Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Liller7 #13753 üzenetére
Van rá! Tudom, mert rákérdeztem és megírták.
Csak be kell vinni a szervizbe, minimum 4 napra otthagyni, hogy a "szakemberek" fel tudják tenni rá a frissítést.Nem hagytam náluk!
Ma kaptam egy emailt a Huaweitől. 3 kérdés volt, az ügyfélszolgálatról.
Nagyon rendes voltam! A szakmai hozzáértésüket 2 pontra értékeltem az 5-ből.[ Szerkesztve ]
-
robi64
aktív tag
válasz
Liller7 #8360 üzenetére
Magamnak javitottam át a Buissnes témát,témázva a:calculator,calendar,contact,desck clock,keyguard,mms,settings,system UI,notepad,Float Task,hwouc,launcher,thotem weather,hi dick,framework-res-hwext,icons.
Meg benne a font visszaállitás eredetire.Ha visszamaradt valamely témától.EMUI 4.1-re van.
Majd folytatom,várom az EMUI 5-öt.Tehetsz egy próbát.snakebait
Igen az OTG-hez ROOT kell.[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz
Liller7 #8078 üzenetére
De most akkor egyfojtában futtatni kell az alkalmazást? Ni cs valami modja ,hogy fusson de ne tudjak rola? Mint pl a lépésszámlálo? Meg lezárja de nem nyitja ki mindég. Lehet mert ablakos a tok nem eredeti teli? Érkezik hamarosan a gyári tok is csak a kicsi kinaiak ünnepe miatt csuszott..
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz
Liller7 #6696 üzenetére
Szia!
Azt hiszem semmi különlegeset nem állítottam. Van az Administration, amit nyilván bekapcsoltál, meg a Settingsben is On-ra. Ezután jött a Cover és Uncover bekapcsolása. Én beállítottam, hogy zenéljen amikor lezárom, erre kell várni kb. két másodpercet, de azért jön. A Home screen only funkciót nem kapcsoltam be, mert nem csak a főképernyőről zárom le. Használom még a Keep awake funkciót, mert akkor nem alszik el, ha hosszabban nézek (olvasok) valamit, csak egy kicsit el kell mozdítani.
Talán még annyit, hogy betettem a védett alkalmazások közé. Lehet hogy nem kellene, de így biztosan működik.
Más funkció nekem nem kellett, nem tudom hogy ha többféle felébresztő funkció lenne párhuzamosan, akkor nem lenne-e ütközés. -
ORCA58
addikt
válasz
Liller7 #5971 üzenetére
Folyamatosan működésben tartja a kijelzőt, hogy érzékelni tudja a dupla kopp imitálást. Magyarul 2x hozzá kell érni. Semmi köze a dupla kopp hoz. A fényerőt minimumra veszi, hogy ne nagyon lehessen látni, hogy működik. A G6-on megnéztem, és a mai borongós időben ha szemből nem is, de oldalról látszik, hogy bizony kis fénye van a kijelzőnek. Sötétben teljesen egyértelmű.
Aki le akarja szedni, de nem engedi, annak jelzem, hogy az eszköz rendszergazdáknál inaktívvá kell tenni a biztonság menüben. Azt hisze a P9Lite esetében ez "készülékfelügyeletei eszközök" néven található meg -
robi64
aktív tag
válasz
Liller7 #5878 üzenetére
Nem ajánlom.Telepités utan elkezdett működni de úgy,hogy minden 10 mp-ben megjelent a képernyőzár.Épp akartam késziteni videót róla,mikor leállt a működése.
Lehet,hogy lessz belölle vlami,mégis beta.
-
petya220
senior tag
válasz
Liller7 #5049 üzenetére
Az olyan... Gaaay :l bár feketével jól nézhet ki ._.
De mivel nekem fehér van... Magentáéknál nem volt akkor fekete, és órával kaptam ami szintén fehér... Azt hittem hogy oda ásom el magam313313 Lehet, én úgy emlékszem,hogy 10-20%ig piros aztán narancs, de világított,azt kész
[ Szerkesztve ]
-
Diabo6
senior tag
válasz
Liller7 #4719 üzenetére
Annyit nem ér a led, hogy fizessek érte, de azért köszi. Neked van letiltva alkalmazásod? Pl gmail, gyári email, hangouts? Arra gondoltam, hogy lehet ezek valamelyike van befolyással a viber értesítésre. Mielőtt bárki lehülyézne, volt egy okosórám, ami csak akkor jelezte az smst, ha a hangouts is hozzá volt adva a listához.
-
B********
aktív tag
-
B********
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung topic
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA