Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hű de gagyi ez a játék! Grafikai beállítások egy részét (pl. élelmosás) nem alkalmazza, de ez még hagyján, tiszta Stalin Subway: A kerítés résein, vagy egy tartálykocsi alatt hiába lősz át (célkereszt persze jelez pirossal), az ellenség nem sebződik, ők bezzeg átlőnek, akár a falon is, ha a sarok mögé bújsz. Lehet, én már nem kínlódom el magam addig, hogy játékmenet-beli problémám legyen vele. Ez egy alig fél órás játék tapasztalata, de legalább nem titkolja az "engine", hogy szar. +1 grafikára kihegyezni próbált szemét, szerintem. Bocs, ha valakinek megsértettem az érzékenységét, de elfogult voltam az általam nagyra tartott előd miatt, így még nagyobb a csalódás. Nincs már olyan gyártó, amely törődne a játékosokkal, csak ilyen szemetet kapni.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz remington2 #792 üzenetére
Én próbáltam, azért mondom, hogy egy szinten van vele, grafikailag persze nem annyira, de engem a játékélmény érdekel. Az kicsit lesújtó. SS-nél, ha elkerülöd ezeket az óvatlan helyzeteket (ami nehéz, mert nem orosz játékoknál ált. már megszoktad, hogy nincs ilyen hiba), akkor az egy egész jó kis game. Most gondolkodom - főleg a CS láttán -, hogy nekiállok +1x, hátha ezúttal végignyomom. Egyébként pont egy ilyen rühes "átlátszó, de nem átjárható" objektumokkal teli pályánál hagytam abba. Á, vissza kéne tettem a Prey-t vagy a NOLF2-t.
-
katt777
félisten
válasz Superman #794 üzenetére
Hát, a 3870-emen mindent maxra (Enhanced) téve 17-40FPS-szel megy 1680-ban, viszont a volumetric Smoke-ot és a Wet Surfaces-t nem hagyja bekapcsolni (A műanyagszerű "nedves" talaj meg elég gagyi). Élelmosásra meg továbbra is semmi.
Javaslom neked a CPU Control progit, amellyel ezt az 1 (CPU) magos szart (monitorozd csak ki RivaTuner-rel) rá lehet kényszeríteni (1-4-et fixálva rajta), hogy több magot használjon, így javul a VGA teljesítménye. 4 magon talán még inkább, bár 2-n nálam már csak kb. 110-120%-os összesítéssel dolgozott a 100%-os 1 maggal szemben. De egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz thenew0ne #810 üzenetére
Nem kéne warezt reklámoznod.
Amúgy nálam eddig a 3870-nel full grafikával megy folyamatosan (Volumetric smoke-ot és Wet surfaces-t továbbra sem hagyja), max. 22FPS-re esik le, az elején tapasztalható FPS-zuhanás eltűnt. Pedig lényegében továbbra is csak 1 CPU dolgozik, sztem ez a grafika legnagyobb baja.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Superman #812 üzenetére
Rohadjon meg mindenki, aki vírust (StarForce) / kémprogramot (Steam) tesz a játékokra (hja, védelem, csak valahogy engem nem véd). Ezért nem használok steam-et, és ezért az első dolgom nodvd fixet keresni minden megvásárolt játékhoz. Nekem az én pénzemért senki ne basztassa a gépemet sem hard-, sem szoftveresen. Az adataim ellopásáról már nem is szólva, mert ha nem akarnának bármit ellopni (steam), vagy felhasználni a gépem erőforrásait jól (persze nem nekem) fizetett bérszámítások elvégzéséhez, nem kellene netre csatlakoznom. Kocsog adathalászok, és még nekem kéne ezért fizetnem.
Nálam annyi bug volt most a kerítések, és az üres helyet tartalmazó objektumok átlőhetetlensége, ill. a falak sarkainak átlőhetősége után, hogy a fizetségnek kapott zsákmánynak csak hűlt helye volt, a sugárzástól meg kipurcantam, amíg keresgéltem.
Egyébként normális küldetések csak azután jönnek, ha kipucoltuk a lázadókat a területről? Mert 1 helyen még vannak, de oda nem jöttek a társak, egyedül meg jobbnak láttam lelépni. Most mondjuk arra fut egy csapat, csatlakozom hozzájuk.
