Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
Az LG sh5-höz képest miben jo b a jbl sb250 vagy a harman/kardon sb20?
Alapvetően az sh5 hangzása nagyon tetszik, bár elbizonytalanított ez a sok zúgós hozzászólás. Érdemes több pénzt rááldozni, és a fent említett mésik két termék közül választani? -
Skynet258
veterán
válasz szgaborsz #1796 üzenetére
Ok, akkor holnap 16:30-kor nálad tali a nappaliban. BTW az ötlet nem rossz.
Speedhs: tök szuper, pont ezen a SONY HT-CT 390 hangprojektoron agyalok, másik ami még talán mozgat az a SAMSUNG HW-K450... de inkább előbbi felé hajlanék, a slim kivitel miatt.
Amit itt kolléga fentebb felvetett, hogy kissé felfelé tolja a hangokat, az nekem is feltűnt, mennyire zavaró ez használatban (már ha egyáltalán zavaró)?
Jelenleg egy 5.1-es rendszerem van, aprón ár bagóért adom lassan, csak unom a kábeleket, jó lenne egy ilyen komplett cucc.
Csakhát az ember egyszer akar jót venni, és alig lehet ezeket meghallgatni valahol. A soroksári M5 MM-ben volt egy Sony, valami 150k-ba került (gondolom a 390-es nagytesója), zene ment rajta, hát valami állatul szólt ott abban a nagy térben, néztem is, hogy ez a hang ebből a kis szarból jött ki?Szóval minden tapasztalatot szívesen fogadok a Sony 390-essel kapcsolatban, másnak meg ha van Samsung K450-ről bármi tapasztalás, akkor tolja!
[ Szerkesztve ]
-
szgaborsz
tag
Lenne egy javaslatom, ami lehet, hogy totál blődség... Vagyunk itt már páran soundbar/soundprojector tulajdonosok és vannak még páran, akik vennének. Mivel ezen termékek könnyebben szállíthatók mint 5.1-es társaik, így talán nem lenne olyan nehéz összehozni egy tesztelést. Összehasonlíthatnánk őket, így a tulajok is, és a leendők is gazdagodnának némi tapasztalati infóval. Vélemény?
-
HagaNRG
őstag
válasz Speedhs #1776 üzenetére
Gratulálok hozzá, használd örömmel!
(azért a full lapos, fekvő center elég fura élőbe, nem? Ezt nem is értem, hogy gondolta a Sony, hogy egy gyakorlatilag felfelé sugárzó centert adjon ki. Ok, nagy dolog a "slimség", meg a JBL mégis majdnem 10cm-re áll ki a TV előtt, de ez meg picit a ló túlsó oldala, mert nem kérdés, hogy aki falra tudja szerelni, annak sokkal jobban fog szólni)
-
katsazoli
tag
válasz pixelmester. #1793 üzenetére
Nem közelről és nem halkan hallgatnám
Most egy LG LAS350-es hangrúd van itthon, de ez kicsi szerintem a nappalinkba, gy fokkal combosabbat szeretnék, ez meg megy a hálóbaXbox Live ID: Zolika21; PSN ID: Zolika31
-
HUTCHDB
nagyúr
Denon Soundbar DHT-S514 típusról valakinek tapasztalati infója van?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Marko_
tag
válasz pixelmester. #1787 üzenetére
Semmilyen hangerőn nem fogod hallani a zúgást, max. ha közvetlenül odarakod a füled a hangfal közelébe.
De tök egyszerű a dolog, megveheted webshop-ból és ha nem tetszik, akkor visszaküldöd... -
Marko_
tag
válasz pixelmester. #1785 üzenetére
Azt a "zúgást" normál felhasználás mellett sosem fogod érzékelni.
-
F_Peter
őstag
-
Gsx-rr
veterán
válasz F_Peter #1782 üzenetére
Annyit tud ,mint amennyibe kerül. Csodát ne várj ennyi pénzért. Pont ezért ne is hasonlítgasd ,mert nem fogsz tudni választani.
Ebben a kategóriában ugyanazt kapod ,csak más csomagolásban.
Vedd meg neten ,és ha tetszik használd.Ha nem tetszik visszaküldheted A te ízlesed a mérvadó ,hogy megfelel vagy sem. -
F_Peter
őstag
Az sh4-5 sokat van emlegetve, én is gondolkodom egy megvételén (sh4 hogy fekete legyen), viszont kevés véleményt találtam hogy összehasonlítva más hangpro.. vagyis soundbarokkal milyen. Nincs valakinek ilyen tapasztalata? (az üzletekben tett hallgatásokat nem tartom annyira relevánsnak.)
-
Gsx-rr
veterán
válasz pixelmester. #1779 üzenetére
Ha Lg Tv-d van vegyel Lg Sh4-et.
-
GML
őstag
válasz pixelmester. #1779 üzenetére
Olyan hangot veszel, amilyet szeretnél. Manapság már csak a dizájn miatt lehet érdemes azonos márkát/kategóriát kinézni.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz pixelmester. #1768 üzenetére
Valaki tud segíteni ezügyben?
-
Speedhs
őstag
válasz Speedhs #1738 üzenetére
Nagyon szuper a cucc!
A film alatt külön tudod állítgatni a beszédhangok, illetve a mély erősségét.
Bluetooth-al simán kapcsolódik iphonehoz.
Régi panasonic 106-os plazmám van, de simán kommunikál vele. Tv távirányítóval hangosítom, halkítom. Ha a tv kikapcs, akkor ez is stand by-ba kapcsol.A külső nagyon tetszik, letisztult, nem is látni a kis kijelzőket, csak egy egybefüggő felületet, de amikor bekapcsolod, akkor felvillan a semmiből a felirat. Magán a készüléken is vannak gombok, azok érintésre reagálnak.
A mély nagyon tisztán szól, film elején, amikor a THX logó megjelent, kicsit ledöbbentem! Marha erőteljes, van benne kraft!
Egyedüli negatívum eddig, hogy nem mellékeltek angol leírást hozzá(Csak német-dán-francia-lengyel van.. ), meg kicsit át kellett rendezni a dolgokat, ezért muszáj leszek valami szép kábel elvezetést kiötölni .
-
BBéci
legenda
válasz K Norbi #1774 üzenetére
Nálam nem szólna jól, mert eléggé csillapítottak a falak (1400 db könyv a polcokon, akusztikai panelek) a kellemes közérzet és a házimozi rendszer miatt. Azért nem én teszteltem.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Meglepően sokan szeretnének háttérsugárzók nélkül megvalósítható térhangzást. Ahol a képen látható, vagy ahhoz hasonló kopárság uralkodik, tehát van bőséggel visszaverő felület, (ami egyébként brutálisan rontja egy hagyományos 5/7.1 rendszer hangminőségét), ott egészen jól tud szerepelni egy komolyabb hangprojektor.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gsx-rr
veterán
Megpróbáltam Hdmi Arc-on keresztül összekötni a Soundbar-t(Jbl 400) És Tv-t (Sony)
Mindkettőn van Hdmi Arc. Akkor gondolom mindkét eszköznél itt kell csatlakoztatni a készülékeket.
Bármelyik eszközt kapcsolom be bekapcsol a másik is ,de a hangerőt a tv távirányítójával nem tudom vezérelni.
Valamit kellene még állítanom?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
pixelmester.
aktív tag
Egy LG tévéhez szeretnék venni valami kis egyszerűbb "hangprojektorféleséget".
Első nekifutásra a Sony htct180 szimpatikus. Ebben az árkategóriában mit ajánlanátok? Pici szobáról van szó, fimezésre és zenehallgatásra használnám.
Érdemes a tv-vel azonos márkájú hangcuccot venni? Az LG esetében ad valami plusz funkciót?
Melyik készülék tud olyat, h a tv-vel együtt lehet ki-be kapcsolni?
Optikai kábelen a hang megy, vagy a fájl? DDés STS dekódolási problémák lehetnek, vagy azt a tv végzi?
A tv távirányítóval lehet a soundbar hangerejét is állítani, vagy csak a sajátjával? -
BBéci
legenda
válasz 7Heads Drago #1761 üzenetére
Bárminek nevezik, attól még nem lesz hangprojektor a soundbar. Utóbbi nem más, mint egy hosszúkás testbe szerelt erősítő és néhány hangszóró.
Nézd csak meg, mi van ebben: [link]![ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Sikerult meghallgatnom a samsung f750 es szerkezetet, ami nekem tetszett.
Nem tudtok valami boltot, ahol elfogadhato aron lehetne kapni?
Igazabol meg hasznaltan sem talaltam, pedig az is megfelelne..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
BaLee
addikt
Mivel román cég ezért sok esetben a garancia sem olyan, hogy itthon kihívod a szervizt és elfogadják. Hanem ha gond van őket kell elérni (nem könnyű) és ők küldenek érte futárt és ők szervizelik. Ilyesmi a MALL.hu is csak az meg szlovák.
Műszaki cikkeknél és háztartási gépeknél is szerintem elég fontos, hogy ha garanciát adnak rá az olyan legyen, hogy ha gond van akkor a szakszerviz jön ki és nézi meg a gépedet...
-
K Norbi
addikt
Hát ha lesz vele valami, nem túl jó az emag hozzáállása. Tv vel páran befürödtek a fórumról..
És elég drága az a hangprojector is, én meg szeretek 100% os boltból vásárolni ahol ha van bármi bökkenő korrektek legyenek velem.Inkább innen vedd [link] utána néztem jó bolt. Dicsérik
Ezt ma privátba is megerősítették.
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Azért uraim, mert én nyitottam annak idején (egy éve kb. ) mert a házimozi fórumon nem nézik jó szemmel a soundbarosokat.
Én sem azért nyitottam, hogy megmondjam az okosat mindenkinek, hanem épp azért, hogy a nálam okosabbaktól segítséget kérjek.Ezért nincs sem összefoglaló, sem ajánlás az elején. (legalább mivel saját tapasztalatom a 390-es és az SB350 híján nincs, így nem tartanám korrektnek, ha elkezdenék itt netes listák alapján márkákat és típusokat ajánlani) Ha van nálam okosabb, van olyan (tutira nem lesz), aki képben van az aktuális felhozatallal és valós tapasztalat alapján tud típusokat sorrendbe állítani, ajánlani/nem ajánlani, azt én is, mint mindenki szeretettel fogjuk fogadni.
Másrészől az a véleményem, hogy ma a soundbar, mint olyan egyszerűen annyira rétegtermék a mai napig, hogy igen kevés ember mélyedt bele komolyabban a témába. Aki nagy hifis-házimozis, az elvből sem venne ilyen sokhangszórós, subbal támogatott tejfölösdoboz- hasábokat, akit meg nem érdekel a mozi csak annyira, hogy épp, hogy észreveszi, hogy a lapos tv-k hangja már nem épp kielégítő, az meg nem fog 100+ ezret kiadni egy ilyen relatíve zsákbamacska és kiforratlan eszközért. (ami már csak az építési jellegéből adódóan is aláaknázza mindazt, amit a valódi, igényes hangzásvilág megkövetel).
Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy igenis megvan az a réteg, akinek bőven kielégítő egy jobb soundbar hangzása, sőt, igenis létezik az a kategória, aminél már csak a végtelenségig vájtfülű és hifi-őrült emberek beszélhetnek kompromisszumos hangzásról. (mert én pl. szemrebbenés és könnyek nélkül váltottam le a komoly, fadobozos, Yamaha erősítős 5.1-es mozim egy JBL 350-re és épp ezért, ha olyan olyan anyagi helyzetben leszek, még ezt is le fogom cserélni a 450-es verzióra. Addig azonban egyelőre tökéletesen kielégít a Sony 390 az egyik, és az SB350 a másik szobában)
-
L.L.
senior tag
Ha van rá helyed elől, akkor inkább gondolkodnék, egy AV erősítőn pl. amit megadtál, és hozzá 3.1 hangfal előre, surround nélkül. Nekem most van egy Ilyen erősítőm, yamaha front + center + mélynyómóval. Ezzel zenére, és filmre is jobban járnál, több szolgáltatással, és bármikor bővíthető is lenne a rendszered.
[ Szerkesztve ]
-
chester91
senior tag
Közben olvastam további teszteket, és azok alapján nem rossz, amit még néztem, most találtam olcsóbban Yamaha hangprojektort (ISP-1400), aminél viszont az volt a verdikt, hogy filmekhez tökéletes, viszont zenéhez kevés....nem nagyon látom, hogy 100 alatt lehet olyat találni, ami mind filmhez, mind zenéhez megközelítené a jelenlegi Creative DTT 2200-amat. Sajnos meghallgatni az YSP-201-et nem tudom sehol, viszont az 1400-at talán igen, körülnézek majd.
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
BBéci
legenda
A hangprojektor és a soundbar közti különbségről linkelt valaki egy írást és én is összefoglaltam pár szóban, keresd meg ezeket. A Soundplate, magyarul hangállvány funkciója egyértelmű, arra lehet ráállítani a tévét.
-
Pé
senior tag
Sziasztok. Én is szeretnék valami hangrendszert a nappaliba, ami szintén több dolgot kéne tudjon. Egyrészt házimozi, másrészt zenehallgatás ( hd audio, rádió, network stream) illetve bluetooth.
Gondolkodtam a klasszikus 5.1-es hangszórókészleten, de a nappalinnk olyan hülye alakú, hogy nem tudok surround sugárzót felrakni. Mivel a hangprojektorok nem igazán tudják amit szeretnék, olyasmiben gondolkodom hogy erősítő ( pl. ilyen)+ passzív 5.1-es soundbar. Ilyesmiről van valakinek tapasztalata esetleg? Jó/nem jó, esetleg javasolt márkák, esetleg típusok. Köszi. -
BBéci
legenda
válasz demmer123 #1742 üzenetére
A Sony HT-CT 180 nem hangprojektor! Akkor sem, ha a boltok annak nevezik.
2.1 csatornás hangsugárzópanel![ Szerkesztve ]
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Kaptam már egy Yamaha YAS-201-re ajánlást, ami elég szimpatikus is az árát tekintve. Ami felmerült közben bennem, hogy lehet, inkább hangprojektort szereznék be. 100 körül lenne a max, amit ráköltenék, jelenleg egy régi Creative DT 2200-am van, most kerül be a pc-be egy Creative Soundblaster Zx hangkártya majd. Ami fontos, mindenképpen legyen optikai csatlakozó rajta. Első körben már egy ideje szemezek a Logitech Z906-tal, viszont a kábelezés problémásabb lenne. Egy panel lakás hálójába kerülne be. Cél, hogy közelítse meg, vagy érje el a Logitech hangzását. Van ilyen hangprojektor ebben az árkategóriában, vagy felejtsem el inkább?
Válaszotokat előre is köszönöm!
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
demmer123
őstag
Nekem egy Sony HT CT 180 Hangprojektorom van.Napokban vettem nagyon meg vagyok vele elégedve hangzás terén.Csakis BD Film nézésre van használva nagyon jól szól.
Nem is értem hogy tudtam eddig a gyári hangszórót használni.
Másnak is ajánlom biztos vagyok benne hogy nem fog csalódni
Közepes 12 négyzetméteres szobába van használva oda bőven elég nekem.
-
Speedhs
őstag
A GH széria illetve Rock Band miatt is vettem soundbart, be van tárazva már 6 lemez, amint megérkezett, kapcsolom a ps3-as RB AC/DC-t!
Egy régebbi lg házimozival tudom majd csak összehasonlítani, amennyire értek hozzá.
(#1740) K Norbi: Nem ismerem a boltot, de új terméket kell, hogy küldjenek. Pár napon belül nálam lehet már, szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
katsazoli
tag
1-1
Az sh5-ről olvastam itt elég sokat, viszont a 250-esről nem nagyon volt szó, csak a nagyobb számozású Jbl-ekről :/Xbox Live ID: Zolika21; PSN ID: Zolika31
-
katsazoli
tag
Sziasztok!
LG Las350-es soundbar-t szeretnék lecserélni.
Két típussal szemeztem, az egyik az SH5, a másik pedig a jbl 250.
Szerintetek melyik lenne érdemesebb?
A tv-m LG.Xbox Live ID: Zolika21; PSN ID: Zolika31
-
Gsx-rr
veterán
válasz HagaNRG #1732 üzenetére
Koszonom szepen!
Mar megvettem! Nekem tetszik! Csatlakozo van boven, Hdmi arc,optikai mellett van meg 2 Hdmi.
Amire nekem kell havi par alkalommal youtube-rol zenet hallgatni arra tobb mint tokeletes.
Jobban szol mint a 3.0 as rendszerem. Persze ez betudhato ,hogy itt van melynyomo! Tekintelyes darab.Meghallgatnek egy Yamaha projektort! Az mit tud!
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Szia!
Igen, nagy eséllyel jobb lesz a hangja, mint egy 390-nek. Még abban sem vagyok biztos, hogy a 790 is kategóriatársa-e egyáltalán.
JBL-ből most minden bizonnyal az SB450 a legnagyobb király, mert már a 350 is marha komoly darab volt, de az már elég magas árkategóriát képvisel.Picit régi az SB400, még a 350-től is régebbi kiadás, így azért nézd meg, hogy miket tud, milyen csatlakozók vannak rajta, nehogy kellemetlenül érintsen valami hiányossága, de a hangzása az biztos, hogy csalódásmentes lesz.
(sajnos feltételezem, kevesen vagyunk itt akiknek van személyes tapasztalata akárcsak két különböző márkájú-típusú soundbar összehasonlításával. Ha több pénzem lenne, én szívesen cserélgetném őket, de most egyelőre nekem még a kettő is sok arra a kevés filmezésre, amire időm van család mellett, így nekem most a két soundbar is sok lett)
Ezért nehéz témakör és nehéz okosnak lenni, mert gyakorlatilag látatlanban, netes review-ök alapján kapott ötletek alapján kell döntenie az embernek a típusok és márkák között....[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Jbl Sb 400 az mivel van egy kategóriában? a Sony 790-el?
Gondolom akkor használtan is jobb vétel ,mint egy 390-es Sony. -
b.lajos
tag
válasz g32167h #1723 üzenetére
Szia,
Ténylegesen kikapcsol, bekapcsol minden. A "Watch TV" gombra, bekapcsol a TV és a JBL, kép a tévéből (értelemszerűen), hang a JBL-ből jön. A "Watch Movie" gombra pluszba bekapcsol a Med 600, és természetesen át áll a megfelelő HDMI kimenetre. Kikapcsolás hasonló, ki lehet egyenként is kapcsolni, illetve egyszerre az egészet. Szóval nagyon jó kis kütyü.b.lajos
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz 7Heads Drago #1726 üzenetére
Első alkalommal elvileg automatikusan történik minden.
http://www.diesel.com
-
7Heads Drago
veterán
Hol lehet értelmesen probálni ilyen technikákat?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Az Lg sh sorozatnál a mélynyomot hogy lehet párosítani a főegységgel? A media marktban 2 gyerek se boldogult bele. Egy sh5 öt akartam meghalgatni.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
L.L.
senior tag
válasz Speedhs #1724 üzenetére
Szerintem az a yamaha egy szép hangú, jó szett lenne, főleg a csatlakoztatható mélynyomóval. Néztem én is, de végül mást vettem. Arra figyelj, hogy csatlakozási lehetőségek az 1db optikain kívül nem nagyon van, bár a tv csatlakoztatásra elég. Ha egy picivel többet is szánsz rá, és esetleg 5.1, ami nem "bögreszettes" háziomozinak számít EZEN is el lehet gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Ez a cuccos jó vétel lehet? 110k a kettő. Van ebben az árkategóriában jobb is? A hagyományos 5.1 rendszerekről lebeszéltek, megtetszettek ezek a kisebb megoldások.
Yamaha YSP-1400 hangprojektor+
Yamaha YST-SW20 mélysugárzóKöszi.
-
g32167h
újonc
Üdv mindenkinek!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol tudnék soundboard-hoz távirányítót szerezni?
Nemrég vettem egy használt Blaupunkt LS 178-1 típusú soundboard-ot. Sajnos nem volt hozzá távirányító.
Nagy naívan gondoltam van otthon két univerzális távirányítóm is, az egyiket hiphopp ráprogramozom oszt kész is.
No a hiphoppból lett kipkopp. Nem igazán jött össze a dolog. Az egyik megoldás az lenne, ha esetleg valakinek volna ilyen eredeti vagy sikeresen tanított távja ehhez a típushoz, és valahol találkozni tudnánk, ahol az én tanítható távirányítómat betanítanám a másik távkapcsolóval.A másik megoldás ha tudtok egy olyan univerzális távkapcsolót mondani ami jó soundboardhoz is.
Mert ugye ezek általában csak TV, VCR, DVD, SAT, AUX cucckokra hangolhatók. Én a sajátommal az összeset végig zongoráztam, de sajna nem jártam sikerrel. Nincs akkora átfedés mint a TV esetében, hogy az alap beállítások mint kikapcs-bekapcs, hangerő, csatorna léptetés... akár 30 kóddal is működik, csak a spécibb gombok nem, mint TXT vagy menü, idő, infó...
Egyébként szerintem a kis 12 nm szobámba tökéletesen szól. De ki volt próbálva egy kb 250 nm műhelyben is, és azt is elég jól beüvöltötte.
A probléma az, hogy mivel a TV-hez a koaxiális csatlakozóval van kötve, így a TV-n keresztül sem tudom a hangot szabályozni, mivel ott állandó erősséggel jön a jel. Egyéb szabályozható cucc nincs a TV és a soundboard közé kötve.
A segítséget előre is köszi.
Üdv.:
H[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
-
HagaNRG
őstag
Tegyük föl, hogy vettem két 6+ milliós új autót. Egyik ilyen, másik olyan. Tökéletes, makulátlan mindkét kocsim, imádom őket, de két hónap után rájöttem, hogy mégis picit elsiettem a dolgot, és nincs szükségem két ilyen értékű autóra, így az egyiket felteszem a használtautóra.
Erre te úgy érzed, hogy akkor jogod van jönni azzal, hogy az adott fórumon (keresd meg nyugodtan, japán márka mindkettő, nem lesz nehéz megtalálni miért ajnároztam az autót novemberben, mikor most meg mégis eladom.
Van bármi probléma a termékkel, szándékosan átvernék embereket? (Abszolút nem, ha tudnád, kivel beszélsz, fel sem merülne ilyesmi...)
Gondot okoz neked az, hogy adott esetben, ha megveszek valamit, majd eladnám, akkor mihez kezdenék az árával? (Nem hiszem, mert ahogy mondtam, fogalmad sincs kivel beszélsz és nincs jogod itt vádaskodni ismeretlenül).
Szóval ennyi.
Szóval sem erőltettem rád semmit, te kerestél meg engem, hogy megvennéd a Sony-t, én meg nem akartam fél áron adni neked, ennyi.
Felejts el kérlek... -
benvolio
őstag
válasz TestamentDNR #1716 üzenetére
Persze, jó megoldás a hangkártya.
-
Gsx-rr
veterán
válasz HagaNRG #1615 üzenetére
Azok után ,hogy itt ajánlod és isteníted a Sony Soundbar-t korrekt lett volna megemlítened,hogy te árulod ,mert ha ennyire jó akkor miért válsz meg tőle egy hét után.
Ez természetesen a te dolgod ,de a fórum többi tagjával szemben ez így korrekt.
Annyira akkor még sem lehet jó. Főleg ,hogy különböző oldalakon ahol hirdeted más más indok az eladás oka!
Az meg ,hogy nekem mit írtál azt hagyjuk! Vicces -
GML
őstag
válasz TestamentDNR #1711 üzenetére
A soundbar-od is csak sztereó lesz... mint a mostani rendszered.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
válasz TestamentDNR #1709 üzenetére
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz Beni2360 #1697 üzenetére
Ezt találtam a tv-mről: "A PIF40 a legolcsóbb a mezőnyben, ára csupán 85 385 forint, talán ennek tudható be, hogy nem rendelkezik beépített Dolby Digital- és DTS-hangzással, és optikai hangkimenetet is hiába keresnénk rajta."
Akkor marad a HDMI, vagy a Soundbar-t el is felejthetem gyakorlatilag? -
benvolio
őstag
válasz TestamentDNR #1704 üzenetére
Akkor valamit elnéztem, mert én olyan manual-t láttam ami szerint van mindkettő az erősítőn. De ha egy optikai van az erősítőn akkor esetleg egy ilyennel vagy ilyennel összekötheted a TV koax kimenetét az erősítőddel.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
válasz TestamentDNR #1706 üzenetére
Akkor pedig az a megoldás, hogy a számítógépen kellene átállítani, hogy csak sztereó jel menjen ki. A korábbi kérdésem az volt, hogy 2, vagy több hangszórón hallgatod a filmeket, de ezek szerint sztereó rendszered van, függetlenül az erősítőd képességeitől.
Milyen programmal nézed a filmeket?
-
Clever0
senior tag
válasz TestamentDNR #1701 üzenetére
Nem valószínű, hogy találsz olyan soundbart, amin Coaxial RCA hangbemenet van. Szokott lenni sztereó vonali, toslink optikai, hdmi és hdmi arc.
-
TestamentDNR
aktív tag
-
GML
őstag
válasz TestamentDNR #1704 üzenetére
Az erősítődön csak optikai bemenet van. A gépedben milyen hangkártya van? Van rá lehetőséged, hogy analóg módon, csatornánként rákötöd a gépedet. 3 db Jack-stereo RCA kábel kell hozzá.
-
benvolio
őstag
válasz TestamentDNR #1701 üzenetére
De most nézem és ha jól látom az erősítődön van mindkét fajta bemenet. A TV-t kösd rá koax-al /DVD bemenet/ a számítógépet akár meg optikaival is /CD bemenet/.
[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
-
TestamentDNR
aktív tag
Köszi srácok! Megnézem!
Egyébként 5.1es az erősítő, azt hiszem Technics SA-DX830.
Megnézem este, hogy világít-e a csati, ha be van kapcsolva a tv. De szerintem nem. Akkor RCA lesz és 1 kábellel megy át a Soundbarba Koaxal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fotók, videók mobillal
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...