Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
-
csiki52
tag
ez a leirás a tökéletes hiba nélkül települt, minden beállitást megtartott kivéve a háttérképet.
ne feledjük a beazonositás után a proxy-t kikapcsolni és csak a megszokott wi-fi vel folytatni mert megáll a letöltés.
a telepités 5 perc alatt végbe megy, /B370 verzio / természetesen ez most pár órai használat után állitom:
FR-t nem csináltam, ha a későbbiekben gond lenne itt megirom. -
ORCA58
addikt
Több sebből vérzett a béta, bizony van mit javítani rajta.
Ha leszállnának végre a "zárjunk be mindent amit csak lehet" témáról a használhatóság és az akku élettartam is jobb lenne, mert akkor nem futna a háttérben egy beépített task killer folyamatosan, és nem kellene mindent állandóan újra indítani -
ORCA58
addikt
Nekem csak egyszer kérte, akkor sem vettem észre, hogy kiírta volna a "a nagyobb biztonság érdekében adja meg a pin kódot" szöveget. Elsőre meg is ijedtem, csak nem indult újra?
Diabo6
Az első alkalommal mikor feltetted, le is töltöttem PC-n. Telepíteni lehetett 7-esen, de Root-ot kér sajna! -
gianone
őstag
-
petati94
tag
-
ORCA58
addikt
Hova küldted?
Mikor a honlapon található kapcsolat részen keresztül írtam, válaszoltak ezen az email címen, ahova visszaírtam nekik. mobile.hu@mail01.huawei.com"1. Feloldás után az értesítési sáv egy pillanatra felvillan" Ezt a a P9-nél vagy Homr 8-nál is olvastam, pedig az már nem béta.
A RAM kezelést folyamatosan írogatom, mert ha így marad gyakorlatilag haza vágják vele a telefont. Úgy néz ki hogy teljesen ki a akarja üríteni a memóriát beállításoktól függetlenül.
Pl. ha a GMD Inversive alkalmazást egyedül indítom, szépen bent marad a memóriában. Ha mellette elindítom az aCalendar és Messengert is azonnal kilövi. Ha a GMD- újra indítom néhány órán belül újra leállítja és ki is lövi. Komoly 21MB-ot foglal(na) el.
A próba kedvéért feltelepítette ezeket az Alcatel OT995-re (500MB RAM) Ugyan azokat elindítottam mint a P9Lite-on. Mondanom sem kell mind a memóriában van, és 50MB a szabd, és nem 850.
Az más kérdés szegény a mai appokkal olyan lassú, hogy használhatatlan.Az, hogy nem védett alkalmazások vannak, hanem azt lehet beállítani, hogy mit állítson le és dobjon ki a memóriából, egy dolog. Még jól is működik. Viszont arra semmi garancia nincs, hogy ha bent akarod tartani, ott is marad. Az lehet, hogy van benne egy öntanuló funkció, mert az aCalendart ez első napon fél óránként kidobta, tegnap már egész nap bent maradt. Hasonló a helyzet a Messengerrel is, de nem mindent akar "megtanulni". Ráadásul milyen dolog az, ha egy új alkalmazást akarsz használni, azt az első héten több százszor el kell indítani.
100%-ra veszem, ha 3GB-ram lenne benne ez nem jelentkezne, mert akkor sem lenne sokkal több a szabad memória. Biztos nem is foglalkoznak a programozók azzal, hogy lehet egy két lenézett nemzet akiket 2GB-al lehet beszerezni.Azt még meg kell jegyeznem, hogy a márka alacsonyabb kategóriás telefonjai, pl Y5, nem szenved ilyen problémák miatt, mert nincs benne a "fejlett ???" memória és energia megtakarító funkció.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Megvan! Nincs hiba.
A szinkron miatt a Google naptárat használom. A gyári naptár pedig a telefon belső naptárába tette az új bejegyzéseket, annak ellenére, hogy az ki van kapcsolva. A kikapcsolás ezek szerint csak a megjelenítésre vonatkozik, a felvitelkor abba a teszi, amibe legutoljára mentett az ember. Alapértelmezés a belső.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Sajnos meg kell, hogy erősítselek. Meg is írtam a hibajelentésben, képekkel alátámasztva. A futó app-okat kilövi, míg a leállított navigációt bent hagyta a futó app-ok közt a memóriában, pedig nem fut sehol. 24-órával később is ott volt, míg közben az aCalendart 2-szer kilőtte véglegesen, hiába védett. A nagy fogyasztású alkalmazásoknál meg figyelmeztet, hogy sokat fogyaszt a navi!?
Csak ott ill. a futó alkalmazásoknál lehet véglegesen bezárni, eltávolítani a memóriából.
Valami nagyon benéztek! Attól tarok, hogy a 3GB-osra optimalizálják, ott "talán" még belefér az 500-600 MB szabad memória de 2GB-nál már nem.
Mindenki jelezze, kézzel lábbal tiltakozzunk miatta.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Köszi mindnyájatoknak.
Most megpróbáltam a 1430-al és úgy csörgettük meg a telót, de csak egy hangjelzés és később egy SMS. nem fogadott jelzés sehol. A listában sem szerepel.
T-mobilos, és ezek szerint megkapom a hívást. Lehet, hogy az FR Hiány az oka? Viszont FR esetén bukom a béta app-ot.bubus66
Ezek szerint a gyári hangokat akarja kiszedni?pityu8
A hang akkor is más, mint a 6-oson. Azt hiszem jól rémlett, hogy a nem fogadott listában meg kellene jelennie, de most sehol nincs.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Nem olvastad el a szabályzatozott ejnye bejnye..
4.1. A Programban a készüléktípusonként legaktívabb beszámolót beküldő egy-egy, azaz
összesen 3, vagyis három Tag fejenként az alábbi nyereményben részesül:
1 db Bluetooth speaker,
1 db power bank.
(a továbbiakban: ”Nyeremény”)
A legaktívabb 3, azaz Tag-ot a beszámoló részletessége alapján határozza meg a Huawei 2017.
február 10. napján.
4.2. A Nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre nem váltható. Egy beszámolót beküldött
Tag a Program teljes időtartama legfeljebb 1 db nyereményre lehet jogosult.
4.3. Lebonyolító a nyertes Tagokat legkésőbb 2017. február 13. napján értesíti a Tag jelentkezésekor
megadott e-mail címen (”Értesítés”). A nyertes Tag a fut.hu@huawei.com e-mail címen köteles
az Értesítés kézhezvételét követő 3 (három) munkanapon belül visszaigazolni az Értesítést,
valamint a Nyeremény kézbesítéséhez szükséges személyes adatait (teljes név, magyarországi
kézbesítési cím, születési dátum) pontosan megadni. Amennyiben a nyertes Tag a fenti határidőn
belül az Értesítést nem igazolja vissza vagy a Nyeremény kézbesítéséhez szükséges adatait
nem adja meg, úgy a Szervező a Tangnak a Programba való jelentkezésekor megadott címére
kísérli meg kézbesíteni a Nyereményt.[ Szerkesztve ]
-
KVZacc
csendes tag
A Wifi-vel nekem Marshmallow-n is gondom volt, amíg kicsit neki nem álltam foglalkozni a router-rel. Utána rendbe jött.
Ami stabilizálta:
- Wifi+ off. Kritikán aluli volt a teljesítménye itthon. 8 Mb-es Digikábel vs LTE - gondolhatod ki nyert általában.
- Router wifi automatikusról lekapcsol és 1-6-11 csatornák közül valamelyikre belőni. 2,4 GHz-en ezek a legerősebbek. Wifi Analyzer-rel megkerestem a legkevésbé terheltet e három közül, és arra áttettem magam. Sebességtesztet mindig egy méterre az AP-tól szórás irányba végeztem iperf segítségével egy LAN klienssel. Így nincs beleszólása a net kapcsolat sebességének.
- Végül vettem egy wifi jelerősítőt is a távolabbi szobába. Ez kellett mondjuk a tévéhez is. De ha nem 50 centis vagy vasbeton falaid vannak, akkor ez nem feltétlenül szükséges. -
petya220
senior tag
Majd néhány képet róla kérlek
Közben van pár fejlemény custom romok terén
Az első LineageOS bebootoltNem sokára közzé teszi a fejlesztő.
Van Paranoid-unk is6.0.1
jsbeyond 7.1.1-es AOSP-vel próbálkozik, készülék nélkül, én tesztelnék neki, de a kernellel bajok vannak,így nincs mountolva a /system ergó nem bootol.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
OKé Köszönöm szépen..
Más: De szerintem fontos.
Figyelem! ez csak biztonsági megoldás soha nem lehet tudni, a kisördög nem alszik
Tesztelők akiknek elfogadták ez csak egy biztonsági dolog de most olvastam a Huawei P9 Topikba.
Meg kérek mindenkit mentse le a Product ID mert ha a 7.0-val valami balul sül el akkor nem lehet a fastboot módot használni.
Kérnék mindenkit, aki frissíteni szeretne Android 7-re zárt bootloadernél, hogy működő telefonnál a produkt kódot olvassa ki a telefonból előtte. Ha ez nem történik meg, szerviz is lehet a vége a frissítésnek!
Tárcsázóba üssétek be # * # 1357946 # * # *És jegyezzétek fel mert csak akkor tudsz bl nyitni ha ez a kód megvan.. félperc az egész ennyit szerintem megér..
Forrás: Cunaja Huawei P9 Topick Gazda
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Akkor hogyan kapod meg a végleges verziót ha nem független érdekes nem na itt a sablon szöveg..
copy&paste műkődik.
Nekem meg azt írták, hogy megfelelő
Tehát még a régió számokkal nincsennek tisztába
a Telekomos mindenhol C150Bxxx build-dal fut. a Független meg C432Bxxx
Küld el ezt nekik azt kérdez meg tőluk finom a C432 mióta fűggő
Azért ezt illene tudni.....
C02 = Vodafone
C10 = Russia
C21 = Telefonica / O2
C40 = Czech Republic Telefonica / O2
C55 = Italia TIM
C66 = VIPmobile | vip/rs
C86 = Spain Yoigo
C109 = Amena/Orange
C112 = Latin America
C113 = Wind/Italy | wind/it
C121 = Türkei
C123 = Switzerland
C128 = Telenor.hu
C150 = T-Com dt/de/hu
C151 = India
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
C209 = Asia (Pacific)
C212 = Iusacell/Nextel
C249 = Serbia Telekom
C432 = Nordic-European | hw/eu
C470 = Asia (Pacific)
C605 = Colombia
C637 = Spain
C636 = Asia-Pacific | hw/spcseas
C675 = India
C706 = New Zealand
C900 = GLOBAL[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Azt hittem tudtál, a tied is Telekomos?
Más:
Azon gondolkodok, hogy lelehetne egyszerűsíteni a dualosítást, megpróbálom a TWRP-vel a 160 lementeni vissza állok Singlere és utána TWRP-ből megpróbálom a TWRP lementés visszatenni.. Szerintem működnie- kell, ha ez meg van akkor sotck recovery vissza és a sima B160 megfuttani és a bl is locked lesz.. Na ezt ki próbálom..
[ Szerkesztve ]
-
pityu8
tag
Ezt a garancia időt hol lehet megnézni?
Tegnap éjjel én is jelentkeztem, akkor még 194/200 volt a létszám. Tényleg elkeserítő ez a sok "tesztelő" tinipalánta.... Én aktívan (pl. NFC kártyás fizetés) használom, félek is, hogy a bétával lesznek gondok, de legalább egy csírával kevesebb -
bubus66
nagyúr
Ezek nem normálisak ugyan az mint a enyém és kártya függő..
(#6946) gianone
Szerintem meg felesleges a bétát lementeni majd a véglegest főleg úgy hogy még a 200-is alig érték el.
(#6948) Matyi222
Ha vissza tudnék állni simán meg csinálnám.
Android???
Na majd most leszek arra kíváncsi amit tegnap írtam, hogy ki az aki tesztelés céljából teszi fel és ki az aki csak azért, hogy neki már 7.0 van a telefonján (mert ez több lesz).
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Javasoljuk, hogy a linken található alkalmazást használd (http://bit.ly/2iWqPFY)! Közreműködésed köszönjük!
Oké rendben..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Szerintem nem. különben meg mindegy mert build szám és IMEI alapján azonosítja be a Telekomosnak más a build száma.
Más:
NA így születnek a zsenik, erre azért kurvára kíváncsi lennék, hogy a 5 éves gyerek mit tudna kezdeni vele
Kedves ize..huvely mobil.. lefrissitettem a telefonom..jo minden..egy darabig..aztan nem mukodik a tapscreen allandoan lefagy a telefon nem tudok hasznalni semmit mert a kepernyofedveny kapcsoljam ki- miatt rangatozik a telefon..p9 lite van..jaaaa az uj hiba..2 sms ikon 2 tarcsazo es 2 telefonkonyv ikon jelent meg ki be kapcsolas utan...ne ird hogy frissitsem..mert akkor te vahy a hulye..
Attol hogy csinalok egy resetet meg nem all vissza a frissites..marad rajta az uj..a beallitasokat allitja vissza. Ha meg factory resetet csinalok akkor meg kitorlok mindent..Fordulnek en batran hozzatok csak sok ertelme nincs..Az ovodas fiam is tobbet tud tanacsot adni mint barki mas..padig csak 5 eves..
Na ilyenektől mentse meg a tesztelőket a jó isten..
Úgy hogy akkor te is megfelelsz a feltételeknek..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Igen mehetsz vele mert kártya független..
[ Szerkesztve ]
-
Szia!
Igazibol eloszor ezt a telefont neztem ki magamnak, csak nagyon megtetszett a honor 8. Viszont ha egy telefont a szeltol is ovni kell, mert karcolodik, lecsuszik agyrol, puffrol stb, annak nincs ertelme, ha beteszed tokba megint kinyirtad az elvezetet.
Ez a memoria dolog mennyire erinti a mindennapi hasznalatot? Tulajdonkeppen amire hasznalnam a telefont a telefonalason kivul, ebreszto, elemlampa, napi par ora netezes. Az akkuja ugy nezem eleg eros, a kinezete tetszik es nem kellene mindentol feltenem. Neztem osszehasonlitot tesztet a p9-el, hat a jatekokon kivul gyakorlatilag nem volt kulonbseg a ketto kozott, egy hangyanyival gyorsabban toltott be bizonyos oldalakat a p9.
Jatek nelkul mennyire stabil es gyors a mukodese a telefonnak?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)