Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Tényleg érdekes ez az árazás - itt inkább a szoftveres támmogatást fizeti meg az ember a magasabb induló árral.
Nekem a mérete miatt elég lenne a kicsi FE. Most keresgélek tabletet és 4 készülékre szűkítettem le ebben az ársávban - Xiaomi Pad 7 Pro, OnePlus Pad 2, Honor Magic Pad 2 és a Tab S10 Fe. Nyers erőben az Op győz majd jön a Honor és a Xiaomi. Honornál megkapja az android 15-öst és 2-3 év biztonsági frissítések jönnek. Xiaomi 2 fő verzió és 3 év security. Op 3 fő verzió és 4 év biztonsági, Samu meg 7 év...
5 év Galaxy Tab S6 után maradnék a Samsungnál mert számomra megbízható volt, de ott sd855 volt nem egy középkategóriás proci. Még megnézem kuponnal mennyire megy le, mert 256-os kellene és a végén az már kb. annyi lenne, mint az Op, de ha nem játszom tablettel akkor mindegy, viszont nem tudom 5 év múlva mire lesz elég az Exynos 1580? -
Nem a kijelző azonban a táblagép legnagyobb problémája. A készülék belsejében a Samsung saját fejlesztésű Exynos 1580-as lapkája ketyeg, amit néhány héttel ezelőtt már bemutattunk a Galaxy A56-ról készült tesztünkben; a két készülékben pontosan ugyanaz a chip kapott helyet. A gond csak az, hogy míg a mobilban úgy-ahogy, de hozta a tőle elvárható középkategóriás teljesítményt, addig a Galaxy Tab S10 FE-ben elvérzik. Az Android 15-ös alapokra épített One UI 7-es felület gyakran akadozik, az animációk nem futnak végig, néhány játék és alkalmazás pedig irreálisan lassan tölt be – ebből adódóan elsősorban optimalizálási gondokra tudunk gyanakodni.
Index - Tech-Tudomány - Úgy néz ki, az Apple-nek továbbra sincs félnivalója a tabletek piacán
-
lcee79
addikt
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Szokásos samsung kuponokkal és egyéb kedvezményekkel azért le tudtam vinni Magamnak 200 alá a 256/12 Gb-s verziót. (egyedi kedvezmények is vannak)
És adnak hozzá a galaxy Fit 3-at is (pont azt is akartam a lányomnak, tehát az így ingyen lesz.)
Ja és beszámyolta 20.000-ért a Huawei Mediapad 5 Pro-t ami 6 éves tablet...
Azt akarom leváltani vele
A legolcsóbbat akartam először, de arra egyből azt írta a samsung shop program, hogy kérj készletértesítőt.Szóval még szerintem így is drága, de kb egy 100-assal olcsóbb mint a rendes ár.
Így ennyiért lehet hogy veszek egyet. -
roli543
őstag
Ezeknek elgurult a gyógyszer… ennyiért egy Snapi 8gen1 vagy gen2 bele kellett volna hogy férjen…
-
Túl van árazva. Az Alzánál a Xiaomi Pad 7 Pro (12 GB RAM / 512 GB tárhely) jelenleg 230 ezer forintba kerül, míg itt még a legkisebb modell alapváltozata is ennél drágább.
-
Hallosz
senior tag
Fél év múlva a féléért.
-
Ez nagyon drága
egy 2025-ös ipad 170k +36k a pencill az 206k
ez meg 250-en nyit egy jóval gyengébb procival
a frissítésről tudni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Samsung kétéves termékfrissítése, holnaptól kapható a Galaxy Tab S10 FE és a Galaxy Tab S10 FE+.
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest