Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Megjelent most már nálunk isgoogle one
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Be léptem én is a beéget kijelzők klubjába. Ezt nem hiszem el.Ma vettem a kezembe egy majdnem új sima 8-at. Kérdezem a tulajától - Miért használod ilyen erős fénnyel? - Hát csak félig van, erre én az enyém is. Egymás mellé raktuk a két telefont és olyan koszos sárga a kijelzőm.. Úgyhogy vihetem...Pedig autó fénnyel használom..
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a következő progit. Csak az töltse le, aki tudja, hogy mire jó. Energy Bar - Curved Edition HU
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
Találtam s8, s8+-ra Emoji Maker-t. Ki próbálná valaki, aki szereti a kihívásokat? A drive link ott van.
[link] -
laci laci
addikt
A márciusi frissítést felraktam sd-ről. Az első töltés és használat után, már 1.5 órával többet hozott. Így most 5 óra a slott időm. Köszönöm, aki segített..
-
laci laci
addikt
Digi netre a válasz. [link]
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz
StarKiller89 #36883 üzenetére
Egyszerűen sehogy. Bővebben pedig odinnal, de akkor ugrik a gari..
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Amúgy ha tudom bizonyítani, hogy frissítés óta szinte csak 3-4 óra a slott idő, teljesen hasonló használat mellett,a Samsung hivatalosan vissza rakja a nougat-ot?sima 8
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Lehetséges az oreo frissítést vissza állítani nougatra? Csináltam rr-t, de mégis lagol sokszor..
-
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek. Sajnos win7 gépem van itthon csak most és egy ideig még javítják a másikat. Vettem még egy telot, de most sima 8-at.Az lenne a kérésem, hogy valaki Pesten meg csinálná nekem a root+twrp telepítést? Fontos lenne. Köszönöm előre is..
-
laci laci
addikt
Valaki már rakodt fel twrp-t? Jövőhéten meg akarom csinálni..
-
laci laci
addikt
Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek. . Valaki meg tudná mondani a töltő fej pontos paramétereit? Köszönöm
-
laci laci
addikt
Melóban (építőipar) nagyon karcolodik minden telefonom, még a sima fólia is.. S6 edge fél év múlva már rendesen karcos volt. A pluszra most szilikon fóliát raktam rá. Az üveg sajnos nem engedi a kijelzőt "lélegezni", ezért szokott sárgulni is..
-
laci laci
addikt
Ma vettem a samsungba szilikon fóliát. 4000huf volt és két darab van benne. Elég korrekt..
-
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek. Szeretnék itt is jó és hasznos fórumtárs lenni, igaz ezt nem lehet(még) romolgatni.Az első nem kínai telefonom. Pluszt szereztem be, de lehet le cserélem egy simára,kicsit nagy nekem..
-
laci laci
addikt
válasz
gainwardgs #23828 üzenetére
Szia. És ezeken helyeken rá is rakják?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)