Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Amit te írsz a részben igaz de ez továbbra sem azt jelenti, hogy elavult a játékmenet. Mindegy hagyjuk.
Szerintem annyira nem rossz a helyzet természetesen a storyt követve linearitást kapsz nem is lehet ez másként. De nem vagy köteles elvileg a bejárt utat járni így tulajdonképpen szabadon bejárható a zóna. Már az elején megpróbálhatsz eljutni a CNNP-be de valószínűleg nem fog sikerülni. Inkább következetes a játék semmint lineáris.
Nyilván nem egy BG sem Oblivion a játék de nem is kell.
Szerintem nagyon jó kis egyveleg lett belőle ha valami forradalmasította az fps világát - ez jó ideje divatos szöveg - akkor a stalker áll hozá a legközelebb.
A többet ígértek meg minden játékra igaz. Néha egy-egy Blizzard cuccra nem.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Csak most jutottam hozzá, hogy elkezdjem a CS-t.
Első benyomások:
- a gépigény annyira nem durva. dx9-ben, 1280x1024, 16x AF, minden max kivéve talán 2 csúszkát tökéletesen játszható 30-50 fps 30 alatt nem is nagyon láttam. Volumetric smoke és a nedves felület nem bekapcsolható (gondolom dx10)
- 1.5.0.4 verzió magyar. Eleddig egyszer a halászfaluban fagyott ki. Szóval ez sem problémás eddig.
- Jó a hangulat sikerült a Zóna hangulatát visszaadni nagyon baba
- a napfény nagyon faszántosan néz ki
- kicsit problémás a kinek mit kell visszavinni ill. ki is az akinek kell téma.A kordonnál vagyok az automata gépágyús dolog kicsit..... gáz. Valami jó ötlet? A tárazási szünetben ronhangáljunk-on kívül?
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
-
Hun'reeth
őstag
Egy kis összefoglaló:
Nekem mint nagy SoC rajongónak nagyon tetszik a CS Eleddig kb. 3x fagyott nem többször. Most jutottam oda, hogy agropomnál lemegyek majd a gödör-be
- rájöttem a pénz generálás témára: a kordon faluközpont (sidorovich) melletti katonai bázis mint oboakan lelőhely tökéletes. De nem sido-nál érdemes eladni a cuccot hanem 50 rubelért átmenni a stalker base-re ott dupláját fizetik érte. 50 rubel a visszaút is szóval 1 oboakan-on már megvan az utazás költsége bőven.
A katonák legyakása után egy rövid ideig nem jön az új hullám addig gyorsan ki kell cipelni a cuccokat egy közeli - mégis megfelelően távoli - fa alá (a fegyverekre kell koncentrálni) így ha megjön az új hullám onnan biztonságosan több lépcsőben elcigölhető a cucc. ;)
A legdurvább kereskedésem az volt mikor a Dark Valleyból (a jövőbeni x18 lejárat) a gyártól a sok TRs301 -est elcipeltem egészen a Clear S. főhadiszállásra. (3 forduló alatt)Megnéztem az árakat. Egy TRs301 -ért a Freedom adott volna 341 r -t ezzel szemben ott kaptam 1216-ot! (Persze az összeg állapotfüggő.) Az IL86-okkal hasonló a helyzet. Az út 3900 rubel a nyereség 1 körön 12e rubel! Én még a ruhát is levettem és fegyver se volt nálam.
- a freedomnál vásárolható egy qrva jó anom detektor. 4250 rubel (3000 lenne de nem tagként ennyi a sáp) ez a 3. generációsnak tűnik. Eszméletlen jól használható. Csavart kell azért még dobálni mert az "út" nem látszik de hamar nyilvánvaló van-e értelme kutakodni egy anomáliánál vagy sem. Már 4 cumót találtam vele ott is ahol nem vártam. A korábbiakkal nem érdemes szarakodni mert azokkal lutri a dolog.
- sajna a flash drive-okkal bajban vagyok a freedomos fickónak nálam van mindhárom fejlesztése mégis leszarja nem kell neki. + van nálam egy a katonai páncélokról szóló ami talán épp a SEVA maxra fejlesztéséhez kéne de ez meg nem tudom kinek kell?! Senkinek sem úgy tűnik.
- szerencsére elég hamar Vintarhoz jutottam a vevőállomás megtartásánál elhullottak páran akiknek volt már adtam is el jópárat. Sajna lőszer hozzá először a duty bázison kapható. A Vintarokért is a clear sky-os kereskedő fizeti a legtöbbet 3000 rubelt majdnem. (a freedomos csak 897-et adna!)
Az árak persze nagymértékben függenek tőle, hogy az adott frakcióhoz tartozol vagy sem.
- megtaláltam a SoC-ban Big Ben néven futó pisztolyt itt is Állat.
- Seva -t már elég hamar lehet szerválni csak qrva drága szóval fel kell kötni a gatyeszt de megéri!
- a cuccok feljesztése kissé el lett rontva szerintem. Nem jó, hogy már az első lépcsőnél el kell dönteni, hogy a golyóállóságra menjen az eber vagy a védelmek (tűz, sugárzás, elektro, pszi, stb.) erősítésére. Jobb lett volna ha a vége felé elég specializálódni hisz ha már a legelsőnél rányom az ember a kevlárra (ki nem?) akkor lőttek a pszi védelemnek igazából.Összességében qrva jó a játék és a hangulat megint nagyon ott van.
A flash drive problémára ha valaki tud megoldást jó lenne!!!
Még annyi, hogy minden max és 1280x1024 tökéletesen fut még az élsimítás is a felére van húzva. 16x anizo meg alap. dx9. Látótávolság a maxon bár így is láthatóan kirajzolódik a táj.[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
Nem nagyon volt időm beszélgetni a fosztogatókkal csak sörét mentén maximum. Mikor átmentem a vevőállomásra mindjárt lövöldözéssel kezdtük utána már nem volt csevely. Hamar kifeküdtek aztán a bázisukat is elfoglaltuk most már nincsenek is. Akkor ennyi lett volna?
Ha nem állok be a stalkerekhez (és nem úgy megyek át) akkor nem lőnek?[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
A flash drive problémára kiderült, hogy bug volt az 1.5.0.5 megoldotta.
Csak egy pontosítás: lehet, hogy easy-n ad de egyébkébnt NEM AD a stalker frakció SEVA-t a belépéskor! Se artifact-et. Semmit se ad.
A duty ad egy S14 -et meg egy mezei ruhát. A freedom nem engedett még mindíg belépni.
Páncélt eddig összesen 1-et kaptam egy napsugár vagy mifenét a mocsárban a segítségért a duty bázis közelében.
Jelenleg duty-s vagyok és a Bulat fejlesztésén töprengek. Összeharácsoltam 47e rubelt ami elég valamelyik ágon maxra fejleszteni. Ki is próbáltam 70% bulletproof és marad minden más 28-on (persze tartósság meg ilyenek növekszik) vagy minden védelem 56%-ra nő (pszi is) golyóvédelem meg 60-on marad. A köztes még, hogy 43 ra növekszik 2 (tűz meg ilyenek) pszi marad 28 bulletp. meg 65. Ezen filózom melyik jobb.
Sajna pl. az éjjellátó fejleszés kiüti jószerivel az egész vegyi és egyéb védelmet.Szerintem egyébként ez a rész jobb mint az első mert igenis küzdeni kell a cuccokért nem csak meglátom és megveszem. A fejlesztések meg a frakció dolgok miatt nem annyira lineárisan kell bejárni az egészet mint az SoC-ban.
Azt tudja valaki mire jó az a katona ott a felüljáró alatt (sidorovich és a vasúti átjáró között) a sofőr úgymondd aki rimánkodik, hogy ne lőjem le? Nála lehet közeledni valahogy a hadsereg felé???
Még annyi, hogy a géppuska tüzet kikerülni.....na azt kissé elbaszták a fiúk. Meg lehet csinálni persze csak épp a kedvét is elveszi az embernek. Ez nagy hiba volt!
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
Akkor további pontosítás: úgy csináltam ahogy írod de nem adott Seva-t se artifactet a Stalker bázis. Talán nehézségi szinttől függ.
Mindezt tudom. Már jártam a freedomnál az, hogy jelenleg duty-s vagyok csak átmeneti
Vehettem Bulat -ot meg fejleszthettem is. Ez kellett.A géppuskán átjutottam nem könnyen nem is azt mondtam, hogy nem lehet megcsinálni de nézd meg itt aki nem ismeri a játékot és kicsit is bizonytalan itt elmehet a kedve. Csak ennyit mondtam nem többet. A készítők ezt elbaltázták mert sok kezdő idejutva feladhatja.
Szerinted miből állítom elő a sok pénzt a katonai bázisból természetesen. Már írtam erről lásd: fent. 100.000 rubelt szedtem már össze belőle.
Már van 7.62-es lőszerem 200db-ot bedobott valahol...de már nem tudom hol kaptam.
-
Hun'reeth
őstag
válasz remington2 #2002 üzenetére
Az ár azért annyi mert ha nem vagy az adott frakció tagja akkor rárakja az ÁFA-t jobban nem tudom kifejezni. Csak akkor adja annyiért amit kiír ha tagja vagy annak a frakciónak ahol épp venni szándékozol. Ezért legegyszerűbb a stalkereknél venni oda könnyű beállni és a többiek (freedom és duty legalábbis) nem tekintenek ellenségnek.
-
Hun'reeth
őstag
válasz Grigorisz #2013 üzenetére
Hányszor kell még kiírni???
Csak az számít, hogy az adott frakció tagja vagy-e. Ha igen nincs áfa (nevezzük így) ha nem hiába nem vagy ellenség drágább lesz. Ettől függetlenül az árak a kereskedőknél is változnak. Nem tagként a stalker base-en még mindíg jobb áron veszik meg a puskákat mint pl. sido. Ő nagyon szar árakkal dolgozik.
Sőt még a vezetői díj is drágább ha nem vagy tag. A duplája jellemzően.
Pl. stalker base (kordon) - Faluközpont (sido) közötti út:
Stalker tagként: 50 rubel
Nem tagként 100 rubel!Emberektől venni pedig mindíg drágább.
Ez az egész ott számít, hogy pl. a bulat-ot 25k -ért megkapod ha belépsz a Duty-hoz míg ha nem perkálni kell vagy 32-t? Most nem emlékszem....De írtam feljebb már, hogy olyan árrés van a kereskedők között, hogy csak na!
Ritkább fegyvereket (IL86, TRs301) a Clear Sky-os kereskedő fizeti meg legjobban. El is mondja, hogy ritkán van valami normális cucca ált. csak a gagyik jutnak neki. Nyilván ezért.Azt tudja valaki, hogy mit kell csinálni a freedomnak, hogy beléphessek?
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz Grigorisz #2015 üzenetére
Nem beszóltam sorry!
Nem neked szólt igazából hanem csak általánosságban írtam. Nézd meg ezen az oldalon feljebb már leírtam #2005-ben erre 5 hozzászólással később megint kérdezték Senki se olvas kicsit vissza.
A freedomost meg nem találtam a "környéken".[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
Még egy kérdés: a vérzést csökkentő relikvia (a 60%-os lenne az igazi) merre van kb.? Melyik területen? Csak mert épp az ingoványban bojongok de eddig csak 1 tűzgolyót találtam.
-
Hun'reeth
őstag
válasz enerdzsájzer #2026 üzenetére
Kösz. Közben már bevettek. Igazából nem kellett semmit se csinálni. Elmászkáltam voltam az ingványban (4 cuccot találtam csak) és most mikor visszamentem úgy fogadtak, hogy beállhatok ha akarok.
