Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nezegetem ezt a telefont es azt ajanlottak valakinek a melyik telefont valasszam topikban, hogy kerdezd meg a topikban a hibait? Szoval ezeket szeretnem megkerdezni. Eloszor a p9 liteot neztem ki magamnak, aztan rendeltem egy honor 8-at a telekomtol, csak bontottak kuldtek, most varok a penzemre es megint elgondolkodtam ezen a telon. Az a gond honor 8-al szerintem, hogy nagyon serulekeny, ha beteszed tokba meg mar semmi ertelme.
Koszonom!
-
-
ORCA58
addikt
válasz
Balathruin #4675 üzenetére
Ez tény. Ha tükröződik benne valami, a Huawei feliratnál rendesen eltorzul a kép. Nem tudom mit műveltek vele a felirat készítésénél. Ezért nem merem leszedni a gyári fóliát, pedig terveztem az üveget.
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
P9 lite... RDS nincs a rádióban? Vagy ha van, hogyan csalható elő?
Köszönöm.
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #4664 üzenetére
Köszönöm
A témával szenvedtem 2 percet,mire rájöttem,higy nem .zip-re kellene végződnie,hanem .hwt(?nem emlékszem na.)-re. -
Gabis
őstag
Sziasztok,
pár napja van csak meg ez a szépség és lenne pár kérdésem:
- Normális, hogy ennek ilyen gyenge a hangszórója? A párommal beszélgettem és menet közben meg kellett néznem nem e tartom fejjel lefelé, mert alig hallottam. Hangerő a maxon.
- Nincs esetleg megoldás arra, hogy meg tudjam nézni az időt anélkül, hogy fel kelljen oldani a képernyőzárat?Nokiáról tértem át és ott imádtam, hogy csak elhúztam a képernyő felett a kezemet, vagy csak kivettem a zsebemből és már láttam is az infókat.
-
tbajusz
tag
Az értesítési hangerőt szeretném külön állítani a csengőhangtól külön. van erre megoldás? Play áruházban mindegyik egyszerre állítja a kettőt!
-
jatszo
aktív tag
Ha valaki ki szeretné próbálni:emui 5 téma
-
bubus66
nagyúr
ρσгτσ
ANDROID 7.0 FRISSÍTÉS A HUAWEI-NÉL – MIRE JÖN, MIRE NEM? ez mennyire lehet igaz???
-
szlobee
csendes tag
köszönöm a válaszokat!
-
Robertó79
tag
Zárképernyon való net forgalom értesítést hogy tudom kikapcsolni?
-
szlobee
csendes tag
Ha megkocogtatom a telefont felül a kijelző led felöli oldalon, furán zörög valami, vagy ha úgy teszem le az asztalra akkor is enyhén zörög valami ott! Valaki tapasztalta ezt esetleg? Le nem ejtettem!
-
313313
addikt
Nekem annyi a hangra asz észrevételem:
Mivel nagy a telefon, az alján van a mikrofonja, nem mind1, hogy tartom. A fejem nem túl nagy, nekem az vált be, hogy egész feltolom a telefont a fülemen, a kivágás szinte lecsúszik róla, én még rendesen hallom, így a másik fél is jól hall engem -
ANDROID???
addikt
válasz
sharkypeti #4668 üzenetére
Elvileg elég, ha normális üvegfóliát veszel nem a legolcsóbb vacakot, legalábbis akinél az olcsó nem feküdt fel vett Eazy G.-t, de ha rákeresel megtalálod, hogy erről már volt szó úgy kb sokszor..
-
ORCA58
addikt
válasz
+ a P9 üvege 2,5D azaz nem teljesen sík, a szélén legörbül.
szende_robi, lajos75, dualcore
Ilyent még nem tapasztalta, pontosabban senki nem panaszkodott a hang miatt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Például hogy más a két telefon mérete. A fólia pedig nem csak a kijelzőt, hanem az egész előlapot védi.
[ Szerkesztve ]
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Van már valami megoldás arra, hogy a tempered glass szépen passzoljon alul is? Amúgy a P9 és a P9 Lite üvegfóliája miben különbözik egymástól?
-
Newlachka
őstag
sziasztok,
egyik kollégám panaszkodik a halk mikrofonra.
Videó közben jó a felvett hang viszont híváskor a másik fél halkan halja a beszédet.
Szerintetek ez mitől lehet?
Köszi -
Balathruin
veterán
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #4658 üzenetére
Megosztod velem,hogy miket tettél fel, eme állapot eléréséhez? c:
-
dualcore
őstag
Remélem a hangminőségen is javítanak, mert egyenlőre a 8lite csúnyán veri.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Balathruin #4654 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
OFF Kirinre???? MNK Himnusza
(#4655) Roxbury
Már most is kivette a dupla koppot helyette az ujjlenyomat olvasó van..
[ Szerkesztve ]
-
petya220
senior tag
válasz
B161-en nem megy a duplakopp :l
BugosÉs a kép a telefonodról készült?
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz
Elvileg, ha megjon a 7.0, abban alapbol benne lesz a dupla kopp nem? Gondolom akkor csak nem veszi ki azt a lehetoseget a Huawei.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
-
Diabo6
senior tag
Srácok! Ha rootolom a telót, azzal milyen plusz funkciókat tudok elérni? Nem szeretnék romolni, csak valami minimálisat mókolni. Duplakopp aktiválható? Illetve ha jól tudom akkor az értesítési sáv ikonjai is változtathatók lesznek? Mit tud még a root?
-
pilipali
csendes tag
Hali ezidáig nem volt semmi gondom a gyári email klienssel de ma reggelre folyamatosan azt irja ki hogy sikertelen bejelentkezés adjam meg az új jelszavamat nem lett jelszó megváltoztatva a régi jelszóval máshol betudok lépni hotmail.com-os fiók van beállítva miért csinálhatja? köszi
-
Diabo6
senior tag
Az ujjlenyomat beállításainál van egy bizonyos "széf"-ről is szó. Azt mire és hol tudom beállítani?
-
ReSeTer
senior tag
Hi! Olyat lehet, hogy csakis a képernyő bekapcsolása után oldja fel a képernyőt az ujjlenyomatolvasóval? Amikor zsebbe nyúlok hozzáér a kezem az olvasóhoz, aztán már oldja is fel a képernyőt és nyomódik el az egész.
-
Drughi
addikt
Nekem független edigitalnál vásárolt készülék van és sem az OTA sem a HI suite nem talált frissítést b150-ről
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #4639 üzenetére
Az megint más amit te csináltál... Te nem dualositottál. Ja és nyitva is volt a BL-ed vagy csak gyorsan hamamamama megnézted????
Persze, ha zárt bl rakom vissza akkor nekem is értelmez már mit írtam.
Amit te csináltál meg amit én az köszönő viszonyba sincs legközelebb légyszíves akkor ha tudod, hogy a kettő között mi a külömbség..... köszi
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #4636 üzenetére
És miért kell annyira az OTA? Soha nem telepítettem az OTA-t csak a FULL verziót mindig is, érdekes módon nekem a B161 van fent és a Full OTA-t tettem fel.. Az, hogy senkinek nem jelzett ez nem igaz mert akkor nem lehetne letölteni a frissítés OTA vagy Full változatát. Azt viszont úgy igaz, hogy nálunk még nem jelzett, én azóta használom mióta kinn van.
ρσгτσ
Ma dualositottam egy telefont, és ki próbáltam, hogyha visszaállásnál a B151 vagy a B161 rakom fel akkor is "Locked" lesz-e a bootloader, sajnos, nem lesz lesz az. A fent említett kettőnél csak relocked lesz. De ha a 131- vissza van téve akkor a fenti kettő közül bármelyik fel van rakva már "Phone Locked" felírat jelenik meg..
[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
Uraim, hogy a fenébe lehet beállítani, hogy a Facebook értesítéseket ha lehúzom az állapotsor ról, ne sötét háttérben fekete szöveggel jelenjen meg? Már vagy 30 témát és háttérképet kipróbáltam, de nem változik. Semmilyen beállításban sem tudom a szöveg színét változtatni? Tudom nem nagy dolog, de sok külföldön élő barátommal ott tartom a kapcsolatot, és nem látom hogy fontos az értesítő vagy Facebook sallang.
-
jézusom
addikt
Hali!
Hogyan tudok a PC-n keresztül a telefon romjából sd-re másolni? Úgy értem, hogy bill+egér segítségével, hogy átlátható legyen.
A sajátgépen el tudom indítani a műveletet, de csak várakozik az eszközre. Ha viszont a romból a pcre másolok, akkor működik, de az sdre nem akar
-
GEPESZ66
veterán
Here.
-
Robertó79
tag
Tudtok ajanlani valami jo navigátort, az se baj ha offline
-
-
petya220
senior tag
válasz
Roland0224 #4620 üzenetére
Már megjelent
-
Gabis
őstag
Sziasztok. Több éves windows használat után ez az első androidos telóm. Tudnátok ajánlani cikkeket az optimális, kímélő használatról, háttérben mit érdemes kilőni stb. Előre is köszönöm.
-
Mágus2
Közösségépítő
Urak, nagyszerű az összefoglaló, profi munka. Egy kérdésem lenne. Hogy lehet rávenni a fb messengert, hogy ne rezegjen minden egyes üzenetnél. A hangja nem zavar, csak a rezgés chat közben. Köszi!
-
Roland0224
senior tag
OTA-n mikor jön a b160,vagy jön egyáltalán?
-
Wallenberg
senior tag
Én hajnali 5.50-kor rendeltem meg fekete színben. 6 órára már nem volt belőle egy darab sem.
Az arany színűből rokonom 6.25 körül még tudott rendelni. 7 órára már nem volt belőle.
A fehér színű is elfogyott 7 óra körül.
A Lenovo P70 is elfogyott 7 órára.
Most van a honlapon, de már eredeti áron.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #4609 üzenetére
(#4609) ρσгτσ
Ez a P9-let RollBackeje? Köszönöm a leírás közzé tételét szerintem megy a P8 és a P9-nél is
(#4611) Peat76
Nem kötelező, de nagyon ajánlott az a biztos, így elkerülhetők a esetleges hibák..
Legközelebb használd a "szerkesztés gombot" van rá 5 perced.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#86973952 #4609 üzenetére
Bubus megcsinálta a leírást a fastboot -os ROM telepítéshez.
A lényeg az, hogy ki kell bontani az app fájlt, aztán a különböző blokkokat egyenként kell flash -elni parancssorból. Természetesen a fastboot -hoz BL -t kell nyitni.
Peat76:
Nem kötelező, de hasznos. Nem feltétlen okoz problémát, ha nem tiszta telepítést csinálsz.[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Ha ....151-re felrakom a 161-et, mindenképp csináljak fr-t?
-
Peat76
őstag
Nem tudom bezárni a kamera appot, hogy lehet kiütni hogy ne fusson?
-
törölt tag
válasz
bubus66 #4608 üzenetére
Tudom. Ezt Neked írtam, hogy várhatóan nem lesz gond droid 7 -es áttérésnél a downgrade -del.
Összefoglaló kiegészítve. Remélem nem lett bonyolult, egyelőre csak fiktív build -ekkel tudtam szemléltetni a rollback -et.
Tehát a következők kerültek be:
Fontos!, 6 -os android alatt jelenleg nincs downgrade -re lehetőség a klasszikus módon. Ez azt jelenti, hogy csak úgy tudsz visszatérni az előző ROM -ra, ha nyitod a bootloader -t és parancssorból fastboot -tal teszed fel a ROM -ot. Többen vagyunk, akik már az elején tesztelik az új gyári ROM -okat rendszerint még az OTA megjelenés előtt, így nyugodtan kérdezz a készülék témájában.
Rollback:
Android és/vagy EMUI főverzió váltás, frissítés esetén a Huawei ki szokott adni egy un. rollback ROM -ot. Ez egy köztes, visszatérő ROM, a folyamat nagyon egyszerű. Példa kedvéért, egy fiktív build -del:1. Feltetted az új androidot, ami új EMUI is egyben: B500.
2. Nem tetszik, vissza szeretnél térni az előző verzióra: B200.
3. 3 gombos módszerrel, lehetőleg gyári visszaállításon átesett rendszerre telepíted a rollback -et: rollback B311.
4. Majd az előző gyári rendszert: B200.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94 #4605 üzenetére
Downgrade-elni egyiket sem lehet a 3. gombossal, de a fastboot módszerrel igen, viszont itt a bootloadert kikel nyitni.
Azt tudom, mert találkoztam vele, de a 160-hoz az nem jó ha a 150 vagy a 120 akarja vissza tenni akkor ahhoz a fastboot mód kell majd csinálok egy leírást abból is
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #4602 üzenetére
VNS-L21C432B161 2016/11/10
changelog
Ez a frissítés bemutat egy e-mail nyomtatás funkciót, és optimalizál számos funkciót, és a felhasználói felület megjelenítését.
[Újdonságok] Új e-mail nyomtatás funkció. Új funkció, ahol a slo-mo videókat külön videóként mentheti el.
[Javítások] Hiba javítva, amikor a heti nézet gomb a Naptárban nincs lokalizálva.
[Optimalizációk] Javított Google Duo videohívás élmény. Optimalizált értesítés headset behelyezésekor. Számos alkalmazásikon optimalizálva a főképernyőn. Számos gyorsindító optimalizálva a legördülő menüben. Javított felhasználói felület a névjegyek képernyőn. Optimalizált Huawei Swype beviteli mód. Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel.
[Frissítés megjegyzések]
1. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.
2. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. -
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #4599 üzenetére
(#4602) online1986
Igen van link de ha az emlékeim nem csalnak akkor valakinek írtam, hogy privátba elküldöm.. Ha lassú lenne a letöltés szólj és elküldöm a linket
a changelog-ot is be tettem itt a Fórumba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
online1986:
Huaweiblog.de megbízható oldal. Csak ne az L31 -et tedd fel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...