Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hubzsi
tag
Köszi a tesztet!
Vegig olvastam a nemet teszteket, ott nem volt komolyabb kifogás a kamerával szemben, a teszt képek hasonlóak mint az itteniek nekem nem tűnik bűn rossznak..... Most meg azon vagyok gondba hogy anno akciaban megrendeltem egy feketét a MMból 81k ért. Ha az expansysrol rendelnem onnan szallitassal egyutt kb 97k lenne.... Nem tudom meger e plusz 16 ezret az egy giga ram többlet. Nem jatszom, telefon, böngészés, viber, Massenger ami fontos nekem
Vélemény?[ Szerkesztve ]
-
kovaccs
tag
Igen, ez itt a nagy kérdés! Honor 7 vagy ez..Érdekes egyébként, eddigi tesztekben nem olvastam a kameráról rosszakat...Honor 6 utódot keresek..
[ Szerkesztve ]
-
defer86
csendes tag
Köszi a válaszokat! Sima nexus 5ről váltanék, nem 5xről! Sajna az akku időm elég gyenge.
-
Remekelek28
őstag
90 ért kicsit sok a 2 GB rammal. De nem rossz.
-
GeryFlash
veterán
Off: Kínaik még mindig nem tudnak üzemidőre optimalizálni csapó 143.... Imádom, hogy vagy a nagyok sz*patnak le a QHD+3000 alatti akksijukkal, vagy a kínaiak a combos akksi és ugyanolyan üzemidővel. Mintha tilos lenne 4,5-5 óránál jobb képernyőidőt hozni. Ilyen fos hardverhez ami ráadásul 16nm-es 3000-es akksival is ugyanúgy az átlagot tudja hozni eszem megáll. Aki anno vett Sony Z1C/Z3C/Lg G2-t az azóta is néz, hogy mire cseréljen, mert üzemidőben biztos visszalépés lesz hiába a 6.0 már ilyen téren nagyon korrekt, a gyártók akkor is belövik hogy egy perccel se legyen jobb az üzemidő. (persze vannak erre szakosodott dzsunkák, de szolgáltatónál nem veszed meg azokat és garit is inkább felejtsd el).
-
defer86
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek Nexus 5-ről érdemes P9 lite-ra váltani? Előre is köszi!
-
batai15
félisten
Gyári launcher helyett nem hiszem ha le cseréli az ember akkor jobb lesz a multitasking. Remélem update helyre rakja, meg a kamerát is.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem rossz ajánlat. Köszi a tesztet.
-
Roxbury
őstag
válasz
ToniSoprano #79 üzenetére
B20?
-
helixP
nagyúr
-
jUUh
addikt
Kár, hogy nem fért bele a 3GB RAM. Nem szimpatikusak a Huawei telefonok, de ez külsőre nagyon ott van!
-
ORCA58
addikt
helixP
Már valahol megjegyeztem, hogy egész biztos, hogy korszakalkotó újításként akarják bevezetni pár év múlva a 2 SIM +SD verziót a nagy cégek. Most ezt készítik elő.dokee78
T-nél nem biztos hogy tévedés, eddig is gyakran független Huawei-eket adtak. Nekem is az van.
Nem a launcher zabál sok RAM-ot, nem hinném, hogy befolyásolná. -
James67
aktív tag
Na majd a Honor V8
Azt várom -
atike
nagyúr
Tetszik, köszi a tesztet... A kamera részt sajnálom nagyon...
-
konczy3
senior tag
Miért kell a töltőn spórolni? OPX-hez 2 amperes van a 2560-as akksit feltőlti alig több mint egy óra alatt ha a régi samsungos 1 amperessel töltöm 1 óra alatt félig sincs
-
Taranti
senior tag
Huawei magyar hivatalos márkaszervíz? Az milyen, hogy csomagpontba bedobom, aztán majd jön válasz, aztán majd jön telefon? Sehova nem tudod bevinni, hogy "te figyu már, ez a gondom" aztán 5perc alatt megoldják - ha olyan a probléma. Samsungnál pl. legalább ez megvan.
Nekem céges P8Lite van, sajna még 1 évig használnom kell, csak utána igényelhetek cserét. Haver vett egyet, 4 hibával "küldte" szervízbe, abból 2-re azt üzenték fícsör. Gyorsan szabadult tőle. Attól még a P9Lite persze lehet jó is, de a szervízháttér az kritikán aluli (jah, és főleg Budapesten...)