Sajna van egy bug is mindjárt. Mikor beállok a főnök bemondja, hogy ezzel megszakad a kapcsolatom a Stalker frakcióval de mégsem. Ez ott probléma, hogy a duty bázis felé menet ha befoglalok egy helyet amit kell nem a freedomosok érnek oda előbb hanem a stalker frakció így viszont a freedom már oda se jön tehát nem tudom teljesíteni csak ha agyonlövöm a stalkereket.Én már sok százezer rubelt összeharácsoltam most is 101.000 van nálam. A baj még, hogy a freedomnál nincs skuló a Vintarhoz
GP-37-et a Clear Sky bázis ad? Mit kell tenni érte?[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz enerdzsájzer #2028 üzenetére
Én már a legelején csatlakoztam a stalkerekhez úgyhogy ez nem járható. Inkább majd lelövöm őket akkor kitagadnak.
A duty-nál annyi lőszert lehet venni a Vintarhoz amennyit a pénztárcád elbír. Csak másnál nincs.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
válasz enerdzsájzer #2031 üzenetére
Yantarban sincs az öregnél sajna. Legalábbis nekem nem adott mikor ott jártam.
-
Hun'reeth
őstag
válasz enerdzsájzer #2031 üzenetére
Na most meg van az öregnél.
Sajnos a duty eléggé kiirthatatlannak tűnik mert bug-os. Agyonlőttem pár stalkert és így semlegessé váltak de így se jönnek a freedomosok az elfoglalt pontokra.
A duty bázison meg sokszor elrakja a fegyvert így könnyen lelőnek. Még a fejlesztő gyereket is beadta így harc közben elvileg megjavította volna a cuccaimat.Elvileg hogyan zajlana a duty kiirtása? Adná folyamatosan az instrukciókat vagy csak bemegyek agyonlövök mindenkit visszamegyek és örülnek?
-
Hun'reeth
őstag
válasz ez_meg_emaz #2038 üzenetére
Dehogy kell annyit sétálni. Csak alkalmazni kell a vezetőket. Azokkal pillanatok alatt ott vagy ahol kell. Persze pénz kell hozzá.
Pont Red Forestben amikor el kell kísérni pár stalkert annál a tábornál szedtem össze egy aranyhalat. +30 kg (+egy tűzgolyó is volt azzal megszenvedtem kicsit.)
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz Matyó83 #2048 üzenetére
Itt most nem egészen nyilvánvaló hol vagy? Már eljutottál az erdészhez? Vagy csak elkísérted a csapatot egy táborhelyre. (Ott azokat szépen legyalázzák a snorkok.)
Onnan a téranomália nincs messze abba csak egy gyors sprint és beugrás. Az elektromos anomáliák kijelölik jószerivel merre kell menni az anomáliához. Ha nem lövöldözöl egyébként a mutánsokra és elkerülöd őket nem támadnak. Én éjjel voltam ott.#2046 remington2: én kiszedtem mindkettőt épp az aranyhal volt az egyik és azt volt könnyű megszerezni. A tűzgolyó kolbászolt a lyuk peremén (mert igazából mozognak a nyüvesek) azzal szenvedtem. Mindíg van egy adott irány ahonnan megközelíthető a cucc azt kell megtalálni.
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz - = Zk = - #2137 üzenetére
Én is Bulat + Vintar kombóval nyomom.
(#2138) rétisün: itt egyébként másképp is van mint a SoC-ban. A kötszer csak megállítja a vérzést az életerő visszanyeréséhez medikit kell. (az OL-ben már így volt)
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz rétisün #2143 üzenetére
Nekem meg a Hofi Rózsa Sándor paródiája miatt ugrik be folyton. A valaha volt legjobb.
