Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz
castiels #14165 üzenetére
Nem nagyon.
Töltsd le az említett appot az áruházból. Csak simán indítsad el. Meg tudod vele nézetni, hogy melyik verzióban mit javítottak, mindezt magyarul is. Az egyikben van kamerára kitérő módosítás is, egyéb más. Talán mindegyik verzió tartalmazza a sebezhetőséget csökkentő hibajavítást is. -
Blue Eagle
őstag
válasz
castiels #14162 üzenetére
Megcsináltam én magam is, később olvashatod. Nem téglázod le amúgy. Tulajdonképpen technikai szempontból egy szabályos OTA upgrade folyamat valósul meg.
Amikor nekiálltam akkor asszem a 390 full-t jelöltem meg. Aztán letöltés elkezdődése után töröltem az egyéni proxy beállításokat, majd alkalmazás után a wifi újracsatlakozott és folytatódott a letöltés. Aztán a következő pillanatokban ugrott az updater magától az 502-esre. Letöltés után a telepítési folyamat sokáig tartott 380-ról 502-re, de elvégre 6 csomagnak kellett felmennie. -
OldMike
őstag
válasz
castiels #13215 üzenetére
Ahogy látom Szerbiában a SingleSim-re viszonylag gyors egymásutánban három frissítés is jött: B383, B387 és B389 is. Nem tudom hogy nálunk is végigjátsszák-e a teljes sorozatot, vagy mondjuk az utolsó tartamazhatna-e minden előzőt is?
Nekem persze inkább a B388 jöhetne a DS miatt. -
szemesi69
addikt
válasz
castiels #13074 üzenetére
Nem hivatalos már van, pár környező országban már kiadták, hogy a huawei mikor adja ki nálunk is azt csak ők tudják, de fogadok, hogyha rákérdezel náluk, nem fogják tudni megmondani, az lesz a válasz, hogy majd a telefon jelezni fogja
bubus66 Előző posztját ajánlott megfogadni, mert csak az hivatalos, amit ki adtak. minden más nem hivatalosan megjelenő firmware felrakása garancia vesztéssel jár, vagy test keyes lesz. Addig is marad a türelem
[ Szerkesztve ]
-
robi64
aktív tag
válasz
castiels #13007 üzenetére
B383
----
A frissítés optimalizálja a Tükörkép beállításokat és utasításokat a jobb szelfik kiválasztásához.
Javasolt szint: ★★★★★
Új funkció, amivel kereshet képeket kulcsszavak alapján (mint pozíció, dátum, albumnév) a Galériában.
Új funkció, ami automatikusan telepíti a letöltött rendszerfrissítéseket hajnali 2:00 és 4:00 között, amikor engedélyezve van, ha a készülék nincs használatban.
Optimalizálja a Tükörkép beállításokat és utasításokat a jobb szelfik kiválasztásához.
----
B387
----
A frissítés javítja a rendszerbiztonságot a Google biztonsági frissítésekkel.
Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel.
----
De már kin a B388/389 F.Finderen.
B382/383 után a rendser EMUI 5.0.1
Kamera és újlenyomatfeloldó gyorsabb.[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels #12775 üzenetére
Teljesen mindegy, ha lesz és hibátlan lesz lehet örülni, ha nem lesz és most is hibátlan szintén lehet örülni. Teljesen felesleges ezen sopánkodni.
Ez olyan mint a nincs benne 3GB, akit annyira zavar, hogy nincs benne, lehet lecserélni, ugyanúgy mint a kekszes sütis telefonokra ezt a telt is le lehet cserélni.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz
castiels #12711 üzenetére
Isten őrizz engem a Samutól
Szerintem P10, de még van hűségem egy kicsi és várnom kell. Franc se gondolta, hogy 1 nap alatt elkenem a Sonyt. Azt hittem árulni fogom egy hónapig főleg ennyiért.
Viszont kéne valami teló ami ennyi idő alatt nem veszít értéket és eladható marad majd januárra is
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels #12627 üzenetére
Telekomos vagy? Akár ott is megveheted, de ha variálsz a gagyi cuccok között , mert 1e olcsóbb, hosszú távon csak ráfázol, mert veszel 2-3 gagyit és hol is tartasz anyagilag? 1,5x drágább, mint egy samu evo class 10
Vedd meg megbízható helyeről, de ha sok a zsé akkor kockáztass kutyabajról pl, és vagy jó lesz vagy nem. -
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #12583 üzenetére
Huawei Y5 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei P10 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei P10 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 Lite android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Magic android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate 9 android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate 9 Pro max android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 6P android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor V8 android 8.0 Oreo Update
Huawei Enjoy 6 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 6X android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Holly 3 android 8.0 Oreo Update
Huawei Nova android 8.0 Oreo Update
Huawei Nova Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Note 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 5C android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 5A max android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Holly 2 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 5X android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate S android 8.0 Oreo Update
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels #12515 üzenetére
Nem értem az összefüggést. Amikor én tettem fel a fóliát, nem voltam nyugtalan
Sőt inkább vidám, hogy végre van rajta még egy üveg.Nem eazy guardot tettél rá tuti, mert az nem húzott volna fel, annak van egy ragasztója, hogy tuti sikerüljön.
Van aki használja, nekem nem kellett.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels #11984 üzenetére
Ezt kéthavonta meg fogod kérdezni?
A korábbi kérdésre keresd vissza a választ, mert most is azt fogjuk javasolni, mert az a fajta jó.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #10256 üzenetére
Már ha fenn van neki hogyan menti le, szerinted? Különben meg 90% nem tudja, hogy az OTA-t hogyan kell lementeni.. Különben meg közel sem biztos, hogy neked felmenne...
Ahogy nézem nem csak ezt a fórumát a Nova-et vagy bármelyik más fórumét sokaknak halvány lilla fingjuk nincs, hogy a Teljes verziót is lelehet menteni valamint, hogy hova tölti le.. Pedig nem egy ördöngös dolog...
Én a P8 Litenél le mentettem a Dualost (alapból singelere) utána meg a Single-ét is lementettem.. Igaz az csak 6.0 volt..
[ Szerkesztve ]
-
-
Roxbury
őstag
válasz
castiels #10195 üzenetére
Nekem az Eazyguard diamond glass 1 éve van fent a keszuleken. Nem buborekosodik, nem akar feljonni igy 12 honap utan sem. Nagyon minimalis, 1 darab alig lathato hajszalkarc van rajta, pedig gondolhatod mit kapott 1 ev alatt. Raadasul feltenni is konnyu, mert jar hozza easyapp kit. En tuti ezt veszek megint, ha esetleg torik.
[ Szerkesztve ]
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
castiels #10195 üzenetére
Nekem Nillkin Amazing H+ Pro van fent a telón. Október óta. Teljesen felfeküdt, nem levegősödött be azóta sem. Hibátlan. Sok éve csak ezt a márkát használom. Egy picit drágább, mint a többi, de alapvetően elég belőle 1 darab, mert hacsak nem vered oda,akkor sokáig szépen fent marad.
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels #10084 üzenetére
Van-e bármi problémád a telefonoddal, amiért szeretnéd a 7-et, vele esetleges búvár technikát akkumulátor terén, vagy különböző esetleges csodákat?
Itt 2GB a más országokban ugyanez 3GB, nem mintha lenne vele hatalmas problémám a 2GB miatt, csak ellenszenves, hogy más országok előbbre valók mint a miénk. -
robi64
aktív tag
válasz
castiels #10037 üzenetére
Nálunk nem volt Beta,hanem kéthete érkezik az OTA B370/B371.Előbb már feltettem a B371-et és utána a B381,de ahogy kijött az OTA visszaáltam MM-re B161-re és azonnal jelezte a frissitést B371-re.
Mondhatom hogy igy OTA-n keresztül szerintem jobban működik.(Saját véleményem szerint.)[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels #10028 üzenetére
Abban az esetben, ha az értékeket magasabbra állítod az animációknál esetleg észreveheted, hogy nyújtottabb az animáció, kisebb értéknél az animáció ideje rövidül, mivel az idejét lehet állítani.
K e n y a: le lett írva! (Cunaja leírta)
Meghagyom a lehetőséget a kereső kipróbálására, de remélem mások sem rontják el az élményt[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9751 üzenetére
És miért lenne a gyártó hibája, ha szolgálta nem tesz érte semmit sem? Ha a Telenor nem kéri akkor a gyártó minek adná ki, meg a nem gyártó rakja tele a szolgáltatós szemetekkel...
Állìtólag a gyártó dönti el, hogy kiadja e telenoros kèszülékekre a frissìtèst, nem a telenor.
A gyártó kiadja a frissítés azt, hogy a Telenor kéri vagy sem azt nem lehet tudni... A Szolgáltatós frissítés alapja ugyan az mint amit a B161 megfog kapni, azt látja el a szolgáltató saját alkalmazásaival és build számával..
A telenor ne a gyártót okolja ha nem saját magát ha nem ad ki egy frissítés..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9731 üzenetére
Figyel olvasod a Logoutot? Mert nem nagyon mindegy mit csinálsz a BL legyen nyitva meg az oem feloldás megengedett legyen bekapcsolva..
A bootloader sikerül ez alatta 2 nap alatt kinyitni, vagy legalább a kódot lekérni?????
Azt, hogy én hogyan csinálom azzal nem kell foglalkozni, mert nekem ez kb 30 perc ami neked is annyi lenne ha a dualositás leírását olvasnád...
Megakadsz egy dolgon most írom le utoljára, hogy a BL nyitás csinál egy FR akkor meg édes mindegy, hogy mi nem aktív és mi az aktív..
Semmi köze a verzióhoz mikor oeminfo csere lesz......
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9718 üzenetére
Ne haragudj de le van írva képek vannak, hogyan kell dualosítani, ha kellene a bluethoet akkor oda lenne írva..
Mitől van kiszürkülve mit csináltál vele?
Mert te nem tudod mit csinálsz... A lépések le vannak írva a programokat a Toolkitben benne vannak. A TWRP is le van írva.
A Pinkodra is rá kérdeztél én kiszoktam venni. Te kinyitottad egyáltalán a Bootloadert?
Itt is vannak képek ha a zöld robot alatt a Phone Unlocked felírat piros meg FPR is piros akkor nyitva van
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9718 üzenetére
Ne haragudj de le van írva képek vannak, hogyan kell dualosítani, ha kellene a bluethoet akkor oda lenne írva..
Mitől van kiszürkülve mit csináltál vele?
Ne sértődj meg de az rád nagyon is igaz..
Ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor neki se állj mert könnyen tégla lehet a készüléked!!
Mert te nem tudod mit csinálsz... A lépések le vannak írva a programokat a Toolkitben benne vannak. A TWRP is le van írva.
A Pinkodra is rá kérdeztél én kiszoktam venni. Te kinyitottad egyáltalán a Bootloadert?
Itt is vannak képek ha a zöld robot alatt a Phone Unlocked felírat piros meg FPR is piros akkor nyitva van
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9688 üzenetére
A leges legelső a BootLoader nyitása
Mikor fel teszed a TWRP akkor letudod vele menteni
Ott van a Logoutba képken a ROOT ott van olyan hogy Backup azzal tudod lemeneti.
A TWRP-be a Backupra nyomsz és a következő oldalon mindent ki pipálsz. És lemented aztán mehet a ROOT és után az oeminfo csere
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával