Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RókalanyLau
csendes tag
válasz
RókalanyLau #4115 üzenetére
Lejart a szerkesztesi ido. Bocsanat
Es utana? Siman alkalmazasoknal ha rá megyek az appra nem dobja ki ezt a beallitasi lehetoseget -
RókalanyLau
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy egy adott app ujjlenyomattalegyen védve? Köszönöm
-
RókalanyLau
csendes tag
válasz
AngeloDivina #3344 üzenetére
Se az otthoni se a céges korlátozott wifin nem szinkronizál, mobilneten szintén nem. Gmail fiókomat töröltem, újra felvenném és a következőt dobja ki:
Beállítás sikertelen.Lehetséges okok: Helytelen felhasználónév vagy jelszó (esélytelen)
Az IMAP/SMTP szolgáltatás le van tiltva. Engedélyezze a szolgáltatást, majd próbálja újból.Ami furi, mert bejövő leveleket kapok
Sima gmail appal működik minden, de az ronda meg abba nem tudom beállítani az exchanges fiókom. Illetve továbbra is fent marad a kérdés, hogy miért nem megy az alap?
[ Szerkesztve ]
-
RókalanyLau
csendes tag
Sziasztok!
A gyári e-mail klienst használom, egy hónapja be van állítva rajta a céges exchanges mailem is. Két napja viszont nem tudok se a gmail se az exchanges levelekre válaszolni. Folyamatosan csak küldené, de nem megy el a mail. Tippek hogy ez mitől lehet? Semmit nem állíttottam át rajta. Egyik napról a másikra jelentkezett a probléma :/
Köszönöm!
-
RókalanyLau
csendes tag
válasz
kovaccs #2316 üzenetére
A 130 a dual simes verzió a 131 meg a single sim
Amúgy nekem a múltkor sem szólt a telefon, hogy frissítés elérhető, csak az itteni kommentekből jöttem rá, hogy megkéne nyitni a HiCaret. Ha valamikor a napokban megkapjuk a 7.0-ás androidot azt is HiCaren keresztül kell frissíteni?
Lumián nem volt emui meg ilyenek csak simán telefon frissítés, így elnézést a butyuta kérdésért.
-
RókalanyLau
csendes tag
válasz
online1986 #1911 üzenetére
Ha ne adj isten különbség lenne a teljes a kisebbik verzió közt, nálunk kiderül. Én a teljeset szedtem le, párom csak a javítást
-
RókalanyLau
csendes tag
Sziasztok!
Gyermeteg kérdés, hogy érhetem el, hogyha értesítést kapok pl messenger vagy bármi más, felébredjen a képernyő ne csak a led villogjon?
Sokszor nem érdekel, hogy mit csipog a gépezet, de így legalább kézbe vétel nélkül látnám, hogy miért és ha érdekel akkor megnézem. Így meg mindig "ellenőrizhetem"Köszönöm
Ha valakit érdekel töltök fel képeket. Nekem bejövős a kamerája, picit jobban mos, mint kéne, de nem túl zavaró
-
RókalanyLau
csendes tag
válasz
Stylerr #1759 üzenetére
Én is ezen agyalok. A flipes tokok nálam kilőve, frászt kapok tőlük. Tegnap a váci úti tesoban, körbe kérdeztem a mobilboltokban, 3-4000 körül vesztegetik, úgyhogy tuti ebay lesz. De alig talalók olyat, ami nem leheletnyi vékony szilikon es nem pink :'D
/Másfél nap használat és windows után nagy felüdülés a készülék. : ) Páromnak is bejövős. Enyém fehér, övé fekete/
Jarod1: ugyanez a ketto lett. Koszi
Magamnak egy sima szilikon lett, egy cica olvas rajta egy konyvet, a vilag elfoglalasa macskaknak cimmel[ Szerkesztve ]
-
RókalanyLau
csendes tag
Sziasztok!
Ma sikeresen tulaja lettem egy P9 litenak. Páromnak is vettem egyet. Legutolsó androidos telefonom egy Zte Blade 3-om volt, aztán almás lettem, most pedig Lumia 640-ről menekültem el.
Szóval androidos tudásom erősen csökkentett módban üzemel.Egy kezdő alaptanácsadást kérhetnék?
Mire figyeljek és a többi dolog.
Illetve a későbbiekben tuti lesznek hülye kérdéseim, hogy mit merre találok, ha már előttem a fórumban nem kérdezték meg.Köszönöm!
-
RókalanyLau
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy ilyen csodát. A Ping Digitaltól venném, erről az üzletről vélemények? Ne adj isten, ha szervízeltetni kell, akkor annak mi a folyamata?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)