(#2144) Robi211: nem tudom milyen verzióval nyomod volt amelyik patch épp ezt javította. De valószínűbb, hogy van még zombi valahol. Ha csak elfeküdt és agonizál ott de nem halt meg azt is élőnek veszi.
-
Hun'reeth
őstag
Találtam egy +6 kitartást adó relikviát X16-nál az egyik épületben. Ezzel már egész jól lehet futni.
Sikerült a Duty bázist leírtani Agropom felől de mire az outpostokhoz értem megint megjelentek a bázison. :/ Azért még visszanézek.
-
Hun'reeth
őstag
-
-
Hun'reeth
őstag
válasz foxboro #2257 üzenetére
Mi a problémád a fejlesztéssel?
Ha a legutolsóra mész látod miket kell hozzá fejlesztened. Vagy a max páncélra mész vagy a max anomália védelemre. De csinálhatsz "öszvér" ruhát is csak akkor az utolsó szintet nem érheted el.
Ha minden megvan ami kell a köv fejlesztéshez mégsem aktív akkor meg kell találnod valahol a flash drive-ot az infóval és azt odaadni a technikusnak és akkor engedi tovább fejleszteni. De a 3. szintet csak a fosztogató technikus tudja a többieknél semmiképp se lesz aktív.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
válasz Silenzio #2280 üzenetére
Engem is kivágott gyorstöltésnél DE aztán rájöttem, hogy ha megvárod míg beadja halál után, hogy space a főmenübe és utána ráklikk az uccsó töltésre akkor nem dob ki. Kicsit lassabb de megéri.
Más bakit eddig(!) az 1.5.07 -el nem tapasztaltam.(#2285) csigi: van olyan ahol minden ruha, fegyver, arti megvan tételesen. Én nem találtam jobbat. Vagy Bulat vagy SEVA vagy Exo de akkor futás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz remington2 #2293 üzenetére
Nálam is ilyen maxra húzva a csúszkát is.
-
Hun'reeth
őstag
Ezekkel a hülye fosztogatókkal semmi értelme jóban lenni. Folyton el akarják szedni a lóvét. Asszem lesz@rom a SEVA maxra fejlesztését.
Remélem most a duty kiirtása (és a freedom exo megszerzése) sikerülni fog jószerivel ezért kezdtem újra...''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Hát erről annyit, hogy ahol túl magas a sugárzási szint ott tök mindegy milyen ruhád van. Direkt úgy van megcsinálva, hogy ilyen helyeken gyorsan meghalsz ha nem sietsz.
Ráadásul az az útvonal túl hosszú ami a videon van én voltam a stash-nél egy TRS301 -es van benne fent a 2. szinten egy páncélszekrényben. Onnan sokkal egyszerűbben ki lehet jutni 1 szinttel lejjebb a víztornyok felöli oldalon. Az erkélyről le kell ugrani az utcára.
-
Hun'reeth
őstag
válasz remington2 #2321 üzenetére
Lehet, hogy a játék szerint nem de valójában 2 helyet csinál a fejlesztésekkel.
Az 1.5.0.7-el még nem voltam kordonnál katonákat mészárolni kiv. vagyok tényleg ennyire más lett-e.(#2329) zeoos: ez nem ide való téma meg egyébként sem kéne marhaságokat beszélni
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
Nos csak erre reagálok a későbbi vitád másokkal nem érdekel.
Nem a játék kapcsán volt az a megjegyzésem hanem elég nyilvánvalóan az ATI-Nv flame bevitele egy olyan fórumba ahol egy játékról beszélünk. Teljesen felesleges volt. Ennyi és nem több.
Nem beszélve a dieseles-benzines hasonlatodról ami nem kicsit sántít.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Korábban volt szó róla.....nos újrajátszva eddig az összes arti ugynott volt és ugyanazok volak nekem! Az alap az ingoványban (-2 sugárzás) illetve a gyár mellett sötétvölgyben. (-4 sugárzás)
Még egy plusz infó ha esetleg nem mondták volna eddig. A Vintarhoz a profon meg a duty-n kívül a fosztogatók árulnak lőszert.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
válasz remington2 #2358 üzenetére
Nem tudom fix-e csupán azt, hogy eddig 2-t ugyanott és ugyanazt találtam. X16-ban nem voltam azóta de kiváncsi leszek ott lesz-e a +6 kitartás arti.
Az újratermelődésről nincs konkrét tapasztalatom.Az egész swamp-ban talán 2-3 artit találtam pedig bejártam eléggé. Talán 2 tűzgolyót + 1 csillámot(?) (elektromos védelem) semmi értékes. De mondják is, hogy ott nincsen igazán jó arti. Red Forestebn érdemesebb kutakodni pl. a +30kg -os goldfish jól jöhet.
Én SEVA-t rövid ideig használtam csak (most meg még Berillel vagyok) hanem inkább a Bulatot + 2 artival. Mivel elsőre a fosztogatókat simán kiirtottam.
De nem vagyok biztos benne, hogy megéri a seva-t maxra fejleszteni a 45% bulletproof (annyi a max ha jól tudom) nem valami sok. A bulat 60-ról indul és anomália ellen fejlesztve ha jól emlékszem 54%-ra lehet mindent tolni rajta. Tényleg a 2 artihely csak a negatívum rajta.Valaki kérdezte: A legfejlettebb detektort a freedom bázison meg lehet néha vásárolni. 2250 rubel azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
Ezzel csupán annyi a gond, hogy pl. a SEVA nincs maxra fejlesztve a illetve ezek csak egyféle fejlesztési irányt mutatnak. Én a bulatomat anomália védelemre maxoltam hisz az alap bulletproof eléggé jó viszont az alap anomáliavédelme gyengus.
Attól kapok most hülyét, hogy minden fejlesztést leszállítottam már a fosztogató technikusnak de egy rohadt seva-t még nem tudtam venni!!!!!!!!!!!!!!
Nem léptem be sehova és így senki nem ad jó rucit pedig pénz van dögivel. Beril a legjobb.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Azt gyanítom nem jó lényt akarsz kiirtani azok az átlátszó alakok aki feléd jönnek csak illúziók a pszihikai hatás miatt látod őket. Van ott egy kontroller (zombiszerű félmeztelen nagyfejű fickó) azt kell kinyírni. Ha közel mész hozzá és onnan lövöd a fejét persze akkor nem égetgeti az agyad hanem csak ütni akar. Közelről lődd amíg meg nem fekszik.
A pszihikai hatás utána kis idővel elmúlik. Ha lelőtted utána kell a szivattyút beindítani aztán futás...Más: Yantarba ugyan elmentem de mivel nem voltam Strelokék búvóhelyén azaz nem tart ott a story nem lehetett bejutni a profhoz. Egy zombi se volt kissé furcsa állapotok uralkodtak. Végül a duty csak adott egy seva -t úgyhogy most hentelem a kordonos katonaságot, hogy gyűjtsek 100-150e pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz remington2 #2422 üzenetére
Hát érdekes. Sajna azt a kevés oroszt amit kötelező volt már rég elfelejtettem. 4 év nem sok idő.
Azt nem tudja valaki, hogy merre van vérzéscsökkentő arti? Mondjuk a 60%-os
-
Hun'reeth
őstag
válasz remington2 #2434 üzenetére
Hmmm...... hogy szerezted meg azt a minigunt?
Megvan a SEVA maxra fejlesztve. 45% "csak" a bulletproof-ja szemben a Bulet 60-as alapjával. Viszont a vérzéscsillapító artival meg ugye így elég rendesen kap a seva tartósságot (+100%) olybá tűnik jobban bírom a lövedékeket mint a bulattal. De lehet csak beképzelem.
A duty kiiktatása elég nehézkes agropom felé 2 átjáró van és folyton rohangálni kéne.....2 percig nem bírják tartani a balfékek. Ha átmegyek, hogy ott gyorsan kiírtsak egy postot mögöttem abban a pillanatban elvesztjük minden állásunkat. Ez kissé röhejes.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Most belinkeljem a szabadságos exomat?
Na amúgy kírtottam a duty-t nem volt egyszerű de aztán érdekes volt. Kinyírtam mindenkit a bázison megvártam míg besétálnak a freedomosok mert különben visszajön a duty. Végülis mikor elhagytam a pályát és visszajöttem érdekes módon megjelentek de csak a központi épületükben. Egy szabadságos pedig beállt ajtónállónak de nem zavarta, hogy azok ott bent randalíroznak. Ki nem jöttek csak ha arra mászkáltam nyomták a szöveget.
Az egész akcióért kaptam 19200 rubelt meg a szabadás exo-t, asszem az SVD2-est tölténnyel meg még pár dolgot.Találtam 3 db!!! mama gyöngyét azaz vérzéscsillapítót. Sajna mindhárom 20%-os csak. 2 volt amúgy a szeméttelepen az anomáliákban ahol az ásatók vannak. 1 meg yantarnál.
Revideálnom kell az álláspontomat arti ügyben. így, hogy van rajtam kolobok (+4 egészség) vérzéscsökkentő, kitartásnövelő (hély sajna csak) nemcsak futni tudok pl. 40 kilóval végtelenségig de ha csak nem lőnek teljesen agyon elpusztíthatatlan vagyok.
Pillanatok alatt eláll a vérzés és úgy töltődik vissza az életerőm mint a fene. Mindezek ismeretében sajna tényleg a seva a legjobb. Ha a bulaton 3 hely lenne akkor talán az de így nem. Az összes exo meg sajna a futás meg pl. az éjjellátó teljes hiánya miatt nem fejleszthető igazán jó irányba. Nem tudom miért nem csináltak egy igazán extra szuper ruhát a készítők.Jahh és megint volt kitartásnövelő x16-ban ahol mondtam de most a gyengébb verziója sajnos.
Egy jó tanács: strelok üldözésénél mikor beléptek vörös erdőbe egy tagot életben kell hagyni és kifaggatása után megjelenik egy közeli (mindjárt a folyó mellett) rejtekhely ahol egy szuper jó cucc van. -6 sugárzásos arti.
Yantarnál egyébként simán lesétáltam a pályáról ott a domboknál, le is estem.
-
Hun'reeth
őstag
válasz DerStauner #2696 üzenetére
Nincs benne összevisszaság legalábbis nem úgy ahogy hiszed. Csak még nem ismerted fel a rendszert. A dolgok haladnak valahogy nélküled is de általában rajtad múlik. Pl. ha megtámadnak egy bázist az ingoványban mindjárt kapod az üzit, hogy segíts. DE vagy sikerül kivédekezniük vagy nem. Általában nem de ha közel érsz és beszállsz a harcba sokszor az már elég hogy győzzenek. Máskor maguktól is megoldják ilyenkor függesztődik fel a küldi. Az elején a területfoglalós kicsit nehézkes talán kicsit a bf1942 -höz hasonló vagy pl. az UT-ban is lévő területfoglalós rendszerhez. Ezért kell rohangálni az egyes helyszínek között.
Később is lesz hasonló ha belépsz valahova és megtámadják a frakciódat akárhol a pályán. Van mikor nyilván nem érhetsz oda, akkor vagy megvédik vagy sem rájuk kell hagyni.
A legnehezebb ilyen területfoglalós később van a duty kiírtása például. Bár gondolom a freedom kinyírása épp ilyen nehézkes a másik oldalról de azt még nem próbáltam. Persze ezekben nem kell résztvenned a játék végigjátszásához csupán az elején muszáj amíg a Clear Sky meg nem szerzi a felügyeletet a mocsár felett.''Öregember nem gyorsvonat!''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest