Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Hú, bocsánat, elírtam. Igen arra gondoltam. Hardveresen, kijelzőben nem akartam összehasonlítani a kettőt. Hardverben nem érné nagy változás, a kijelző pedig eléggé megosztotta a közönséget. Nekem tetszett a nexus 5 kijelzője, de ezt nem mindenki osztja.
Hangminőség közepesre emlékszem, P9 Lite passz (cikkben jót írtak róla).
Mindkettő LTE-s, MM-mel.
Akkumulátor: ebben igaza van batainak, mert a Nexus 5 fénykorában sem rendelkezett kimagasló üzemidővel. Illetve pattogzott is a festése. Ja és a Nexus 5 elég kompakt volt. Iszonyatosan kényelmes telefon.
Én nem váltanék vagy nem most. De ez az én véleményem. Majd a kérdező eldönti.Köszi a kijavítást!
-
janeszgol
félisten
Hosszabb távon talán Nexus 5X.
A cikkhez: jó telefont tett le a Huawei az asztalra. Kérdés, hogy az EMUI 4.1 mennyire viseli meg a 2 giga ramot. A Nexus 5X-ben is ennyi van és ennek a másfélszeresén nyitott. Meg a Z5C is drágábban, de ott csak HD a kijelző.
Nekem tetszik a telefon és a kamera képei is. Simán használható kategória, persze kiállításra nem evvel kell fotózni.dokee78 Mire beírtam és elküldtem, beelőztél. Bocs az ismétlésért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Milyen házat vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)