Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Köszönöm az infót mindkettőtöknek!
Én meg magyartanárnak készültem, szerintem a pocséktól azért elég messze van.
Minden esetre végre sikerült megértenem, miről van szó pontosan. Idáig 3 flash-t találtam, még 1-2 dolgot begyűjtök meg kutatok, aztán megyek vissza a Cordonba.Valaki kipróbálta már magyarul? Vagy még nem jött ki hivatalosan?
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
proci985
MODERÁTOR
ehhez hozzátenném, hogy a dologgal óvatosan. pl a sniperre fejlesztett obokan használhatatlan lesz a végére automata üzemre, annyira lassan lő (tehát valami gyors pisztoly mindenképpen kell mellé). a Groza assaultra moddolra pedig az ultimate fegyver lett urban combatra, csak éppen olyan szinten eszi a lőszert, hogy ihaj (jó, végére kezdtem idegbajos lenni a semmiből spawnloó monolitok miatt, meg elkezdtem rambozni)... amikor a végén a gép rámerőszakolta az FT200at dühöngtem is, mert az uppolt Grozahoz képest annyival gyengébb volt, mint 500 méter fölötti sniperkedésre a Vintar a Dragunovhoz képest. az az utolsó pálya... nem tudom hogy gondolták. főleg, hogy egyszer csak cnppben találtam magam, amikor pripaty undergroundnak kellett volna következnie
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest