Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #954 üzenetére
1 dologra vagyok kíváncsi igazából: Mindenütt leírják, hogy a DX10 kiküszöböli a DX9 hibáit, így sokkal gyorsabb. DX10-ben mégis minden játék a felére lassul, vagy még lejjebb, még azonos beállításokkal is. Lehetséges, hogy még egyetlen játék sem DX10-es, és még mindig a DX9-et nyújtogatják/foltozgatják? (Költői kérdés volt, szerintem így van.)
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #956 üzenetére
Én azért vettem anno 3870-et, hogy mindent vigyen maxon, és még nem is volt olyan rég (és DX9-ben no problemo, viszont mégis csak DX10.1-es a kari. Sztem a C-CoJ-SCS a hardver-eladások kényszerítése miatt lett ilyen döcögős. No meg mert nem a .1-et alkalmazzák ami - mint az amúgy pocsék AC-ben látható - rohadt gyors és szép is, hanem a szaros sima DX10.0-t az nV miatt.
De nézd meg az Oblivion képmentéseimet a honlapomon (Programok), aztán látható, milyen gyönyört lehet varázsolni DX9-ben is.[ Szerkesztve ]
-
válasz Silenzio #954 üzenetére
Azért 8600gt-vel ne lehessen már maxon játszani egy újonnan kiadott játékkal. 8800gt sem egy csúcs, megértem hogy nem megy igazán fullon. Meg egy bughalmaz a kód.
Ami effekt van és én is spórolok rajta az a napnál van minden low-on, de én nem látok különbséget hogy az most high nap vagy low. Ez nagyon sokat befolyásol. 8800Gt-vel játszok ami azért mára elérhető kategória (vagy a kistestvére 9600gt nagyon jó ár/teljesítmény aránnyal) és szépen kényelmesen fut a játék az említett nap low beállítással és AF/AA nélkül.
A dx10-nek nevezett valamik-et én még nem láttam, mert sima xp x64 alatt játszom. Vista alatt a dx10-es cuccokról nincs infóm. Nem tudom megmondani hogy azokhoz milyen gép kell. De ha találok megoldás hogy dx9 alatt bekapcsoljam akkor le fogom írni ide hogy hogyan csináltam. Krízis alatt volt hozzá egy mod (very high mod vagy mi), az valóban előhozott olyan dolgokat amelyeket a dx10-es módban láthattunk, de az csak egyszerű konfigolás volt. (itt meg ötletem sincs hogyan kezdjek hozzá)Stalker motorja nem egy mai darab, nagyon régóta irkálják és nem hiszem hogy csak úgy egy pillanat alatt átírnák az egészet dx10 alá (nem is fogják). Még várnunk kell hogy igazi dx10-es játékok jelenjenek meg ahol valóban jobban ki lehet használni a karik teljesítményét. (értsd szebb graf kissebb vga erővel) A piac mindig is arról szólt hogy szebbet csak drágábbal/gyorsabbal. Szvsz a dx10 csak a programozók munkáját könnyítené meg elsősorban az a lényege. Persze hogy a stalkerban sztem egy deka dx10 kód sincs.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #956 üzenetére
Na, megnéztem DX10-ben, x64. Elsőre akadt a táborban rendesen, másodjára már nem. Viszont 1280x800-ban van most, minden fullon, az AA-et és az AF-et vettem kb. közepesre, mert nem láttam különbséget a 2 között, viszont némi gyorsulást hozott. Visszább nem veszem, most jön a VGA tuning meg a CPU Control. Ja, és elölről kellett kezdenem, mert nem fogadta el az XP-s mentéseimet verzió-hiba miatt, pedig ua. mind2.
De tényleg szép, élethű a képe, majd töltök fel shotokat.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
VinoRosso
veterán
válasz Silenzio #1060 üzenetére
igen, de az olyan cuccokra, amiknek negativ hatása van, szabályozó jelleggel ki szokott ám vetni adókat meg díjakat(lásd jövedéki termékek, szerencsejáték, útdíj, parkolási díj stb..). Ha baj volt a vizitdíjnál, hogy túl sokszor jártak orvoshoz az emberek, és baj, hogy sok az autó a belvárosban, sok a tüdőbeteg, alkoholista, szenvedélybeteg, akkor az miért nem baj, hogy soktízmillárd forintnyi szennyben fürdetik az emberek agyát évente Egyébként sejtem hogy miért nem, visszaemlékezve a tanlmányaimra médiajogon elmondták, hogy a sulinetet sem lett volna szabad akkor reklámozni, mert az általános reklámtilalmak(lásd médiatörvény) alá esik az adókedvezmény reklámozása, mégse perelte be senki az államot, mert nem lett volna ügyvéd, aki vállalja...
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #1093 üzenetére
FVF-et ne szidd, nekem soxor segítettek, lásd emitt. De szoftverekkel és gyártóikkal szemben lényegében tényleg tehetetlenek vagyunk. Nekem is van egy kupac drága szemetem a padláson.
proci985: Hajrá! - Remélem, ez elég biztató. De nem pont a sokezredeik fórumtárstól fogom megtagadni a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #1174 üzenetére
Nincsenek jó színészek, ennyi. Akik voltak, megöregedtek és/vagy meghaltak.
Szinkronra az olcsóság miatt a még tehetségtelenebbeket szerződtetik, filmekre meg ezeket, ill. azokat, akiknek van pénzük managelni magukat. Legjobb példa erre a Stohl, akinél lqrtabb "színészt" én még az életben nem láttam a világon, még szappanoperákban sem, annyira hiteltelen mindegyik "alakítása". Akkor már inkább a Clear Sky.
A film-támogatás meg egy nagy kupac lenyúlás egy bizonyos körnek (persze minden más támogatás is, ismerem a leosztási mechanizmusokat és haszonélvezőiket). Amúgy nem a közönség a hülye, ha nem néz meg egy filmet. Volt itt filmkultúra, meg közönségfilm is nem kevés, 40 évig, csak akkor még bementek az emberek rá a moziba, nem kellett megmagyarázni nekik, hogy: de te, ezt nézd meg, ez totál zseniális, totál közönségfilm, stb. Már nem nézem, mert ha az lenne, nyilván nem kéne győzködnie erről senkinek. De totál OFF lettünk, sorry.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #1181 üzenetére
Újságok pénzért dolgoznak. Én vettem pár programot, amelyekről nagyon jókat írtak, de egyik szemetebb volt, mint a másik. Már csak a saját szememnek hiszek.
Hát, én még csak tiszta égbolt bázison jártam, ahol lehetett a bungiban. Ugyanott fejleszthetsz is, ha összeszedted és átadtad már afejlesztési infókat, hogy a csóka meg tudja csinálni.[ Szerkesztve ]
-
Brent
aktív tag
válasz Silenzio #1185 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt a katonákkal, azt képzeltem, a készítőket irtom éppen
Én a banditák helyére cigókat szoktam képzelni, elvégre azok is csak rabolnak/lopnak...
Jó a CS tagjai aligha találkoznak banditákkal a mocsárban csak a renegadel játszanak azért mondanak ilyen dolgokat, hisz akkor milett a Shadow of Chernobylban a Clear Sky-al meg a Renegade-el ? Szerintem kinyomták a szemüket. Vagy egymás szemét nyomták ki.
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #1197 üzenetére
Csak azt a keveset tudom, amit eddig próbáltam, azaz ezt az 1etlen pályát. Fogalmam sincs, átjutok-e máshova, ill. máshol milyen fegyvereket lehet beszerezni (viszont erre ezek eddig jók). Pisztolyra, puskára, meg géppisztolyra is feltetettem a fejlesztéseket (visszarúgás-csökkentés, tűzgyorsaság-növelés, pontosság- és lőtáv-javítás, pisztoly/gépp. közül egyiket 9x18, másikat 9x19 lőszerre), cuccosra amit jónak láttam (gázmaszk, kevlár bélés, kétrétegű védelem, stb.). Géptelepet 2-odjára tisztítva nyoma sem volt a bénázásnak, amikor elsőre hagytam a társakat harcolni, én meg fedezékből, pisztollyal szedegettem az ellent: 1-1 gépp. sorozat kiterítette a banditákat (és valahol még rejtőzik egy fejlesztés). De ÉK-re a furgonnál, azt írtam, 1x sikerült legyaknom a fekete kabátosokat (holtan nem is voltak azok ), aztán a sok veszteség miatt újratöltve azóta se. De majd nekiállok. Viszont így talán nem lőnek szarrá, ha átjutok a következő pályára.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Silenzio #1181 üzenetére
92%? szerintem az SoC 1.006ra gondolhattak. stabilnak annyira stabil, mint pistabácsi egyenes vonalú egyenletes mozgása két végtagon hat feles után hazafelé a kocsmából, kiegyensúlyozottnak nem neveznék olyan programot, amin a legnehezebb fokozaton a második pályán nem lehet túljutni (valamint halomnyi pályákat kell a stashedig/eladóig visszamenni), optimalizálás mármár crysisi mélységekben van, az AI meg néha még a Doom2őt is alulmúlja (az legalább a falon nem látott át). bár ha a padlóból kijövő kétbites szellemekre gondolnak az Extraction Pointból, akkor végülis igazuk van...
eljutottam red forestbe. megismételném: eljutottam red forestbe, és még egyben a játék! hú, szóval mint kiderült, 1.503 és 1.504 között volt egy sor különbség az egyik ltxben, ami bevadította a málhás modot. természetesen az az egy sor, ami pont amiatt került bele, mert 1.503 alatt a pályák közti átmenet nem volt problémamentes...
Strelok halhatatlan. pedig hátbalőttem, többször is.
ésakkor: ez márkdván első, vagy második zónábamenetele volt, amikor találkoztunk vele yantar után. mert második alkalomra lesz csak végleges psy helmetje. de másodikra ki lett teljesen lőve a brain scorcher, és akkor ment le strelok a yantar alatti laborba. ami stimmel, mert aszondja a doki, hogy volt egy hatalmas hullám, és azóta nem jött onnan elő.
rájöttem miért kell a renegades is a banditák mellé: hogy ha banditákhoz állnál be, akkor se juss el egyszerűen limanszkba. ugye renegátok mindig ellenségesek.
a megnövelt területű yantart imádom, az új red forest szintén jobban tetszik, nagyon gonosz az új anomáliák is bejönnek.
jelentem, vannak használható artifactek. találtam egy +3radi +6endurances cuccot, amivel kb annyira jól bírja scar a futást, mint anno az alapjátékban márkdván 2 moonlighttal (magyarul simán sprintelve nem igazán lehet kifogyasztani súlyhatár környékén). a +20kg cipelési határ is nagyon bejövős. a yantarban kapott artifact szörcsölővel már egész jól el lehet boldogulni, bár még így is túl sokszor futottam bele graviba.
az utazz át a fél zónán a fegyver/vért uppolása miatt viszont nagyon nem az.
Exoja van már valakinek?
valaki mondta, hogy elakadt yantarban: oda legyen egy száz százalékra uppolt géppuskád (vintar, ft300, AK), min 400 páncéltörőd, és egy Sevád. utóbbi a psy emissionok miatt kell. Sevával alapetően még ha harcra is fejleszted se lesz baj. nekem olyanom van;>
támadás parancs ott van, ahova bekonfigolod az optionsban;> fegyver pedig jobb lett fejlesztve, mint amit a katonáktól csórtál...;> kivéve a fejlesztett AK, de az más tészta;>
ownz: akkor most sürgősen felrakod az 1.504et. a mentést meg hagyd a fenébe, én is onnan mentem át, aztán később össze is rosálta magát a program... asszem a harmadik újrakezdés volt emiatt.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz Silenzio #1217 üzenetére
Elhiszem, de én meg mint írtam mozdulni se tudok, mivel kidob asztalra, és csak 1 mentésem van, meg az autosave de az meg rohadt messze van és még1x meg biza neki nem kezdek annak a 1 órának
Mellesleg kipróbáltam trainerel is, és fullrafejlesztettem valami stukkert, és elég dúrva hogy még vagy 30m-ről is 1golyó és fine. De azért vicces hogy trainer nélkül nem igazán lehetne egyhamar jó fegyód.
1 shoti, 1 m4 szerü puska (ezthasználom alapból), 1 dragunov (ezt sniperezni) és 1 pisztoly valamint a legjobb pajzs fullrafejlesztése valami 60+ K
Azért ez kicsit vicc, főleg ha azt nézem hogy ha nem akarom majdnem a végefelé megszerezni a legjobb dolgokat akkor komoly lóvét kell lecsengetni.
Pl ez a pajzs alapon kerül 65K rubelba ahoz meg igen csak sokat kellene traidelni.
De kiváncsi vagyok melyik "okos" csinálta a trades részt.
Pl egy 400 rubeles fegyóért ad a kereskedő 50-100 rubel körül. És ugye a 60kg (késöbb több) súly összejön hamar és egy átlag fegyver meg 0.7-3kg körül van, de van ami 3kg fölötti, még könnyitéssel is, a ruhákról meg ne is beszéljünk, mert van ami 10kg fölötti.
Linkelek pár képet:Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Silenzio #1222 üzenetére
Muszáj, mvel már az első óra után letettem hogy ezt a bughalmazt végig lehet vinni enélkül.
Most is próbálkoztam, de se az autosave se a sima mentés nemjó, 1 percen belül asztalon kötök ki
Szóval most kicsi pihenő, elvileg a héten jön tán new patch aztán bizok benne hogy tudom folytatni.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
remington2
senior tag
válasz Silenzio #1337 üzenetére
Az SoC gondolom ugyanilyen "élvezetes" volt a megjelenése után, mint ez most. Csak azt nem éltem át, mert már 1.005-ös patchel / utána játszottam vele, így nekem az a játék szép, stabil és élvezetes emlék marad. Az SoC modok nélkül is jó volt, és szerintem ez is az lesz (egyszer), a modok csak plusz ráadást jelentenek. Nem azt akartam írni, hogy anélkül semmi az SoC. A Bioshock 30-as évekbeli stílusát meg utána a hszekben tisztáztuk.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
mert_csokis
senior tag
válasz Silenzio #1373 üzenetére
Dehogy becsülöm, tisztában vagyok vele hogy nem egy rossz összeállítás. Viszont ennél többet nem foglalkozom vele, és nem emelem magaslatokra
Ez csak egy gép, tegye a dolgát az a lényeg
Megörültem mikor láttam milyen szépen fut. És csak amiatt kérdeztem, hogy a teljes játékmenet alatt kell-e számítani teljesítmény gyilkos helyszínekre? Mint mondjuk anno a Crysis esetében
Vagy viszonylag kiegyensúlyozott-e az engine. Egyébként engine foltozgatás ide vagy oda, és nagyot néztem mikor megláttam. Az alapjáték és a Clear Sky látványvilága köszönőviszonyban sincs egymással
Végre van víz, mégha nem is Crysis szintű, de valahogy mégis beleillik a képbe. A bevilágítás megdöbbentő az előző részhez képest. Végre vannak komolyabb shaderek, a bump mapeket még tovább vitték, pedig az alapjátékban sem volt már gyenge ez a rész. Szóval grafikus és művészi szemmel nézve csodaszép lett. Nem giccses, nincsenek túlpakolva a helyszínek objektumokkal. Nincs olyan érzeted, hogy erőltették volna a fejlesztők, hogy mi bizony ilyet is tudunk
Látszik, hogy most ki tudták magukat élni. De számomra az a legszebb, mikor a nap által bevilágított fakunyhó színe folyamatosan változik élénk sárgából egészen barnás árnyalatig. Szal nagyon megfogott az egész úgy ahogy van
Elnézést a kisregényért, csak mondom leírom már a kezdeti élményeket...Zk: Néztem írtál privit, ha erre akartál rákérdezni sajnos nem tudom mert XP-t használok. Úgyhogy DX10 kilőve nálam, de valahogy nem is vonz. Látványvilágban minimális eltérés van a DX9 és DX10 mód között. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #1369 üzenetére
Ott figyel az adatlapomon. Folyamatosan bővítem, ahogy haladok előre. Ahogy nézem, a Warhead, és a Crysis egy darabig most mellőzve lesz.
VinoRosso: 1. részt sem toltad? Nagyon jó kis game. A fejlesztő: Burut. Orosz. És jó! Na, nem offolok, ha meglesz a cikk, akkor majd megy logoutra, és lehet topicolni.
De csak pár apróság: a fejlövéstől az ellenfél meghal (már ha lelőttük előtte a sisakját), az ellenségek övéről lelőhetők a gránátok, kezükből kilőhető a fegyver, stb. Mellette, mint már mondtam, fejleszthetjük magunkat, van időlassító képességünk még az 1. részből, amit aztán leloptak a Timeshiftben (bár ez sztem jobb), stb.
[ Szerkesztve ]
-
Mozso26
senior tag
válasz Silenzio #1433 üzenetére
A mocsábran is lehet flash drivet találni, csak meg kell venni az informáciot. A "mit tudsz ajánlani " kérdésnél. Ha nem vetted meg az infot hiba keresed a jo helyen a cucot nem lesz ott.
A fegyo fejlesztés sem ördöngösség. Függölegesen 3 oszlopot látsz a bal oldalin szinte mind zöld(ha hozzáértöhöz mentél oda, ha nem akkor ö még nem képes erre más bázisokon kell utánanézni. A flas meghajtoknak nincs köze a tudásukhoz.) Tehát a bal oldalon mind zöld ,de a mellette lévö oszlop meg mind piros, de ha azokon mozgatod az egeret akkor láthatod milyen összefügésban kell kilockolni öket.Ez logikus mert vagy a tüzgyorsaságot nyomatod nagymértékben(ami hülyeség), vagy a pontosságot.
Remélem érthetö voiltam legalább mint Tömörprofeszor -
zsák
tag
válasz Silenzio #1433 üzenetére
Nem csak egy irányba lehet. Két lehetőséged van, vagy a pontosságra, vagy a gyorsaságra fejlesztesz, és persze vannak egyéb más dolgok, de az nem lényeg.
Magyarul vagy sniper féle fegyvert csinálsz egy géppuskából, vagy még gyorsabban daráló gépfegyvert. Na, most ha viszel fejlesztéseket a szerelőnek, akkor elérhetővé válnak új upgrade elemek is.
Az elején egy sorban vannak ugye különböző tulajdonságok.
Ha viszel neki infót, akkor már két sorban lesznek tulajdonságok.
Majd van egy harmadik specializált sor is szintén további infókért.
Ha rámész a második vagy harmadik sorban valamelyik fejlesztésre, akkor meg mutatja kis sárga pontokkal, hogy melyik kettő vagy melyik 4 fejlesztés kell neki a második illetve első sorból, hogy te ezt később ráfejleszd a fegyveredre.Tulajdonképpen olyan, mint egy családfa.
Ha te vagy a 3. fejlesztés, vagyis a gyerek, akkor kell egy anya meg egy apa a második sorból, és nekik is kell egy anya meg egy apa, összesen 4 ember az első sorból.
Csak itt fejlesztések vannak, nem pedig anyák és apák.Én is leírtam tuti, ami a tuti, csak nekem sokáig tart egy hsz megírása, mert én world-be is ellenőrzöm, mert pocsék a helyesírásom.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Silenzio #1883 üzenetére
uninstall, reinstall. velem is eljátszotta párszor:/
foxboro: minimum SEVA, de inkább jobb. ha nem ramboskodsz sokat (pontosabban nagyon kevésszer tudnak meglőni), akkor SEVA elég lőfegyver ellen maxra uppolva, egyébként Exo.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
remington2
senior tag
válasz Silenzio #2280 üzenetére
1 darab bugos mellékküldi miatt szerintem ne írd le az egész játékot . . . tény, hogy a CS katasztrofális állapotban került ki, de a patcheknek hála lassan befejezett játéknak lehet tekinteni. Bár tudom, hogy ez nem fog vigasztalni a "De komolyan, nálatok is ilyen ez a szutyok?" kérdéssel kapcsolatban, de nem, én eddig nem találkoztam egyetlen küldetésbeli buggal sem, mindenki levett / átvett /kifizetett mindent, az 1.5.07-es patchel az előforduló szinte összes mellékküldetést megcsináltam eddig (lassan garbage-nál járok), és korábbi végigjátszásnál, a fősztori mentén az 1.5.05-össel sem, persze ez egyáltalán nem jelent semmit, ahány ember, annyi lehetőség Teljesen végig elsőre csak az 1.5.5-ös javítással tudtam végigjátszani, mert addig állandó gond volt nálam a fagyás (yantar és környéke). Én a 05-ös patchig tapasztaltam hajletépős gondokat, ezzel bár nem csináltam meg minden mellékküldetést, arra már mint teljesen nyugodt játékra emlékszem, egész játék alatt 3 darab asztalra fagyással.
(#2281) Lauda
Első alkalmakkor engem is elküldött a f*nébe (pontosabban mindig ezt teszi, ő akar kemény Iván lenni), azért maradtam segíteni, de nem történt semmi, így odébbáltam. Pár száz méterrel odébbről kaptam a csipogást "task failed" üzenettel, de annyira nem izgatott a koma Másik próbálkozásánál (újrajátszások bugok miatt reménykedve, hogy nem lesznek POWAA meg későn érkeztem, bár igyekeztem, de a kutyák valósággal legázolták, és azonnal megint task failed lett. Szerintem az újabb patchekkel ott is piszkálgattak valamit, a kutyák legalábbis már nem blitzkrieg módjára rohannak, de így sem teljesen gördülékeny: jönnek a kutyák, majd ugyanezzel a lendülettel el is rohannak, a fickó áll, én meg nézek, hogy most ??? A kutyák majdnem az út mellet lévő táborig rohantak (a sátrakkal), utánuk szaladva és kinyírva őket, végre vissza lehet kísérni őkelmét a faluba. Ő elfoglalja a helyét Wolffal mellett, az egyik lejáratnál, majd két küldi után nálam már hulla volt, hogy ki v. mi ölte meg, fogalmam sincs. Rövid pályafutás volt . . .[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
virkir
veterán
A játék következetesen lefagy, ha quick load-ot nyomok
1.5.5-1.5.7 ig játszottam de egyszer nem fagyott a játék. Namost vagy én vagyok ritka szerencsés vagy akiknél nem fagy, vagy ott akinél fagy meg kilép egyéb hardver vagy szoftver gond lehet.
Halkan hozzá teszem nekem az eredetit valószínűleg a Jézuska fogja hozni.
Egyetlen egyszer dobott ki Redforestnél mikor követni kell Strelok emberét de az egy másik útválasztással megoldódott.
Az is elhangzott már itt, hogy az 1.5.5-től lett a játék használható az alatt csak mazochista hajlamúaknak ajánlott.Más
#2267 második felére még mindig nem találtam megoldást.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Hun'reeth
őstag
Engem is kivágott gyorstöltésnél DE aztán rájöttem, hogy ha megvárod míg beadja halál után, hogy space a főmenübe és utána ráklikk az uccsó töltésre akkor nem dob ki. Kicsit lassabb de megéri.
Más bakit eddig(!) az 1.5.07 -el nem tapasztaltam.(#2285) csigi: van olyan ahol minden ruha, fegyver, arti megvan tételesen. Én nem találtam jobbat. Vagy Bulat vagy SEVA vagy Exo de akkor futás nélkül.
[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
frame>24
addikt
ÉPP most akartam bekérdezni, hogy játszható-e már a game, erre tessék, 1.5 oldalt kellett csak visszaolvasnom, s ez van.
DVD-R.I.P.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
lsc
nagyúr
válasz Silenzio #4036 üzenetére
Tudom, hogy az 1920x1080 más tészta, de a Sun Rays low-ra állításával korrektül fut, mivel egyedül annak az algoritmusát kúrták el igazán, és minden kártyán szar, még az 5870-esen is...
Elég lett volna ennyit írni, a többi rizsa. A cop nálam is jobban fut, de nem arról volt szó, ráadásul az is "csak" jobban fut, a jól-tól még messze van.
Mert az a 4-5 fícsör aztán nem egy összefosom a bokámat kategória. Nem tudom részletesen, nem is érdekel hogy mi miatt, a lényeg viszont hogy dx9-ben jó, dx10 vagy feljebb meg kifekszik rajta elég sok vas. Ráadásul ha érdekelne és utánanéznék akkor is csak tudnám, de attól gyorsabb nem lenne.Az élet kegyetlen .
-
rétisün
veterán
válasz Silenzio #4224 üzenetére
a szeméttelepen a banditákhoz csatlakozáshoz egy yoga nevű fickó ad küldetéseket, benn az épületben. (öld meg ezt, intézd el azt....) csak a banditáknál tudod maxra fejleszteni a seva ruhát.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Silenzio #4229 üzenetére
pedig ha legközelkebb újrakezdem, én is úgy akarom megcsinálni, hogy összehaverkodok velük, bár ezek alapján csak az épületben lévőkkel (yoga és kompániája) lehet valamennyire jóban lenni....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Silenzio #4236 üzenetére
ha ott rabolnak ki, amikor agropromból mész át a szeméttelepre (vagy vissza) ott simán el lehet menni/futni mellettük, nem kell velük foglalkozni
először én is leálltam lövöldözni, aztán rájöttem fölösleges.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy jó gamer pc! I5 9600KF (3,7ghz),RTX 2060 6GB, SSD 240GB,+2TB HDD, 16GB RAM
- Játszós PC , R5 5500 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC eladó! Jó áron! I5-9600K, RTX 3060 12GB, HDD 1TB, +240GB SSD, 16GB RAM
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
- GAMER PC JÓ ÁRON! I5-9600K, 1660TI OC 6GB, 16GB RAM, 250GB SSD, 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest