benne biztos, hogy megér +40k (bár attól függ hol veszem). Vagy jó választás a másik 2 LG is? Az LG NB4540-nél a 4.1 jelent hallható külömbséget, vagy ez nem számít semmit? Mert akkor már csak a LG LAS550H és a Samsung HW-J550 között kell választanom. Kb 1 kategória a 2 összehasonlítva:
http://hangprojektor.arukereso.hu/fn:termekek-osszehasonlitasa:samsung-hw-j550-2-1-p270928257,lg-las550h-2-1-p270919753/
-
törölt tag
Jó kis "cikk" !
http://vip.tilb.sze.hu/~wersenyi/KJ.pdf
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
LG 47LB731-es tv-hez szeretnék Soundbart, amit optikai kábellel kötnék össze a mélynyomó, pedig zsinornélküli legyen. Mit ajánlotok? Keret kb. 50K.
Fully electric lifestyle!
-
Beni2360
félisten
válasz Flashget #328 üzenetére
Mint minden outlet bolt...
Ezt azért túlzásnak gondolom mert Pl az én cuccomat is a fent nevezett outlet boltból rendeltem akinek kb 8 db üzlete van és az első telefonra, hogy gond volt a géppel másnap már ott volt a csere cucc.
Gyálon vagy 2 éve működik egy ilyen bolt és Pestlőrincen is ismerek egy ilyen boltot több mint 10 éve, Kispesten is van egy stb.
Azért ne essünk túlzásba.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz zsiga901 #325 üzenetére
keress rá itt jobb felső sarokba írd be evvel a számmal és látni fogod, hogy 37k vettem
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz zsiga901 #323 üzenetére
Hát átnézve az adatlapját nem valami bizalom gerjesztőek. G-mailes e.mail cím.
A bírósági bejegyzésnél nincs dátum feljegyezve.
Mostanság nagyon sok bemutató terem zuhant meg.Elég sok adóságot meg garit maga mögött hagyva.
Mit vennél náluk és mennyivel olcsóbban?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zsiga901
újonc
[link] Erről a boltról tudtok valamit mondani esetleg? Volt olyan esetleg aki itt rendelt? Itt néztem ki a hangprojektort, de nem sok mindent találtam a boltról.
-
törölt tag
Ha nincs a PC-ben Bluetooth, vegyél egy USB-set. Azon keresztül egyből megy a zene a Soundbarra.
Írtad,hogy 60-80 k szánsz rá.
Ha van még 8000 hozzá, akkor ajánlom ezt. Brutál jól szól!http://www.ebay.com/itm/Magnat-Sounddeck-400-BTX-vollaktives-Bluetooth-Heimkino-Sounddeck-Soundbar-Neu-/231316041462?hash=item35db82aef6
5 nap alatt megjött!
-
GoZoL
senior tag
Klipsch G-42 szettet ismeri valaki?
-
törölt tag
Ezt értem, de te ezt írtad:
- PC-re hdmi kábellel rákötött (egyelőre nem smart) TV-ről filmek hangját megszólaltatni (itt a TV, mint monitor funkcionál kb.)
- PC-ről zenehallgatás TV-n keresztülHa a PC hangját szeretnéd hallani a soundbaron, akkor ennek mi köze a TV-hez? Nem a TV-n keresztül kell mennie a hangnak, hanem a PC-ből egyből a soundbarba....
-
Rossi
addikt
Sziasztok !
Nemrég kezdtem el kacsintgatni a hangprojektorok felé.
Amire szeretném használni:
- telefonról zene lejátszás bluetooth-on
- PC-re hdmi kábellel rákötött (egyelőre nem smart) TV-ről filmek hangját megszólaltatni (itt a TV, mint monitor funkcionál kb.)
- PC-ről zenehallgatás TV-n keresztül60-80k-t szánnék rá maximum, ezért az árért szeretnék egy jó minőségű 2.1-es soundbart.
Mit ajánlanátok?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
att88ila
tag
Szevasztok!
Ez az LG las350b hangprojektor jó választás lenne?[link] -
Beni2360
félisten
válasz Flashget #308 üzenetére
Hát köszi, szép darab meg az ára is.
De azért elgondolkodom, a dolog a conrad.hu oldalán pontos rajz is letölthető.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Flashget
félisten
válasz Beni2360 #307 üzenetére
Én se csak jelezni akartam vele, hogy elsősorban fixen elhelyezve vannak tervezve és csak utána jön az, hogy falra szerelhetők.
Nálam is a tv előtt van és pontosan ez a gondom..kicsit nyújtózni kell a távkapcsolóval ha ülök vagy fekszekHangprojektor (Sound bar) tartó, állítható
tv fölé is lehet rakni.Realme GT Master Edition
-
Beni2360
félisten
válasz Flashget #306 üzenetére
Hát én a hangprojektor nem tenném a földre maximum a ládát.
Nekem is az asztalon a TV előtt van de egy kicsit bezavar a TV irányításába feljebb kell emelni az irányítót.Az MR nem kell emelgetni.
Linket küldenél az említett rögzítőről?[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz zsiga901 #300 üzenetére
hogy akkor ez csak falra szerelhető?
minden hangprojektor alapból földre helyezhető és csak utána jön az, hogy falra is szerelhető vagy sem.
kevesebben szerelik falra mint sem.
bár most láttam olyan Hama tartót amivel vagy tv fölé vagy alá is lehet szerelni sem a falra sem a földre.Realme GT Master Edition
-
Beni2360
félisten
válasz zsiga901 #303 üzenetére
ird be a keresőbe fent jobb oldalt, hogy NB300 és kapod az infót
Én is ezt vettem csak jót tudok mondani róla.
Vannak elég jó cuccok még a jófogáson érdemes körül nézni ott is.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Hát azért 180 k egy nem valóságos 5.1 cuccért ha még oly márkás is.
Soha nem fogja adni a valós 5.1 élményt.
Még a 2.1 is erőltetett mert egybe van építve, a különálló dobozokkal a középső hang kiemelés jobban elérhető.
Nekem ez a egy funkció a hangkiemelés nem jött be egyszerűen zavaró volt a hang.
Tehát egybezsúfolni 5 hang doboz lehetőséget
Nem valószínű, hogy sokan lennének itt akik ilyen cuccal bírnak. De próba cseresznye.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zsiga901
újonc
Akkor jó köszönöm. Esetleg valakinek vélemény NB300-ról?
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok. Valaki hallotta már ezt a cuccot élőben? Sehol nem találok tesztet róla:
PANASONIC SC-HTB 885 EGK 5.1 hangprojektor
Előre is köszönöm a segítségeteket.
J.
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
Beni2360
félisten
válasz zsiga901 #300 üzenetére
Természetesen. igen
2.1 CSATORNÁS KOMPAKT RENDSZER WIRELESS MÉLYNYOMÓVAL
SONTIA HANGTECHNOLÓGIA ÉS 3D SOUND PROCESSZOR
FALRA SZERELHETŐ, A DOBOZBAN KONZOLLAL
BLUETOOTH[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- DJI topic
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Óra topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...