-
janeszgol
félisten
Hosszabb távon talán Nexus 5X.
A cikkhez: jó telefont tett le a Huawei az asztalra. Kérdés, hogy az EMUI 4.1 mennyire viseli meg a 2 giga ramot. A Nexus 5X-ben is ennyi van és ennek a másfélszeresén nyitott. Meg a Z5C is drágábban, de ott csak HD a kijelző.
Nekem tetszik a telefon és a kamera képei is. Simán használható kategória, persze kiállításra nem evvel kell fotózni.dokee78 Mire beírtam és elküldtem, beelőztél. Bocs az ismétlésért.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
"A RAM sem tűnik kevésnek, egészen addig, míg egy korábban megnyitott programba nem szeretnénk visszalépni, mert sajnos elég gyorsan újratöltődnek"
Másik launcherrel is fenn áll ez?
-
d.mate08
tag
Nehéz dönteni,ez,Nexus 5X vagy Xiaomi Redmi Note 3 legyen...
-
Pjotr
senior tag
Gizmochina pl ezt írja: The chip also comes with the i5 co-processor which aids the CPU in various tasks. The co-processor is low power consuming, and hence, handles some specific tasks much more efficiently. The i5 coprocessor provides hardware support for tasks like speech recognition, low-power consumption MP3, sensor hub, fused location provider (FLP) navigation, and more efficient location-based tasks. In real life, this means that tasks that don’t require the phone to be awake will be carried out more efficiently, potentially improving battery life by a margin. Things like music playback, always-on voice controls, and GPS navigation should benefit from the presence of i5.
[ Szerkesztve ]
-
Balint1408
aktív tag
Ez egy jó telefon.
Megéri az árát. -
ORCA58
addikt
"a hátlap viszont továbbra is plasztik, hátha jövőre ez is megváltozi"
Könyörgök ne!!
A műanyag szerintem szebb, kellemesebb a fogás, ellenállóbb, olcsóbb a készülék gyártása, mert nem kel antennával trükközni. A fém hátlap is egy divathullám. Egy sokak által bálványozott valaki kitalálja, és mindenkinek az kell. A fém váz viszont okos dolog.
A p9 két kamerája amellett, hogy lehet jól szuperál egyáltalán nem kelt prémium érzést. Szerintem rondább tőle (Ez a megjegyzés meglepett.) Van prémium előny is, ha a sarkára esik, már törik is.Az üveg hátlap törik a fém horpad karcolódik, és prémium árban meg is javítják.
Na ettől prémium a prémium szerintem!
A 2D és edge üveget védeni sem lehet normálisan, de nem is kell mert prémium, aki megveszi annak van pénze másikra. -
Ricardo
titán
A tesztet olvasva elég vegyesek az érzéseim.
90 ezerért2 giga ram , és a gyengélkedő fényképező olyan hiba, ami elgondolkodtatja az embert, hogy inkább egy régebbi kiadású , de jobb készüléket vegyen.Honor 6, de még honor 7 is akad ebben az árkategóriában.
-
LeTulipNoir
csendes tag
Sracok, nem a temahoz vag de a Mediaban elkezdtek forgalmazni az Elephone markat garival.
En egy P8000-es Singapore-bol rendelt db-ot hasznalok oktober ota es semmi gaz nincs vele. Csak mint erdekesseg irom, hatha v.kinek faj a foga egy ilyenre. Na paaaaaa mindenkinek.
-
jegenye77
addikt
Nem vágom mi alapján találják ki, hogy egyes országokban miért csak 2 másikban meg 3Gb-al árulják!
Ha olcsóbb lenne a 2Gb os verzió akkor ok és akkor is lehetne választani, hogy én melyiket szeretném.
Itt (Németországban) csak 3Gb os verziót találtam mikor rendeltem. (nem mintha 2Gb-osat akartam volna ) -
TTTotya
senior tag
Azért ennyiért sztem is beleférhetett volna a 3 giga RAM, de nem túl rossz az ár-érték aránya így sem, legalábbis vételkor, használtan eladáskor már más lesz a szitu, hamar veszít az árából
.
Jobban tetszik külseje mint a sima P9-nek, azt viszont nem tudom felfogni, hogy egyes modelekből mi okból marad ki az OTG.....
[ Szerkesztve ]
-
omfgk
veterán
Kár a kameráért.
Ezenkívül teljesen korrekt készülék jó áron.[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Ennyi pénzért nem rossz ez a készülék, az elődhöz képest tényleg sokat fejlődött és előnyére. Ez is olyan divat készülék lesz mint a P8l
A 2Gb ram az tényleg nem üdvözölendő viszont. Ahogy fentebb is említették az Idol 4 lesz a nagy vetélytárs.
-
jegenye77
addikt
Nincs igazán jelentősége de "fehér kartoncsomagolás" ?
Nekem elegáns fekete dobozban érkezett.
Lehet mert ez 3Gb-os verzió?! -
BaLee
addikt
Tény, de ebből is az jön le ha akarták volna akkor lehetett volna kisebb.
Ezt még mindig csak a Sonyban becsülöm akik a Compact szériában meg merték tartani a 720p felbontást és a 4.6" kijelző átmérőt.
Ráadásul a Z1C után a Z3C kijelzője úgy nőtt 4.3"-ról 4.6"-ra hogy a telefon mérete nem változott, talán még vékonyabb is lett.Jah a tesztben nálam nem jön be a tesztvideó a linkre kattintva.
-
BaLee
addikt
Kövezzetek meg, de nekem a P8 lite specifikációi (méret, felbontás) barátságosabbak és ésszerűbbnek tűntek.
Azon kellett volna csiszolni, kicsit kompaktabbá tenni, maradni az 5" méretnél, felbontásnövelés nélkül és akkor a 2GB ram sem lett volna probléma.Bár biztos maradi vagyok és ha nem növeltek volna a kijelző méreten és a felbontáson akkor nem követték volna a trendet és biztos megkapták volna, hogy na de mi mutatja a fejlődést?
Vagy árulnák 3GB rammal De nekem pl. ez a méret már nagy. -
.Szaki.
addikt
Tisztességes munka a P9 Lite, akárcsak a legtöbb Huawei/Honor. Az ár/érték arány teljesen jó, viszont a 3GB RAM beleférhetett volna tényleg.
Ha nem sokkal drágább a G4, akkor ebben az esetben én biztos azt vennék, igaz nekem kényelmesebb is a nagy kijelző, de akinek a kis keze van, akkor nem kérdés, hogy jó váladztás a P9 Lite.
-
janes1976
őstag
Hál Istennek, már normális esetben gyártói gari van, amit bárhol lehet érvényesíteni, ha jól tudom. Én pár éve vettem Expansystól telót, magyar nyelv volt benne + gyártói gari.
Nyilván a zúggsmeseknél ez nem így működik.
Roxbury: grat hozzá, majd írhatnál róla pár mondatot!
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz
janes1976 #32 üzenetére
En tegnap 81-ert rendeltem meg ezt a mediaban, az esti akcioban. 13 ezres felarat nem er meg a 3 gigas. Meg nem is magyar regios ugye.Bar manapsag mar lehet nem baj. Regen gond volt ez a garanciaztatasnal.
CHAKRAM:. Nincs turpissag. Ennyit szamit az egy ev a prociknal.
[ Szerkesztve ]
-
chakram6706
csendes tag
Nem tudom, csak nekem furcsa, hogy a kirin 650 veri a 935-öt? Vagy valami turpisság van a számozásban?
-
dionaea
őstag
Én nem is értem rossz teló meg kevés a ram meg ....
Mi van veletek a p8 170 ről indult. na az tényleg drága. ez azért nem olyan vészes.
Mit kapsz ennyiért J3 at? vagy valami beteg LG t vagy mit?
-
-
axel1995
csendes tag
Duppla koppos ébresztés van benne?
-
Mill3r
tag
Nem rossz... de azért megnézném még a Honor 5c-t.
Egy másik topicban rebesgettek olyat is, hogy állítólag "ázsia only" és itthon nem lesz hivatalos forgalomban -
janes1976
őstag
Úgy gondolom, nem kell elkapkodnom a telefonvásárlást, a Honor 8-at mindenképp érdemes megvárni.
Néztem a specifikációkat, leveri ezt a telót a p*csába.
A 4 GB RAM nagyon baba.
Jó, az árról semmit sem tudok.
Közbe kiderült, hogy a Honor V8,a mit nagyon vártam is Asia only.
[ Szerkesztve ]
-
laci_csk
senior tag
Csak ne lenne ilyen draga...
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Telekom honlap szerint független,de szerintem elírták!
-
darvinya
titán
Hát ez nagyon harmatos.
Nem jó RAM-kezelés, tré kamera, nincs OTG, egyszóval 50eFt-os kategória.
FullHD ide v. oda nem lesz jobb.[ Szerkesztve ]
-
3000-es aksival még mindig kevés a kijelzőidő annak fényében, hogy a gyártástechnológiából adódóan kevesebbet kéne ennie.
A készülék jó, de a 3GB memória elfért volna benne.
Ezen az ársávon már ott mozog pl egy Lenovo P1 is, ami aksiban bajnok
Amúgy tetszik a készülék, jó munkát végzett a Huawei
-
brek666
tag
Kamera rosszabb mint a P8 lite ban...
-
SX Wave
aktív tag
Köszi a tesztet
A lényeg számomra hogy van benne USB-OTG
-
Richie86
senior tag
EU garanciám lesz rá 2 év, és leginkább wifi-n netezek, illetve olyan városban lakom, ahol nem elsősorban a 800 Mhz-es frekin lehet 4G-t használni (Telekom), tehát ez sem gond, csak nagy ritkán leszek olyan helyen ahol csak 3G van, de úgy gondolom abba sem fogok belehalni. Ja és teszem hozzá, 30 ezerrel olcsóbb mulatság volt így
És 3 GB a memória 32 a tárhely. Nekem (hangsúlyozom nekem!) ez így jobb deal mindenképp.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Köszönöm a tesztet, ha a honor 7 ára mérséklődik augusztusig, nehezebb lesz a döntés, hogy ez, vagy az legyen.
A kameráért kár. -
csakany2001
senior tag
Rossznak nem rossz de már elérkeztünk oda hogy a régi csúcsmodellek ára leesett(P8,LG G4)így inkább érdemesebb azokat megvenni.A fent említett Alcatel,Redmi 3 Pro ami nemsokára érkezik és a Honor 5C amik komoly konkurensei az idei telefonok közül.
-
EndR
tag
Hm, valóban. Ettől függetlenül remélem árulják majd függetlenül a 3GB-os verziót is!
Ez egy kiváló készülék a kategóriájában. Sajnálatos, hogy -gyakorlatilag Európában csak- Magyarországon a kisebbikkel adják...(Én külföldön élek és itt pl. se híre se hamva a 2-es verziónak. (se függetlenül, se szolgáltatónál))
-
törölt tag
+1
Ráadásul Huawei-t akkor sem vennék,ha kényszerítenének rá. Volt hüvely nálam,nem kevés. Hugom is egy P8 lite-ot használ. Kollega P8-án tegnap telefonálás után pl az asztalra rakva lepattant az oldalsó fém csík,elszállt a térerő és kiesett az összes gomb.Véleményem szerint a hüvely is túl van hype-olva, nem ér ennyit...(sem..).
Privát véleményem,nyugodtan megölhettek érte,ez nem fog változni
-
AS
félisten
Soc az jó benne. De lesz ellenfele bőven
Pl Alcatel idol 4 Snapdragon 617 nél mondjuk jóval jobb az uj Kirin de külsőre minőségben alca lehet a nyerő .Sony kamera is jobb lesz , de majd kiderül .
[link]Másik meg Samsung C5 igen de az drágább lesz tuti ..
-
Richie86
senior tag
Jó telefon, tetszik. Ha nem a napokban venném át a Redmi Note 3 Pro-t és valamivel olcsóbb lenne, elgondolkodnék rajta.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Menjenek a fenébe
Megint csak VAGY dual VAGY kártya. És mindezt egy 10 gigás belső tárhelynél. Röhej. Mintha nem férne el egy 5''-os telefonnál még egy nyomvadt tálca. -
Ennyi pénzért nem, inkább a Samsung 5c ami szerintem mindenben verni fogja
Plusz 2GB ram maximum azért fogadható el,mert lite verzió, de nálam pl ez mar kizáró ok
Egyébként szebb mint a két kamerás verzió
-
batai15
félisten
Eggyet értek a cikkel. Ez a telefon megéri az árát. Ki is van nézve.
-
EndR
tag
Számítottam egy legalább Ajánlottra.
Főleg annak fényében, hogy a 2GB memória csak a szolgáltatói telefonokra lesz igaz. (Az is csak Magyarországon) -
lacibattya
csendes tag
Előfordulhat hogy a 3GB variánsban jobb a kamera?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- További aktív témák...