Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Sword
tag
Van másnak is kompatibilitási problémája S8+-on az Erste mobilbank appjával, vagy csak nekem van ez az anomália?
-
Mr.Silkó
veterán
-
-
dnelb
veterán
válasz
Lomha 8V #23991 üzenetére
Olvasd el akkor mivan oda írva.. Az csak annyit csinál hogy ha nincs képernyőzárad akkor egyből bevisz a home-ra, nem a lockra, nem pedig a gombot kapcsolja ki.. Nekem is offon van mégis működik(így megtudom nézni az értesítéseket), mivel a gomb "fizikai" elven mukodik, nem kikapcsolható.
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Köszönöm srácok, megvan. Amúgy ki volt kapcsolva az egész funkció, szóval nem értem. Most bekapcsoltam, aztán újra ki; és az érzékenységet levettem teljesen. Így már csak jó lesz.
-
anrab
addikt
-
anrab
addikt
Hi. Valaki kérdezte régebben hogy miért szürke a videó stabilizálás opció. Most állítgattam a beállításokat mert nálam is ez volt és rájöttem hogy ha kikapcsoljuk a követett autó fókuszt akkor aktiválódik.
Nem emlékszem hogy valaki válaszolt volna azért írtam be. Ha mégis akkor bocsi. -
Lomha 8V
addikt
Srácok, azt vettem észre, hogy néha felkel a zsebemben a telefon. Véletlen felébresztés elkerülése be van kapcsolva. Elkezdtem utánajárni és észrevettem, hogy ha a képernyő aljára -
középen - odateszem az ujjam, akkor éled a kijelző. De nem kell feltétlen az ujjam, bármit odaérintek, ébred. Nagyon zavaró, mert a zsebem facebook-olt nemrég és csinált pár baromságot. -
wyzard
tag
Sziasztok,
Próbáltam a fórumon keresgélni, de nem találtam választ a kérdésemre (lehet rosszul kerestem, ezért ne kövezzen meg senki
).
Slowmo-t próbálgattam tegnap. A felvétel visszajátszásakor vettem észre, hogy mindig belerak a szoftver egy olyan szakaszt, ami normál sebességű és az istennek nem tudom lassítottra állítani azt a részt.
Lehetetlent próbálok (az egész felvételt lassítva szeretném menteni mondjuk), vagy csak nem sikerült elsajátítanom a szoftver kezelését ?Köszönöm előre is.
-
gaga1
tag
Köszi mindenkinek aki segitett a hozzászolásával. Örülök,hogy nem kapkodtam el a vásárlást tegnap mert csak kamu akcio volt. Ma sem lett drágább egyik sem.
-
válasz
Roland861010 #23975 üzenetére
Mikor nem jelenik meg? Teljes képernyős alkalmazásoknál nem is fog.
-
asprey
tag
válasz
Roland861010 #23972 üzenetére
Beálitás-kijelző-navigácios sáv
-
Roland861010
veterán
Sziasztok
Egy hete nyuzom a telót de a mai napig nem találtam meg a mindig aktív home gomb bekapcsolását meg elvileg az alsó sor színét vagy mintázatát is lehet változtatni de hol !Ez itt a kérdés!? -
-
Weareus
addikt
válasz
SkyS1gn #23965 üzenetére
Ok, ok, én nem ismerem, hogy ki ő, mi ő, csak beírtam yt-on, hogy S8 teszt és ez jött be elsőre.
Amúgy meg volt valami szoftverfrissítés vagy én állítottam valamit a telón?
Az történt ugyanis, hogy - mivel bőrtokban van - eddig ha kinyitottam a tokot, mindig az aktív kijelzőt láttam, most viszont fekete, tehát lekapcsol és ahogy kinyitom a tokot, bekapcsolja a kijelzőt.
Tehát a kérdés már nem is aktuális, ha úgy vesszük, meg akkor - ahogy írod - a Samunál gondoltak azért erre a lehetőségre alapból is.[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Megnéztem ezt a videót az S8-ról és a srác - azzal együtt, hogy ő iPhone-os - nagyon dicsérte a készüléket, amiért respekt, de nyilván neki nem is szabad részrehajlónak lennie.
Egy hibát azért találtam benne.A tartozékok felsorolásánál nem említi a gyorstöltő boxot, ami nem csak azért baj, mert a készülék alacsony akkuidejét többször kiemeli a teszt végén, hanem azért is mert ugye megtévesztő.
Ami viszont jó, hogy felhívta a figyelmet a Home gombra, ami a kijelző nyugalmi állapotában mindig ott van és mivel Amoled, ezért "nem-e fog beleégni...?".
Helyesen: nem fog-e beleégni...?
De ne legyek már szőrszálhasogató.
A - nem mellékes - kérdés: nem fog beleégni egy-két év múlva sem?
Lehet, néha azért éjszakára nem ártana kikapcsolni...Szerk.: persze nincs mindig ott a Home gomb, hiszen, mikor "nyomogja" az ember, akkor eltűnhet (videólejátszás, kamerázás, stb.), de nyugalmi kijelzőnél viszont...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Szerintem a kettő közül bármelyiket veszed is végül, elégedett leszel. Nem nagyon tudnék egyik mellett sem indokokat felhozni, nagyjából ugyanazt tudja mindkét teló; talán a Mobilarénás tesztjeik alapján az S8-nak jobb a kamerája. De szerintem inkább a külső és a szimpátia alapján dőlhet el érdemben ez a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
gaga1
tag
Sziasztok. Itt is megkérdezem. Mik az elönyei az S8+-nak a Mate 10 Pro-val szemben? Átlag felhasználo vagyok,ami lényeges a gyorsan indithato jo kamera, megbizhatoság és birjon ki egy napot sok netezéssel. Ma éjfélig mindkét telefont ugyanazon az áron kapom meg,ezért jo lenne egy kis segitség. Köszönöm
-
sgeza
veterán
válasz
SkyS1gn #23943 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy valamilyen Microsoft cucc kell hozzá. Talán valamelyik .Net verzió. Nem lehet, hogy ezzel van gondja?
Persze a szöveg alapján nem valószínű, de hátha. Sokszor találkoztam már olyan hibaüzenetekkel, amiknek semmi közük nem volt a hiba eredeti forrásához.[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz
tatomi92 #23949 üzenetére
Én eddig mindegyik telefonomon ROM-oltam.
Volt szerencsém használni a LineageOS-t, a Resurrectiont is. Utoljára OnePluson.
Nem a kötelező elfogultság mondatja velem: semmi értelmét nem látom a ROM-olásnak.
Nova launcherrel gyakorlatilag minden elvárhatót tud (az újban ott vannak az Oreo felület egyes várt mutatványai is).
Talán a Resurrectionban volt még pár parasztvakító feature, de azokért aztán semmi okom meghekkelni a mobilt.
Szerintem azért halottak azok a fórumok, mert nincs értelmük: a telefon így is jó - és jobb nem lesz custom ROM-mal sem.
Neked konkrétan mi hiányzik belőle?
[ Szerkesztve ]
-
tatomi92
aktív tag
Sziasztok!
Eddigi telefonjaimra (pl S7) volt mindig hivatalos Lineageos, Resurrection Remix, stb custom rom-ok. S8-ra is van unofficial verziok, de szinte teljesen halottak ezek a forumok, nem jonnek ki uj build-ek. Szerintetek lesz hivatalos verzio ezekbol egyaltalan..?
Olvastam hogy Exynos-t nehezebb fejleszteni, mint a Snapdragon-t.
Mit gondoltok?
-
laci laci
addikt
Ma vettem a samsungba szilikon fóliát. 4000huf volt és két darab van benne. Elég korrekt..
-
SkyS1gn
félisten
"FIGYELEM: A szerelvénykötés naplózása ki van kapcsolva.
A szerelvénykötési hibák naplózásának engedélyezéséhez a beállításjegyzék [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) kulcsát állítsa 1 értékűre.
Megjegyzés: A szerelvénykötési hibák naplózása kissé csökkenti a teljesítményt.
A szolgáltatás kikapcsolásához távolítsa el a beállításjegyzék [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] értékét.
" -
insyde5
aktív tag
Ha kötsz biztosítást pl. egy s8ra, hogy működik a megoldás ha pl a hátlap töröik ( esetleg elölap, kijelzo ) ?
Van valakinek tapasztalata ebben ?
-
Sziasztok
Én is csatlakozom egy s8-cal
Végül ez mellett döntöttem az i8 helyett -
Mr.Silkó
veterán
válasz
sultansmith #23931 üzenetére
Szia!
Tokból nagyon széles a választék, a GSM boltoktól kezdve a webáruházakon át egészen az elektronikai nagyáruházakig bárhol találhatsz a kedvedre valót.
Fóliának a Nillkin megoldásait, vagy a gyári Samsung fóliát javaslom.
-
lenovomen
aktív tag
Van egy vezeték nélküli töltőm, ha azzal töltöm nem "használódik" el hamarabb az akku? Kényelmes, mert csak rá kell tennem atelót és már tölti is.. nem kell vezeték.
Csak annyit vettem észre, hogy lassabban tölti, mintha vezetékre dugtam volna rá.
[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
Nagy örömmel szereztem ma be egy s8+ készüléket!
Nagyon szép ez a cucc, még az s7 edge-hez képest is.
Mit és hol ajánlotok, hogy ez így is maradjon? Fólia és valami szép tok, hogy megmaradjon a style?Előre is köszi a válaszokat!
-
SkyS1gn
félisten
Valami szelvénykötési errort ir a Samfirm
De ez S6 időkben nem ilyen volt, ki tudtad választani a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na itt van akit érdekel ... (Novemberi frissítés) G950FXXU1AQK7
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #23921 üzenetére
A 95%-os akkut nem tudom, ki hozta be, de nem én. Korábban egyszer említettem egy appot, ami aránylag korrektül elemzi a töltési ciklusokat és a fogyasztást, viszont egy szóval nem állítottam, hogy ezek az adatok biztosan pontosak. Viszont erre az "ajánlásomra" előszeretettel hivatkoznak többen itt azóta, nem tudom, mi okból.
Amiből én most kiindultam, az a saját tapasztalatom volt, és nem adtam meg százalékos adatot az akkukapacitás általam vélt romlásának mértékére.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #23916 üzenetére
Ez a dolog nagyon sok összetevőből áll, de, hogy vki vagy vmi kijelentse, hogy 95% az akku kapacitása, az.....
Vissza kellene tenni, egy korábbi romot es azzal tesztelni egy hetet legalább, addig az akkuról kár is beszélni. Itt vannak at s7e-k, 1 évesek és semmi bajuk.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Merülés problémára néztetek már valami wakelock appot?
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #23877 üzenetére
Mire alapozzátok ezt az akku kapacitás romlást? Főleg fél év után? Szerintem nincs olyan app amekyik erre korrekt vizsgálatot folytat.
Inkább rom függőnek gondolnám. Tavaly cseréltek egy s6-ban majd kétéves telefonban akkut sokminden mással együtt, de at akku idő nem változott semmit.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Hogy csinálod ? nem értem ... milyen verzió ? nekem nagyon lassú !
Este 10 -kor kezdtem el és reggel 6 -ra sikerült letölteni
(#23907) SkyS1gn
A Samfirm az egész ROM -t tölti le !
És igen, és amikor Odin -al felrakod akkor a HOME CSC -t válaszd ki mert akkor megmarad minden (olyan mint egy OTA frissítés) ha a sima CSC -el rakod fel akkor pedig gyalul mindent a telefonról
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Októberi frissítés volt a bűnös ... a lassú letöltési sebességre !
Tegnap este csináltam FR -t és semmi változás nem volt, ugyan úgy 8-10MB/s (router kizárva mert a többi telefonon megvolt az 50MB/s sebesség)
Aztán ma felraktam a legújabb Novemberi frissítést és megjavult újra 50-60MB/s !
TP-Link WDR 4300 lehet csak ezt nem szerette az Októberi frissítés !
Home CSC nélkül raktam fel, így mindent gyalult a telefonról !
Szerk.
Samfirm kb. 6 óra alatt töltötte le, mindjárt felrakom tárhelyemre akit érdekel az gyorsan letudja tölteni ... eddigi tapasztalat kicsit gyorsabb rendszer, smooth :
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+