Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
OldMike #2599 üzenetére
Nem tudom, hogy a Huawei, vagy maga az alkalmazás dönti el, hogy az értesítés kezelőbe bele kerül vagy sem. Okosabbak majd megmondják.
Az appok zömében valóban nincs kilépés. Ezek ha a háttérbe kerülnek funkciótól függően vagy futnak vagy csak várakoznak a memóriában. Értelem szerűen azok az appok, melyek folyamatosan üzeneteket kapnak, futnak, de mások pl. a játékok csak várakoznak, ha van helyük a memóriában, míg újra nem futtatod, vagy ki nem lövöd.[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Van a telefonon az Értesítéskezelő, ahol az alkalmazásokhoz lehet rendelni különböző értesítési megjelenéseket. Itt az alkalmazások között van E-Mail, de a GMAIL (amit használok) nincs, így ahhoz nem tudok beállításokat hozzárendelni. Olyat sem láttam, hogy ehhez a listához hozzá lehetne adni egy alkalmazást.
Ettől függetlenül a GMAIL jelez hanggal, meg a záróképernyőn is, ezért lehet hogy ha bent lenne, akkor sem tudnék mást beállítani, csak érdekelne.
Még egy dolog, ami valószínűleg az Androidban való járatlanságomat mutatja. Azt látom hogy a legtöbb alkalmazás már nem tartalmaz kilépés (bezárás) lehetőséget. Ezeknél csak az van, hogy a korábbi alkalmazások behívása alatt tudom csak bezárni?
Köszönöm
-
ORCA58
addikt
A névjegyeket és naptárat Chrome stb., ha a google fiókhoz kötött, akkor a google szinkronizálásával (vagy automatikus, vagy magad végzed kézzel) felkerül a szerverre, onnan bármikor egy szinkronizálással visszaállítható.
Az appokat, hívás listát, SMS-eket, asztal beállításokat STB. STB. a beépített biztonsági mentés appal (nem a beállításokban a google) le lehet menteni SD kártyára. Ha a névjegyek nem google fiókhoz tartoznak, azokat is menti SD-re. Van ikonja. Onnan 100%-osan visszaállítható az app is és a hozzá tartozó adatok is. Nekem még a G6-on eddig még semmi nem veszett el romolgatás során sem. A játékok is onnan folytathatók ahol abbahagytam.
Nem tudom a p9 lit-on milyen verzió van, de a Play-en a legfrissebb külön tudja menteni az appokat és a hozzá tartozó adatokat, ha akarod.
[Play:Huawei Biztonsági mentéslink][ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
"A P9 Lite-tal egyébként lassított felvételeket is rögzíthetünk, VGA felbontásban, 120 fps sebességgel."
forrás
Ez igaz?
Ha igen valaki feltenne egy mintát?Más:
A hozzá adott B0 óra használható,valaki használja is vagy eladta?
Mennyivel csökkenti az üzem időt,mert folyamatos a BT kapcsolat. -
negroo
aktív tag
hogy lehet dolgokat lementem a telefonra ha újratelepítem a rendszert akkor vissza tudjam egyből tenni köszönöm szépen hogy root olni és tv n pont mondott fel rakni
-
ORCA58
addikt
válasz
Milestone2 #2592 üzenetére
Életre kelt a Mobilaréna!
Nem véletlen, hogy ismét Huaweit választottam. A G6-on egy ügyes portugál srácnak köszönhetően most egy felturbózott EMUI 3.0 ás fut, 4.4.2-es androidon. Rengeteg funkciót beleépített, ami az újabb Huawie telefonokban benn van. Nagyon megszerettem, és így már ismerős lesz nagy része.
Vennék én drágábbat is, de ugye a keret véges, így marad a kompromisszumos megoldás.
A Honor 8 note nekem már nagy, még az 5,2"-tól is tartok, habár anno a 4,5 is nagynak tűnt, most már nem az. Kivéve ha a zsebemben van és le akarok ülni.
A Honor 8 meg szebb is, jobb is, de jóval drágább. Na meg félnék az üveg hátlaptól és a 2,5D üvegnek sem örülnék, az bizony sokkal sérülékenyebb.Most tűkön ülök, alig várom, hogy a kezembe vehessem. Szeptember 7-et írtak a várható érkezésnek, de volt náluk, hogy hamarabb megjött.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz
Milestone2 #2590 üzenetére
Az öreg OT995 még mindig megvan működőképes. Nosztalgiából néha be-be kapcsolom és ha kell rátöltök.
Szegényt drágábban vettem, mint most a P9 lite-ot.
Az új ugyan még nincs meg, nem akarom elkiabálni, de mér visszaigazolták a rendelést.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Úgy néz ki pár napon belül én is tulajdonosa leszek egy P9 Lite-nak.
Tegnap nem hittem a szememnek. A T-nél a csomagomhoz most 29800-ért kapom meg. (-a pontjaim). A P8 Lite 0 Ft lenne.
Eddig 70e és 35e körül voltak.
Sokat filóztam, mert a P8 lite is megfelelne, de annak kisebb az aksija. Így P9-lite mellet döntöttem. Remélem jó választás lesz. Jelenleg G6-os van. -
spider80
őstag
válasz
Balathruin #2585 üzenetére
Hát ez azért elég drasztikus megoldás. Menni kellene annak simán programból is.
-
Balathruin
veterán
válasz
tothjozsi96 #2584 üzenetére
Ki kell kapcsolni az alapéretelmezést az alkalmazásra és mobilneten böngészőből használni.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Balathruin #2583 üzenetére
és ez a youtube ellen nem lehet semmi tenni?
Mert azért mi a sz*r már hogy mobilnetről gyakorlatilag használni nem lehet...
És ugye böngészőből meg átirányít az alkalmazásra....... -
tothjozsi96
addikt
Az egyik haveromnak ugyan ilyen telefonja van.
De van egy érdekes probléma vele.
A YouTube alkalmazás mobilnetről egyszerűn kiírja hogy nem tud betölteni vagy nem tudom, tehát az alkalmazáson belül, mintha nem lenne internet.
Pedig be sincs lassítva a nete.
Valaki,megoldás? -
dokee78
félisten
válasz
Robertó79 #2578 üzenetére
Disco Light™ LED Flashlight tudja villogtatni.
-
Robertó79
tag
Valaki használ olyan progit ami hivás közben bekapcsolja a vakut?
-
batai15
félisten
[link]
rendelt már valaki ilyen tokot? kinek milyen tok érkezett már meg? rendelnék valamit, csak nem tudom mit.
Eddig ez szimpatikus hogy a belseje puha, meg jól is néz ki -
nyesix
senior tag
válasz
RókalanyLau #2574 üzenetére
-
törölt tag
válasz
legenda007 #2573 üzenetére
Igen. Ebben a kategóriában igen ritka a dual active készülék.
-
törölt tag
válasz
legenda007 #2571 üzenetére
Dual standby. A 4G -t természetesen tudja, de gondolom a B20 miatt kérdezed, amit szintén tud.
Szerk.:
A dual verzió. A single alapesetben csak egy SIM -et kezel, ami dualosítható, de jelenleg még nem esett át teljes teszten a nyom nélküli visszaállítás.Szolgáltatóknál a single verzió kapható. Tudomásom szerint nálunk a UPC az egyetlen kivétel, aki gyári állapotú készülékeket árusít.
[ Szerkesztve ]
-
legenda007
aktív tag
válasz
legenda007 #2569 üzenetére
Akkor nem tudja a Vodafone 4g?
-
bubus66
nagyúr
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! Bocsi de nincs időm vissza olvasni. Fontos lenne hogy a telefon egyszere kezeli e mindkét simet, illetve a Vodafone hálózatàn tudja e a 4g-t.
-
dokee78
félisten
válasz
senki11 #2564 üzenetére
Melyik okostelefont vegyem? topik esetleg?
X5?
Egyébként van más lehetőség is a Telekomnál,nincs mit adni arra,hogy mit ajánlanak,nekem is ezt ajánlja az oldal.[ Szerkesztve ]
-
senki11
aktív tag
Üdv! Tanácsot szeretnék kérni. A feleségemnek kellene egy új telefon. A jelenlegi csomagjához a címben szereplő huaweit kínálják, illetve ugyan azon az áron az x5-öst (sajnos nem BMW-t), vagy a Lenovo Moto X Play-t. Melyik lenne a jobb választás?
-
Because
őstag
sziasztok!
Tegnap érkezett a telefon és keresném azt az opciót ahol be lehet állítani, hogy ha felveszik a hívásom rezegjen egyet. Tudnátok segíteni!
Köszönöm!
-
batai15
félisten
válasz
Balathruin #2556 üzenetére
Nekem is már meg oldódott.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #2545 üzenetére
Szia jó a BL kód le kérés a link és az első kép cserélve most kértem le egyet és tökéletesen működik.
Igen megszűnt a 2/6 hónap ugyan erre az e-mail címre ez volt a 6.dik 1,5 hónap alatt
Ha valaki nem akar regisztrálni és kiszeretné nyitni a bootloadert az keressen meg privátba és küldje el szükséges adatokat (itt meg találja) lekérem neki.
[ Szerkesztve ]
-
csokaadam0
tag
Nálam is ez a helyzet
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
valaki játszik a hearthstoenon? ez a mocsok 3x kezdi el letölteni, de sose jut a végére. kezd nagyon irritálni.
-
SidCorky
őstag
válasz
lacibattya #1 üzenetére
Hali!
A vodás P9 Lite kezel második simként telenoros kártyát? Ha nem, akkor tudtok olyan boltot ahol mindenképp független van?
-
törölt tag
válasz
gianone #2544 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy biztosan lesz, de van rá esély. Lite egy új széria, ami ugye 8 -tól indult, így nincs rá frissítési tapasztalat. Frissítések a P8 Lite -ra is jöttek rendesen, így feltételezhető. Meg talán a P palettát együtt kezelik. M is jött rá időben a tesójához képest.
Meg ugye nincs ott a listában a P8 és a nagypajti Max sem.
Meglátjuk, csak tippelni lehet.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #2543 üzenetére
Szerinted lesz P8 Lite-ra 7-es, és akkor P9 Lite-ra majd 8-as is?
Ez elég jól hangzik.porterocka
könnten - tehát megkaphatják, képesek megkapni. Mivel utóbbi több telóra is igaz, nyilván ez itt egyfajta esélyt, nyilván nagy esélyt jelent. Probably, mondaná a francia.
De igen, a lényeg, hogy ezek megkapják, lista meg még nincs. Erről szól a cikk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
batai15 #2541 üzenetére
5 -ös droiddal került forgalomba és a legfrissebb fut rajta. 7 még nincs.
Közben látom szerkesztettél. Szerintem az még jön rá és vége, de ugye már több mint 1 éves. Tavasszal lesz 2.
gianone:
Ez csak az, hogy ezek a modellek biztosan megkapják. Lesz ennél több is[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
mondjuk egy idő pontot is adhatnának hogy mikor érkezik kb..
jut eszembe, p8 lite fog kapni? mert ha nem az 1 fő verzió, az elég karcsú , valszeg a nougat lesz a lite utolsója is akkor.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
ko_éa
csendes tag
Digi stick-et tudok használni a P9 lite-hez?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2523 üzenetére
Köszi azt hittem valami régió kód..
Igen rosszul hittem mert a fehérnél meg W van tehát valószínű, hogy a szín jelőlése
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Srácok... Ne feszüljetek egymásnak! Munka után irány a strand.
-
choco01
addikt
Néztem a konzolvilágnál, és az Aquánál ezt a telót, szerintetek ott is megbízható EU.ó-s verzió van?
-
batai15
félisten
válasz
bubus66 #2515 üzenetére
Topik előtt leírom a véleményemet :
Nem arról van szó hogy nem kell , de ha nehezedre esik ne csináld. Mint írtam valszeg nemsok embernek van itt a kb 10 aktív userbol ami neked kell.
És nem tudom lehet csak nekem szúrt szemet a kirohanasod hogy senki nem segít etc, csöppet sértődött stílusú hozzászólás.
Most is ezt folytatod,.utána privátba is becsmerelsz . Na ez nem tetszett.
Részemről befejezve, ha kellek ha tudok szívesen segítek most is azt mondom, de tényleg nem sok user van itt aki aktiv.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #2506 üzenetére
porterocka
Azt tudom, hogy te nem tudsz segíteni csak arra gondoltam (habár minden kedvem elment tőle) hogy addig nem kellene közzétenni még a visszaállítás lehetősége nincs meg..
Többet nem írok ide erről a témáról, mert úgy veszem észre, hogy egyeseknek nem teszik. Nem mint ha ezt nem tudtam volna..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#2513) 313313
Nekem ez kell C432B131 ez a Független firmware. Azért 131 mert Single SIM-es
A Tied azért C432B130 mert dual SIM-esTehát a Páros végű DUALOS
A pártalan Végű a SingleTelekom C150 olyanom megvan és az nem jó
a Vodás meg C02 olyanom is van az se jó..
Tehát azért mert a Telekomnál lett véve még semmi köze nincs firmawreilag a Telekomkhoz.
Neked is köszönöm a felajánlás.
(#2512) Milestone2
Mester nem vitatkozok csak nem szeretem az olyanokat akik keverik szezont a fazonnal és stb...
De ahogy elnézem csak te maradtál meg mégy egy user..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
batai15 #2508 üzenetére
Bocsi már Mi köze van a Telekomhoz? te meg olyanba beszélsz bele amibe halvány kicsi fingod......
a C432B131 mióta a másik két szolgálta hagyjuk te inkább ne jó ha halvány kicsi fingod nincs, hogy mi kellene..(#2509) 313313
Az enyém is független.
Egy ember kivételével köszönöm a felajánlást mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz
bubus66 #2505 üzenetére
Mi van veled mostanság? Folyamat hisztizel . Nem kell csinalni, nem kért senki meg ra. Ne haragudj , nem sok telekomos user van itt eddig, de már nem ez az első ilyen hozzászólásod , nem ertem ezt, szúrja a szemem , hogy folyamat felhozod hogy nem segítenek .
Én szívesen segítenék de nekem független dualos van.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#86973952 #2506 üzenetére
Én próbálok, mert nálunk single-re butított. De a "nálunk"-on van a hangsúly. Asszony telefonja, valahogy el kell érjem, hogy meg tudjam csinálni a Mesternek a mentést, de a BL nyitás ugye full resettel jár ezt meg igen nehéz úgy eszközölni hogy a párom ne vegye észre
és reggelre ugyanaz a telefon fogadja, mint amit este otthagyott...(arról már nem is beszélve, hogy még nem is teljesen értem a folyamatot, szóval van egy kis téglaveszély...az meg már válóok is lenne)...de reméljük hamarosan megoldom.
-
bubus66
nagyúr
porterocka
Szia úgy gondoltam, mivel az olvasatom alapján (a tok meg a kijelző védő fólia a téma) nem koptatom a billentyűzetet a dualo-sítás leírásával addig még nem lesz meg a vissza állításhoz szükséges fájl. Eddig kettő user van aki felajánlotta segítségét. Igaz a többitől nem is vártam el mivel a tok meg a fólia fontosabb, mint az hogy ha valaki segítséget kér annak eleget tegyenek.... Bezzeg ha az észt kéne osztani akkor ők lennének az elsők..
Eddig egy része meg van ha kész lesz átküldöm majd neked átnézésre..
-
törölt tag
Root-olt már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...