Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
kislaci #31196 üzenetére
s8nal ezt nem fogod látni, nem olyan mint egy gagyi minőségű oneplus 5T, magasabb frekvencián működik. Ott tényleg kijon ha hajlamos vagy rá, haverom így járt. Viszont S8al semmi baja. Keress rá a topikjaban. Persze lehet te még ezt is látod, akkor viszont marad az ips..
-
-
kislaci
senior tag
Észrevettem hogy néha fáj a szemem a telefon nyomkodása közben. Aztán olvastam egy cikket : http://m.hvg.hu/tudomany/20180205_impulzusszelessegmodulacio_fejfajas_szemproblemak_iphonex
Kérdés : hogy lehet itt s8-on kikapcsolni ezt a pwm-et? Köszi
-
Unying
tag
S8+-m van, és azt tapasztalom, hogy az írisz szkenner kamerája homályos. Felismer, de nehezen, és nehezen bírtam beállítani is. Nem tisztán adja a képet, hanem olyan "mákos", kicsit homályos. Ez miért lehet?
-
válasz
Mr.Silkó #31144 üzenetére
Annyi a bajom, ha telefonra megkapásakor visszaállított képeknél adott dátumnál minden kép látszik (viber küldött-fogadott , képernyőmentések és minden kutyakuki egy dátum alatt) így az aznapi fotók alatt van kb 2000fotó amit nem lehet átgörgetni rendesen ha keresek valamit.
-
Mui
tag
Ha kimegy ha nem akkor is nagyon várom.
Mr Silkó. Az előző rendeles is kb 2-3 nap alatt itt volt. Szóval ha minden okés azért gyorsan megy ez. Az tenyleg nagy mázli volt akkor neked. Meg hogy rugalmasak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Silkó
veterán
A webshopnál sajnos előfordul időnként csúszás, van, hogy teljesen meghülyül a Telekom oldala. 2 hónapon belül 3 online rendelésem volt tőlük, abból 1 csúszott egy hetet – igaz, nem sokkal karácsony előtt volt ez –, a második időben kijött (2 munkanap), a harmadikat is megkaptam a kitűzött napon, de az nem az éppen megzavarodó online felület érdeme, hanem a meglepően segítőkész eladóké volt, akik az üzletbe – a telefonos ügyfélszolgálat információival ellentétben – időre nem beérkezett telefon helyett adtak egy ugyanolyat, bolti készletről, de az online megjelölt feltételekkel. Mondjuk baromi nagy mázlim is volt, mert pont volt egy bontatlan darab az üzletben, amit valaki nem vett át online rendelés után.
[ Szerkesztve ]
-
Mui
tag
Na mégis bizakodok, most jött az sms hogy feltöltötték a számlát és a jótállást a készülékről. Kiváncsi vagyok mikor kapom meg.
-
insyde5
aktív tag
Van it olyan aki használ note 8at?
Érdekelne a különbség használat közben. Tapasztalat.
Köszi.
-
Mui
tag
Annyira vártam erre a hétre az új kis s8-at a Telekomtól. Most ezt küldték:
Kedves Ügyfelünk! "Tàjékoztatjuk, hogy eszközmegrendelését legfeljebb 30 napon belül teljesìtjük, a kiszàllìtàssal kapcsolatban hamarosan értesìtjük. Telekom" -
válasz
Mr.Silkó #31164 üzenetére
Nem cserélték ki a telefont (még, lehet nem is fogják, szemetek ezek a webáruházak), ez az első. Hangvezérlés kikapcsolása óta nem csinálta, de csak pár percig próbálgattam, ha van fejlemény megírom.
Ha ezt a magától fotóz/videóz dolgot csak nálam csinálja az elég gáz, mert akkor lehet, hogy hardver hiba. -
Divinity
őstag
válasz
fecosrac #31159 üzenetére
Mondjuk az nekem lehet előnyt jelent, hogy évek óta okosórát használok az meg mindig jelez ha hívnak.
Az edge screen: Attól függ mi a "normális" fényviszony. Nekem irodai környezetben tökéletesen látható.N.otorious Na végre! Ez nagyon hiányzott nekem!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
N.otorious #31165 üzenetére
Az jó dolog, Huawei telókon alapból így van, örvendetes, hogy a Samu is behozza.
-
N.otorious
senior tag
Egy kis érdekesség, bár lehet csak nekem új, oreoban ki lehet kapcsolni, hogy pinkódnál ne kérjen OK gombot
beírod a pint, és be is lép
-
guest666
aktív tag
Üdv!
S8-at tervezek vásárolni, ami fontos lenne nekem:
Lezárt állapotból fényképezőt elő lehet-e hívni dupla gombnyomásra? (gyors fénykép készítés) Nexus 5x-em van, ott dupla kattintás a feloldógombra.
Telefonzárat nem használok. -
válasz
Mr.Silkó #31146 üzenetére
Újraindítottam, azután is előfordult, fényképet és videót is csinált. Kikapcsoltam rajta a fényképező hangvezérlés funkciót, hátha az kavar be. Érdekes, hogy bekapcsolt hangvezérléssel fotó készítésére rá tudtam venni, de videó készítést hiába mondogattam nem indította el
-
sgeza
veterán
válasz
Grande Ale #31151 üzenetére
Nem kell ám ezektől megijedni! Amit nem szabad: rányomni az ilyen gagyi hirdetésekre!
Ez nem vírus. Legalábbis semmiképp nem olyan értelemben, mint pc-n. Csak emberi hülyeséggel lehet kellemetlen helyzetet teremteni. Saját magától sosem jelennek ilyenek meg, mindig valamilyen alkalmazás telepítésével kerülnek fel, mint ugye a te esetedben is! -
Ákkk
addikt
válasz
Az alkalmazáskezelőbe belépve szedd le az alkalmazást az a billenytyűzet lesz az.
Utána ajánlot egy wipe cache patrition.Fecosrac
A kisegítő lehetőségekbe keresd amúgy van pld halláskárosultaknak.....[ Szerkesztve ]
-
fecosrac
tag
Skacok!
Létezik az, hogy nincs a telón gyárilag a hívás esetén villogó vaku bekapcsolására lehetőség vagy csak nem találom? Azt gondoltam ez már egy teljesen alap funkció manapság,
-
marquuard
veterán
válasz
Nézd meg, hogy suttyomban nem kapcsolta-e be az app az eszközadminisztrációt. Olyankor nem is lehet letörölni.
-
válasz
Mr.Silkó #31146 üzenetére
Nem indítottam újra a telefont, ettől függetlenül egyszer abbahagyta.
Arra sajnos nem emlékszem, hogy a kamerát újraindítottam-e.A másik problémámmal (mosott a fotó széle) kapcsolatba írtátok, hogy
jelezzem kamera egység csere után milyen lett. Ez az ügy ott tart, hogy
beüzemelés közben észrevettem és azonnal jeleztem az üzletnek, hogy
szeretném cseréltetni a telefont, mert nem használat során romlott el, hanem
így jött ki a gyárból, de nem akarják cserélni, javítást erőltették. Nagyon ódzkodom
attól, hogy az 1 napos (gyönyörű ékszeremet) szétfeszegesse egy (ásókezű)
szervizes, és összekaristolva visszakapjam.[ Szerkesztve ]
-
Már kétszer is produkált a kamera olyat, hogy ment rajta az élő kép, kerestem a témát, hogy mi is legyen pontosan a fotón, és elkezdett magától videót rögzíteni
. Tegnap legalább 10x egymás után elindult a videó rögzítés, leállítottam pár másodperc után, komponálom újra a képet és látom, hogy ismét elindult a videó rögzítés. Az ujjam a videó indító gomb közelébe sem volt, az tűnt még fel, hogy amikor ezt csinálta akkor a fókusszal kínlódott, (nem volt beakadva a lencse, amiről itt olvastam, csak állandóan újraélesített) kb. másodpercenkén, de indokolatlanul. Egy két alkalommal ilyenkor magától készített fotót is, csak 1db fotót...
Ezzel találkozott már valaki?
Nekem szoftveres bajnak tűnik.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Az miért van hogy alig tudom lerakni a telót hívás után csak nyomogatom a piros gombot de semmi, kb a másik fél mikor lerakja akkor bontja a vonalat? Másnál is előfordul?
Ql5[ Szerkesztve ]
-
Tujmos
tag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a bejövő hívás a másik félnél kisípol, én pedig nem kapok értesítést? Ha éppen beszélek valakivel és úgy hívnak, akkor kapok sms-t. Múlthét szerda óta használom a készüléket, azóta 2x is előfordult, már amiről tudok. Térerőm rendben, előző telefonnal (iphone 6s plus) nem volt ilyen tudomásom szerint. Telekomos vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz
Mauro812 #31132 üzenetére
Ez nem mozgásérzékelő függvénye ezt featuret az s4 tudta és ezért a közelségérzékelő azaz a proximity sensor volt a felelős.
Egyébbként ebben sokkal több érzékelő van mint a régebbi samsungokban.
Amúgy az akufogyasztás miatt nem erőlteti a samsung ezt......
Az előző hsz.-ra a teló vízálló 4k -ba max 10percet tudsz egyszerre felvenni,hogy mennyi fér a belső memóriába az témától függ.[ Szerkesztve ]
-
Tényleg. Importáltam a samu sync-kel a notesz 3 számomra jelentős tartalmát. Erre az s8+ bérakta az összes viber képet a galériába. Most csak a google képekkeltudom nézni a frisseket dátum szerint albumba rakja és azokat lássam először.
Másnál előfordult ez? -
gurus
aktív tag
válasz
dkovizoli #31120 üzenetére
Nekem samsung alcantara tok van ez nekem a legjobb.szép karcsú és tökéletes védelem.igaz baromi drága.üvegfólia meg kinai 800ft. 9H 3D Full Curved Screen Protector Suntaiho Tempered Glass (persze nem itthon) védi hónapok óta és tökéletes.nagyon jó a láthatósága szinte olyan mintha nem is lenne rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
eladogeppc #31117 üzenetére
Akkor lehet szerver oldali hiba is, a Viber részéről.
-
zragon18
tag
Sziasztok, Gyári 8.0 van már S8-ra?
-
emre33
addikt
Android 8.0
Aki tesztelte, attól kérdezném:
4K videófelvétel továbbra is maximum 10 perce lehet? Nincs e tekintetben előrelépés? Esetleg nagy SD kártya esetén se?
HEVC támogatás felvételkor nincs, ebbe nem is reménykedvem..
-
-
válasz
#67656192 #31114 üzenetére
Ez konkrétan a note 3 óta ismert hiba, az volt az első készülék, amihez s-view tok készült. Ott még műbőr volt a belső oldal, és az ablak plexi. A plexi éle mentén koptatta le az oleophob réteget, illetve ahogy dörzsölődött, úgy foltosan mindenhonnan. Az S6 Clear View toknál tetőzött a dolog, az kb pár óra alatt szétszedte a kijelzőt. Sajnos az oleophob réteg ilyen. Ami elmozdul rajta, dörzsöli, az lekoptatja. Én ezért nem használok flip tokot. Fóliázni nem vagyok hajlandó, elvi okokból, így ezen tokok kilőve. Mondjuk nekem nem is tetszenek.
-
Mauro812
tag
S8 belső memóriájába 4K-ba HDR-be kb hányóra videót lehet felvenni?
Jó látom a teloba nincs mozgásérzékelő?
Víz állóságát tesztelte már valaki a telonak? -
Gaben06
tag
válasz
#67656192 #31104 üzenetére
Igen értem, csak ha ilyen előfordult már, akkor miért nem írják bele a tok használati útmutatójába, hogy védőfólia ajánlott. Mert nem mindenki olvas fórumokat.
A tokról is van számlám, mert a Telekomtól vettem, egyben a telefonnal.
Valamint Én szeretem az ilyen tokokat, mindig ilyen gyári tokom volt az összes S és Note telefonomon, de nem jártam így. Sajnos fólia meg olyan macerás, a hajlítás miatt.
Ma még nem adtam le a telefont, majd személyesen beviszem a budaörsi Telemaxba.
-
vatomi
aktív tag
Egy napja van S8-am. Beállítottam a home gombos egykezes módot, de valami miatt egy idő után mindig kikapcsolja valami. Mi lehet a gond?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
marquuard #31100 üzenetére
Akkor nálam nagyon le van maradva az Internet app, ezzel a verzióval.
-
Gaben06
tag
Sziasztok.
Van Nekem egy S8-as készülékem, ami alig múlt kettő hónapos. A vásárlás napjától, gyári LED View Cover tokban van, kijelzővédő fólia nélkül. Tegnap észrevettem, hogy lekopott a kijelzőn lévő oleophobic bevonat.
A készülék bal szélén a lehajlásnál teljesen végig, valamint, ott ahol a tok fedlap belsején a kártyatartó rész van. Így azt gondolom, hogy a tok miatt van.Nos az ÁRKÁD Samsung üzletben a szervizes srác azt mondta, beküldi tokkal együtt bevizsgálásra. Kérdeztem , hogy lehetséges e, hogy a tok csinálta ezt? Azt mondta, hogy "volt már rá példa".
Hallottatok már ilyenről? A bevizsgálás ilyen esetben, hogyan zárul? Kicsit tartok tőle, hogy leráznak azzal, hogy nem a tok miatt van.
Köszi a véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Akciókamerák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával