Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Én meg annak hiszek amit a saját kezemmel lőttem. Független P9L és fasorban sincs egy normálisabb kamerával szerelt telefonnal. A HDR mód nagyon lassú, beltérben nagyon hamar zajtenger lesz a kép, amint elbújik a nap a részletek mosódnak és lehetne sorolni.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Az összes képhez nézhetsz EXIF-et. "Image Description - hdr". Csak azt az egyet toltam HDR-ben mert piszok lassú volt. Esetleg még verőfényes napsütésben is megpróbálkozhatok pár képpel. Már csak abban bízom, hogy dobnak valami frissítést rá mert ez ebben a formában nem járja.
-
Xaels
félisten
[link] itt van pár tesztkép. A cseresznyefa HDR, de valami rettenet szerintem. A fókuszálás szerintem lassú, számomra ezen a téren nagy csalódás. A multitasking/RAM kezelés sem valami jó. Amikor befejeztem a fotózást azzal indult, hogy a Launcher újratöltött.
-
Xaels
félisten
válasz
Francia91 #121 üzenetére
Én olyan szemszögből közelítettem, hogy a P8 Lite jó volt ezen a téren. Nem S6 szintet vártunk, de az elődét el kellett volna érni. Arról nem beszélve, hogy a nagytestvért is a kamerával meg a Leica-val nyomják le az ember torkán ehhez képest ez megint csak nagyon harmat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)