Nekem 10% VGA OC elég volt, hogy elmúljanak a nagy visszaesések. A hirtelen esés amúgy ritka, lassul-gyorsul. Persze ez ATI kártya, és 1 magos. Azért ciki a GX2-nek, hogy nem viszi rendesen 1680-ban, és tuti nem vagy CPU limites.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz remington2 #814 üzenetére
Az ilyen akadás ált. memória-kezelési probléma. A procidban kevés a cache, esetleg lapozófájlt is használsz, nV karik meg megint nem a kiváló memóriakezelésükről ismertek. Persze driver is lehet. Az újabb kártyákhoz kiadott drivereket nem szerencsés feltenni régebbi karikra, mert azokat már hanyagolják, ugyanúgy szívunk a 38xx-ekkel, amióta kijött a 4xxx széria.
Nézd meg újabb RivaTunerrel (2.11), ill. új Everesttel (4.60.1500), vsz. egyébként előbbiből van régebbid, és nem ismeri fel a drivert, mert abból vsz frisset tettél föl. Az újban ezt javították.
Estére vagy holnapra csinálok teszteket a honlapomra a tisztábban látás végett.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Superman #820 üzenetére
Bemelegedett az engine? Csodálkoztam is, hogy ott vagy a GX2-vel, mint én a szerény kis 3870-nel.
Én csak kódorogtam, mert azt sem tudtam, mikor merre menjek, végül pont oda lyukadtam ki, hogy segítettem elfoglalni egy bázist, aztán a távolban ÉK-re már csak egy van a renegátok kezén (de ott annyian vannak, mint az oroszok ), a többit elvégezték a kollégák. Ahogy a térképet nézem egyébként 1-1 ember van az objektumokon, nyilván azért nem voltál te sem többen. De akkor tapasztalataink szerint legalább nem fixen leprogramozott a játék, mindenkinél máshogy bugzik.
Én eleve ezt a multis beütést nem szeretem, mert ilyenre vannak kihegyezett játékok, pl. Quake 3, ami jó is, ahhoz nem kell STALKER CS.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz MasterDeeJay #822 üzenetére
Más játékoknál egy régebbi mentés visszatöltése szokott segíteni, ha nem fix a hiba. ebben a játékban kevés olyan van.
-
katt777
félisten
Kimonitoroztam: 22 és 34FPS között, stabilan átlag 27FPS-szel megy, de végig játszható 3870-nel (865/1265-ön) fullon 1680-ban. Még csak most esteledik, az útról is sikerült eltakarítani a banditákat, újabb bug eddig nincs.
Egyébként viszketett az agyam egy megérzésre, aztán eszembe jutott: anno a szeméttelepnél az eredeti játékban sem lehetett átlőni a kerítésen, csak a banditáknak.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz proci985 #849 üzenetére
Én néztem Vista alatt (DX10), pontosan ugyanazokat a beállításokat lehet megadni neki, mint XP-n (DX9). A Volumetric Smoke és a Wet Surfaces ott sem aktiválható.
AnyDVD hasznos, ha reklámokat sóznak a nyakamba (filmek, játékok), fizessenek a gyártók, de legalább adják ingyen, ahogy a neten is sok oldal a reklámok miatt ingyenes.
-
katt777
félisten
"S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky... készítők szerint senki nem siettette őket, így végre olyan játékot alkothattak, amelyet szerettek volna és megérdemelt volna ez a történet."
-
katt777
félisten
Erre szoktam javallani a CPU Control-t, azzal 80+40% köré lehet tornászni a CPU-kihasználtságot. Nekem így, és 10% OC-kal játszhatóan fut a játék fullon (- az a 2, de hát tőlem aztán kérdezheted, mikor lesz aktiválható ). Ja, és a procimat csak 3.3GHz-ig hagyom pörögni az EPU-val, ez is több, mint ami 1680-ban egy 3870-nek kell, és sztem fullos grafikával a 4870-nek sem kell több nagy felbontásban. Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy ha már a progi nem csinálja meg, driverből rá lehet-e kényszeríteni az élelmosást. Ha jut időm rá, majd megnézem.
-
katt777
félisten
Havernál 3870X2-vel 50-100FPS, tehát mégiscsak kezelnie kell valahogy a 2 magot. Bár a 100 nehezen hihető, amikor szimpla 3870-nel jó esetben 40 köré ugrik fel.
No, azért a Crysisnél nem rosszabb.
Esőcseppeket nem kell számolnia?
Hogy Oblivionban milyen gyönyörű napsütés, eső stb. van (honlapomon a képek) graf modokkal, és még el is fut normálisan. De hát ezt fan-ek csinálták, hogy szép legyen a game, nem pénzéhes zsebtolvajok.remington2: Nálam nem potyog.
-
katt777
félisten
válasz proci985 #879 üzenetére
Hol állítom át DX10-re? Ennyire láma voltam? Bazki, leszedtem az x86 Vistát, és már felraktam az x64-et, azon meg nem megy. Na akkor most megint partíciócsere... Csak mondd meg, hol, mert megrágok valamit, ha ott van, és nem láttam.
AA-t viszont sehogy sem veszi észre, azt azért tudom, hogy restart kell neki.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Superman #889 üzenetére
Mi az a baromság, hogy az 1. pályát letudva kijövök az alagútból, és a katonák 1 km-ről, a tök sötétben meglátnak, és szarrá lőnek géppuskával? Komolyan mondom, lassan a negatív sávba kerül ez a program a listámon, pedig elsőre 3 pontot is adtam neki!
-
katt777
félisten
válasz proci985 #888 üzenetére
Jó az x64, gyors is, csak a fele hardverem nem megy vele: TV tuner, scanner, telefon kábel, meg még valami, most nem jut eszembe.
Nálam magyarítás van fönt, teljes dinamikus, ill. továbbfejlesztett teljes dinamikus fényekkel. Lehet, visszateszem a partíciót, aztán megpróbálom +1x, mert most nem rémlik, restartoltam-e, vagy letöröltem a fenébe, miután nem ment. De ha az előzőekhez hasonló dolgokat produkál, akkor vsz. megy a szemétbe, mint az Airborne, mert lassan már azt is alulmúlja.
De x64-en nem indul, azzal volt bajom.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz proci985 #909 üzenetére
AvP 1-2-t kieg. lemezekkel oda vissza 3 oldalról. Az játék. Amikor megnézek pár újabbat, mindig kedvem támad ilyesmit, NOLF1-2-t, SSAM-eket feltenni. De van még fenn Oblivion.
Superman: Én veteránon indultam neki, és több fejlövés is kellett a banditáknak.
VinoRosso: Nem az a nehéz játék, amelyet 100x kell menteni 100 m-en (ez nem nehézség, hanem szívatás), hanem amit okosan nehéz szinten is végig lehet csinálni. AvP-t is lehetett, mert végignyomtam, hogy minden bonus-pálya meglegyen. És szintenként csak 2 mentés volt.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz VinoRosso #922 üzenetére
Egy ismerősöm tolta master-en, 3 fejlövés kellett egy halálhoz. Persze az ellenségéhez. Én nem bánom a nehéz fokozatot, de reálison szoktam játszani. Régen a nehézség több és/vagy okosabb ellenség volt (pl Doom), ma meg szimplán szívatják a játékost. Chaserben bedobtam normál szinten egy gránátot egy szobába, és amikor nyugodtan besétáltam, 3-an lőttek rám.
Majd holnap nézem, el tudok-e futni a mindent látó nagy testvér géppuskája elől. De mondjuk az is érdekes, hogy a mindent szarrá lövő géppuska elől fedez egy fatörzs, csak a forgácsok röpködnek róla, nem is sérül. Kemény fából faragták.Érdekes így ez a játék-topic. Oblivionban az örömünket, képeinket, stb. osztjuk meg egymással, meg hogy hányféleképpen oldunk meg valamit, elvétve pár bug, Itt meg minden hsz-ban, hogy ki hányféleképpen szív.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz VinoRosso #928 üzenetére
Hát én olyan hülye vagyok, hogy ált. megveszem a játékokat, de mivel párral rendesen besz.ptam, inkább csak tesztelés (és árcsökkentés) után. Egyrészt szeretem ott látni a polcon, mert kellemes emlékeket ébreszt egy jó gama után, másrészt meg ha a kedvelt játékainkért sem fizetünk, akkor a jó játékok készítőinek sem lesz több esélyük újra alkotni valamit, mint a szargyártóknak, hogy kib.sszanak velünk, ergo magunkkal tolunk ki. Agresszív lemezek ellen meg használok nodvd fixeket, így a lemezt és a meghajtót is megkímélem a kínzástól. Egy ismerősöm pl. 3-szor cserélte a Gothic 3-at, közben 1x a meghajtóját is, hát ez nekem nem hiányzik.
-
katt777
félisten
válasz proci985 #932 üzenetére
Én Gold kiadást vettem, ezért is szeretek kivárni a vásárlással. Skirmish-t nem nagyon toltam, mert csak jöttek folyamatosan, és vagy meghaltam, vagy meguntam.
A kedvcsinálód remek. De a shotgun-nak leginkább a minimális lőtáv a hátultője. Malackák és kutyusok ellen viszont elmegy, ha sokat dodge-ol az ember. Amúgy én időközben arra a szintre állítom a játék nehézségét, amelyen reális.
Swampbe majd vissza lehet térni? Mert ez a hangtompítos dolog jól hangzik. Sokkal jobban, mint a nem létező csomag-díjazásom, ahol megölt a sugárzás.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz mandras81 #945 üzenetére
Én betettem végre DX10-be, mindent fullra, az eredmény 6-8 FPS (1680). CPU Control-lal és VGA tuninggal ezt talán 10-re is fel tudom tornászni. Egy újabb indok, hogy ne vegyen az ember 4870-et, mert DX9 szinten ez is elviszi játszhatóan fullban, DX10-ben meg az sem.
Amúgy ja, ha leveszed a grafikát, persze, hogy nem kell olyan erős VGA. No meg kis felbontáson, ráadásul keskenyben, ahol kevesebbet látsz be a pályából...Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #954 üzenetére
1 dologra vagyok kíváncsi igazából: Mindenütt leírják, hogy a DX10 kiküszöböli a DX9 hibáit, így sokkal gyorsabb. DX10-ben mégis minden játék a felére lassul, vagy még lejjebb, még azonos beállításokkal is. Lehetséges, hogy még egyetlen játék sem DX10-es, és még mindig a DX9-et nyújtogatják/foltozgatják? (Költői kérdés volt, szerintem így van.)
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #956 üzenetére
Én azért vettem anno 3870-et, hogy mindent vigyen maxon, és még nem is volt olyan rég (és DX9-ben no problemo, viszont mégis csak DX10.1-es a kari. Sztem a C-CoJ-SCS a hardver-eladások kényszerítése miatt lett ilyen döcögős. No meg mert nem a .1-et alkalmazzák ami - mint az amúgy pocsék AC-ben látható - rohadt gyors és szép is, hanem a szaros sima DX10.0-t az nV miatt.
De nézd meg az Oblivion képmentéseimet a honlapomon (Programok), aztán látható, milyen gyönyört lehet varázsolni DX9-ben is.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #956 üzenetére
Na, megnéztem DX10-ben, x64. Elsőre akadt a táborban rendesen, másodjára már nem. Viszont 1280x800-ban van most, minden fullon, az AA-et és az AF-et vettem kb. közepesre, mert nem láttam különbséget a 2 között, viszont némi gyorsulást hozott. Visszább nem veszem, most jön a VGA tuning meg a CPU Control. Ja, és elölről kellett kezdenem, mert nem fogadta el az XP-s mentéseimet verzió-hiba miatt, pedig ua. mind2.
De tényleg szép, élethű a képe, majd töltök fel shotokat.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Superman #978 üzenetére
Mindig jönnek újak, ez anno SoC-ban is így volt. Értelmesebb, mint a CoD4 v. az Airborne és hasonlovak elcseszett, szkriptes, folyamatos ellentermelése, akár 300 katona egy házból.
Ez tűnik játszhatónak DX10-ben nálam: 1280x800, viszont minden DX10 feature maxon, AA és AF felezve, saját árnyék alacsony:
Szerintem nem olyan rossz grafika. Honlapomra töltök még képeket, vagy ide is, ha nem bánjátok, ill. lassan készítem a beszámolót róla, igyekezve minden apróságot feljegyezni.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz VinoRosso #984 üzenetére
Ne keverjük ide a pénzmosást... A játékok azért (még) nem olyan reklámhordozók, mint egy jó focicsapat.
Superman: God módról még nem hallottál? Annak idején az ilyenek fikázták a Crysist, hogy milyen vacak, 1-2 óra alatt végig lehet nyomni. Vagy én vagyok totál béna Wolfenstein 3D-vel kezdődött FPS-létem ellenére.
Brent: Magányos farkasok... Ha farkasok, akkor hogyan lehetnek magányosak? Vagy másik értelemben, a farkuk magányos?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz MasterDeeJay #1013 üzenetére
Eszerint, ha ezt átírom, akkor el tudom tenni a mentéseket valami épeszű helyre a rendszer-partícióról?
-
katt777
félisten
válasz MasterDeeJay #1016 üzenetére
OK, kösz. Rühellem, ha egy program a system-re menteget, de még ha a Dokumentumokba is, mert telenyomják minden szarral. Régen szépen tudott mind a saját könyvtárába menteni, most meg keresgélheti az ember, ha el akarja menteni.
-
katt777
félisten
válasz Superman #1029 üzenetére
És persze ők maguk gondoskodnak a többszöri telepítésről. Egyébként, ha elolvasnád a szerződési feltételeket, tudhatnád, hogy soha, egyetlen szoftvert sem veszel meg, csak a használati jogát! (Tehát nem is birtokolhatod illegálisan. ) Max. 30/60/90 napig vagy jogosult támogatásra (support), ill. működésképtelen termék esetén a cserére.
Az is ott van a user által ált. könnyedén átlépett nyilatkozatban, hogy téged mindenféle jogi korlát kényszeríthet bármire (jószerivel örülhetsz, ha megengedik, hogy betedd a lemezt a gépbe, v. fölinstalláld a szoftvert), viszont a gyártó teljes joggal leszar téged, mert a termék megvásárlásával elfogadod annak "olyan-amilyenségét" (as it is), és még csak nem is reklamálhatsz, köteles vagy elfogadni a dühítő hibákat, és a stressz okozta egészségi károkért sem terhelheted rájuk a felelősséget. És még mitől lesz agresszív a játékos! Mindezért, és a kényszerűen a program elején/közben bámult reklámokért még fizetsz is. Aztán jönnek az efféle nyalánkságok.
A te jogaidat semmi nem védi, azok ugyanis lényegében nincsenek.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz VinoRosso #1036 üzenetére
OK, de a legtöbb programban egy gombnyomással eltűnnek az intro-reklámok, de C-ben pl. nem. Dirt-ben meg a hirdetőtáblák vannak tele Alien Computerrel és társaival, stb. Ne fizessenek, de legalább adják ingyen, ahogy a kereskedelmi tévéadások nézéséért sem fizetsz, de tolják a képedbe a reklámokat. Mondjuk azért csak fizetne az ember, hogy annyit mégse...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy jó gamer pc! I5 9600KF (3,7ghz),RTX 2060 6GB, SSD 240GB,+2TB HDD, 16GB RAM
- Játszós PC , R5 5500 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC eladó! Jó áron! I5-9600K, RTX 3060 12GB, HDD 1TB, +240GB SSD, 16GB RAM
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
- GAMER PC JÓ ÁRON! I5-9600K, 1660TI OC 6GB, 16GB RAM, 250GB SSD, 2TB HDD
- Ps3 Bontatlan jatékok
- Lenovo IdeaPad 320, 520 gyári 30Wh 4030mAh akkumulátor (L16M2PB1, L16C2PB2)
- Bontatlan tablet PC (25 cm) ajándék tokkal és mágneses vezeték nélküli billentyűzettel!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green, Beszámítással
- MacBook Pro 2019 mint az új! /Touch bar/13,3" Retina 2560x1600/i5/8Gb/128Gb/magyar bill./
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest