Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #38898 üzenetére
Pedig teljesen világosan és jól leírta. A crap és crb7, ugyanazt az alapsávot kapta. A crc7 az kapott új baseband-et. Viszont crc7 még nem mindenhol van. Szerintem nem is biztos, hogy lesz minden régióban.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #38894 üzenetére
Igen, a google drive-ba. Onnan a letöltést jelzi, de a feltöltést nem. A samsung tabon ha feltöltök(7.0), akkor ott a bal felső sarokban a drive jele és megy a vonalka. Aztán mikor kész az értesítésben ott az infó. S8+- on semmi......minden beállítást átnéztem, de eddig nem sikerült megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
válasz
geri005 #38891 üzenetére
Nem, a legújabb romon nem Crap alapsáv van, egyik screenshooton sincs így. Ott Crb7-es romhoz van a Crap alapsáv.
Crappal jött a Crap alapsáv is. Crb7-nél nem változott az alapsáv, maradt Crap. A legújabb rommal Crc7 az alapsáv is frissült és lett Crc7.
Crb7 alapsáv soha nem is volt. -
hj79
csendes tag
Sziasztok!
Végre csatlakoztam egy S8-al. iPhone majd A5 2017 után értem el ide.
Előző 38000 hozzászólás átolvasva.
Telenor átvételkor képernyő ellenőrizve a *#0*# kód. elszíneződés, pixelhiba nincs szerencsére.SmartSwitch most tolja föl rá oreót. (Odinozni még nem akarok A5-ön xeh rom lett felrakva amúgy telenórról.)
Ringke Fusion tok megy rá amúgy A5-ön nagyon bevált.
Egy dex pad is jön majd hozzá mivel PC-t már alig használok. Talán csak teljes képernyős böngészés meg pár havonta egy kis torrent lesz majd. Erre reményeim szerint jó lesz.
Amúgy A5-öt kamera meg dexpad miatt váltottam csak le. Igen megbízható készülék volt.
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Kaptam egy kb 400 mb-os frissítést. Telepítes újra indulás után a bal felső sarokban az sd káryát jelzi a keszülék. Csak levasztani vagy megnyitni tudom. De hogy lehet eltüntetni? -
MrBazsi
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #38878 üzenetére
igen, de az kb halottnak a csók. 10ből 8szor bekapcsol...
-
hroberto
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #38878 üzenetére
Nekem ez meg is oldotta az ilyen jellegű problémát.
-
MrBazsi
senior tag
srácok továbbra is keresném amegoldást h ne érzékelje az érintést a kijelző alul lezárt kijelzőnél amikor az always on képenyőt látom. idegesítő h veszem ki azsebemből és felébred a kijelző ahogy hozzáérek alul
erre ötlet valakinek? -
manokaki
addikt
ez igy elég hozzá ?
Attila
-
marquuard
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #38867 üzenetére
XEU-ra is érkezhetne már.
-
manokaki
addikt
Bocsi ,hogy kérdezek de nekem is crap van fen ( OREO ) és idáig is OTA-n frissült ,mert most vettem 3 napja és még a 7.0 volt rajta , ahogy elinditottam irta ,hogy van frissités , és előszőr egy 540Mbos frissitést csinált majd egy 1,2Gb-osat ( OREO ) !?
Akkor elvileg nem megy tovább OTA-n a frissités ??
Attila
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38864 üzenetére
Nem is fog, mert crap-en vagy! Onnan nincs ota!
Egyébként neked a független van fent, szóval ha nem akarsz adatvesztést, akkor tedd fel odinnal a legfrissebb független romot simán home_csc-vel![ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Felraktam, kipróbáltam a portré módot, jé, egy verzió ami nem hibás. Utána beállítottam amiket leírtál és máris szép rózsaszín lett a kép amit csinálok, úgy ahogyan eddig.
A lényeg hogy jó stabil alkalmazás, de legalább időnként csinál jó képet is, persze nem mindig, de hát ez van. -
Quqesz
nagyúr
Miért van az, hogy ha feltöltök a driveba egy képet, akkor nem jelzi a feltöltés menetét az értesítő sávban? Csak a letöltést. Elvileg átkúdásztam minden beállítást....
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #38860 üzenetére
wakelog?
-
bigmasterg
addikt
válasz
enginev3.0 #38858 üzenetére
+1
2017 nyarán vettem a telót, szóval nincs egy éves, akkor nap végére volt 70%on, most meg ugyanolyan használattal szinte teléjesen lemerül. -
válasz
firemanus82 #38857 üzenetére
Nekem is nagyon merül
Ha lesz jó alternatíva Mi7 vagy ilyesmi akkor szerintem csere
S7 edge után ez visszaesésAz a baj kamerába nem adnám lejjebb
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
Sikerült betörnöm a jobb alsó szélét a kijelzőnek 😭
Az uzemidom megint brutal csökkent. Lassan egy fel napot bír. A G5 is ezért lett cserés. Persze ha egész nap nem nyúlok hozza 65÷-ig merül, de utána mint a Titanic 😭[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Mondjuk a RAM pont arra való, hogy benne tartsd a gyorsan megnyitandó appokat, de ez nem tartozik a problémádhoz alapvetően..
Próbáld ki egy másik gyorstöltésre képes USB-C-s töltővel, hátha csak a gyári töltőd ment gallyra. Egyébiránt nem általános a fent felsorolt hibalistád a Samsung modellek kapcsán, példának okáért nálam csak az S3 vacakolt, pedig az S4-en kívül minden S szériás csúcsmodell (+ az Alpha) megvolt nekem is. Vannak egyszerűen olyan peches emberek, mint te is, akik benyelik az összes lehetséges hibát, egy kollégám is ugyanígy van minden telefonjával.
-
degec
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #38849 üzenetére
minden reggel úgy indulok...
-
degec
senior tag
hú de vidám..holnap reggel töltöm gyorstöltéssel megnézem úgy mit lép..
Nem trollkodnék de kezd elegem lenni a samuból s2 óta velük vagyok 2-3-4-5-6-7-8 szériából mindíg volt telefonom, de mindig mindegyiknek volt baja s7nek kijelző kétszer, s6 nak kijelző és töltő ajzata, s8 nak kamerája többször is mai napig nem fókuszál csak ha odaverem valahova....s9 is tuti bugos lesz..amúgy szép jó gyors innovatív reszponzív kutyafas*a csak épp bugos.. oké hüvej meg a szifon is az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
Srákok !
uccsó frissítés óta valami kínlódás lassan töltődik a telefonom.. de a Zassszonyé is. mi történt? oké hogy ki van kapcsolva gyors vez nélküli és vezós töltés, de azért nem 3 óra volt 55% ról felhozni 100 ra, de most... valami tetű lassú....ehhh
-
Mr.Silkó
veterán
Srácok, a Gcam tapasztalatokat kérlek lassan engedjétek el vagy tereljétek a privát megbeszélés felé, mert már eléggé OFF itt és túl is lett rendesen tárgyalva. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #38839 üzenetére
Leírom lépésről lépésre ... hátha működni fog nálad is normálisan !
1. Beáll./ Alkalm. / Fényképezőgép / Kényszerleállítás majd Adatok törlése !
2. Alkalmazás elindít majd beállítások !
3. Legelső lehetőség NOZSL + HDR Autoexposure : Slow Shutter !
4. Metering Mode (Samsung) : Controlled by Gcam !
5. Porttait initial zoom : kikapcs !
6. Speciális / 2 -ik lehetőség (Config Camera HDR+) : Nexus 6 !
7. HDR Front cam fix : kikapcs !
8. Correct White level S7 Exynos : kikapcs !
9: Lens Blur : 12MPX !
10. Save all portrait mode same folder : bekapcs !
11. Final Jpeg Quality : 100%
12. Comress RAW : kikapcs !
13. Developpes settings : itt ezektől kell kivenni a pipát !
camera.use_photos
cameraprogress_overlay
camera.enable_micro
camera.gouda.front
camera.raisr
14. ezek után kilépsz majd újra beállítások / alkalm. / fényképező és kényszerleállítás, utána már indíthatod a kamerát ami normálisan működni fog !
Szerk.
Kicsi hosszú lett, bocsi mindenkitől !
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Tuti, Pontosan a videó alapján és a nexus6p átállítást is megcsináltam, ahogy te írtad. Nekem 1x csinálta 1x nem, de 50% jó az nekem kevés. A fura az, hogy az egész telefonra kihatással volt, mert olyan dolgokat művelt(nem törölhető értesítés), amit azelött nem tapasztaltam. Sőt asszem pont a gyári kamera app alatt fagyott be, ami eddig hibátlan volt. Direkt csináltam adatok törlését és újra belakást is, és megmaradt minden bug. Az esetleg még lehet gond, hogy nem gyári téma van fent, hanem egy másik a samu témákból?
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Igen, most néztem a nagy monitoron, a gyári kicsit melegbe tolja(mintha egy sárgás fátyol lenne rakta a színeken). Mind1, a gcam ment, majd kipróbálom a gyárit manuális wb-vel.
A vörös tető jobb a gyárin. A gcam színeiben több helyen lilás árnyalatot lehet felfedezni. A gyáriban meg sárgásat.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
Quqesz
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Nyissatok már egy gcam topikot, esetleg android alkalmazások topik
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Én úgy vettem észre hogy a gcam néhol jobb néhol nem.
Igazabol nekem a gari kamerával max annyi a bajom hogy a vakut ahol szerintem lehet kellene használni nem mindig akarja ott. -
Quqesz
nagyúr
válasz
<Lacy85> #38817 üzenetére
Csatlakozom, nálam is kuka lesz. Teljesen hazavágja a telót. Nem jobb annyival, hogy ezért en is földhözbszam a telót, mint te majdnem(én is a határan voltam)
És minőségben is csatlakozom az előttem szólókhoz. Túlszaturált és nem olyan éles a kép belenagyítva.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Hat nem tudom gcam? Nekem szet fosta magát s8on.
-
<Lacy85>
addikt
Én letöröltem inkább a gcam-ot, mert majdnem földhöz vágtam a telót.
Random elkezdett akadozni, meg teljesen megfagyni a kamera képe.
Ha nagyon bűvészkedni akarok, akkor inkább raw + photoshop.Sima jpg, ez meg kicsit szerkesztve. (23MB, ha valaki mobilról nézné)
[ Szerkesztve ]
-
-
Quqesz
nagyúr
gcam vs gyári teszt képek, akit érdekel.
Eddig nekem is jobban tetszik a gyári...[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Köszi szépen.
Korábbi verzióm volt fent, az hdr+ -al nagyon lassú volt, ez már jó.Amit még érdemes bekapcsolni, az a "Speciális\HDR+-vezérlő", akkor fent megjelenik a hdr kapcsoló, ami így néz ki.
Ami elég markáns különbséget jelent. Csináltam gyorsan pár próba képet.
(file nevekből látszik, az IMG kezdetű a gcam javított HDR-el a sima számmal kezdődő a gyári app). E nélkül a javított hdr+ nélkül viszont pici volt ta különbség a kettő között. -
Quqesz
nagyúr
Fuhh ez a gcam tiszta lagg. Elforgatáskor szinte lefagy a teló, össze vissza akadozik. Fénykép mentés nagyon lassú. Szóval eddig a gyári inkább, mert lehet jobb a gcam, de veszettül instabil. Csináltam újra adatok törlését, elölről beállítást, nem lett jobb. Képek később, már gyülnek. Sztem a gcam színei nem a valóság, kicsit túlszaturáltnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- A KOReader ebook olvasó program
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...