Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Hubzsi #14240 üzenetére
Szia,
ez nagyon fura. A xxxx380 build és az EMUI 5.0.3 nem összeegyeztethető verziójú komponensek. Érzésre olyan a dolog (persze ez egyáltalán nem biztos) mintha a build.prop-ban a build számra vonatkozó sor nem változott volna. Nagyon érdekes...Hoppsz! DS-re rátoltad a SS-t? Neked valóban az 502 kellett volna 503 helyett. Akkor ez a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz
Hubzsi #11668 üzenetére
Tehát nem hardweres probléma. Én is 7.0-át és 380-at használok. Erős bennem a meggyőződés, hogy mégis valamelyik alkalmazás lassítja be. Ezt pedig csak úgy lehet kiszűrni, ha FR után még az alkalmazások telepítése előtt kipróbálod a kamerát. Azért elég sokan megnézték már a videómat. Biztos a tiedet is. Gondolom, ha ez a probléma sok embernél fennállna, már lenne egy pár bejegyzés itt a forumban. Tehát gyanítom nem tömeges hibáról van szó. Innentől nem készülékhiba.
A játékokra vonatkozó megjegyzésem gyenge kisérlet volt a humorra.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz
Hubzsi #11665 üzenetére
Ennek érdemes lenne a végére járni. A kártya biztos nem ok, mert én kezdetektől mindent kártyára mentek. Hardweres probléma nem lehet, mert a kamera működik. A gyári appot használom, tehát az sem lehet gond. 380 as van a telefonomon, te is azt használod. Ebben sincs különbség. Én még soha nem csináltam FR-t, te csináltál. Ez lehet különbség, de nem hiszem.hogy ez az oka. A kérdés inkább az, hogy azóta ilyen-e a kamera amióta megvetted, vagy egyszer csak ilyen lett? Azt hiszem egyszer talán bubus66 írta, hogy FR előtt csak a névjegyekről, smsekről, naptárról, hívásnaplóról csinál mentést, és FR után csak azt állítja vissza. Egy korábbi bejegyzésemben ezt mondom én is. Hiszen, ha az alkalmazásokról is csinálsz mentést, és FR után visszaállítást, akkor gyakorlatilag nem csináltál semmit. Mintha egy rosszul működő rendszerről csinálnál biztonsági mentést. Én nem akarok neked munkát adni, de egy próbát megérne. Ird le egy papírra azokat az alkalmazásokat, amiket most használsz a telon. A hy suite-val ments az sms, névjegy, hivásnapló, naptár bejegyzéseket. Csináld meg az FR-t. Utána a play-ről egyesével telepítsd a felírt alkalmazásokat. Nyilván bukni fogod a pokemon pályákat, az ezer éve játszott xy eredményeket, de van esély, hogy jól fog működni a telefon. És ha már így nekiesel, javaslom egy nagyobb kártya behelyezését. Nem baj ha legalább 90MB/sec. Igaz kicsit drágább, cserébe b@szott gyors. Telepítési helynek SD kártya. Igy kezdetektől a kártyára tesz minden adatot. Azt meg könnyebb karbantartani. Hát ennyi a javaslatom. Vagy...? Nem csinálsz semmit és használsz alternatív kameraalkalmazást, ami nem produkálja a hibát.
-
OldMike
őstag
Szia!
Látom belemélyedtél a képkészítésbe, lenne két kérdésem, hátha van megoldás:
1. Készítettem pár képet az Utófókusz funkcióval. Valóban működik a dolog, de a létrejött képméret 20GB felett van. Gondolom ez ilyen, csak nem tudom hogy lehetne erről - a telefonban - normál méretű (4-5 GB) másolatot csinálni.
2. Kicsit hasonló. A telefonnal készült képekből időnként jó lenne párat e-mailben elküldeni, de ehhez elég lenne egy kisebb méretű, például 720x960 felbontás is. Nem találtam a telefonban olyan lehetőséget, hogy leméretezés. Nem kisebb kivágást szeretnék, maradna a teljes kép, ugyanakkor jó lenne ha az eredeti kép a legjobb felbontásban készülne.
Köszönöm
-
ToniSoprano
addikt
Nyilván látszik hogy azért spóroltak a kamerán ha ez nem szoftveres gond, a közeliben nem annyira vészes, de az általában semelyik kamerának nem gond. A nagyon közeli makrok nem igazán jók pl. az alma kicsit bamabuszszerűség homályos, de igazán az emberek többsége ezt úgysem használja.
Jellemzően a távoli, látképeken jönnek ki a hibák, az utol előtti képen eléggé látszik a mosás, összességében kicsit homályos a kép, ez inkább alsó kategóriára jellemző. Pl. Egy Redmi 3-ban jobb képeket lehet lőni, de ott pl. ajánlott a HDR-t folyamatosan bekapcsolni, érdemes kipróbálni ha HDR be van kapcsolva folyamatosan jobb-e élsesebb-e főleg a távoli szabadtérben.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Pontosan.osztom a véleményed.
Egy dolog ami nem zavar annyira,de kicsit mégis.
Mikor nfcvel párosítom a bt hangszórót, majd miután szét (levalasztom)párosítom nfcvel ismét nem kapcsolja ki a btt a telefon
. Eddigi telefonjaim kikapcsolták.de mondjuk annyira nem gond.a másik hogy a power amp témákat nem lehet telepíteni,igaz netről szedett apkt még nem néztem,de van pár megvett skinem.
Mondjuk ezt leszámítva emui fan lettem nagyon bejön,pedig a miuit majdnem utáltam.
Az ujjlenyomat olvasó 20/20 működik múltkor teszteltem, egyedül ha kicsit izzadt az ujjam akkor nem ismeri fel mindíg.
Játékok amiket próbáltam xenoverse v meik nem indult ,minden más szépen roccenes mentesen ment,a rendszer nem nagyon laggol, nem gondolkodik pedig féltem a kirin soctól.
Egyáltalán nem bánom hogy végül nem redmi note 3pro lett .[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Hehe.. Épp ma tettem fel a kérdést én is a P9 topikban.. Őrült hangosan szól egyesen is..
Választ is kaptam.
Azóta minden rendben[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Az engem is érdekelne..
Egyszer valami tök mást akartam beállítani és odataláltam a menüben ahol a lépésszámlálót lehet állítani.. kikapcsoltam, de azóta sem találok vissza.. Lövésem nincs, hogy hol kell keresni... Átbogarásztam az összes beállítást és sehol nem találom..(#336) kovaccs
Kamerája szerintem bőven Samsung S7 szinten van.. Sőt.. Néhol még jobb is nála..
Az egyik, ha nem a legjobb kamera szerintem ebben a készülékben van most.
Videózás az nem a legjobb, de képekben kb veretetlen. Tettem ide a topikba képeket.. Teljesen automata módban készítettem őket. Ha gondolod nézd meg őket.. Pár hozzászólásommal visszább van az egyikben linkelve.Szerk.:
Téves... Fene ez a két topik.. Egymás alatt van nálam és összekevertem a P9-el.
Na szóval a sima P9 kamera képességeire értendő amit írtam..Viszont a lépésszámláló téma az még így is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
atiss.1977
csendes tag
Nem éri meg a többlet, ha csak a ramról van szó. Sokan sírnak a 2 giga ram miatt, amiből szabadon általában 1 giga van... 3 giga ramnál meg 1,3 - 1,5 giga... Nem mindegy? Írom ezt úgy hogy nekem is 3 giga van (H7)
Szóval szerintem nem éri meg... a belső tároló az már lehet szempont, de az is felhasználó függő, nekem pl. bőven elég a 16-os, amiből kb 10 giga szabad. Zenét nem hallgatok, videót nem nézek rajta, a képeket akár naponta átmentem az airdroiddal. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.