Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsok8510
csendes tag
Olyannal valaki találkozott-e már B370-es szoftvernél hogy zenehallgatás közben közben ha értesítést kap az ember az majdnem hogy teljes hangerővel hallatszódik a fülhallgatóban.... akárhogy kerestem nem találtam erre vonatkozó beállítást vagy lehet elsiklottam felette
illetve még egy buta kérdés B370-esről a 3 gombos módszerrel vissza lehet-e rakni az eredeti B160-ast?
-
tucsok8510
csendes tag
egy buta kérdés, valaki próbálta b160-asra felrakni ff-el a b380-ast?
-
tucsok8510
csendes tag
Hello!
A hívószám kijelzéshez itt találsz segítséget link
Én személy szerint nem használok vírusirtót DE AVAST és AVG-t használtam korábban azok egész jól működtek. (persze ki mihez szokott)
Zenét azt mondom gyorsabb ha gépen töltesz le és rakod a telefonra. (persze ez egyedi vélemény) -
tucsok8510
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy B370-es van fent a telefonon, és hívás közben jönnek ugye az értesítések, de olyan hangosan hogy eldobom a telefont közben, szóval lehet vajon ezen állítani?
sokat keresgéltem de nem találtam még a telefonba ilyen vagy ehhez hasonló beállítást, de lehet átsiklottam felette.
nagyon zavaró nekem ez a dolog, valaki tud ebben segíteni? -
tucsok8510
csendes tag
válasz Jarod1 #10439 üzenetére
Azt tudom, bár lehet előre ittam a medve bőrére... először azt vettem észre hogy mind hívás mind normál állapotban de máshogy jelezte a hangerőket, de most ez megdőlni látszik, kicsit
Ám nekem B370-es van rajta és hiába le és hiába felfele nyomkodom a gombokat nem jeleníti meg a fogaskereket
no de majd még kutakodok a beállítások között
-
tucsok8510
csendes tag
válasz bubus66 #10532 üzenetére
Hááát én nekiálltam de alapból elbukott a dolog eddig hogy SDupdate_Package.tar.gz fájl van a letöltött dokumentumba és a mellékelt leírás alapján nem lehet megcsinálni mert hogy ezen belül semmilyen updata.app nincs....
vagy csak én vagyok ennyire béna?
lehet a .tar.gz-t át kellene írni .rar-ra és akkor jó?
[ Szerkesztve ]
-
tucsok8510
csendes tag
válasz tucsok8510 #10546 üzenetére
bubus66 írtam privátban. de sajnos van egy gyanúm hogy szakszervizbe kell küldenem a telefont
-
tucsok8510
csendes tag
válasz Balathruin #10550 üzenetére
szerintem is van visszaút, korábbi huawei telefonomat is sikerült így elbaszarintani, csak akkor a bootloader nyitva volt, itt meg ez nem történt meg a baj előtt és nem tudom a product ID nélkül egyáltalán lehetséges volna-e a "nyitás"
-
tucsok8510
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest